Lansinoh kullanıyorum ikili. kiwi de denedim maalesef kiralayacak yer bulamadım yaşadığım şehirde hastanede kiralamıyormuş el ile sağım hiç beceremedim keşke emzirmeme izin verseler bir kez aslında sanki her şey düzelecek
Evet o burukluk her seferinde hissettiriyor kendini. Hediyelikleri, gecelikleri vs gördükçe.
Bizimde fotoğrafımız yok. İzin vermiyorlar. Çıkınca acısını çıkartıcaz inşallah hep beraber tüm yaşayamadıklarımızın. O geceliği giyip yatakta fotomda olacak inşallah. Hastane odası şart mı yani?
Tugce
ve @Redpanda11 kızlar çok sevindim sizin için. Bebekleri öperim @JuliJuli06 ve Al_pi
sizden de güzel haberler bekliyoruz kızlar @hallim sanki sen de sezaryene gireceğim yazmıştın. İyi misin?
Kızlar ancak yazabılıyorum . Iyıyız şükür emmedi benım kucuk kuzu mama verdık . Süt filan da yok şimdilik ama gelecek ınsallah . O kadar mınık dogdu kı 2600
Lansinoh kullanıyorum ikili. kiwi de denedim maalesef kiralayacak yer bulamadım yaşadığım şehirde hastanede kiralamıyormuş el ile sağım hiç beceremedim keşke emzirmeme izin verseler bir kez aslında sanki her şey düzelecek
Bende listedeki bütün herkesi doğuracak diye bekliyorum isim hafızam sıfır gebelik hormonundanmı nedir iyice unutkan oldum bir çok arkadaşımız bebek kaybı ile aramızdan ayrılmış Meyer ama onlar adına çok sevindim tekrar hamile ve nisan mayıs annesi grubuna katılanlar olmuş çok şukur Dilkenn
bacım vaktin varmı bilmiyorum olursa yeni doğum yapan tatlı annelerimizin sonuna minik kalplerinden kondur canım benim hepsini karıştırıyorum
Kızlar ancak yazabılıyorum . Iyıyız şükür emmedi benım kucuk kuzu mama verdık . Süt filan da yok şimdilik ama gelecek ınsallah . O kadar mınık dogdu kı 2600
Gözün aydın canım benim Rabbim saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin sizlere çok geçmiş olsun bizede dua et duan kabul olur senin şimdi
Ben de de lansinoh var ve açıkçası ben de memnun kalmadım. Meme büyüklüğü işe ilgili bir durum sanırım. Tam sağamıyor. Az kaldı kavuşmanıza sonrası daha güzel olacak
kızlar 28 ekimde doğum yaptım bende :) çok şükür bebekte bende iyiyim :) benim toparlanmam zor oldu ama yeni yeni ayaklanıyorum çok şükür. darısı hepinizin başına kasım annesi olacaktık ama ekim oldu
Ben de de lansinoh var ve açıkçası ben de memnun kalmadım. Meme büyüklüğü işe ilgili bir durum sanırım. Tam sağamıyor. Az kaldı kavuşmanıza sonrası daha güzel olacak
Ay gelir tabiki benim bebekte 2760 doğmuştu gerçekten çok minikler
Kokla öp mis kokuluyu
benimkide lansinoh ama en küçük başlığı anca denk geldi. sitesinde yedek parçalarda boy boy var. istersen bi göz at. büyük olan benimkini tam kavrayamadı küçük boya geçtim.
Kızlar o gün sütümün artık gelmediğini göğsümde sertlikler olduğunu yazmıştım meğer pompa çekememiş gece acile gittik ve hastane tipi denediler gayet güzel çekti ve rahatladım bebişler daha iyi çekiyor galiba değil mi sonuçta pompa yapay bir durum
benimkide lansinoh ama en küçük başlığı anca denk geldi. sitesinde yedek parçalarda boy boy var. istersen bi göz at. büyük olan benimkini tam kavrayamadı küçük boya geçtim.
Meme büyüklüğü ile mi ilgili sence? Benimki ufaktır çünkü. Aşağı akıtıyor sütü bazen. Zaten sağınca da az çıkıyor. Elimle yapıyorum daha fazla çıkıyor bilgi için teşekkür ederim göz atacağım
Kızlar çok sağolun. 2 kilo 500 gram doğdu. Emmede biraz sıkıntı yaşadık çünkü meme ağzında ama emmedi bir kaç saat. Az önce emdi ama kısa sürüyor normal mi yani, kaç dk emmesi lazım onu bilemiyorum işte. İlk çişini yaptı ama :)) Şimdi dilini dışarı çıkarıp sokuyor birde ağrım gerçekten ilk 2 saat çok çok şiddetli oldu ama Allahtan ağrı kesici verdiler geçti şimdi. Bu arada ışığı hiç sevmiyoruz ışık görünce yüzünü ekşitiyor
Meme büyüklüğü ile mi ilgili sence? Benimki ufaktır çünkü. Aşağı akıtıyor sütü bazen. Zaten sağınca da az çıkıyor. Elimle yapıyorum daha fazla çıkıyor bilgi için teşekkür ederim göz atacağım