2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Evet evet ultrasonda belli oluyor benim girmemiş, ilaç dediğini şey suni sancı başka bir yöntem yok zaten.. bakalım inş güzel süprizler yaşarız

O agri bendede var idrarimi yaparken icim aciyo ayni sekilde gaz ve buyuk abdest yaparkende sanki bagirsaklarim agriyo gaz sancisi gibi kitliyo beni sebebini cozemedim ya
Anne olmak çok zor sonuçta hepsini o uğurda yaşıyoruz. Allah gerçekten yardımcımız olsun

Kizlar bisey sorcam simdi ben bizim bebisin altini degitiriyorum emzirip besigine yatiriyorum 10dk sonra kalkiyo tekrsr emzirip ystiriyorum kucagimda daliyo besige koyunca 10 dkda uyaniyo her seferinde ve uyumuyo geri bende gece yanima yatirdim artik cildircaktim ve 2-3 saat uyudu tekrar emzirdim besige yatirdim yine hemen mizildanip kalkti yanima yatirdim ve uyudu besiginde uyumak istemiyo resmen napicam ya kucagada alistirmadim hic halbuki ama uyurken yanimda yatmaktan baska uyumuyo

Bende hiç istemedim sırf bu yüzden hem hastalık hem psikolojik olarak ama okula gitmesi gerektiği artık daha ağır bastı bizim ilişkimizde bozuluyordu artık 2 hafta hazırlıcam onu okul konusunda, sınıfı 4 kişilik şuan herhalde çok hastalanmaz diye umut ediyorum

Gece benimde oluyor canım ama göğüs pedini iki kez gece değiştiriyorsam akmıyor üstüme. Bazen meme açık oturarak bi anlık dalıyorum çocuk ben üstümüz başımız hep süt. İlk zamanlar çoktu yatak odasında bi köşeye gece dağ şeklinde kirli çamaşır atıyordum şimdi baya azaldı

Arkadaslar sarılık riski kaç güne kadar bebeklerde? Yani kaç günü geçersek artık sarılık olmaz?

Suni de olsa normali denemeden sezeryane geçme.. Gerçi orda son ana kadar zorlarlar diye düşünüyorum.. Ben bile keske ssvd olsa diye gecırıorm ıcımden ama nasip tabi

Şimdi cidden 3 kişimiyiz?
Rachel35
Ftsklc47
Ve ben?

Varsa baskaları etıketleyelım.. Birbirimizi teselli ederiz

Bizimkine hemşireler verdi emme refleksi için, inan ki emzik büyük kurtarıcı ağlama krizlerinde çok etkili oluyor çoğu aile böyle sorun yaşıyormuş doktorumun dediğine göre inşallah düzelir

Evet yogun bakımda yada normalde de emmesi kuvvetli degılse emzık verılıo.. Ya işte 2 artı 2 4 olmuyo her zaman.. O an emzık verılmesı gerekıosa verılmelı, ama işte sorun çözülünce 3 4 aylara dogru bıraktırılmalı ki meme reddi olmasın.. Bıraktırılmasa da cok muhım oldugunu da dusunmuyorum.. Cocugun mizacı herseyı degıstırebılır en neticede

inşallah bizde sorun çözülür de bırakırız benim kız memeden emmiyor gerçi silikon uç kullanıyorum yine göğüsü tutamıyor gerçekten çok zor ilerliyoruz sabır gerekiyor ama çoğu zaman oturup ağlıyorum

O agri bendede var idrarimi yaparken icim aciyo ayni sekilde gaz ve buyuk abdest yaparkende sanki bagirsaklarim agriyo gaz sancisi gibi kitliyo beni sebebini cozemedim ya

Sezaryeden sonra ilk bir hafta bana da olmuştu öyle, o normal sanırım dikişlerden dolayı tam ıkınamadığımız için mesane tam boşalmamış gibi geliyor ve karında yumurtalık ağrısı ve gaz sancısı karşımı bir ağrı oluyor ama geçiyor sonra. Minikkizannesinin bahsettiği daha çok enfeksiyon ağrısına benziyor.

Arkadaslar sarılık riski kaç güne kadar bebeklerde? Yani kaç günü geçersek artık sarılık olmaz?

Genelde 2. Gün başlayıp 15. gün sona ermesi lazım. Ama nadir durumlarda uzayabiliyor diye biliyorum. Ama renginden anlaşılır zaten sarılık olursa.

Dilkenn var ya

İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu ki

Anaaa o da mı var.. O niye doğurmadı sahi Dilkenn seni de attım beyne 6 kişi ettik

İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu ki

İdrar yolu enfeksiyonu enfeksiyonum vardı, ve hiç geçmicek diye düşünüyordum.. Hastaneye yattgmda sıfırlanmıştı.. Hala da oyle.. Ben çözümü her gün duş alarak buldum.. Genital bölgeyi çok temız tutmak gerekıyor, kuru tutmak lazım.. O yuzden mumkun mertebe günlük duş.. Yazın bnm çok enfeksiyon oluyodu, cunku nerdeyse 3 ay agdaya gidemedim, ne kadar duş alsam da sureklı nemlenıodu orası.. Ondan sanrm enfeksiyon bitmiodu kendımde gözlemlediğim bu oldu enfeksiyon konusunda

Merhaba, benimde iki gündür ateşim 38.5 bir düşüyor bir iniyor, şiş olan göğüsten sağım yapıp biberonla veriyorum diğerini emziriyorum. Ama ateş maffetti beni sizin nasıl geçti acaba doktora gittiniz mi evde mi geçti ?

Ay işte ben az önce 3 kutu göğüs pedi sipariş verdim kendimden iğrenmeye başladım ne yalan söyliyim, pedle rahatlarım inşallah

Ay işte ben az önce 3 kutu göğüs pedi sipariş verdim kendimden iğrenmeye başladım ne yalan söyliyim, pedle rahatlarım inşallah
Ped çok dolarsa ya da kayarsa yine ıslanma oluyor ama en azından tutuyor baya evet süt kokuyoruz ekşi bir kokusu var günde 2 kez duş alıyorum ben bazen bir sabah bir akşam büyük kızla

bende varim kizlar 38+6 oldum.henuz hic belirti açılma sanci yok karnim hala dimdik..27 kasim pazartesi gel dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…