2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım ben sezaryen günü cıkmadım diğer gün akşam cıktım illa agrı oluyor ilk basta zorlayıcı bir süreç

Maşallah sağlıkla gelişsin, sütünle beslensin artık

Nasıl sezaryana döndün kaçırdım ben suyun gelmişti en son, ben geyirmekle çıkarıyorum çoğu zaman bu sabah gaz olarak çıktı ama büyük tuvalet halaa yok dün lavma yapıldı beklemedim onun dışında büyük tuv beklemedeyüm katı yiyemiyorum

4 gün çok sıkıştım artık kabız olmuştum hemen duphalac içtim ilk doğumumda ise 1 hafta çıkamamıştım 1 hafta dr kontrolümde hemen dr yazdı içer içmez çıkartıyor bunda dr yazmasını beklemeden eczaneden aldım tavsiye ederim

Geçen hafta 2860 dı . Doğum kilosunu geçmiştik yani 2. Hafta kontrolünde. Ama hala minnak çok. Sizde nasıl durumlar
Sen bide benimkileri görsen Allahım nasıl yanımdalar diye şükrediyorum minnacıklar korkuyoruz alıştık eşimin kucağına vermek istemişler doğduklarında alamam demiş
Kızıma bizde mama desteği verdik biraz zor emdi ama başardık hala tembel ortalığı ayağa kaldırıyo mama verdim 8 cc rahatladı sütümde var aslında ama daha duş alamadım aldıktan sonra rahatlıcam gibi mamaya gerek kalmaz inş bugün çıktık yarın çağırmış çocuk doktoru hem sağlık ocağı hem doktor kontrolü olucak bakalım

Kalbim ve dualarım sizinle. Hepimiz her zaman iyi haberlerle inşallah

Bende de tetikleyen birşey yok. Seninle haftalariniz aynı. Hatta gebeliğin ilk zamanlarında hem Kasım hem de Aralık grubunda yazıyorduk :) hayırla gelsin bebislerimiz insallah

Geçen hafta 2860 dı . Doğum kilosunu geçmiştik yani 2. Hafta kontrolünde. Ama hala minnak çok. Sizde nasıl durumlar
Bizimkide 6. Gününde 2500 olmuştu doğum kilosunu geçmişti yarın bida kontrolümüz var 12. Günü olucak bakalım kaç kilo oldu çok merak ediyorum bizimkide çok minnak ama olsun çok güzel büyüycek onlar çok hızlı olucak merak etme

Çok teşekkür ederim son çare deneyeceğim

Taze annelerin lohusa sendromlarını okuyunca çocuğu içimde tutmak geliyor içimden kesin bende olurum bende o sendrom zaten 6. ayda başladı sanırım herşeye alınganlık duygusallık agresiflik falan sonuna kadar :) Paniğim de zaten böyle konularda. Ama kendimi şu an bile hiç hazır hissetmiyorum. Eşim de öyle. Bazen ya biz çocuk yapmakla acele mi ettik acaba diye bile geçiyor içimden ya normal mi acaba bence insan böyle birşeye hazır olamaz ancak duruma alışılır :)

Yok kuzum daha değil ama oksijeni kestiler kendisi alıyor nefesi artık cok sükür önümüzdeki pazartesi cıkarcak sanırım emzirmeye gidicem emme refleksine bakılcak bu hafta
Ahh canım az kalmış çok şükür tembel kızımda zorlanıyodu emmede baya baktım olucak gibi değil çıkarken vermezler bana ağzına sütü akıttım iyice uyandırdım falan bi kaç üzerine düşmede hemen kavradı senin bebiş daha büyük hemen alır inşallah

Anne baba duygusu bebeği kucağınıza alınca otomatik yükleniyor inanın. Şuan karnınızdaki bebeği sevdiğinizi düşünüyorsunuz. Ama onu görünce büyütünce o sevgi arşa çıkacak yok böyle bir sevgi... Kendinden, eşinden, anne babandan çok daha fazla sevdiğin birisi gelecek artık hayatınıza..

Ben kendimi çok hazır hissediyordum ve güçlü oldığumu düşünürdüm mesela ama hormonların esiri oldum o yüzden akışında yaşamak lazım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…