- 17 Mart 2023
- 220
- 226
- 23
- 31
En son 38+6’da açılma yoktu. Doktorum da bebeğin kanala girip girmemesiyle ilgili bir yorumda bulunmadı. Bana sadece ilaçla doğumu başlatırız dedi. Suni sancı mı demek oluyor yoksa başka yöntemler de var mı bilmiyorum açıkçası. Bebeğin kanala girip girmediğine ultrasonda mı bakılıyor? Senin bebeğin girmiş mi?
Anne olmak çok zor sonuçta hepsini o uğurda yaşıyoruz. Allah gerçekten yardımcımız olsunO agri bendede var idrarimi yaparken icim aciyo ayni sekilde gaz ve buyuk abdest yaparkende sanki bagirsaklarim agriyo gaz sancisi gibi kitliyo beni sebebini cozemedim ya
Bende hiç istemedim sırf bu yüzden hem hastalık hem psikolojik olarak ama okula gitmesi gerektiği artık daha ağır bastı bizim ilişkimizde bozuluyordu artıkTeşekkür ederim canım annem arada mekik dokudu amaa anlaşamadığımız kesin annemle de
Gitmiyor çok istedik ama bebekler küçük doğar okula giden çocuklar hep hasta oluyor ilk zamanlar bebbeklere geçer zorlanırım hastalıkla uğraşmayım diye sildim kafamdan ocakta 4 yaşında olucak seneye inşallah, bu sefer kardeşler geldi beni okula gönderdi psikolojisi oluyomuş onada dikkat et sende Canım umarım güzel atlatırız bu zamanları büyürler beraber oynadıkları zamanları yazarız
Gece benimde oluyor canım ama göğüs pedini iki kez gece değiştiriyorsam akmıyor üstüme. Bazen meme açık oturarak bi anlık dalıyorum çocuk ben üstümüz başımız hep süt. İlk zamanlar çoktu yatak odasında bi köşeye gece dağ şeklinde kirli çamaşır atıyordum şimdi baya azaldıDiğer göğsü emerken kalkana birikiyor ya da gün içinde ama kalkansız durduğum anda hep kıyafete geçiyor. Sürekli sütyen ve tişört değiştirmem gerekiyor3 emzirme sütyeni aldım, artı eski sütyenlerimi de kullanıyorum ama yetmiyor artık hiçbiri. Sürekli ıslak inşallah kısa sürede geçer
Bizimkine hemşireler verdi emme refleksi için, inan ki emzik büyük kurtarıcı ağlama krizlerinde çok etkili oluyorçoğu aile böyle sorun yaşıyormuş doktorumun dediğine göre inşallah düzelir
Bende aynı her şey yapmama rağmen beklemedeyim☺rahatları yerinde galiba
inşallah bizde sorun çözülür de bırakırız benim kız memeden emmiyor gerçi silikon uç kullanıyorum yine göğüsü tutamıyor gerçekten çok zor ilerliyoruz sabır gerekiyor ama çoğu zaman oturup ağlıyorumEvet yogun bakımda yada normalde de emmesi kuvvetli degılse emzık verılıo.. Ya işte 2 artı 2 4 olmuyo her zaman.. O an emzık verılmesı gerekıosa verılmelı, ama işte sorun çözülünce 3 4 aylara dogru bıraktırılmalı ki meme reddi olmasın.. Bıraktırılmasa da cok muhım oldugunu da dusunmuyorum.. Cocugun mizacı herseyı degıstırebılır en neticede
O agri bendede var idrarimi yaparken icim aciyo ayni sekilde gaz ve buyuk abdest yaparkende sanki bagirsaklarim agriyo gaz sancisi gibi kitliyo beni sebebini cozemedim ya
Arkadaslar sarılık riski kaç güne kadar bebeklerde? Yani kaç günü geçersek artık sarılık olmaz?
İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu kiKızlar ben artık bağıra çağıra ağlama seviyesine geldim. Sezaryen yarası dedik geçti, enfeksiyon kaptı yarayı sıktılar sabrettim şimdi de vajinamda çok kötü ağrı var. İdrarımı yapamıyorum ağrıyor yaparsamda yarıda kesiliyor ama yok yani böyle bir ağrı. Saat kaç oldu bebekten ziyade ağrıdan uyuyamadım. Sinirlerim moralim her seyim bozuk. Basıma gelmeyen kalmadı. Ağrımdan resmen duramıyorum.
Sezaryeden sonra ilk bir hafta bana da olmuştu öyle, o normal sanırım dikişlerden dolayı tam ıkınamadığımız için mesane tam boşalmamış gibi geliyor ve karında yumurtalık ağrısı ve gaz sancısı karşımı bir ağrı oluyor ama geçiyor sonra. Minikkizannesinin bahsettiği daha çok enfeksiyon ağrısına benziyor.
Genelde 2. Gün başlayıp 15. gün sona ermesi lazım. Ama nadir durumlarda uzayabiliyor diye biliyorum. Ama renginden anlaşılır zaten sarılık olursa.
Dilkenn var ya
İdrar yolu enfeksiyonu mu oldu ki
Merhaba, benimde iki gündür ateşim 38.5 bir düşüyor bir iniyor, şiş olan göğüsten sağım yapıp biberonla veriyorum diğerini emziriyorum. Ama ateş maffetti beniÇoğunluk memeden şikayetçi sanırım ben de o gruba dahilim. Hayattan koptum resmen. En başından beri gümüş kapak lansinoh garmastan göğüs kalkanı kısacası herşeti kullanmama rağmen göğüs uçlarım 4. Kere yara olup kabul bağladı. Ben de göğüs ucu koruyucusu kullanmaya başladım. Üstüne bir de mastit oldum. İkş gece 38,5 derece ateşle titreyerek geçti günlerim berbattı. Şuan daha iyiyim toparladı .Allah kimsenin başına vermesin
Ay işte benGece benimde oluyor canım ama göğüs pedini iki kez gece değiştiriyorsam akmıyor üstüme. Bazen meme açık oturarak bi anlık dalıyorum çocuk ben üstümüz başımız hep süt. İlk zamanlar çoktu yatak odasında bi köşeye gece dağ şeklinde kirli çamaşır atıyordum şimdi baya azaldı
Ped çok dolarsa ya da kayarsa yine ıslanma oluyor ama en azından tutuyor bayaAy işte benaz önce 3 kutu göğüs pedi sipariş verdim kendimden iğrenmeye başladım ne yalan söyliyim, pedle rahatlarım inşallah
bende varim kizlar 38+6 oldum.henuz hic belirti açılma sanci yok karnim hala dimdik..27 kasim pazartesi gel dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?