2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim ameliyat saatimi sana vermişler demekki canım iyi olmanıza çık sevindim Allah analı babalı büyütsün yavrunu maşallah kilosuda çok güzel
Aaa evet sen doğuracaktın bu saatte şimdi hatırladım nasip banaymış ama hastanede maşallah ne kadar çok doğuran var

İyiyim çok şükür ikimzde iyiyiz. Küçücük doğdu kuzum ama kuvöz olayı olmadı. Emiyor ve ilk bezini de kirletti ben uyuskluk geçtikçe acı hissediyorum tabiki olacak okadar umarım diğer arkadaşlar da iyidir

Kesinlikle öyle bizimki de memede kıvranıp kaka yapıyor karnı çok şiş. Ben bir de sağıp uyurken 40 cc filan takviye veriyordum uykusunda içsin uyanmakta zorlanıyor diye artık sağmam

Aslında kullanabilirsin biz 15. Gün filan başlamıştık ilkinde ama kaç damla hatırlamıyorum. Sanırım kilosuna göre belli bir damlası vardı eczacı bilirse öyle de verebilirsin sorun olmaz

Benim oğlan bu hafta hiç kilo almamış ya, kan akışı iyi dedi doktor o yüzden dert etme dedi ama işte annelik

Banada aynısı oldu. Sonrasında çok ağrı çektim. Sezaryen ağrısı diye parol al dinlen geçer falan dedi Dr ama dayanılacak gibi değildi. Sonra ben miyomlar dan olabilir mi dediğimde olabilir dedi. Ertesi 2 gün üstüste acilde parol bağlandı da biraz sakinleşti. Aklında olsun.

Senelerdir dururlar hiç ağrı vs olmazdı ama ameliyatta yerinden oynayınca sanırım bana dünyayı dar etti birkaç gün

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

kızlar hapsurcam diye korkuyorum resmen dün hapsuruk geldi zor hapsurdum dikişlere bişey olmaz diye düşünüyorum ya o kadar basit değildir yani sizce?

Anne sütü alan bebekler 10 güne kadar kaka yapmayabilir demişti benim doktorum ama 3 aylık filandı biz yaşadığımızda. Bir tane fitil var onu küçültüp yaptırmıştım ben ama inş gerek kalmaz bazen oluyor öyle

Oyy maşallah miniklere eve geçtiniz mi çok sevindim sağlıcakla büyüsünler inşallah
Maşallah canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Hele şükür kızlar kaç gündür mesaj yazamıyorum sorun vardı mesajlarınızı okuyordum ama bişey yazamiyordum bütün doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum ağrısı olanlar hepinize geçmiş olsun inşallah günden güne iyileşecek siniz evlatları kuvezde olanlar inşallah en yakın zamanda eve gelir bebiş ler

Kızlar o gün sütümün artık gelmediğini göğsümde sertlikler olduğunu yazmıştım meğer pompa çekememiş gece acile gittik ve hastane tipi denediler gayet güzel çekti ve rahatladım bebişler daha iyi çekiyor galiba değil mi sonuçta pompa yapay bir durum

Hangi makineyi kullanıyorsun evde?
Bebişler hem daha iyi çekiyor hem oksitosin hormonu bunu sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…