Bende 10 dan itibaren kestim yemeği . Ay çok heyecanlıyım sağlıkla gelsinler inşallahBenim de yarın sezaryenim var hem de öğlen. Ama bugün de arayıp gece 12 den sonra birşey yemeyin dediler. Serum takarız dediler
Eczanelerde var daha güvenli olur hem eczaneden almakEczanelerde bulunuyor mu yoksa internetten mi alıyorsun
Canım tebrik ederim sağlıcakla büyüt oğluşunuKızlar ancak yazabılıyorum . Iyıyız şükür emmedi benım kucuk kuzu mama verdık . Süt filan da yok şimdilik ama gelecek ınsallah . O kadar mınık dogdu kı 2600
Allah yardımcın olsun canım ben gerçekten yani tükendiğini hissediyorum iki çocuklaBanada ameliyatta doktor 40 çıkınca gel spinal takalım dedi 4. Düşünmezsin heralde dedi
Bugün 10. Günmüş az önce kremi sürdüm inceledim de biraz düzelmiş çok kötüydü benimde. Sanırım günden güne düzelecek, doktora 2 gün önce attığım fotoğrafla bugün arasında baya fark varBakalım benimki nasıl olacak ama bence alınacak çünkü hiç estetik dikise benzemiyo
Ayy nasıl sevindim anlatamamBu arada bugün Defne hanımla görüştük.. Teyzoşlarına çok selamı var
Emzirebildim şükürgerçi sadece sol göğsümü emdi, diğerinden süt mü gelmedi bilmem istemedi. Uğraşırken ağlamaya başladı. Hemşire biberon getirdi. İlk defa biberon kullanıldı. Onuda içti. Pazartesi çıkıyoruz inşallah
Ay inşallah bir an önce geçerler ya canımdan can gidiyor artık. Ayağa kalktığında hala gerilip acıyor mu? Bi de sağa sola doğru yatıp uyuyabiliyor musun?Bugün 10. Günmüş az önce kremi sürdüm inceledim de biraz düzelmiş çok kötüydü benimde. Sanırım günden güne düzelecek, doktora 2 gün önce attığım fotoğrafla bugün arasında baya fark var
Tamam yarın deneyeceğim teşekkür ederimEczanelerde var daha güvenli olur hem eczaneden almakbira mayası tableti diye de geçiyor b12 içerikli. Burda kullanan arkadaşlardan görüp almıştım
1 hafta 10 gün sonunda hepsi gecmis oluyor endişelenme. Her türlü uyuyabilirsin.Ay inşallah bir an önce geçerler ya canımdan can gidiyor artık. Ayağa kalktığında hala gerilip acıyor mu? Bi de sağa sola doğru yatıp uyuyabiliyor musun?
Çok tebrik ederim, sağlıkla büyüsün minik kuzuKızlar ancak yazabılıyorum . Iyıyız şükür emmedi benım kucuk kuzu mama verdık . Süt filan da yok şimdilik ama gelecek ınsallah . O kadar mınık dogdu kı 2600
Bir haftayı geride bıraktım sayılır Allahım az kalmış1 hafta 10 gün sonunda hepsi gecmis oluyor endişelenme. Her türlü uyuyabilirsin.
Şimdi okudum bunu çok iyi geldiKiz dahw dün doğum yapmışsın ne sütü bi kaç damla gelir o da süt gibi değil yoğun katı kıvamlı hepsi bu hele dur bi 10 güne anca akar sıktıkca bebeğinin midesi suan bi kirazın çekirdeği kadar. Esinde uyuması da stres kaynaklı. Annedeki stres yorgunluk ağrı sızı bebek hissediyor bu yüzden babası ile zaman geçirince ondaki his rahatlık veriyor oh sen de güzelce uyumussun iyi olmuş hiç süte sıkma canını daha çok yolun başındasın
Ben daha yeni yeni sağa sola yatmaya başladım. Onda da kontrollü halde. Yoksa Ani hareketle falan, hani unuttum diyelim. Canımdan can çıkıyorAy inşallah bir an önce geçerler ya canımdan can gidiyor artık. Ayağa kalktığında hala gerilip acıyor mu? Bi de sağa sola doğru yatıp uyuyabiliyor musun?
Hiç çekme o ağrıyı. Hemen bir acile gidip sezaryen ağrılarım var de parol bağlat. Aynısını çektim sen çekmeKızlar ben sütümü sağmayı denedim hiç birşey çıkmadı. Sonra ağlaya ağlaya bir kaldım zaten. Kıyamam çocuk da ağlıyor açlıktan. Memeyi sıkınca sarı yağlı birşey nokta gibi çıkıyor ama beyaz süt gelmiyor. Sezeryanda normal bir iki gün diyorlar ama sanki hiç gelmeyecek gibi sinirlerim bozuldu. Normal mi sizce? Birde benim ağrılarım katlanır gibi değil. Miyomu alamadı doktor büyüyen miyom da bozulmaya uğradığı için biraz küçülürmüş ve aşırı ağrı yapıyor. Ağlamak istiyorum cidden ama ona bile halim kalmadı
Lütfen annene hizmet ettirme onun için. Annen de hiç birşeye elini sürmesin ev işi yemek gibi. Yapıyorlarsa ortak yapsınlar.Yok Allaha şükür yoksa yaka paça dışarı atarım hepsini. Kv kalacak
Yok kız asla hizmet ettirmem. Ben hemen öyle laf söylemem beklerim ama söyledimmi de tam söylerim. O şimdi bende bütün haklarını tüketiyor iyide yapıyor yarın bir gün bir şey derse çat çat vurucam yüzüne hepsini. Bi kere de mesela hamileyken son zamanlar annem bende kalmıstı 2 gün mü ne bu da geldi bir gün kaldı anam bi görsen. kahve yapıyorum koyuyorum mesela hepimizin önüne içiyoruz sonra sadece kendi bardağını alıyor gidiyor yıkıyor gelip geri oturuyor. Çay bardağı vs olsun hepsi için böyle yaptı. Kalkmışken bizlerinkinide alsana ya. Ya da ben çok kalkamıyorum biliyorsun 9 aylık olmuşum orada her şeyi bi zahmet annem üzerime yıkma yani kalk biseyin ucundan tut. O gün baya surat astım ben zaten ona. Ay bir görsen varya köşeye oturdu, ayaklarını uzattı, çay-kahve-çerez önüne geliyor gidiyor, televizyonun kumandasınıda almış bir o kanal bi bu kanal yapıyor oh gel keyfim gel. Gittikten sonra annemde diyor ki bu da yeni moda oldu galibaLütfen annene hizmet ettirme onun için. Annen de hiç birşeye elini sürmesin ev işi yemek gibi. Yapıyorlarsa ortak yapsınlar.
Aman iyi bari kalmasın sakın sütün kesilir bu şekilde. Bu derece rahat insan asla sevmem. Allah sabır versin kaynana ile cebelleşen herkese.Yok kız asla hizmet ettirmem. Ben hemen öyle laf söylemem beklerim ama söyledimmi de tam söylerim. O şimdi bende bütün haklarını tüketiyor iyide yapıyor yarın bir gün bir şey derse çat çat vurucam yüzüne hepsini. Bi kere de mesela hamileyken son zamanlar annem bende kalmıstı 2 gün mü ne bu da geldi bir gün kaldı anam bi görsen. kahve yapıyorum koyuyorum mesela hepimizin önüne içiyoruz sonra sadece kendi bardağını alıyor gidiyor yıkıyor gelip geri oturuyor. Çay bardağı vs olsun hepsi için böyle yaptı. Kalkmışken bizlerinkinide alsana ya. Ya da ben çok kalkamıyorum biliyorsun 9 aylık olmuşum orada her şeyi bi zahmet annem üzerime yıkma yani kalk biseyin ucundan tut. O gün baya surat astım ben zaten ona. Ay bir görsen varya köşeye oturdu, ayaklarını uzattı, çay-kahve-çerez önüne geliyor gidiyor, televizyonun kumandasınıda almış bir o kanal bi bu kanal yapıyor oh gel keyfim gel. Gittikten sonra annemde diyor ki bu da yeni moda oldu galibaBu arada yazdığım yine yanlış anlaşılmış. Kv bizde kalmayacak. Eltim ve kaynım kv’de kalacak.
Hiç moralini bozma. Ben ilk üç gün kuvozdeki bebeğime toplasan günlük 30 CC götüremedim. Kaynanam başımda sütün yok sütün yok diye gerdi beni iyice stres oldum. Çok ağladım. Tam üç gün geçtikten sonra açılmaya başladı. Şu an beş gün oldu. Her sağımda 30-40 CC çıkıyor çok şükür. Zamanla açılıyor sadece biraz sabretmek gerekiyorKızlar ben sütümü sağmayı denedim hiç birşey çıkmadı. Sonra ağlaya ağlaya bir kaldım zaten. Kıyamam çocuk da ağlıyor açlıktan. Memeyi sıkınca sarı yağlı birşey nokta gibi çıkıyor ama beyaz süt gelmiyor. Sezeryanda normal bir iki gün diyorlar ama sanki hiç gelmeyecek gibi sinirlerim bozuldu. Normal mi sizce? Birde benim ağrılarım katlanır gibi değil. Miyomu alamadı doktor büyüyen miyom da bozulmaya uğradığı için biraz küçülürmüş ve aşırı ağrı yapıyor. Ağlamak istiyorum cidden ama ona bile halim kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?