- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 23
- 31
Bebeğinin ve senin iyiliğin için böyle olması gerekiyormuş. Hiç olumsuz düşünme inşallah senin de çok kolay geçecek ve en az ilk doğumun kadar rahat edeceksin sonrasında daArkadaşlar ben çıktım doktordan ,
Malesef bebek dönmemiş doktorum da artık dönmez suyun azalmış ve kilo alımı da durmuş dedi . İki hafta önce 2900 kiloydu bugün yine 2900 ölçtu yani hiç kilo almamis .
38+1 de yani haftaya perşembe günü sezeryana gün verdi . Öğleden sonra olduğu için açlık sorun olur dedim hocanın da öbür hafta full doluydu .
Sabah 8 e kadar kahvaltını et sonra oruç gibi yeme içme kes 12 de gel yatisin yapılsın 15:00 de alalım seni dedi .
Bugün kan verdim .
Yine perşembe son kez bakacak usg ile donmediyse yatisim olacak ama dönmesi mümkün değilmiş çünkü bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanmış bu şekilde kordon çekiyor dönemez dedi .
Ben baya ağladım kizlar odada ama hayırlısı buymuş ne yapayım elimden gelen bir çözüm yok .
16 Kasım perşembe sezeryan olarak beni de bekler misiniz kapıda dua edip
Benim de doğumu tetikler gibi oldu o gün sancılarım vardı ama sonra geçti. Evet baskı ve acı ben de hissettim ama saniyeler sürdüğü için hemen geçiyor. Normal doğumsa epidural almayı düşünüyorum ben de. Yoksa cidden korkuyorumÇatı muayenesi sonrası ilk defa sancı hissettim, çatı muayenesi korkutmak gibi olmasın ama bana doğum gibi çığlık attırdıdoktora ilk söylediğim şey: muayane böyleyse normal doğum nasıl bişi acaba ????
Gözün aydın geçmiş olsun canım hayırlı evlat olarak büyümeyi nasip etsin AllahÇok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Hayırlısı ile kucagına al agrısız acısız bir sürecin olur inşallah canımKızlar hepinizin dualarına ihtiyacı m var bende sezeryan e giriyorum üçte dua edin bana kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım
Kendini kasmaktan oluyor canım normalde bütün elini sokmuyor sadece 2 parmak şeklinde muayene yapıyor birde çatal insanı ürkütüyor ki her kadının korkulu rüyasıÇatı muayenesi sonrası ilk defa sancı hissettim, çatı muayenesi korkutmak gibi olmasın ama bana doğum gibi çığlık attırdıdoktora ilk söylediğim şey: muayane böyleyse normal doğum nasıl bişi acaba ????
Bekleriz tabi dualarımız seninle sağlıkla kavuş inşallahArkadaşlar ben çıktım doktordan ,
Malesef bebek dönmemiş doktorum da artık dönmez suyun azalmış ve kilo alımı da durmuş dedi . İki hafta önce 2900 kiloydu bugün yine 2900 ölçtu yani hiç kilo almamis .
38+1 de yani haftaya perşembe günü sezeryana gün verdi . Öğleden sonra olduğu için açlık sorun olur dedim hocanın da öbür hafta full doluydu .
Sabah 8 e kadar kahvaltını et sonra oruç gibi yeme içme kes 12 de gel yatisin yapılsın 15:00 de alalım seni dedi .
Bugün kan verdim .
Yine perşembe son kez bakacak usg ile donmediyse yatisim olacak ama dönmesi mümkün değilmiş çünkü bebeğimin boynunda 2 tur kordon dolanmış bu şekilde kordon çekiyor dönemez dedi .
Ben baya ağladım kizlar odada ama hayırlısı buymuş ne yapayım elimden gelen bir çözüm yok .
Hiç aklıma bile gelmedi ki sormak. Acemi annelik mi desek, ilk kavuşma diye herşeyin akıldan uçması mı desek bilemedim kiKızlar göbeği geç düşen var mı?
LadybirdDA defne nin düşmüş müydü dün? İlk oğlum tam 15. Gün düşürmüştü, bu da öyle olacak gibi gözüküyor. Acaba küvezde kalması etkiliyor mudur durumu
Hiç aklıma bile gelmedi ki sormak. Acemi annelik mi desek, ilk kavuşma diye herşeyin akıldan uçması mı desek bilemedim kipazartesi öğrenirim artık
Gözün Aydın canım çok sevindim rabbim analı babalı büyütsünÇok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah üzülmen çok normal canım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki bekleriz tabiki kavuşmaların en güzeli sizin olsunArkadaşlar ben çıktım doktordan ,
Bugün kan verdim .
Gözünüz aydınÇok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Canım hiç üzülme olmayınca olmuyor, dönseydi de normal olacağının garantisi yok. Bak bana, kilosu uygun, kafa ölçüsü uygun, doğum pozisyonunda, benim çatı çok müsait ama 41. Haftaya geldim sokamıyor kafasını kanala biliyorsun. Olmuyor işte napalım. Üzülmeyi kafana takmayı bırak artık. İnşallah doktorunun eli iyidir, nakış gibi işler, kolay toparlanırsınArkadaşlar ben çıktım doktordan ,
Bugün kan verdim .
Çok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Ayy maşallahÇok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Biz hastanede bandajlı duş aldık sonra değiştirdiler bandajı, tam çıkarken de bir sprey sıktı eve gelir gelmez duş alabildim. Duş aldıkça o kurutucu spreyde yumuşamaya başlıyor ben çok ovalamıyorum o alanı hala korkuyorum gerçiOlduk mu 3 günlük ne ara doğdun da 3. Günün dünyada .. İsmi de bugun konuldu. Bana bandını cıkarıp duşunu al dedi sonra da sprey sık dedıBantlı kalmıstım kızımda ben doktor onunla dus al demıstı.
Ay her doğum ayrı tecrübe ..
Canimm çok teşekkür ederimAhhh beklemez miyiz hiç. Hayırlısı buymuş demekki, yeterki sağlıklı olunson 5 gün kavuşmaya
Amin inşallah canım , kesinlikle hayırlısı buymuş demekkiBebeğinin ve senin iyiliğin için böyle olması gerekiyormuş. Hiç olumsuz düşünme inşallah senin de çok kolay geçecek ve en az ilk doğumun kadar rahat edeceksin sonrasında dadua ediyor olacağız
Amin canım inşallahBekleriz tabi dualarımız seninle sağlıkla kavuş inşallah
Amin insallah canimHakkında hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah üzülmen çok normal canım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki bekleriz tabiki kavuşmaların en güzeli sizin olsun
Tabi ki canım zaten elimden geleni yaptım sıcak soğuk kompres , el feneri , secde , baş aşağı kanepe sarkma, emekleme ama yok yani zaten çabalıyordu meğer kordon engel oluyormuş yavruma iki tur dolanmış zaten döneceğini pek sanmiyorum dedi doktor aslında 38+6 yi falan beklemek istemiştim ama kordon olayı korkuttu biraz ha 5 gün önce ha 5 gün sonra diye persembe olsun dedikCanım hiç üzülme olmayınca olmuyor, dönseydi de normal olacağının garantisi yok. Bak bana, kilosu uygun, kafa ölçüsü uygun, doğum pozisyonunda, benim çatı çok müsait ama 41. Haftaya geldim sokamıyor kafasını kanala biliyorsun. Olmuyor işte napalım. Üzülmeyi kafana takmayı bırak artık. İnşallah doktorunun eli iyidir, nakış gibi işler, kolay toparlanırsın
Merak etma, hiç korktuğun gibi oymayacak camım, ben bir girip çıkayım hayırlısıyla yarın anlatırım tecrübelerimiCanimm çok teşekkür ederim
Amin inşallah canım , kesinlikle hayırlısı buymuş demekki
Amin canım inşallah
Amin insallah canimevet hayirlisi tabi ki
Tabi ki canım zaten elimden geleni yaptım sıcak soğuk kompres , el feneri , secde , baş aşağı kanepe sarkma, emekleme ama yok yani zaten çabalıyordu meğer kordon engel oluyormuş yavruma iki tur dolanmış zaten döneceğini pek sanmiyorum dedi doktor aslında 38+6 yi falan beklemek istemiştim ama kordon olayı korkuttu biraz ha 5 gün önce ha 5 gün sonra diye persembe olsun dedik
Valla araya sıkıştırdı ameliyatları çok doluymuş ama sonuçta doktor alelade acele iş yapmaz herhalde dikiste
Ayyy canım benim inşallah senin de güzel geçecek. Yarın saat kaçta?Merak etma, hiç korktuğun gibi oymayacak camım, ben bir girip çıkayım hayırlısıyla yarın anlatırım tecrübelerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?