2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bu sezeryan dikişinin olduğu yer yani göbek deliğinin altı ve dikişe kadar olan yer şiş gibi. Sizinde öyle mi hep böyleydi ben yeni mi farkediyorum anlamadım. Eşim böyle değildi yarın doktoru ara bir terslik var diyor. Daha Pzt gittim doktora ama belki de günden güne zayıfladığım için mi şimdi bize öyle geldi anlamadım

Çok şükür bu günlere canım inşallah

Zamanla herşey yoluna girecek canım benim. Sen kendine ne kadar vakit ayırırsan çocuğuna o kadar faydalı olacaksın güven bana.Sen benden daha iyi biliyorsun doğum sonrası arşa çıkan hormonlar birden yere çakılıyor ister istemez duygu durumları değişiyor. Herşey geçecek sen bebeğini önce Allah’a sonra yanındakilere emanet et bol bol bu fırsatı değerlendirip dillen sevdiğin şeyleri yap makyaj yap saç bakımı yap ve kendine iyi bak

Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Ben çok gaz ağrısı çektiğim için bunu da yaşadım. Yatakta dönemiyor bile insan. Sıcak su torbası ile çözmeye çalıştım o baya iyi geldi.
Ben de var onlardan ama iki tanecik

Canım benim de hala şiş ve uyuşuk. Normal sanki eğer çok şiş değilse

Kızlar süt artmasi için bestlak damla kullanıyorum iki gündür. Bugün de dut kurusu aldım. Bestlak damla kullanıp da süt artimi olan var mı? Varsa da ne kadar süre sonra artıyor
Ben kızımda kullandım bir iki gün içinde faydasını görmüştüm hatta az daha mastit olacaktım göğüslerim sertleşmişti

Canım benim de hala şiş ve uyuşuk. Normal sanki eğer çok şiş değilse
Çok şiş değil belki de tayt giydim renkli ondan öyle geldi ya ben bugün markete gittim biraz ağır oldu poşetler sanırım ondan korktular. Bir yazıyım yarın ödem gibi bir şey bencede
Ben de var onlardan ama iki tanecik
Bizde hiç durmadan çamaşır yıkıyoruz yetişmiyor sürekli kusuyor ya da süt akıyor üstüne

Allah razı olsun kızlar cevaplar için. Bende sıcak su torbası yok ama anneannemde var yarın bebeği görmeye gelecekti ona söyledim getirecek. Kendimi çok mıymıy gibi hissetmeye başladım. Her şeye şikayet eden, memnun olmayan biri gibiyim sanki. Şöyle olsun bu acılara değer deyip sevinemiyorum gibi. Allak bullak oldum eve çıkınca.

Bende dikkat etmemiştim tam emin değilim ama üzerimi değiştirirken bir dikişime bakayım dedim aynada. Dikişin biraz altı vajina üstü belli aralıklarla morarmış. Öyle miydi sonradan mı oluştu anlamadım.

Sabret 1. Haftanda hiç bir şey kalmamış olacak

Kızlar süt artmasi için bestlak damla kullanıyorum iki gündür. Bugün de dut kurusu aldım. Bestlak damla kullanıp da süt artimi olan var mı? Varsa da ne kadar süre sonra artıyor
Bir de hipp in anne çayıda gayet güzel onu da bir dene bir de arkadaşlar da daha önce önermişti.şu iki vitamini aldım ben.inş iyi olur

Eklentiler

• IMG_0129.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_0128.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 36
Sizlerin yazdıklarını okuyunca içime su serpilmiş gibi oldu yalnız olmadığımı bilmek beni öyle rahatlatıyor ki anlatamam
Bende bi tek mi kalsam acaba diye düşündüm ama çok korktum vazgeçtim ilerleyen günlerde yalnız kalmayı deniycem bi eşim işe başlayana kadar yalnız kalmaya alışmayı istiyorum umarım başarırım

39+3 ten selamlar yeni doğum yapan güzel anneler gözünüz aydın olsun inşallah sağlıcakla büyüsünler inşallah analı babalı

Ben artık sabırsızlanmaya başladım bende doğurmak istiyorum artık, bilemiyorum bugün baya yürüyüş yptm merdiven inip çıktım egzersiz yaptm yrnda öyle yapcm , ahududu yaprağı yarın alıp içmeye baslicam etkisi olur diye düşünüyorum bakalım artık, zorla cikarcm bu bebeği içimden artık herhalde

Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
10 gün falan geçmedi. Sürekli anneme dikloron jel sürdürdüm ve sıcak su torbası koyduk bazende duş aldım sıcak su tuttum oraya baya rahatlatıyo ama yatıcak oluyordum ağrıdan uyuyamıyordum valla en son biz bi bardak kapadık omzuma üstüne jelledik bekledim bide duş aldım üstüne öyle iyi geldiki bidahada ağrımadı

Bende de tetikleyen birşey yok. Seninle haftalariniz aynı. Hatta gebeliğin ilk zamanlarında hem Kasım hem de Aralık grubunda yazıyorduk :) hayırla gelsin bebislerimiz insallah
Aa öyle mii evet yazıyordum ilk başlarda oraya da ah amin inşallah rica sen de bu kuyruk sokumu ile ilgili doktorundan herhangi bir şey öğrenirsen beni de bilgilendirebilir misin ? Ben öğrenirsem belli olursa ben de sana yazarım

2 gün sonra tatcaz o duyguyu. Çok heyecanlı en son kpssye girdiğimde bu kadar heyecanlanmıştım sağsalim sağlıklı doğsun inşallah

soyasosu aventin response biberonunu aldim bugün ben de memeyi bırakmasın diye ama bu aşırı yavaş ya yarım ölçek mamayı 1 saate içti nerdeyse. 1 ölçeği 15 dk da içiyordu. Böyle cok saçma değil mi. Doymadan 1 daha acıkır hepsini bitirmeye kalksa. Seninki de öyle mi? 1 de doğumdan kac gün geçtiğini nasıl göreceğim takvimde. Hala hamile takvimi duruyor? Yardımcı olursan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…