2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende sabah 7 gibi gideceğim . Rabbim kolay bir doğum nasip etsin hepimize. Burda ilk defa doğum yapacağım süreç güzel ilerler inşallah korkmuyorum biraz.
Evet benimde 2. Sezaryenim olacak daha önce özelde doğum yapmıştım acaba tek kişilik odaya düşer miyiz hastane imkanları hakkında bir bilginiz varmı, sizede hayırlı doğumlar diliyorum Allah kurtarsın sağlıkla 7 de gel yatış yapılacak dendi ama saat kaçta gireriz acaba

İkisinden çıkan sürekli sağım yapamıyorum miktarı denk mi geldi bilmiyorum bi gögüsten 30 çıkıp diğerindenn çıkmadığıda oldu bi kere,
ikisine yetersiz geliyo diye düşünüyo olabilir tek bebek olsa yeterdi tabi, parmak ile ziyan olmuyor yani öyle veriyim mamayıda 10 cc almıyolar tam uyanık değillerdi ama sonra anne sütü alıyolar alışkanlık memede sakinleşiyolar inşallah yarın kontrolümüz var bakalım ne dicek

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün
Yanlış hatırlamıyosam sendin halaya benzemesin diyen onun içinde ayrı gözün aydın

Benim ameliyat saatimi sana vermişler demekki canım iyi olmanıza çık sevindim Allah analı babalı büyütsün yavrunu maşallah kilosuda çok güzel

Beni çok evham tuttu ya o yüzden sordum
İlk günler bende doymuyor mama alın vs sürekli bir evham halindeydim ama doymasa ağlar ister huzursuz olur hiç uyumaz birde kilo alımı az olur vs dediğim gibi o an bebeğe bağlı bazen hızlı hızlı emip boşaltıyor 10 dk içinde tek memeyi bazen keyif yapıyor uzun uzun zaten o alacağını ilk dakikalar alıyor

Benimki sürekli meme istiyordu ya ben aldım sağlık ocağına gittim benim sütüm mü yok bu sürekli meme istiyor dedim doymuyor mu hani ama haftalık 300 gram almış demekki doyuyor dedi meğer gazından sürekli meme istiyormuş çocuk ama bu resmen kısır döngü oldu gazı sıkıştırıyor memeyle sakinleşiyor sonra daha kötü gaz oluyor gaz damlası direk ben alıp kullanabilirmiyim acaba ilk oğlumda kullanmadım hiç bilgin varmı bu damlalarla ilgili

Reçetesiz satılıyor mu o. Ya da sgk karşılıyor mu bilgin var mı. Ben bepanthol antiscar jel kullandım daha öncekilerle ama cok da faydası olmadı.

Reçetesiz satılıyor mu o. Ya da sgk karşılıyor mu bilgin var mı. Ben bepanthol antiscar jel kullandım daha öncekilerle ama cok da faydası olmadı.
Reçetesiz alındığına eminim. Sgk karşılamıyor olabilir çünkü ben özel sigortadan aldım kremi. Çok bi bilgim yok o yüzden

banada yazdi doktorum iki oglumda kullandim simdide kullanacagm receteyle alinmiyor ozel bir jel cok faydasi oldu dikis izim cok azdi insallah simdide gecer hemen

Kaka sayısı değişiyor kuzum ya. Karnına azcık kiraz çekirdeği kemeri almıştım onu koydum. O baya iyi geliyor bize

Canım o 5 damla kullanılıyor. Kızımda öyle kullanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…