Günaydın 1 saate hastanede olacağım tahlillerden sonra 9 da doguma alacaklar insallah dualarinizi bekliyorum insallah sagsalim kavuşuruz kızımla iki oglumda yanimda olacak onlari birakip girmek cok zor geliyor
Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Kızlar bu sezeryan dikişinin olduğu yer yani göbek deliğinin altı ve dikişe kadar olan yer şiş gibi. Sizinde öyle mi hep böyleydi ben yeni mi farkediyorum anlamadım. Eşim böyle değildi yarın doktoru ara bir terslik var diyor. Daha Pzt gittim doktora ama belki de günden güne zayıfladığım için mi şimdi bize öyle geldi anlamadım
En son cuma günü nstye girmiştm bişi çıkmadı çatı muayenesi de daha yapmadım 40. Haftaya girince tekrar gidince ozmn bakicam , doktorm baya rahat normal doğum yapacağımi söyledi, bakalım artık nolck
Bu yüzden artık korunmanı önerdim ya zaten canım erkek kız evlat ayrımı olmaz rabbim sağlıklı hayırlı versin yeter ki sen 4. Çocuğa da sıcaksın ama iyi düşün olur mu kendini asla zorunda hissetme 4 sezeryan cidden zor olmalı.
Bende morluk yok galiba ama bir şişkinlik var. Enfeksiyon filan olmasında gerçi olsa ateşimiz olurdu herhalde. 40 kontrolünde gidicem bir daha ama yarın bir yazıcam bakalım ne diyecek. Benim dikiş açık üzerine kurutucu sıktılar hala dokununca hissiz gibi garip
Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Şu an için sezaryene dair hiç bir ağrım sızım yok.
Bebek sakin ve uyuyor aslında ama dün gece inanılmaz bir gaz sorunumuz oldu. Bir de zaten saatli kalkıyorum. E bebek bir saate yakın besleniyor sonra gaz ve bez derken neredeyse yeniden uyanma saati geliyor
Gerçi dün gece hep kendi istedi alarma bile gerek kalmadan
Dün gece retro falan olduğunu düşünmek istiyorum. İlk kez böyle yaptı çünkü ama yine de şikayetim yok benim ki şakasına
Sezaryen ağrısına bu kadar takılmamak lazım. Doktor iyi bir cerrahsa, herhangi bir sorun yaşanmıyor ameliyat yeriyle ilgili. İlk birkaç gün biraz zorlanabiliyor insan (hastanede ağrısı kesiciyi dayıyorlar gerçi, çok da hissedilmiyor o yüzden) ama sonrasında arada belli hareketleri yaparken kendini hissettiriyor, koruman gerektiğini hatırlıyorsun (atıyorum mekik çekemeyeceğini, damacanayı taşımaman gerektiğini falan hissediyorsun yani), o kadar. Parmağındaki şeytan tırnağını ağzınla yanlış yerden kopardığın zaman (veya elin sıcak fırına değip de yanınca, domates doğrarken parmağın kesilince vb.) duyduğun acı kadar bile sık sık kendini hatırlatan bir acısı, zonklaması olmuyor yani. Yanlış emzirme kaynaklı meme acılarının yanından bile geçemiyordur bence hatta (ha ikisi bir araya gelirse kombo olabilir tabii).
Canım 3100 doğdu cumartesi gecesi, 3080 olmuş bugün. Doktoru sorun yok dedi ama kafa çapı biraz ufak ultrasonla bakalım bir dedi, bekliyoruz biz de baya endişeliyim
Günaydın 1 saate hastanede olacağım tahlillerden sonra 9 da doguma alacaklar insallah dualarinizi bekliyorum insallah sagsalim kavuşuruz kızımla iki oglumda yanimda olacak onlari birakip girmek cok zor geliyor
Bendede oldu daha hastaneden çıkmadan hastaneye göğüs kremi götürmüştüm ama banamisin demedi eve çıkınca kuzenimin tavsiyesiyle tereyağ sürdüm 2 günde yaralar gitti yumuşacık oldu tavsiye ederim
Benim bebek değil ağrılar maalesef. Hastanede mis gibi ağrı kesici iğne vurdukları için acılar pek hissedilmiyor. Ben hastanede çok rahattım şahsen çok yüksek ihtimallede iğnelerden dolayı zaten. Eve geçince ben bi noluyoruz oldum. Dikiş yeri acısı, rahim ağrısı, baş ağrısı bir de artık omzuma ne olduysa omzum hepsinden beter. İlaçta bana ağrı kesici olarak parol verdiler ne kadar etki ederse işte. Gaz sancısıda ayrı dert zaten bağırsaklarım hiç olmadığı kadar hareketli. Allaha çok şükür tuvalette oturunca gaz kendi kendine çıkıyor, büyük tuvaletimide yaptım. Bir de benim oturma odasındaki koltuğum diğer hastane yatağına göre çok alçak. Bir yattım yok anam kalkamadım kalkarken anam ağladı o da benim ağrılarımı tetikledi. Korkulcak gibi değil ağrılar merak etme. Herkesin acı eşiğide farklı zaten ayrıca hastanenin, ameliyatı yapan doktorun da alakası vardır.