2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim ayak bileklerim çok şişti normal mi bu ya sezaryenden sonra bir de bugün tartıldım hiç kilo vermemişim nasıl mümkün oluyor böyle bir şey onuda anlamadım içimden zaten sadece 2.500 kilo bebek çıktı artı bunun suyu kanı plasentası var yani

Yarın doğalı beş gün olacak sürekli ben silikon takıp emziriyorum. Çenesi kuvvetlenipte sütüm artana kadarda böyle devam etmeyi düşünüyorum açıkçası.

Benimde öncekiler özelde olmuştu. Hiç bir fikrim yok bu hastane ile ilgili.Gorumcem doğum yapmıştı korona zamanı o çok memnun kalmıştı. Onun ısrarı ile bende buraya karar verdim. Sırayla alacağız kaçta olur belki olmaz dediler bana.
Kızlar galiba mastit oldum ya
Yaaa mastit zor bişey sıcak kompres yap bol bol sağ. Hemen geçer inşallah.

Son tek eğlencem (allaam inşallah konserde dogurmam amin ) annişler de Rock konserine gider
Ayy nolur o göbekli halinin tadını çıkart benim için bazen hala sanki karnıma vuruyor içerden gibi bir his oluyor çok kötü oluyorum şimdiden özledim şikayet ettiğim şeyler için bile üzüldüm çok güzelsiniz maşallah

Benim kızımın sarılığı iki ay sürmüştü ama kilo alımı normaldi o yüzden hiç umursamamışlardı
Evet canım bizimde kilo alımı iyi ellerine ve ayaklarına kadar inmediği müddetçe sorun yok 1 aya geçer dediler gözlerindeki baya geçti burnu çok sarı sadece

Canım vaktim var ama annişlerimizin kendilerine gelmelerini bekliyorum hepsini aklımda tutamıyorum karıştırıyorum diye yapmıyorum hahah

Canım cok ödemliysen ondandır bence

Canım cok ödemliysen ondandır bence
Hamilelik boyunca hiç ödem sıkıntım olmadı ayaklarım bile doğru düzgün şişmedi. Acaba spinal anesteziden dolayı vücut ödem mi tuttu çünkü normal değil demi yani en azından dediğim gibi 2.5 kg gitmesi lazımdı içimden öyle bir sey cıktı sonucta yani

Sezaryen olmasam aslında evirip çevirip bir şekilde vermek istiyordum açıkçası ama doğumdan ilk çıkınca pek halim olmadı. Annemin de zaten eli ayağına dolandı, stres oldu kadın. Kvde de yanımızda olunca çok uğraşmak istemedim, bu kadar vücudumu bilmesine gerek yok olmadı eve geçince odaya geçip geçip deneyeyim

Yarın doğalı beş gün olacak sürekli ben silikon takıp emziriyorum. Çenesi kuvvetlenipte sütüm artana kadarda böyle devam etmeyi düşünüyorum açıkçası.
Canım maşallah benimkinin emmesinde ve sütümde problem yok. Benim problem hiç ucumun olmaması. Herkes doğum sonrası az da olsa çıkar demişti ama asla çıkmıyor

Canım hiç emmiyor memeyi tutuyor emme refleksi yok. 3 saat oldu yapamıyoruz. nasıl emecek anlayamadım.
Canım bebek hemşiresi çenesinin altına parmağınla baskı uygula dedi. Bazen çok uykusu olunca o da fayda etmiyor, ayaklarından gıdıklıyorum ya da pış pış şeklinde biraz sırtına vuruyorum ki uyku aralansın.

Benimkinin de uykusu ağır ama acıkınca da kıyameti koparıyor Allah’tan. Anası gibi açlığa dayanamıyor

Cok sıvı alıyoruz bir de serum olarak onlarda ödem yapıyor canım ödemdir kilonun sebebi birkaç güne yavas yavas iner kiloda verirsin günden güne

Benimki de aynı ben. Saatlerce aç kalsa umrunda olmayacak. İlk günler ne emdi ne ağladı saf çocuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…