2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Maşallah benimde tam boşaltamıyolat kalıyor sertleşiyo baktım olmuyor sağım yapıyorum korkuyorum mastitten dikkat et sende
Eşim 2-3 gibi getirdi makineyi. O saatten beri 4 kere sağdım. Valla ben de korkmaya başladım da sabah duş aşınca rahatlar inşallah. Seninkiler minnoşluktan, benimki de göğüs ucı yüzünden çile çekiyorlar resmen

Bu saatte elımde sagma makınam yanımda cevız üzüm fındık oglum karsımda Uykusuzluk hat safhada . Altına yapmıstı degıseyım dedım yerde kı halıya kadar bi pırtlı yaptı heryer gece gece kaka eşim gülüyo ben dikişlerden gülemiyorum o sırada kızım uyandı gelmıs babası basma dıyo uyku sersemı basmaya calısıyo halıya Tam deli evi

Gözün aydın olsun.. Maşallah size
Kalp ağrım derken nasıl bir ağrı?
Canım bebeği çıkarırlarken kalbimde çok fazla baskı hissettim sedasyon falan yapıldı tekrardan. Ama midedenmiş sanırım. Mide spazmı geçirmişim şükür şu an daha iyiyim.

ne güzel Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canım saglıkla Allah yar ve yardımcın olsun temizleme konusunda eşinede

Canım bebeği çıkarırlarken kalbimde çok fazla baskı hissettim sedasyon falan yapıldı tekrardan. Ama midedenmiş sanırım. Mide spazmı geçirmişim şükür şu an daha iyiyim.
Bende bısıler gecırcem sandım da şükür bişi gecırmeden cıktım gelmıs gelmıs olsun
ne güzel Rabbim mutluluğunuza mutluluk katsın canım saglıkla Allah yar ve yardımcın olsun temizleme konusunda eşinede
Amıııın ne guzel dua

Ayy korkum bırı dıkıs alındı vs demiş ya Kızımda yapıstırma ıdı bu ne onu da bılmıyorum
Ben dr sormuştum canım yapıştırma dediğin bizimki iki türlü oluyormuş işte son derideki dikiş kendi eriyen dikiş oluyor dikiş aldırma olmuyor bazı durumlarda hastaya göre yine eski usul olabiliyormuş tabiki ama biz aldırmayacağız dikiş korkma

Aaa çok tanıdık geldi bu olaylar eşim Şuan bizsiz bayram ediyordur kesin adam huzura erdi hepimizden bence

Ayy cnm doğummu yaptın, saglıcakla buyut inş
Pişt küçük oğlan ben senin tüplerden rahme doğru koştugun zamanıda iyi bilirım
Yaaa evet canım Allah razı olsun inşallah rabbim sizede hayırlı doğumlar kavuşmalar nasip etsin Ahh hiç sorma ne uğraştık bu beyfendi için şimdi canımızı okuyor sıpa

Kızlar bu sabah 9 da bebişimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. Sondayı uyuşturmadan taktı hemşire biraz beni gerdi. Spinal sezeryan yapacak olan varsa doğum anı acı hiçbirşey yok bebeği görmek çok güzel. Ama gerçekten sezeryan annesi olmak sonrasında zormuş kızlar. İlk ayağa kalmak gerçekten çok zormuş. Umarım en yakın zamanda iyileşiriz anne olmak yolu zor ama sonucu çok güzel iki türlü doğumu yapacak olanlar korkmasın sonu muhteşem

Kızlar ilk günler bebeği sürekli uyandırıp emzirdiniz mi mama takviyesi yaptınız mı sağdığınız sütü mü verdiniz yardım lütfen ilk gecem merak ediyorum? Sütüm az az geliyor emiyorda ama baba doymuyor gibi geldi kaşıkla mama takviyesi yaptım sağıp da süt mü versem

Canım benim bebeğin emme refleksi çok oluşmamış o yüzden iki saatte bir hemşire 15 20 ml mama takviyesi yapıyor. Sen devamlı memene tut mama öncesi.

Canım benim bebeğin emme refleksi çok oluşmamış o yüzden iki saatte bir hemşire 15 20 ml mama takviyesi yapıyor. Sen devamlı memene tut mama öncesi.
Öyle yapıyorum ama maalesef benim de sütüm çok yok memeden sonra mamada veriyorum inşallah en yakın zamanda emerler

kızlar sağılan sütü biberon içinde buzdolabında saklayabilir miyim ve ne kadar süre saklanır?

Kanama bende de bitti. O şişlik ve hissizlik bende de var. Banada mı sıktılar acaba dicem ama kaç kere banyo yaptım. Bilmiyorum ki. Hem hissiz hem canım çook yanıyor. Kaç bilinmeyenli bilemedim

İlk doğdu aynı babası. Ultrasonda falan bile kopyasıydı babasının. Kabarıyordu eşim işte babasının kızı falan diye. Şu anda benim bebeklik fotomla aynı kızdırdım eşimi hatta senden geçti gitti aynı ben diye daha çok dönerler merak etme sen.

Allah korusun. Çok geçmiş olsun dikkat et kendine. Hepimiz lazımı bu dünyaya artık

Benimki hala sarı sarı geliyor. Bugüne kadar hiç 30u geçmedi ve en fazla günde 3kere sağabildim. Belkide ondan hala sarı. 4 kere bir yada iki kere olmuştur. Çıkmıyor çünkü sık sık denesemde. Sinirim bozuluyor bu sefer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…