2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay öyle yapıcam. Buzdolabında yaklaşık 70 ml vAr. Şu an oturdum tekrar sağıyorum. Buzluğa atacağım artık. Ama göğüslerim çok kötü durumda
Sıcak suda masaj yaptıktan sonra sağınca tüm göğüs boşalıyor. Öyle de dene biraz rahatlarsın

erken sevinmişler o zaman görceksin büyüdükçe nasıl degiscekler. Öyle kalmıyorlarki benzetseler bile. Örnek benim oglum olsun kuzenimin kızınıda görümcesine benzetmişlerdi dogunca hic iyi değil araları deli oluyordu simdi kendine benziyor cocuk rahat ol

Ay öyle yapıcam. Buzdolabında yaklaşık 70 ml vAr. Şu an oturdum tekrar sağıyorum. Buzluğa atacağım artık. Ama göğüslerim çok kötü durumda
Ya maşallah bol bol sağım yap ki mastit olma
Çok çok sevindim senin adına. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın arada bize de yaz

Kızlar bu göğüs ucu yarası ve çevresinin yanmasıyla ne yapacağımm 3 gün oldu doğru bir şekilde kavrıyor ebeler öyle dedi ancak günden güne kötüleşiyorum.. sinirimden bugün o kadar çok ağladım ki ne yapsam bilmiyorum

Ovalamak derken ben hala dokunamıyorum bile kesi yerine yakın bölgelere. Hala acıyor yaa. Anlamadım cidden ben bu durumu. 15gün oldu bitmedi gitti.
Bende kurutucu sıkılmış ya hissiz orası hiç bir acısı yok ani hareket yapınca bir sızlama oluyor tek onun dışında normale döndüm çok şükür hafif şişlik var kanamam da bitti aslında ama o şişlik ne zaman geçer bilmiyorum. Bende ovalamaya korkarım zarar veririm diye ama dokununca epidural takılmış gibi hissiz

Benim de hissiz çok değişik aynı şekilde kurutucu bana da sıkıldı. Dikiş izlerin ne durumda? Ben kremi sürmeyi unutuyorum

Canım senin adına çok mutlu oldum bende dış gebelik atlattım çok zor süreçti Rabbime şükür üzüntümüze en kısa zamanda mutluluk kattı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada bende bebeğini kucagına almayı bekleyenlerdenim cümlemiz sağlıklı sıhhatli doğumlar yaşasın inşallah

Kızlar sağlığınız sütü ne zaman içiyorsunuz? Her an mastit olabilirim. Silikon uçla emdiği için tam boşaltamıyor ama süt de fazla, kafam çok karıştı
3 kuralı vardı dışarda 3 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 3 ay bekleyebiliyor canım şuan deli süt dedikleri gelmiştir senin 9. 10. Günden sonra normalleşiyor boşaltmaya da başlıyor göğüste öyle dolu dolu olmuyor. İlk o sarı sütün kıymetini bilmek lazım dışarı çıkmayacaksan bence de buzluğa koy. Ama çok bekletme bence buzlukta bunlar kokusunu anlıyorlar 1 aydan sonra istemiyorlar buzluktakini

Benim de hissiz çok değişik aynı şekilde kurutucu bana da sıkıldı. Dikiş izlerin ne durumda? Ben kremi sürmeyi unutuyorum
Valla doktora fotoğraf atınca kendimden tiksindim ama geçiyor gibi ya sanki daha iyi pembe hala rengi biraz biraz şişlikte indi. Bende günde bir sürüyorum en az genelde 2. yi unutuyorum ama krem bitti bile galiba haftada 1 almam lazım ya da ben çok bol sürüyorum

O bahsettiğiniz krem ücreti ne kadar kızlar çok pahalı galiba ?

Seninki yine iyi, benim kız ten rengi olarak bariz ben. Tartışmaya o derece kapalı. Tip olarak ise gerçekten hiç kimseye benzemiyor ama annem benim yenidoğan dönemime benzetiyor. Kv diyormuş ki eşime, aynı kız kardeşine benziyor. Kızın esmer olması dışında bir sorun yok tabi benim yanımda ise annem dedi diye, oğlummm aynı senin küçüklüğün diyor eşimde dedi, anne ne alakası var, hele de ben esmerken
Tabi benim annesiyle babasına benziyordur kime benzeyecek başka dememin etkisi de olabilir

Benim daha yarısından fazlası duruyor bence sen çok sürüyorsun
O bahsettiğiniz krem ücreti ne kadar kızlar çok pahalı galiba ?
Hiç bilmiyorum ben eşim gitmişti almaya.

İlk defa duydum deli süt kavramını ama olabilir sanırım. Çünkü az önce sağdım ve tam boşaldı bence hepsi. Ama kıyafetim ıslanıyor. Yatarken göğüs koruyucu konforlu olmuyor diye takmıyorum. Pamuk alsam zaten hafif yara gibi, daha kötü olacak.

Kaliteli ve evladıma her anlamda yetecek kadar olsa yeter. Burda bir arkadaş diyordu kvler abartıyor, duvara fışkıran sütleri varmış diye. Hani o kıvama yakınım. Rabbim her şeyin yeterlisini versin

Maşallah benimde tam boşaltamıyolat kalıyor sertleşiyo baktım olmuyor sağım yapıyorum korkuyorum mastitten dikkat et sende

benim minikleri hemen büyütmem lazım o zaman belli olsun neye benzedikleri

Kızlar. Tatlış bir soru ile geldim.Doğum yapanlar için bebişlerinizin gözleri ne renk şu an? Ne zaman tam rengini almaya başlıyor sizce?
Tecrübeli anneler siz de nasıl oldu
Lavivert Yaa ben ne dogurmusum kızlar hem kızımın aynısı hemde bir kirpikleri var aman yarebbim
Sıcak suyla masaj yap banyo yapamıyorsan ben sıcak suyla ıslatılmıs kare pamuklarla sıldım egdım suyun altına lavaboda yıkadım. Nasılsa oyle de dus . Elınde varsa sagdıgın ver mama yerıne bekletmekte cok ıse yaramıyo allahın ıznıyle sımdı boyle gelen sut ılerıde daha cok gelecektır.
Yaa cok sevındım hayırlısıyla sag salım kucagına almak nasıp olsun . Cinsiyet belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…