2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Banada ameliyatta doktor 40 çıkınca gel spinal takalım dedi 4. Düşünmezsin heralde dedi
Allah yardımcın olsun canım ben gerçekten yani tükendiğini hissediyorum iki çocukla Doğumdan sadece 2 kg fazlalığım kaldı uykusuzluk yorgunluk yani uzanmayı bırak oturamıyorum bile Büyük kızıma istemsiz sesimi yükseltmeye başladım artık o kadar bunaltıyor ki beni ve şuan 3 kişi bakıyoruz ben tek nasıl yapıcam bilmiyorum. Sonrasında çok üzülüyorum o da küçük filan diyorum telafi etmek için küçüğü bırakıp onunla parka gidiyorum evden arıyorlar acıktı ağlıyor gel. Nereye koşup nereye yetişeceğimi şaşırdım. Sonra bir panik hadi gidelim kızım bak kardeşin acıkmış vs vs yok yani çok zor hayat. Bebek değil ama ben sarılık olmuşum gibi ten rengim, Allah herkese yardım etsin. İsteyene versin bundan sonrasında bende belki hormonlu taktırabilirim Hormonluda da adet döngüsü çok kısa sürüyor kanama az oluyor diye duydum o da şişkinlik ödem yapar bence

Bakalım benimki nasıl olacak ama bence alınacak çünkü hiç estetik dikise benzemiyo
Bugün 10. Günmüş az önce kremi sürdüm inceledim de biraz düzelmiş çok kötüydü benimde. Sanırım günden güne düzelecek, doktora 2 gün önce attığım fotoğrafla bugün arasında baya fark var

Ayy nasıl sevindim anlatamam çok şükür çok

Ay inşallah bir an önce geçerler ya canımdan can gidiyor artık. Ayağa kalktığında hala gerilip acıyor mu? Bi de sağa sola doğru yatıp uyuyabiliyor musun?

Kızlar ben sütümü sağmayı denedim hiç birşey çıkmadı. Sonra ağlaya ağlaya bir kaldım zaten. Kıyamam çocuk da ağlıyor açlıktan. Memeyi sıkınca sarı yağlı birşey nokta gibi çıkıyor ama beyaz süt gelmiyor. Sezeryanda normal bir iki gün diyorlar ama sanki hiç gelmeyecek gibi sinirlerim bozuldu. Normal mi sizce? Birde benim ağrılarım katlanır gibi değil. Miyomu alamadı doktor büyüyen miyom da bozulmaya uğradığı için biraz küçülürmüş ve aşırı ağrı yapıyor. Ağlamak istiyorum cidden ama ona bile halim kalmadı

Şimdi okudum bunu çok iyi geldi Bende hemen süt geliyor sanıyordum doymuyor ağlıyor ya açlıktan birde ona canım sıkılıyordu çünkü

Ay inşallah bir an önce geçerler ya canımdan can gidiyor artık. Ayağa kalktığında hala gerilip acıyor mu? Bi de sağa sola doğru yatıp uyuyabiliyor musun?
Ben daha yeni yeni sağa sola yatmaya başladım. Onda da kontrollü halde. Yoksa Ani hareketle falan, hani unuttum diyelim. Canımdan can çıkıyor

Hiç çekme o ağrıyı. Hemen bir acile gidip sezaryen ağrılarım var de parol bağlat. Aynısını çektim sen çekme 2 gün üstüste bağlandı. Arada parol tablet aldım. sonra sanırım bir gün daha ama o yola çıkacağımız için ne olur ne olmaz diyeydi.

Lütfen annene hizmet ettirme onun için. Annen de hiç birşeye elini sürmesin ev işi yemek gibi. Yapıyorlarsa ortak yapsınlar.
Yok kız asla hizmet ettirmem. Ben hemen öyle laf söylemem beklerim ama söyledimmi de tam söylerim. O şimdi bende bütün haklarını tüketiyor iyide yapıyor yarın bir gün bir şey derse çat çat vurucam yüzüne hepsini. Bi kere de mesela hamileyken son zamanlar annem bende kalmıstı 2 gün mü ne bu da geldi bir gün kaldı anam bi görsen. kahve yapıyorum koyuyorum mesela hepimizin önüne içiyoruz sonra sadece kendi bardağını alıyor gidiyor yıkıyor gelip geri oturuyor. Çay bardağı vs olsun hepsi için böyle yaptı. Kalkmışken bizlerinkinide alsana ya. Ya da ben çok kalkamıyorum biliyorsun 9 aylık olmuşum orada her şeyi bi zahmet annem üzerime yıkma yani kalk biseyin ucundan tut. O gün baya surat astım ben zaten ona. Ay bir görsen varya köşeye oturdu, ayaklarını uzattı, çay-kahve-çerez önüne geliyor gidiyor, televizyonun kumandasınıda almış bir o kanal bi bu kanal yapıyor oh gel keyfim gel. Gittikten sonra annemde diyor ki bu da yeni moda oldu galiba Bu arada yazdığım yine yanlış anlaşılmış. Kv bizde kalmayacak. Eltim ve kaynım kv’de kalacak.

Aman iyi bari kalmasın sakın sütün kesilir bu şekilde. Bu derece rahat insan asla sevmem. Allah sabır versin kaynana ile cebelleşen herkese.

Hiç moralini bozma. Ben ilk üç gün kuvozdeki bebeğime toplasan günlük 30 CC götüremedim. Kaynanam başımda sütün yok sütün yok diye gerdi beni iyice stres oldum. Çok ağladım. Tam üç gün geçtikten sonra açılmaya başladı. Şu an beş gün oldu. Her sağımda 30-40 CC çıkıyor çok şükür. Zamanla açılıyor sadece biraz sabretmek gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…