2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çatı muayenesi sonrası ilk defa sancı hissettim, çatı muayenesi korkutmak gibi olmasın ama bana doğum gibi çığlık attırdı doktora ilk söylediğim şey: muayane böyleyse normal doğum nasıl bişi acaba ????

Bebeğinin ve senin iyiliğin için böyle olması gerekiyormuş. Hiç olumsuz düşünme inşallah senin de çok kolay geçecek ve en az ilk doğumun kadar rahat edeceksin sonrasında da dua ediyor olacağız

Benim de doğumu tetikler gibi oldu o gün sancılarım vardı ama sonra geçti. Evet baskı ve acı ben de hissettim ama saniyeler sürdüğü için hemen geçiyor. Normal doğumsa epidural almayı düşünüyorum ben de. Yoksa cidden korkuyorum

Çok şükür 11.22 de doğum yaptım. Bebişim 2460 gr 49 cm doğdu. Ama benim kalp ağrım çok. Zamanla geçer inşallah
Gözün aydın geçmiş olsun canım hayırlı evlat olarak büyümeyi nasip etsin Allah
Kızlar hepinizin dualarına ihtiyacı m var bende sezeryan e giriyorum üçte dua edin bana kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım
Hayırlısı ile kucagına al agrısız acısız bir sürecin olur inşallah canım

Kendini kasmaktan oluyor canım normalde bütün elini sokmuyor sadece 2 parmak şeklinde muayene yapıyor birde çatal insanı ürkütüyor ki her kadının korkulu rüyası Allah kolaylıgını veriyor normal doğumunda acısız tatlı ekmek yenmiyor evlatlar bu sebeble çok kıymetli değerli sezeryan da çok çok acılı bir işlem bak arkadaşlarımız hala toparlanmaya çalışıyor Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun evlatlarımıza saglıkla kavuşmayı nasip etsin

Bekleriz tabi dualarımız seninle sağlıkla kavuş inşallah

Hiç aklıma bile gelmedi ki sormak. Acemi annelik mi desek, ilk kavuşma diye herşeyin akıldan uçması mı desek bilemedim ki pazartesi öğrenirim artık

Kızlar ben damla kullanıyordum süt için İstanbul’a geldiğimden beri içemedim 3 gündür sütüm daha iyi arttı tabiki burda daha düzenli uyuyorum yemek yiyorum vs belki ondandır ama birde damlaya tekrar başlıyım bakalım yine azalacak mı yoksa daha mı iyi olacak kafam karıştı damla konusunda açıkçası ayy bide helva yiyince çok iyi kaynıyor sütler

Hiç aklıma bile gelmedi ki sormak. Acemi annelik mi desek, ilk kavuşma diye herşeyin akıldan uçması mı desek bilemedim ki pazartesi öğrenirim artık

Ay doğru tabii, aklına mı gelir insanın. Bizimki sadece bezliydi hep, o yüzden görünüyordu her yeri ama Defne yi giydirdiler demiştin galiba.

Kavuşma gününe az kalmış neyse ki

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah üzülmen çok normal canım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki bekleriz tabiki kavuşmaların en güzeli sizin olsun

Canım hiç üzülme olmayınca olmuyor, dönseydi de normal olacağının garantisi yok. Bak bana, kilosu uygun, kafa ölçüsü uygun, doğum pozisyonunda, benim çatı çok müsait ama 41. Haftaya geldim sokamıyor kafasını kanala biliyorsun. Olmuyor işte napalım. Üzülmeyi kafana takmayı bırak artık. İnşallah doktorunun eli iyidir, nakış gibi işler, kolay toparlanırsın

Biz hastanede bandajlı duş aldık sonra değiştirdiler bandajı, tam çıkarken de bir sprey sıktı eve gelir gelmez duş alabildim. Duş aldıkça o kurutucu spreyde yumuşamaya başlıyor ben çok ovalamıyorum o alanı hala korkuyorum gerçi

Ahhh beklemez miyiz hiç. Hayırlısı buymuş demekki, yeterki sağlıklı olun son 5 gün kavuşmaya
Canimm çok teşekkür ederim

Bebeğinin ve senin iyiliğin için böyle olması gerekiyormuş. Hiç olumsuz düşünme inşallah senin de çok kolay geçecek ve en az ilk doğumun kadar rahat edeceksin sonrasında da dua ediyor olacağız
Amin inşallah canım , kesinlikle hayırlısı buymuş demekki

Bekleriz tabi dualarımız seninle sağlıkla kavuş inşallah
Amin canım inşallah

Hakkında hayırlısı olsun canım sağlıcakla gelsin inşallah üzülmen çok normal canım ama olsun hayırlısı böyleymiş demekki bekleriz tabiki kavuşmaların en güzeli sizin olsun
Amin insallah canim evet hayirlisi tabi ki

Tabi ki canım zaten elimden geleni yaptım sıcak soğuk kompres , el feneri , secde , baş aşağı kanepe sarkma, emekleme ama yok yani zaten çabalıyordu meğer kordon engel oluyormuş yavruma iki tur dolanmış zaten döneceğini pek sanmiyorum dedi doktor aslında 38+6 yi falan beklemek istemiştim ama kordon olayı korkuttu biraz ha 5 gün önce ha 5 gün sonra diye persembe olsun dedik
Valla araya sıkıştırdı ameliyatları çok doluymuş ama sonuçta doktor alelade acele iş yapmaz herhalde dikiste

Merak etma, hiç korktuğun gibi oymayacak camım, ben bir girip çıkayım hayırlısıyla yarın anlatırım tecrübelerimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…