2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar bebeklerinize hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bugün sağlık ocağımdan ücretsiz bir tane verdiler henüz içeriğine bakamadım..
Bizede sağlık ocağından verdiler ama doktoru onu kullanma ocean’ın içeriği daha temiz dedi. Günde bir fıs onu kullanıyoruz şuan

Bana d
Evet cumartesi öğlen Allah nasip ederse
Benimde cumartesi Allah'ın izniyle drum gel dedi ama saat belli değil ikidir hazırlıklı gel diyor erteliyor ama bu sefer hayırlısı ile kucağıma alicam inşallah çok heyecanlıyım ben ne bileyim ağlıyorum arada birazda erken olacak 36+6 oluyorum bakalım artık

Bizede sağlık ocağından verdiler ama doktoru onu kullanma ocean’ın içeriği daha temiz dedi. Günde bir fıs onu kullanıyoruz şuan
Cumartesi doktora soracağım teşekkürler birde bebeğin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz?

Oyy maşallah abla pera olmuş artık
Ahh benim minik perayı görsen kayboluyor kıyafetlerin içinde kolu bi yerden ayakları bi yerden çıkıyor
Merak etme minnak Pera da büyüyecek boğumlu bacakları olacak. Bol bol ısıracaksın
Kızlar bebeklerinize hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bugün sağlık ocağımdan ücretsiz bir tane verdiler henüz içeriğine bakamadım..

Ben size ocean d sprey öneririm. Bir fıs. Bence çocuk doktoruna da sorun.
Ben de bunu kullanıyorum

Ben de 37+5 oluyorum o gün. Nasıl bu haftaları gördüm hiç bilmiyorum inşallah kucağımıza da sağ Salim alırız

Silikonla emiyor canım, çok şükür sütüm iyi gibi. Ay yok eşim onu doğumdan 1-2 saat sonra yolladı, akşm üstü yine 1-2 saat durdu gitti. Yoksa çocuk ağzını yalıyor aç mı moduna giriyor, 1-2 saatte ne gördün de karar verdin yani Bebek hemşiresi sağ olsun şırınga getirdi. Bebek emmediğinde 10ar dakika pompala, zamanla çıkar ucu dedi. Tamamen içe göçük olması zorlaştırıyor

O yüzden şu 2 günü atlatıp evde fiziksel olarak daha rahat uğraşırım diye düşündüm

Bruno baby fizyolojik serum damlatıyorum 1 er damla, sümük olursa otribebe nazal aspiratör ile çekiyorum
Ben aldım ama yoğun bakım doktoruma nasıl yapacağımı sorduğumda yapma dedi çok hırıltısı olursa yaparsın burnuna bişeyler sokma dedi

Ben aldım ama yoğun bakım doktoruma nasıl yapacağımı sorduğumda yapma dedi çok hırıltısı olursa yaparsın burnuna bişeyler sokma dedi
Hırıltı yoksa hiç gerek yok bence benim bebeğimde hırıltı var. Çok korktum ama ciğerlerinde falan bişey yok şükür ki. O yüzden yapıyorum bende çekince rahatlıyor

Cumartesi doktora soracağım teşekkürler birde bebeğin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz?
Henüz yeni anne olmuş olsam da baby-vac aldım. Öneren doktor da baya gördüm, inşallah çok gerek kalmaz

Ben kızımda 3 ay sonra ocean kullanmaya başladım ve üzülmüştüm geç öğrendiğim için asm verdiklerinin içeriği temiz değildi sanırım geçen banada vericekti istemedim ocean kullanırım diye çocuk doktoruda onayladı 10. Gün başlıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…