2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bunu da aklımda tutuyorum olmazsa bardak çekeriz bizde

Tamam canısı tavsiyelerini kesinlikle dinleyeceğim teşekkür ederim içimi rahatlattığın için Burayı çok seviyorum yüzünü görmediğin insanlar sana iyi geliyor iyi hissettiriyor iyi ki varsınız kızlarr

Kızlar işinize karışmak istemem ama anne göğsüne uyumlu zor süt gelen o biberonlar pek iyi değil diye biliyorum ben normal biberon verseniz daha iyi o biberonlara daha çok alışıyolarmış anne göğsü gibi olduğu için. Bide bebeği yoruyor illa alışmasın diyosanız kaşık biberon almanızı tavsiye ederim. Ki ben kendi bebeğimi normal biberonla besledim ve hiç alışmak gibi bi problem yaşamadık. Emzik veriyorum ona bile alışmadı ben verirsem alıyor bende mecburi kaldığım durumlarda veriyorum ağzına. İyi emzirirseniz hiç bi sorun olmaz

Bir iki sefere alışacak. Benimki de öyle oldu. Alttaki takvimde düzenleye tıklayıp doğum tarihini girmen gerek. Belki başkasının takvimine tıklayıp da yapabilirsin . Nasıldı unuttum

Bende morluk yok galiba ama bir şişkinlik var. Enfeksiyon filan olmasında gerçi olsa ateşimiz olurdu herhalde. 40 kontrolünde gidicem bir daha ama yarın bir yazıcam bakalım ne diyecek. Benim dikiş açık üzerine kurutucu sıktılar hala dokununca hissiz gibi garip

Hiç merak etme hepimiz aynı şeyleri yaşadık yaşıyoruz geçecek hepsi tabiki başaracaksın biraz daha zamana ihtiyacın var sadece

Benimde dikişimi açtılar öyle duruyor bende pazartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek

En son saat sabah 06.00 civarında uyumuştum. Ona da uyuma denirse Uykusuzluktan geberiyorum desem yeridir ama uyuyamıyorum da belim, karnım, omzum çok ağrıyor. Allah yardımcımız olsun.
Bende uykusuzluktan ölmek üzereyim 3 gündür

O his bir süre gelmiyor malesef ilk günler zor bee ondan sendromlar oluyor işte . Dikiş agrısı meme agrısı uykusuzluk ..
ama geçiyor zamanla analık bu kolay değil
Sana da aferın markete gıdıp esya tasımak nedir yaa tam sopalıksın ! Az nazlan az dinlen bu günlerın tadını cıkar

Benimde dikişimi açtılar öyle duruyor bende pazartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek
İnşallah hiç bir sorun yoktur
Dişçiye gitmiştim ya orada sebze satan market buldum sonra eksik ne var dedim annem saydı da saydı iyi alıyım bari dedim otoparktan eve taşıdım çok mesafe yok ama yine de ağırdı

Ya işte bende o nazlanma hiç yok zaten şuan öyle bir ortam yok annem kaçacak diye çok korkuyorum Büyük kızım gerçekten bitiriyor hepimizi. İlkinde kaotik bir ortam vardı edemiyordu her kafadan bir ses çıkıyordu filan İnşallah ödemdir o hissizlikten ve dar giyinmektendir çok garip bir şey çünkü

İnşallah başarırısın ben 40+1 oldum hala başaramadım

Morluk olması normal benimde olmuştu önceki doğumunda doktora gitmiştim önemli değil demişti. Benimki baya baya mordu. Tenin hassas ya da açık tenli olduğun için olmuş olabilir .

Morluk olması normal benimde olmuştu önceki doğumunda doktora gitmiştim önemli değil demişti. Benimki baya baya mordu. Tenin hassas ya da açık tenli olduğun için olmuş olabilir .
Beyaz tenliyim zaten teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…