2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Evet bugün gaz çıkışı oldu rahatladım birazcık ama ağrı devam yürürken önce iki büklüm oluyorum sonra açılıyorum ama sızı hep var..!

Bebek hemşirelerine söyle canım onlar uyandırıyor bi şekilde biz kıyamıyoruz ara ara yanlarına gelmeleri lazım aslında

Benimde ayaklarım şiş ki öncesinde yoktu sürekli oturup emzirmekten sanırım

Benim ucu kan topladı 2. Gün acıyodu lansinoh aldım bi kaç kez kullandım küçükler diye tam kahve rengi yeri alamıyolar ondan ama acısı var emdikçe ilerlemesin diye dua ediyorum valla

Canım kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. 3300 gr olmuşuz. 2760 doğmuş 2600a kadar düşmüştü yavrum.
Ama hala çok minik
Oyy maşallah abla pera olmuş artık
Ahh benim minik perayı görsen kayboluyor kıyafetlerin içinde kolu bi yerden ayakları bi yerden çıkıyor

Canım hiç emmiyor memeyi tutuyor emme refleksi yok. 3 saat oldu yapamıyoruz. nasıl emecek anlayamadım.
Sen bebek hemşiresini çağır canım memeye tuttursun devamlı çağır bence. İlk bilmiyoruz ya emzirmeyi hemen yara oluyor sadece ucunu alırsa o pembe kahverengi alanın hepsini alması lazım. Eğer o da olmuyorsa azıcık sana yardımcı olsun elle sağım yapmayı deneyebilirsiniz. Bende de ilk bebekte şekeri düştü mama verelim dediler o zaman lohusa psikolojisiyle istemedim ağladım eliyle sağdı hemşire. Ama şimdi ki aklım olsa olur derdim itirazsız kendime çok yüklendim ilk çocukta. Emer hiç merak etme sen

Hala yanınızda mı kv keşke biraz müsaade etse hiç merak etme ilk gece biraz zor oluyor yatakta kıpırdamak bile yarın daha güzel olacak Bebek hemşiresini çağırın ama canım hiç çekinme işleri bu sonuçta yardımcı olsunlar elle sağabilir ilk gün süt az diye belki makinede çıkmayabiliyor çünkü

Kızlar bebeklerinize hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bugün sağlık ocağımdan ücretsiz bir tane verdiler henüz içeriğine bakamadım..

1 hafta sürer canım emzirdikçe iyileşiyor aslında ben tahin yağı gümüş kapak kullandım 1 hafta sonunda acısız emzirme yapabilimiştim çok zor ama geçecek

Kızlar bebeklerinize hangi d vitaminini kullanıyorsunuz? Bugün sağlık ocağımdan ücretsiz bir tane verdiler henüz içeriğine bakamadım..
Bana da onu verdiler başladım ben direk 15 gün başla demişlerdi içeriği hiç aklıma gelmedi valla sen yazınca dikkatimi çekti bişey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…