Çok şükür bu günlere canımKısmet.. Sağlıkla gelsınler artık son güne geldık
Oh maşallah saglıkla kavus hemen oğluna ınsallah .. Bahtı acık olsun .
Oyyy maşallah sıze bak ne güzel evıne bıle geldıKılosu az olanlar daha cabuk gelısıyor merak etme .
Zamanla herşey yoluna girecek canım benim. Sen kendine ne kadar vakit ayırırsan çocuğuna o kadar faydalı olacaksın güven bana.Sen benden daha iyi biliyorsun doğum sonrası arşa çıkan hormonlar birden yere çakılıyor ister istemez duygu durumları değişiyor. Herşey geçecek sen bebeğini önce Allah’a sonra yanındakilere emanet et bol bol bu fırsatı değerlendirip dillen sevdiğin şeyleri yap makyaj yap saç bakımı yap ve kendine iyi bakYaaa içim sızladı okuyuncabende öyle yapmaya çalışıyorum annemde her fırsatta uyuyup dinlenmem gerektiğini vücudumun psikolojimin buna ihtiyacı olduğunu söylüyor sende böyle söyleyince anne sözü daha çok dinlemem gerektiğine karar verdim Arada akşamları kocamlada sokağa çıkayımda biraz havam değişsin dediklerini kulağıma küpe ettim teşekkür ederim
Ben çok gaz ağrısı çektiğim için bunu da yaşadım. Yatakta dönemiyor bile insan. Sıcak su torbası ile çözmeye çalıştım o baya iyi geldi.Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Ben de var onlardan ama iki tanecikOf evet durmuyor çorap giydir en mantıklısı oaslında bazı tulumlar eldivenliymiş bazı zıbınları da öyle keşke hepsini öyle alsaydık ilkinde bizde törpü yapıyorduk korkudan keseriz bir yerini diye. Şimdi bu bebekte çekilin ben anayım modumda olduğumdan gaza geldim ilk günden kestim ya
Canım benim de hala şiş ve uyuşuk. Normal sanki eğer çok şiş değilseKızlar bu sezeryan dikişinin olduğu yer yani göbek deliğinin altı ve dikişe kadar olan yer şiş gibi. Sizinde öyle mi hep böyleydi ben yeni mi farkediyorum anlamadım. Eşim böyle değildi yarın doktoru ara bir terslik var diyor. Daha Pzt gittim doktora ama belki de günden güne zayıfladığım için mi şimdi bize öyle geldi anlamadım
Ben kızımda kullandım bir iki gün içinde faydasını görmüştüm hatta az daha mastit olacaktım göğüslerim sertleşmiştiKızlar süt artmasi için bestlak damla kullanıyorum iki gündür. Bugün de dut kurusu aldım. Bestlak damla kullanıp da süt artimi olan var mı? Varsa da ne kadar süre sonra artıyor
Çok şiş değil belki de tayt giydim renkli ondan öyle geldiCanım benim de hala şiş ve uyuşuk. Normal sanki eğer çok şiş değilse
Bizde hiç durmadan çamaşır yıkıyoruz yetişmiyor sürekli kusuyor ya da süt akıyor üstüneBen de var onlardan ama iki tanecik
Bende dikkat etmemiştim tam emin değilim ama üzerimi değiştirirken bir dikişime bakayım dedim aynada. Dikişin biraz altı vajina üstü belli aralıklarla morarmış. Öyle miydi sonradan mı oluştu anlamadım.Çok şiş değil belki de tayt giydim renkli ondan öyle geldiya ben bugün markete gittim biraz ağır oldu poşetler sanırım ondan korktular. Bir yazıyım yarın ödem gibi bir şey bencede
Bizde hiç durmadan çamaşır yıkıyoruz yetişmiyor sürekli kusuyor ya da süt akıyor üstüne
Sabret 1. Haftanda hiç bir şey kalmamış olacakAllah razı olsun kızlar cevaplar için. Bende sıcak su torbası yok ama anneannemde var yarın bebeği görmeye gelecekti ona söyledim getirecek. Kendimi çok mıymıy gibi hissetmeye başladım. Her şeye şikayet eden, memnun olmayan biri gibiyim sanki. Şöyle olsun bu acılara değer deyip sevinemiyorum gibi. Allak bullak oldum eve çıkınca.
Annemde öyle diyor dayanacağım artık. Allahtan eşim de destekçim.Sabret 1. Haftanda hiç bir şey kalmamış olacak
Bir de hipp in anne çayıda gayet güzel onu da bir dene bir de arkadaşlar da daha önce önermişti.şu iki vitamini aldım ben.inş iyi olurKızlar süt artmasi için bestlak damla kullanıyorum iki gündür. Bugün de dut kurusu aldım. Bestlak damla kullanıp da süt artimi olan var mı? Varsa da ne kadar süre sonra artıyor
Sizlerin yazdıklarını okuyunca içime su serpilmiş gibi oldu yalnız olmadığımı bilmek beni öyle rahatlatıyor ki anlatamamİlkinde bende öyleydim annem sadece 5 gün mü 7 gün mü ne kaldı gitme anne diye küçük bir kız çocuğu gibi ağlamıştım kv nin yanındabiliyor musun tek kalmadan anlamıyorsun şuan her şey zor gibi geliyor her an bir şey olacak gibi biliyorum ama tek kalınca yaptığını gördükçe hepsi geçecek. Ben üstünü bile değiştiremiyordum eşimin toplantısının bitmesini bekliyordum ağız mendili koyup mesela ıslak beklemesin diye. Gazını bile çıkartamıyordum sonra neden çıkartamıyorum neden ben böyle tutamıyorum diye ağlıyordum. Şimdi geriye dönüp baktığımda o duyguların yaşanması gerekiyormuş yaşandı çok doğal bir süreç ama inan zamanla yaptığını gördükçe geçecek. Şimdi meme ucu yarası var, sarılık olayı var kilo alması lazım stres çok. Bir de etraftan baskı oluyor ister istemez zayıflamış mı sütün var mı gibi ilk zamanlar zor.
İkincilerde bu kaygı arası azsa nerdeyse hiç olmuyor çünkü arada derede büyüyor çocuk. Hepsi geçecek merak etme
Kızlar dip not olarak ben bebeğin tırnaklarını kesmiştim doktor kızdı bana. Tetanoz aşısı olmadan kesilmezmiş törpüle yapılırmış ilk 2 ay törpü sonra makas şeklinde olacakmış
10 gün falan geçmedi. Sürekli anneme dikloron jel sürdürdüm ve sıcak su torbası koyduk bazende duş aldım sıcak su tuttum oraya baya rahatlatıyo ama yatıcak oluyordum ağrıdan uyuyamıyordum valla en son biz bi bardak kapadık omzuma üstüne jelledik bekledim bide duş aldım üstüne öyle iyi geldiki bidahada ağrımadıKızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Ben pregnecare kullanıyorum doktorum önerdi ama çok pahalıBir de hipp in anne çayıda gayet güzel onu da bir dene bir de arkadaşlar da daha önce önermişti.şu iki vitamini aldım ben.inş iyi olur
Aa öyle mii evet yazıyordum ilk başlarda oraya daBende de tetikleyen birşey yok. Seninle haftalariniz aynı. Hatta gebeliğin ilk zamanlarında hem Kasım hem de Aralık grubunda yazıyorduk :) hayırla gelsin bebislerimiz insallah
Maalesef pahalı. Ben önceden alıp stoklamıştım allahtanBen pregnecare kullanıyorum doktorum önerdi ama çok pahalı
2 gün sonra tatcaz o duyguyu. Çok heyecanlı en son kpssye girdiğimde bu kadar heyecanlanmıştımAnne baba duygusu bebeği kucağınıza alınca otomatik yükleniyor inanın. Şuan karnınızdaki bebeği sevdiğinizi düşünüyorsunuz. Ama onu görünce büyütünce o sevgi arşa çıkacakyok böyle bir sevgi... Kendinden, eşinden, anne babandan çok daha fazla sevdiğin birisi gelecek artık hayatınıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?