Anne sütü veriyorum biberonun akışı kolay olduğu için yutuyor ama uyuduğu için bizide biraz zorluyor.. senin bebek kaç kilo doğdu neden böyle bir sorun var? Benim kız şu an 2200 doktor 2500 üzerinde çene kası güçlenir dedi biberondan da beslenemezse tekrar yatış verecek 3-4 günde bir muayeneye çağırıyor doktorBenimki biberondan da ememiyor ne yazık ki bir tane çekse yoruluyor uyuyor. Tekrar uyandırmak yarım saat 20 ml mamayı yedirmek bir saat sürüyor.İnşallah bir an önce toparlarlar. Seninki verilen mamayı yutuyor mu? Mesela benimki ağzına koyduğum mamayı bile yutamıyor yutmak istemiyor cidden çok zor durumdayım.
Ayy bence bu saçma, düğme mi varmış basınca tuzludan tatlıya geçiyor
Bizimki de 2400 ama çok uğraşıyoruz yani devamlı elimde şırınga kaşık biberon bekleyip duruyorum. Ebeler ve doktor zaman alacak dedi ama mutlaka bir damlada olsa içsin dedi. Kafa ve karın ultrasonu çekildi enfeksiyonuna bakıldı hatta midesi bile yıkandı acaba birşey mi var diye çok şükür sıkıntı çıkmadı. Biz de pazartesi tekrar gideceğizAnne sütü veriyorum biberonun akışı kolay olduğu için yutuyor ama uyuduğu için bizide biraz zorluyor.. senin bebek kaç kilo doğdu neden böyle bir sorun var? Benim kız şu an 2200 doktor 2500 üzerinde çene kası güçlenir dedi biberondan da beslenemezse tekrar yatış verecek 3-4 günde bir muayeneye çağırıyor doktor
Pzt açılıyormuş okul biz Pzt bir gidicez ama aralıkta başlatırım o zamana kadar hazırlarım dedim. Kendi ilk kez çok beğendi sitedeki okulu hiç sevmedi mesela Dragos’ta bir okul bu. Bahçesine filan bayıldı inşallah iyi olur. Sınıf maksimum 10 kişi olacakmış şuanda da öğrenci sayısı zaten çok az bir kargaşa olmazsa ki az öğrenci olmaz gibi alışır diye düşünüyorum. Genelde ağlayan çocuk görünce korkup birbirlerini ağlatıyorlarKeşke hamıleyken verseydınız.. İnşallah uyum süreci iyi geçer
Çok geçmiş olsunBizimki de 2400 ama çok uğraşıyoruz yani devamlı elimde şırınga kaşık biberon bekleyip duruyorum. Ebeler ve doktor zaman alacak dedi ama mutlaka bir damlada olsa içsin dedi. Kafa ve karın ultrasonu çekildi enfeksiyonuna bakıldı hatta midesi bile yıkandı acaba birşey mi var diye çok şükür sıkıntı çıkmadı. Biz de pazartesi tekrar gideceğiz
Teşekkür ederim canım annem arada mekik dokudu amaa anlaşamadığımız kesin annemle deDoğru söylemiştin yurt dışından ameliyat için geleceklerdi hatta çok geçmiş olsunBizimki de öyle canım şimdi iyice düştü bize, asla bir dakika tek durmuyor. Eşimle daha fazla dayanamadık ve okul aramaya başladık bu hafta Buzluktan süt çıkardım annem çocuğa baktı, bir okulu çok beğendik pazartesi açılacakmış sınıfları 4 kişi inşallah mutlu ve hastalıksız bir dönem olur Senin kızın gidiyor muydu okula, okulsuz bakmak imkansızmış 16 günde onu anladım İnşallah haftaya çok daha iyi geçer
Canım seni çok iyi anlıyorum inan ki.. bizim için zorlu oluyor inşallah yakın zamanda çözeceğizBizimki de 2400 ama çok uğraşıyoruz yani devamlı elimde şırınga kaşık biberon bekleyip duruyorum. Ebeler ve doktor zaman alacak dedi ama mutlaka bir damlada olsa içsin dedi. Kafa ve karın ultrasonu çekildi enfeksiyonuna bakıldı hatta midesi bile yıkandı acaba birşey mi var diye çok şükür sıkıntı çıkmadı. Biz de pazartesi tekrar gideceğiz
Bebeğiniz kaç günlük bilmiyorum ama bu yazı bana ilk kızımı hatırlattı. Kolikti kendisi. Saatlerce belli saatlerde ağlardı. Gaz sancısı olurdu susturamazdık. Özellikle akşamları belli saatlerde başlar belli saatlerde biterdi. Gazı olan bebek sakinleşmek için daha çok emmek isteyebilir ya da kendini itebilir memeden. Emdikçe de daha çok gazı olur kısır döngü yani. Ayaklarını bisiklet sürüşü hareket ettiririp karnına daire şeklinde losyon ya da yağ ike mesaj yapabilirsin. Karnına ılık havlu koyabilirsin. Beyaz gürültü elektrikli süpürge ya da saç kurutma makinesi sesi açabilirsin.Ya kızlar ağlama krizleri oluyor bizde çok, sizde de öyle mi? Bir başladı mı susmuyor elimiz ayağımıza dolaşıyor. Altı temiz karnı tok oluyor ama karnına doğru ayaklarını çekiyor gaz konusunda çok sıkıntılıyız. Akşam olunca böyleyiz. Birde çok emmek istiyor emiyor yatırıyorum 15 dk sonra bir daha kalkıp istiyor. Emme de öyle 15 dk falan değil 40 dk emiyor neredeyse. Neyi yanlış yapıyorum anlayamadım
Evet aynı biz ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyor. Elma yağı aldık. Gaz damlası deniyoruz. Damla işe yaradı biraz ama bence. Gazını zor çıkarabiliyoruz. Altına çok sık yapıyor aslında ama karın ağrısı oluyor. Karnı hep burkuyor. Kolikten korkarken olduk galibaBebeğiniz kaç günlük bilmiyorum ama bu yazı bana ilk kızımı hatırlattı. Kolikti kendisi. Saatlerce belli saatlerde ağlardı. Gaz sancısı olurdu susturamazdık. Özellikle akşamları belli saatlerde başlar belli saatlerde biterdi. Gazı olan bebek sakinleşmek için daha çok emmek isteyebilir ya da kendini itebilir memeden. Emdikçe de daha çok gazı olur kısır döngü yani. Ayaklarını bisiklet sürüşü hareket ettiririp karnına daire şeklinde losyon ya da yağ ike mesaj yapabilirsin. Karnına ılık havlu koyabilirsin. Beyaz gürültü elektrikli süpürge ya da saç kurutma makinesi sesi açabilirsin.
Bizde aynıYa kızlar ağlama krizleri oluyor bizde çok, sizde de öyle mi? Bir başladı mı susmuyor elimiz ayağımıza dolaşıyor. Altı temiz karnı tok oluyor ama karnına doğru ayaklarını çekiyor gaz konusunda çok sıkıntılıyız. Akşam olunca böyleyiz. Birde çok emmek istiyor emiyor yatırıyorum 15 dk sonra bir daha kalkıp istiyor. Emme de öyle 15 dk falan değil 40 dk emiyor neredeyse. Neyi yanlış yapıyorum anlaya
Ayak tabanlarına masajda çok iyi geliyor canım büyük kızım kakada zorlanırdı masaj sonrası ne güzel yapardı gazada iyi gelir, şimdi küçük kızım gazlı çıkaramıyor oğlum daha iyi çıkarıyor kilo farkından sanırım, şuan kızım 2130 kilo olmuş ilerisinde bizide kolik bir bebek bekliyor gibiEvet aynı biz ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyor. Elma yağı aldık. Gaz damlası deniyoruz. Damla işe yaradı biraz ama bence. Gazını zor çıkarabiliyoruz. Altına çok sık yapıyor aslında ama karın ağrısı oluyor. Karnı hep burkuyor. Kolikten korkarken olduk galiba
Karnını bir kar daha sarıp ayaklarını da çok sıcak tutmaya çalışırsan karnına ılık havlu koyarsan fayda göreceğini düşünüyorum. Bir de emzik kolik bebeklerde bi nebze olsun rahatlatıcı oluyor. Kiraz çekirdeği satılıyordu iki sene önce kese içinde. Ben onu almıştım. Isıtıp karnına koyuyordum. Yavda reflü yatağının orta boş kısmına.Evet aynı biz ayaklarını bisiklet sürer gibi yapıyor. Elma yağı aldık. Gaz damlası deniyoruz. Damla işe yaradı biraz ama bence. Gazını zor çıkarabiliyoruz. Altına çok sık yapıyor aslında ama karın ağrısı oluyor. Karnı hep burkuyor. Kolikten korkarken olduk galiba
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş sanırım. Senin zaten ameliyatında bir tuhaf oldu değil mi? Mesela devlet hastanesinde bile dikiş alma diye birşey kalmadı herkes estetik dikiş yapmaya başladı seni niye öyle yaptılar anlamadım ama ihmale gelmez gerekirse başka doktora gidip gösterKızlar ben artık bağıra çağıra ağlama seviyesine geldim. Sezaryen yarası dedik geçti, enfeksiyon kaptı yarayı sıktılar sabrettim şimdi de vajinamda çok kötü ağrı var. İdrarımı yapamıyorum ağrıyor yaparsamda yarıda kesiliyor ama yok yani böyle bir ağrı. Saat kaç oldu bebekten ziyade ağrıdan uyuyamadım. Sinirlerim moralim her seyim bozuk. Basıma gelmeyen kalmadı. Ağrımdan resmen duramıyorum.
Ben hastane çantama üç çeşit emzik koydumCanım seni çok iyi anlıyorum inan ki.. bizim için zorlu oluyor inşallah yakın zamanda çözeceğizarada emzik tutturmayı dene benim kıza ilk emzik verdi hemşireler sonra biberona geçtik yoğun bakımdayken memeden emiyordu ama taburcu olduğumuzdan beri bu konuda zorlanıyoruz
Canım bende aynı senin dediğin gibiyim inanki..bı tuhaf ruh haletleri ağlamak geliyor ..Ben rezene ve dut kaynatıp içiyorum. Bir de kuru börülce haşlayıp yiyorum gün içinde. Lohusalık konusunda da yorum yapamıyorum çok dengesiz gibiyim bir iyiyim bir kötüyüm. Geçen günlerce ağlayasım vardı tuttum hep kendimi bugün daha iyiyim. Ani agresif tavırlar sergiliyorum bazen. Allah yardımcımız olsun
Vallaha bende bilmiyorum ağrımdan çocugu su an zor emziriyorum tam bitti toplandım derken şu hale bak.İdrar yolu enfeksiyonu olmuş sanırım. Senin zaten ameliyatında bir tuhaf oldu değil mi? Mesela devlet hastanesinde bile dikiş alma diye birşey kalmadı herkes estetik dikiş yapmaya başladı seni niye öyle yaptılar anlamadım ama ihmale gelmez gerekirse başka doktora gidip göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?