2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Anne sütü veriyorum biberonun akışı kolay olduğu için yutuyor ama uyuduğu için bizide biraz zorluyor.. senin bebek kaç kilo doğdu neden böyle bir sorun var? Benim kız şu an 2200 doktor 2500 üzerinde çene kası güçlenir dedi biberondan da beslenemezse tekrar yatış verecek 3-4 günde bir muayeneye çağırıyor doktor

Bizimki de 2400 ama çok uğraşıyoruz yani devamlı elimde şırınga kaşık biberon bekleyip duruyorum. Ebeler ve doktor zaman alacak dedi ama mutlaka bir damlada olsa içsin dedi. Kafa ve karın ultrasonu çekildi enfeksiyonuna bakıldı hatta midesi bile yıkandı acaba birşey mi var diye çok şükür sıkıntı çıkmadı. Biz de pazartesi tekrar gideceğiz

Keşke hamıleyken verseydınız.. İnşallah uyum süreci iyi geçer
Pzt açılıyormuş okul biz Pzt bir gidicez ama aralıkta başlatırım o zamana kadar hazırlarım dedim. Kendi ilk kez çok beğendi sitedeki okulu hiç sevmedi mesela Dragos’ta bir okul bu. Bahçesine filan bayıldı inşallah iyi olur. Sınıf maksimum 10 kişi olacakmış şuanda da öğrenci sayısı zaten çok az bir kargaşa olmazsa ki az öğrenci olmaz gibi alışır diye düşünüyorum. Genelde ağlayan çocuk görünce korkup birbirlerini ağlatıyorlar

Çok geçmiş olsun büyüdükçe güçlenecektir minik kuzu

Teşekkür ederim canım annem arada mekik dokudu amaa anlaşamadığımız kesin annemle de
Gitmiyor çok istedik ama bebekler küçük doğar okula giden çocuklar hep hasta oluyor ilk zamanlar bebbeklere geçer zorlanırım hastalıkla uğraşmayım diye sildim kafamdan ocakta 4 yaşında olucak seneye inşallah, bu sefer kardeşler geldi beni okula gönderdi psikolojisi oluyomuş onada dikkat et sende Canım umarım güzel atlatırız bu zamanları büyürler beraber oynadıkları zamanları yazarız

Kızlar iyi geceler. Bebeğimi üç gündür uyutup yatırdığımda ilk uyuyor sonra ağlıyor tekrar uyuyor yüksek ihtimalle gaz sancısı giriyor. Damla kullanıyorum ama onun dışında napabilirim ben uykusuz kalıyorum böyle hiç uykuya dalamadan kalkıyorum. Yattığımız yerden sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor tam ben ayağa kalkıyorum susup uyumaya devam ediyor.

Canım seni çok iyi anlıyorum inan ki.. bizim için zorlu oluyor inşallah yakın zamanda çözeceğiz arada emzik tutturmayı dene benim kıza ilk emzik verdi hemşireler sonra biberona geçtik yoğun bakımdayken memeden emiyordu ama taburcu olduğumuzdan beri bu konuda zorlanıyoruz

Bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum ama bu yazı bana ilk kızımı hatırlattı. Kolikti kendisi. Saatlerce belli saatlerde ağlardı. Gaz sancısı olurdu susturamazdık. Özellikle akşamları belli saatlerde başlar belli saatlerde biterdi. Gazı olan bebek sakinleşmek için daha çok emmek isteyebilir ya da kendini itebilir memeden. Emdikçe de daha çok gazı olur kısır döngü yani. Ayaklarını bisiklet sürüşü hareket ettiririp karnına daire şeklinde losyon ya da yağ ike mesaj yapabilirsin. Karnına ılık havlu koyabilirsin. Beyaz gürültü elektrikli süpürge ya da saç kurutma makinesi sesi açabilirsin.

Dün gece yatıyoruz eşim bi ara uykulu bir şekilde napıyor bebek dedi emziriyorum demişim ben. Hafif sola eğimliyim yatıyorum ani şekilde kalkmış emzirirken uyudum sanmış emziriyorum dedim diye, halbuki çocuk yatağında yatıyor ama emzirdiğimi söylüyorum uyku sersemi ☺ kafayı yedim galiba

Evet aynı biz ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyor. Elma yağı aldık. Gaz damlası deniyoruz. Damla işe yaradı biraz ama bence. Gazını zor çıkarabiliyoruz. Altına çok sık yapıyor aslında ama karın ağrısı oluyor. Karnı hep burkuyor. Kolikten korkarken olduk galiba

Bizde aynı mamadan mı, annem altını açarken üşüyodur diyor ondan mı bilemedim. Oda ort 26derece.hemen halletmeye çalışıyorum zaten. Bilemiyorum. Bu gece ince bir havlu ısıttım ütüylr karnına koydum sakinleşti. Dene istersen. Tüm gazlı ve hasta bebelere şifa versin rabbim.. Küvöz yolu bekleyenlere de mutlu kavuşmalar olsun inşallah.

Ayak tabanlarına masajda çok iyi geliyor canım büyük kızım kakada zorlanırdı masaj sonrası ne güzel yapardı gazada iyi gelir, şimdi küçük kızım gazlı çıkaramıyor oğlum daha iyi çıkarıyor kilo farkından sanırım, şuan kızım 2130 kilo olmuş ilerisinde bizide kolik bir bebek bekliyor gibi

Karnını bir kar daha sarıp ayaklarını da çok sıcak tutmaya çalışırsan karnına ılık havlu koyarsan fayda göreceğini düşünüyorum. Bir de emzik kolik bebeklerde bi nebze olsun rahatlatıcı oluyor. Kiraz çekirdeği satılıyordu iki sene önce kese içinde. Ben onu almıştım. Isıtıp karnına koyuyordum. Yavda reflü yatağının orta boş kısmına.

Kızlar ben artık bağıra çağıra ağlama seviyesine geldim. Sezaryen yarası dedik geçti, enfeksiyon kaptı yarayı sıktılar sabrettim şimdi de vajinamda çok kötü ağrı var. İdrarımı yapamıyorum ağrıyor yaparsamda yarıda kesiliyor ama yok yani böyle bir ağrı. Saat kaç oldu bebekten ziyade ağrıdan uyuyamadım. Sinirlerim moralim her seyim bozuk. Basıma gelmeyen kalmadı. Ağrımdan resmen duramıyorum.

İdrar yolu enfeksiyonu olmuş sanırım. Senin zaten ameliyatında bir tuhaf oldu değil mi? Mesela devlet hastanesinde bile dikiş alma diye birşey kalmadı herkes estetik dikiş yapmaya başladı seni niye öyle yaptılar anlamadım ama ihmale gelmez gerekirse başka doktora gidip göster

Ben hastane çantama üç çeşit emzik koydum doğar doğmaz ağzına koyduk hemen tuttu çok ememiyor ama ağzında tutuyordu. Çocuk doktoru da odaya gelen hemşireler de kızdı bende ondan beri hiç vermedim.önce sizi emmeyi öğrensin dediler. Seninki ilginç olmuş başta emerken sonra emmemesi çok garip

Canım bende aynı senin dediğin gibiyim inanki..bı tuhaf ruh haletleri ağlamak geliyor ..
Aynen rezene süt bende yapıyorum kuru borulce hiç duymadım bı bakayim

Vallaha bende bilmiyorum ağrımdan çocugu su an zor emziriyorum tam bitti toplandım derken şu hale bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…