2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Dur içini rahatlatayım ilk oglum dogdugunda herkes kp benzetiyordu cocuk simdi aynı bana benziyor herkes öyle diyor inanılmaz degisiyorlar

Kızlar. Tatlış bir soru ile geldim.Doğum yapanlar için bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Tecrübeli anneler siz de nasıl oldu
Benim ilk oglumda koyu yesildi esim ela ben kahve kahveye döndü bunda da aynı döner heralde

Devlette aynısını yapıyor bende şaşırdım

Benimkinin de grili lacivertli. Şimdilik belli olmaz tabi ama insan merak ediyor

Kuzucum buzluğa koy bence. Eğer sağdığın süte şimdilik ihtiyacın yoksa.
Kilo kaybından dolayı az da olsa mama kullanın dediler. Hastanede geç fark ettik memelerimin sertleştiğini, ben sütüm az sanıyordum şimdi mama mı versem yoksa sağdığım sütleri mi versem diye düşünüyorum ama benimki doyduğu anda asla ama asla ağzını açmıyor

Süt pompası gelinceye kadar emzirip ardından mama verdim. 12ml içti.

Ay kafam çok karıştı

Hoşgeldin anneliğe ama sağılmış sütün varsa mamadansa onu vermen daha mantıklı.
Benimki de çook tembeldi asla ve asla düzgünce ememedi. Ağzına şırınga ile dayadım. Sen sütünü öyle ver de sarılık olmasın

Şırıngayla biraz verdim. Hatta göğüs koruyucuda da süt birikiyor, onu da çay kaşığıyla veriyorum. Bu sefer de şu takılıyor aklıma; annelik delilik diyerek hoş görüne sığınıyorum Doğum yapalı bugün 3.gün, acaba bu kadar çok gelmesi kalitesinin az olduğunu mu gösteriyor acaba? O yüzden riske atayım mı atmayayım mı emin değilim

İnan bilmiyorum rengi beyaz mı sarı mı?

Ayy cnm doğummu yaptın, saglıcakla buyut inş
Pişt küçük oğlan ben senin tüplerden rahme doğru koştugun zamanıda iyi bilirım

Dur içini rahatlatayım ilk oglum dogdugunda herkes kp benzetiyordu cocuk simdi aynı bana benziyor herkes öyle diyor inanılmaz degisiyorlar
Ağzından bal mı damladı seninnn yaa ahh inşallah bizede öyle olur öyle böyle çok tatlı tabi ama hiç istemediğim için düşünmednde edemiyorum küçücükler eşim kızıyo nasıl benzetiyosunuz ben kimseye benzetemiyorum diye kv kızımı kendine kp oğlumu kendine benzetti yalnız
Kaynanam doğduğu gün aynı ben diye herkeze söylemiş bugün biz kimseye benzetemiyoruz dedim yüzüme karşı bana benziyo diyemedi diyoki daha çok değişir kimseye benzemez

Onlardan birisi benim, nasipse Nisan sonu Mayıs başı gibi anne olacağım. Buradan bir çok kişiyle sohbetimiz olmuştu, boş gebelik yaşamıştım. Arada takip ediyorum sizleri unutmadim doğum yapan anneleri tebrik ederim, maşallah sağlıkla aldınız kucağınızadarısı bebişinin gelmesi için gün sayan diğer annelere sağlıkla, kolayca bir doğum yaparsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…