Duş almıştım, hergun alıyorum.. Yoksa rahatlayamıyorum kesınlıkle.. Gittim acile ya, bişey çıkmadı şükür.. Yorgunluktan oldu sanrm.. Bu haftaları hiç bilmedigm için şaşkın ördek gibiyim
Dinlenmek yok bana ya, Bi gün evle ilgilenmedim hemen karıştı ortalık.. Yarın saglık ocagına gitcem, gun biter öyle.. Cumartesi vizeler var.. Pazar da evi derle topla buzluga bikaç bişey atcam.. Pzt de kontrol nefes alcak vaktm kalmıo
Bi de kızlar anne sütü alan bebekler çoğu öyle tospik topaç gibi olmuyor, nadir görüyorum öyle bebekleri.. Anne sütünün en önemli özelliği bebeği obeziteden korumak.. Sadece anne sütü verenler öyle her ay asırı kılo alımı beklemeyin derim
Kızımda doğduğunda vardıı bebek hemşiresi temizleme değilde damla ile onu hafifletti doktorda önemli bişey görmedi ara ara hırıltılı solunum oluyor doktora sordu eşim damla damlatabilirsiniz şuan önemli bi durum yok ama çekmeyin demiş bi çıkıyo bi kayboluyor hırıltı şimdilik
Dinlenmek yok bana ya, Bi gün evle ilgilenmedim hemen karıştı ortalık.. Yarın saglık ocagına gitcem, gun biter öyle.. Cumartesi vizeler var.. Pazar da evi derle topla buzluga bikaç bişey atcam.. Pzt de kontrol nefes alcak vaktm kalmıo
Bu arada doyum yapan taze annişler Al_piRedpanda11TugceJuliJuli06
.. Hepinizi tebrik ederim.. Gündüz iş güç ve agrı sızılar olunca yazamadım duzgun ınsallah hepınız iyisinizdir
Ya bende de var, rahat edemıorm eger evın duzenı bozulunca.. İlle kendi ellerimle yapcam, rahatsızım anacım
İşte her gun sürekli derleme toplama yapınca 1 saate bitio işim, snra dınlenmeye fırsatım kalıo ama yapılmayınca işte bırbırıne girio hersey.. Eşim elini sürmez, zaten bende istemem, o yapıo ardından tekrar ben, bekarken alıştırcaktı li anası şimdi iyi yapsın ama olmuyo.. O yuzden bana bakıo hersey
Peki kulak testini geçtiniz mi bizdede var doğduğu günden beri kulak testinde birinden kalıyor bu hırıltıdan kaynaklı olabilir dedi dr bakalım son hakkımız kaldı
Canım nazal aspiratör şuan kullanılmaz bizde de hırıltı var otribebe serum fizyolojik sıkıyorum ters çevirip sırtına vuruyorum. Sanırım 1 yaş gibi nazal aspiratörü kullanıyorduk şuan kılcal damarları filan çok ince. Ters çevirince çıkıyor ya da hapşırıyor o serum onu öyle atıyor
Canım maşallah benimkinin emmesinde ve sütümde problem yok. Benim problem hiç ucumun olmaması. Herkes doğum sonrası az da olsa çıkar demişti ama asla çıkmıyor
Kızımda doğduğunda vardıı bebek hemşiresi temizleme değilde damla ile onu hafifletti doktorda önemli bişey görmedi ara ara hırıltılı solunum oluyor doktora sordu eşim damla damlatabilirsiniz şuan önemli bi durum yok ama çekmeyin demiş bi çıkıyo bi kayboluyor hırıltı şimdilik
geceleri daha çok çoğalıyor sanki. Bende serum damlattığımda sümük geliyorsa temizliyorum sadece doktorum böyle söyledi. Bazen emerkende sıkıntı oluyor nefes alması zorlandığı için. Bi an önce geçer inşallah
Peki kulak testini geçtiniz mi bizdede var doğduğu günden beri kulak testinde birinden kalıyor bu hırıltıdan kaynaklı olabilir dedi dr bakalım son hakkımız kaldı
İki saattir mememden ayrılmıyor. Süt bitti çekiyor gelmiyor. Sinirleniyor. Sinirinden uykusu açılıyor aç değil biliyorum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Canım nazal aspiratör şuan kullanılmaz bizde de hırıltı var otribebe serum fizyolojik sıkıyorum ters çevirip sırtına vuruyorum. Sanırım 1 yaş gibi nazal aspiratörü kullanıyorduk şuan kılcal damarları filan çok ince. Ters çevirince çıkıyor ya da hapşırıyor o serum onu öyle atıyor
Doktorum sümük görürsen çek dedi bende çok nazik bi şekilde temizliyorum korktuğum için sonrasında çok rahatlıyor. Evet bende duymuştum kılcal damarlara zarar verdiğini çok çok hassas davranıyorum
Uyurken yaptırdınız dimi uyuyunca geldiler bizde öyle geçtik. Bizim hırıltı eve gelince başladı gerçi teyzemle konuştuk sezaryenli çocuklarda olur hırıltı dedi ameliyathanede üşütüyorlarmış güya bilmiyorum doğru mu. Doktor da burun kılları yok yenidoğanda olur dedi
Doktorum sümük görürsen çek dedi bende çok nazik bi şekilde temizliyorum korktuğum için sonrasında çok rahatlıyor. Evet bende duymuştum kılcal damarlara zarar verdiğini çok çok hassas davranıyorum
İki saattir mememden ayrılmıyor. Süt bitti çekiyor gelmiyor. Sinirleniyor. Sinirinden uykusu açılıyor aç değil biliyorum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum
Bizde böyleyiz hemde bütün gün memeye bağımlı resmen kolum sırtım boynum her yerim tutuldu mama verdim az önce şimdi uyudu. Bazen mamadan sonra bile memede uyumak istiyor. Çok şükür emiyor diye seviniyorum ama aç olduğu için değil orda uyumak istediği için duruyo yerine koyunca direk uyanıyo sende mama vermeyi mi denesen belki uyur
Uyurken yaptırdınız dimi uyuyunca geldiler bizde öyle geçtik. Bizim hırıltı eve gelince başladı gerçi teyzemle konuştuk sezaryenli çocuklarda olur hırıltı dedi ameliyathanede üşütüyorlarmış güya bilmiyorum doğru mu. Doktor da burun kılları yok yenidoğanda olur dedi