Ne kadar bez değiştiriyoruz saymıyorum ama kakasını ağırlıklı yapıyor genelde bebeğim. Bir de hıçkırıyor bazen mesela emdikten sonra ya da birazını geri kustuğu oluyor.
Mamselin süt arttırıcı çayına başla canım bana iyi geldi e bebekte bide sallama çay modeli olan var onuda dene sadece ikisini kullandım bide konpostolar iyi şuan bebekte çıkıcak pazartesi emdikçe daha çok artıcak inşallahBen daha yeni 30a ulaştım gibi. Ama sağ göğüsten az geliyor diğerine göre. Bir ara çok kötüydü psikolojim, iyice azalmıştı. Önceki günden beri bestlak kullanıyorum bakalım. Ama şu gece terlemelerim hala devam su içinde uyanıyorum. Ne bitmez ödenmiş. 14kg gitti hala da gidiyor
Ben daha yeni 30a ulaştım gibi. Ama sağ göğüsten az geliyor diğerine göre. Bir ara çok kötüydü psikolojim, iyice azalmıştı. Önceki günden beri bestlak kullanıyorum bakalım. Ama şu gece terlemelerim hala devam su içinde uyanıyorum. Ne bitmez ödenmiş. 14kg gitti hala da gidiyor
Bugün 11. GünMaşallah 41 kere dahada iyi ol inşallahkaç gün olmuştu sizin doğum yapalı?
Hayırlısı ile gir ve bebişine sağlıkla çıkın inşallahTahliller yapıldı nst çekildi önlüğümü giydim serumum takıldı kurbanlık koyun gibi bekliyorumne zaman doğuma alırlar bilemiyorum
Benimkiler elimde kaldı şimdiliksoyasosu
Ben anca perşembe sipariş edebildim bu arada manyetleri, bugün göndermişler. (Doğumdan on gün sonra sipariş verilmesini beklemiyorlardı herhalde çünkü tarihi doğru yazmama karşın ilk taslakta 30 kasım diye geçmişlerdi tarihi)
Çok güzelmiş gerçekten yaa, bahtları açık olsun, bizimkinden güzel bir dünyada yaşasınlar
Çok çok güzel görünüyorsoyasosu
Ben anca perşembe sipariş edebildim bu arada manyetleri, bugün göndermişler. (Doğumdan on gün sonra sipariş verilmesini beklemiyorlardı herhalde çünkü tarihi doğru yazmama karşın ilk taslakta 30 kasım diye geçmişlerdi tarihi)
Çok güzelmiş gerçekten yaa, bahtları açık olsun, bizimkinden güzel bir dünyada yaşasınlar
Benimkiler elimde kaldı şimdilikbir eve gelsin bakalım. Gerçi Dr misafir gelmesin dedi diyeceğim etrafa. Gelmesin kimse. Annem yeter. Eşimin tarafından arayan bile yok zaten. Gereksizler ordusu işte. Kaynana yok ama 4görümce, 2elti yetiyor. Bu kadar senedir muhatap olmadım şimdide çizgim aynı
Ben hiç düşünmemişim sonrasını. Küvezmiş, erken doğarsaymış, 40ıymış ne yaparım, nasıl olur falan. Sadece eksiklere odaklanmışım ki onlarda da eksik kalan varBen küveze gireceğine pek ihtimal vermezken bile en az 40 gün misafir kabul etmeyi düşünmediğim için acele etmemiştim. Doğumdan sonra sağ salim hastaneden çıkınca sipariş veririm diyordum. Küvezden çıkıncaya kısmetmiş. Şimdi en az üç ay almam belki misafirnormal rutinimde görüştüğüm insanlar hariç tabii. O yüzden ister doktor yasakladı de ister ben istemiyorum de, kimseye laf düşmez. Milletin ne işi var yeni doğmuş, hrm de küvezde kalmış bebeğin başında.
Canım Allah’a şükür bugün biraz daha fazla geliyor. Göğüslerim bile şişmiş onu farkettim. Kaynana yok onlar gelmedi biz kendi evimize geçince gelecekler. Lakin biz iki isim koyduk. Gökçe ırmak :) Irmak ismini ben taaa ilk zamandan beri koymuştum diğerini eşim seçecekti onun da fikri sürekli değişiyordu. Daha 1 hafta önce karar verdi diyebilirim:)) Eşimin teyzesi aradı annemi, bebeğin adını sormuş. Babannesine sorduk bilmiyormuş diyor. Biliyor halbuki en azından ırmak koyacağımızı ikinciye eşimin koyacağını ama daha karar vermediğini biliyor. Dün de kv eşimi arayıp ikinci ismini soruyor. Gökçe erkek ismi elanur koysaydınız ya diyor. La havle çektimCanım sütüm yok diye kesinlikle şartlama kendini.. Var gelcek diye düşün.. Beynine o sinyali gönder.. Kaynanaya da tıka kulaklarını cidden duyma, sanki tv izlıyomussun gibi yap.. Ben kaynanama hep bu taktiği yapıorm, tv izler gibi yapıorm
Ah canım hayırlı uğurlu olsun çok mutlu oldum senin için bana da dua et çok heyecanlı ve korkuluyumÇok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Evet canım spinal yapıldı. Benim doğum sonrqsı üşümeden kaynaklı sanırım. Tansıyon normal cıkıyo cunku.Spinal mi oldun sende? Ağrın ondan mı kaynaklı acaba? Yoksa tansiyonda olabilir. Kontrol et.. Bu tansiyon bende takıntı haline geldi resmen. Gerçi artık iyi ilacı bile çok azalttı Dr.
Maşallah kuzuya gecmıs olsun canım hemen sende kendıne gel ınsallah.Çok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Sag salım kucagına almak nasıp olsunKızlar hepinizin dualarına ihtiyacı m var bende sezeryan e giriyorum üçte dua edin bana kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım
MaşallahÇok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Ahhh beklemez miyiz hiç. Hayırlısı buymuş demekki, yeterki sağlıklı olunArkadaşlar ben çıktım doktordan ,
Malesef bebek dönmemiş doktorum da artık dönmez suyun azalmış ve kilo alımı da durmuş dedi . İki hafta önce 2900 kiloydu bugün yine 2900 ölçtu yani hiç kilo almamis .
38+1 de yani haftaya perşembe günü sezeryana gün verdi . Öğleden sonra olduğu için açlık sorun olur dedim hocanın da öbür hafta full doluydu .
Sabah 8 e kadar kahvaltını et sonra oruç gibi yeme içme kes 12 de gel yatisin yapılsın 15:00 de alalım seni dedi .
Bugün kan verdim .
Yine perşembe son kez bakacak usg ile donmediyse yatisim olacak ama dönmesi mümkün değilmiş çünkü bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanmış bu şekilde kordon çekiyor dönemez dedi .
Ben baya ağladım kizlar odada ama hayırlısı buymuş ne yapayım elimden gelen bir çözüm yok .
16 Kasım perşembe sezeryan olarak beni de bekler misiniz kapıda dua edip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?