2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Günaydın 1 saate hastanede olacağım tahlillerden sonra 9 da doguma alacaklar insallah dualarinizi bekliyorum insallah sagsalim kavuşuruz kızımla iki oglumda yanimda olacak onlari birakip girmek cok zor geliyor
İnşallah sağlıkla kavuşursun. Haberlerini bekliyoruz

Zayıfladıgın için daha belirgin oluyordur benimde öyle normal canım ilk sezaryende de öyleydi sonra düzelicek o

Senin çatı muayenesi ne diyor? Nts ye giriyor musun?
En son cuma günü nstye girmiştm bişi çıkmadı çatı muayenesi de daha yapmadım 40. Haftaya girince tekrar gidince ozmn bakicam , doktorm baya rahat normal doğum yapacağımi söyledi, bakalım artık nolck

Şimdi herşey yolunda ama geç iyileşeceğim 3 sezaryan üst üste olunca
Bu yüzden artık korunmanı önerdim ya zaten canım erkek kız evlat ayrımı olmaz rabbim sağlıklı hayırlı versin yeter ki sen 4. Çocuğa da sıcaksın ama iyi düşün olur mu kendini asla zorunda hissetme 4 sezeryan cidden zor olmalı.

O his uzun süre gelmeyecek

Kızlar nolur Allah askına sezaryenden sonra sağ tarafta omuz ağrısı nefes alırken batma gibi bir şeyler hissettiniz mi oldu mu? Yatınca artıyor çok kötüyüm ağlamamak için zor duruyorum.
Tıpatıp aynısını çektim. Sağ omuza nefes alırken bıçak saplıyorlar. 3-4 gün sonra kendiliğinden geçti.

İlk günler bebekler uyumuyormuydu yaa kızım doğduğunda ben sürekli kahve kitap keyfisi yapıyordum sanki
Kizlar uyuyamıyorum yazma sebebiniz bebek mi sezeryan sonrası ağrı sızı mi umarım ilkidir ??
Şu an için sezaryene dair hiç bir ağrım sızım yok.
Bebek sakin ve uyuyor aslında ama dün gece inanılmaz bir gaz sorunumuz oldu. Bir de zaten saatli kalkıyorum. E bebek bir saate yakın besleniyor sonra gaz ve bez derken neredeyse yeniden uyanma saati geliyor
Gerçi dün gece hep kendi istedi alarma bile gerek kalmadan
Dün gece retro falan olduğunu düşünmek istiyorum. İlk kez böyle yaptı çünkü ama yine de şikayetim yok benim ki şakasına

Kizlar uyuyamıyorum yazma sebebiniz bebek mi sezeryan sonrası ağrı sızı mi umarım ilkidir ??

Sezaryen ağrısına bu kadar takılmamak lazım. Doktor iyi bir cerrahsa, herhangi bir sorun yaşanmıyor ameliyat yeriyle ilgili. İlk birkaç gün biraz zorlanabiliyor insan (hastanede ağrısı kesiciyi dayıyorlar gerçi, çok da hissedilmiyor o yüzden) ama sonrasında arada belli hareketleri yaparken kendini hissettiriyor, koruman gerektiğini hatırlıyorsun (atıyorum mekik çekemeyeceğini, damacanayı taşımaman gerektiğini falan hissediyorsun yani), o kadar. Parmağındaki şeytan tırnağını ağzınla yanlış yerden kopardığın zaman (veya elin sıcak fırına değip de yanınca, domates doğrarken parmağın kesilince vb.) duyduğun acı kadar bile sık sık kendini hatırlatan bir acısı, zonklaması olmuyor yani. Yanlış emzirme kaynaklı meme acılarının yanından bile geçemiyordur bence hatta (ha ikisi bir araya gelirse kombo olabilir tabii).

Evet canım önce veriyor sonra alıyorlar. Bebekler doğduktan sonra ilk 10 güne kadar doğduğu kiloyu yakalamaları gerekiyor.
Canım 3100 doğdu cumartesi gecesi, 3080 olmuş bugün. Doktoru sorun yok dedi ama kafa çapı biraz ufak ultrasonla bakalım bir dedi, bekliyoruz biz de baya endişeliyim

Günaydın 1 saate hastanede olacağım tahlillerden sonra 9 da doguma alacaklar insallah dualarinizi bekliyorum insallah sagsalim kavuşuruz kızımla iki oglumda yanimda olacak onlari birakip girmek cok zor geliyor
Güzel haberini bekliyoruz saglıkla inşallah kavuşmuşsunuzdur kolay doğum süreçi olsun

Yeni doğum yapan anneler göğüs yaranız oldu mu ? Göğüs ucu kremi aldım ama göğüs kalkanıda alsam mı acaba gerekli olur mu sizce ?
Bendede oldu daha hastaneden çıkmadan hastaneye göğüs kremi götürmüştüm ama banamisin demedi eve çıkınca kuzenimin tavsiyesiyle tereyağ sürdüm 2 günde yaralar gitti yumuşacık oldu tavsiye ederim

Hayırlı saglıklı doğumlar ınsallah guzel kızına saglıkla kavusmussundur. En zoru arkada bıraktıkların ..
İlk günler bebekler uyumuyormuydu yaa kızım doğduğunda ben sürekli kahve kitap keyfisi yapıyordum sanki
Maşallah kıtap kahve enerjısını nasıl buluyordun
O his uzun süre gelmeyecek
Şşş sus

Benim bebek değil ağrılar maalesef. Hastanede mis gibi ağrı kesici iğne vurdukları için acılar pek hissedilmiyor. Ben hastanede çok rahattım şahsen çok yüksek ihtimallede iğnelerden dolayı zaten. Eve geçince ben bi noluyoruz oldum. Dikiş yeri acısı, rahim ağrısı, baş ağrısı bir de artık omzuma ne olduysa omzum hepsinden beter. İlaçta bana ağrı kesici olarak parol verdiler ne kadar etki ederse işte. Gaz sancısıda ayrı dert zaten bağırsaklarım hiç olmadığı kadar hareketli. Allaha çok şükür tuvalette oturunca gaz kendi kendine çıkıyor, büyük tuvaletimide yaptım. Bir de benim oturma odasındaki koltuğum diğer hastane yatağına göre çok alçak. Bir yattım yok anam kalkamadım kalkarken anam ağladı o da benim ağrılarımı tetikledi. Korkulcak gibi değil ağrılar merak etme. Herkesin acı eşiğide farklı zaten ayrıca hastanenin, ameliyatı yapan doktorun da alakası vardır.

Rabbim kolay doğum nasip eylesin. Sağ salim kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…