2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Hangi makineyi kullanıyorsun evde?
Bebişler hem daha iyi çekiyor hem oksitosin hormonu bunu sağlıyor
Lansinoh kullanıyorum ikili. kiwi de denedim maalesef kiralayacak yer bulamadım yaşadığım şehirde hastanede kiralamıyormuş el ile sağım hiç beceremedim keşke emzirmeme izin verseler bir kez aslında sanki her şey düzelecek

Evet olacak hepsini yapacağız inşallah, evimiz mis kokacak ve birlikte çok güzel anılar biriktireceğiz hepsini unutup

Bugun dogum yapacak arkadaşlarim nasilsiniz merak ettim sizleri. Al_pi geldimi oğlusun ben bugun dikis acilarimla uğraşıyorum insallah iyi olacagim

Kızlar doğum yapacak arkadaşlarımız vardı varmı onlardan haber Al_pi seninde bugündü dimi canım yazdın mı görmedim girdin mi doğuma

Tugce ve @Redpanda11 kızlar çok sevindim sizin için. Bebekleri öperim
@JuliJuli06 ve Al_pi sizden de güzel haberler bekliyoruz kızlar
@hallim sanki sen de sezaryene gireceğim yazmıştın. İyi misin?
Kızlar ancak yazabılıyorum . Iyıyız şükür emmedi benım kucuk kuzu mama verdık . Süt filan da yok şimdilik ama gelecek ınsallah . O kadar mınık dogdu kı 2600

Hangi ildesin? Burada da olduğunu sanmıyorum hiç kiralama işinin ben.

Bende listedeki bütün herkesi doğuracak diye bekliyorum isim hafızam sıfır gebelik hormonundanmı nedir iyice unutkan oldum bir çok arkadaşımız bebek kaybı ile aramızdan ayrılmış Meyer ama onlar adına çok sevindim tekrar hamile ve nisan mayıs annesi grubuna katılanlar olmuş çok şukur Dilkenn bacım vaktin varmı bilmiyorum olursa yeni doğum yapan tatlı annelerimizin sonuna minik kalplerinden kondur canım benim hepsini karıştırıyorum

Kızlar ancak yazabılıyorum . Iyıyız şükür emmedi benım kucuk kuzu mama verdık . Süt filan da yok şimdilik ama gelecek ınsallah . O kadar mınık dogdu kı 2600
Gözün aydın canım benim Rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin sizlere çok geçmiş olsun bizede dua et duan kabul olur senin şimdi

Ben de de lansinoh var ve açıkçası ben de memnun kalmadım. Meme büyüklüğü işe ilgili bir durum sanırım. Tam sağamıyor. Az kaldı kavuşmanıza sonrası daha güzel olacak
Ay gelir tabiki benim bebekte 2760 doğmuştu gerçekten çok minikler
Kokla öp mis kokuluyu

Sağlıkla büyüsün inşallah gözünüz aydın. hepsi olacak inşallah

benimkide lansinoh ama en küçük başlığı anca denk geldi. sitesinde yedek parçalarda boy boy var. istersen bi göz at. büyük olan benimkini tam kavrayamadı küçük boya geçtim.

Kesinlikle bebek daha iyi cekiyor canım pompa bir yere kadar oluyor

benimkide lansinoh ama en küçük başlığı anca denk geldi. sitesinde yedek parçalarda boy boy var. istersen bi göz at. büyük olan benimkini tam kavrayamadı küçük boya geçtim.
Meme büyüklüğü ile mi ilgili sence? Benimki ufaktır çünkü. Aşağı akıtıyor sütü bazen. Zaten sağınca da az çıkıyor. Elimle yapıyorum daha fazla çıkıyor bilgi için teşekkür ederim göz atacağım

Kızlar çok sağolun. 2 kilo 500 gram doğdu. Emmede biraz sıkıntı yaşadık çünkü meme ağzında ama emmedi bir kaç saat. Az önce emdi ama kısa sürüyor normal mi yani, kaç dk emmesi lazım onu bilemiyorum işte. İlk çişini yaptı ama :)) Şimdi dilini dışarı çıkarıp sokuyor birde ağrım gerçekten ilk 2 saat çok çok şiddetli oldu ama Allahtan ağrı kesici verdiler geçti şimdi. Bu arada ışığı hiç sevmiyoruz ışık görünce yüzünü ekşitiyor

Ben bide sütyene sabitliyorum. O zaman daha iyi vakumluyor sanki. Sende küçüğünden denersen sorun çözülür gibi geldi bana.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…