2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
2 saatir nasıl dayandın emzirmeye ya ben hep 3 saate bir emzirmiştirm şimdi saldım ne zaman uyanırsa o zaman emziriyorum
Çok zor oldu benim için sarılığı da olduğu için çok korktum 2 saati geçmedim. Şuan 3 saatte bir alarm kuruyorum ama o alarm çalmadan 1 dk önce uyanıyorum şaka gibi yani resmen mucize

Bana da scarexjel verdi canım günde 2 kez 3 ay sür dedi. Sanki kantaron yağı da sürüyordu ilk doğumumda sezaryen yapanlar ama ne zaman sürüyorlardı bilmiyorum şimdi sürülmez daha açık gibi ya yara

Kızlar doğduk biz. Allah herkese nasip etsin. Ya çok farklı bir duygu anlatamam. Biraz emip yoruluyor hemen. Karnım ağrımaya başladı ağrı kesici iğne yaptılar. Bu arada bana çok benziyor. Sanki kendimi doğurmuşum

Eklentiler

• 7605BA44-CF4C-4C29-806D-D702D5BB3ED7.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 92
Bende onu kullanıyorum

İlk 10 12 gün 2 saatte bir alarm kuruyordum 1 haftadır ise 3 saat bi kaç kez uyandırmamalıyım 4 saat olmuştu genel olarak Şuan 3 saatte bir devam ediyoruz emzirmeye
Bize bugün hemşire geldi ya sarılığı da ölçtü pazartesi 5 di bugün 2.6 geldi 200 gram almış bir de pzt dem beri ben gaz sandığım şey hazımsızlıkmış sen artık emmesi için zorlama 20 dedi. Gündüz 3 saatte bir gece 4 saatte bir emzirsen yeter dedi de ben zaten hiç saat kurmadım kalktıkça verdim

Bana da scarexjel verdi canım günde 2 kez 3 ay sür dedi. Sanki kantaron yağı da sürüyordu ilk doğumumda sezaryen yapanlar ama ne zaman sürüyorlardı bilmiyorum şimdi sürülmez daha açık gibi ya yara
Kantaron sürülebilir bence o zaten yap iyi bile gelebilir. Ben de vardı deneyeceğim

Ah canım çok sevindim. Bugün hep güzel haberler alalım. Maşallah minik kıza

ayy seninle günümüzde belirtilerimizde ayni :) 26 kasim a kadar herhangi bir sey olmazsa gelme dediler bana :)

Hurmayı 7 adet ye canım

Kızlar bizim kız 9.19da 3100gr olarak doğdu çok şükür. Göğüs ucum hiç olmadığı için silikon meme ucu aldık. Yoksa yavrum ememiyor. Maşallah sütüm de geldi. Ben genel olarak iyiyim sadece ister istemez dikiş bölgem biraz sızlıyor. Darısı doğumu bekleyen tüm arkadaşlarımın başına

Gözünüz aydın

Amanın amanın bu nedir yaaaaa gel de ısırma masaallah Allah analı babalı büyütsün

37+1 de sıfır sancı, nisansiz, su gelmesiz, makat geliş kanala yakından alakası olmayan bir bebisle yoluma devam ediyorum

Bir bir geliyor güzel haberler masaallah Allah analı babalı büyütsün canım

Kızlar bizimki ıkınıyo ıkınıyo hergün 4-5 kere kakasını yapan çocuk dün akşamdan beri 1 kere yaptı. Biogaia verdim gaz için ama yok yapmıyo 11 günlük olduk. Normal mi onu da bilmiyorum napıcam siz gaz damlasını gün içinde nasıl veriyorsunuz ve kaç damla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…