Kaç kilo doğmuştu benim büyük kızımda 3950 doğmuştu aynı böyleydi sürekli memedeydi. Ben hiç mama vermemiştim ama hep sağıp vermiştim gece ona rağmen uyanıp beni de emiyordu emmeye baya bağımlıydı. Emzik vermememin de etkisi olabilir tabiibenimki de öyle. Önce onu emziriyorum ardından da Sağınca maşallah gayet güzel sütüm çıkıyor. Ama uykuya yenik düştüğü için bence tam ememiyor. Sadece anlık doyuma ulaşıp uyuyor. Biraz fazla uykucu benimki. Sonrasında günü belli saatinde krizi tutuyor. Asla ama asla doymuyor. Hem emzirip hem sağdığım sütü verdiğim halde. Gerçi yiyip yiyip kaka yapmasının da etkisi olabilirsonrasında akşam 11den sonra duruma göre 30-60 ml mama veriyorum, huzura eriyoruz
8Ben de varımmmm
Biz bu döngüyü sabaha kadar yaşıyorduk ben doymamasınıbi türlü kabullenememiştimbenimki de öyle. Önce onu emziriyorum ardından da Sağınca maşallah gayet güzel sütüm çıkıyor. Ama uykuya yenik düştüğü için bence tam ememiyor. Sadece anlık doyuma ulaşıp uyuyor. Biraz fazla uykucu benimki. Sonrasında günü belli saatinde krizi tutuyor. Asla ama asla doymuyor. Hem emzirip hem sağdığım sütü verdiğim halde. Gerçi yiyip yiyip kaka yapmasının da etkisi olabilirsonrasında akşam 11den sonra duruma göre 30-60 ml mama veriyorum, huzura eriyoruz
Bende hissettim seni çok iyi anlıyorum sadece beni emsin istedim ama mama vermek kötü bişey değil bizide emiyor sonuçta doktorla konuşunca rahatladımAynen benimde 60 cc çıkıyor sağınca ama hala aranıyor sürekli vicdan yapıyorum ve memede yaşıyoruz doymasını bekliyorum ama mama verince doyuyor ve 3 saat uyuyor sürekli kafamda acaba aç mı diye düşünmekten çıldırmak üzereyim
Kızlar İstanbul anadolu yakası çocuk doktoru tavsiyeniz var mı ?
Kaç kilo doğmuştu benim büyük kızımda 3950 doğmuştu aynı böyleydi sürekli memedeydi. Ben hiç mama vermemiştim ama hep sağıp vermiştim gece ona rağmen uyanıp beni de emiyordu emmeye baya bağımlıydı. Emzik vermememin de etkisi olabilir tabiio kadar çekmeme rağmen bunda da emzik vermicem haksızlık olmasın diye. Bu bebek maşallah sakin ilk çocuktan sonra bize melek gibi geliyor bir de çok kilolu doğmadı ondan heralde emzirince 2 saat uyuyor genelde o bile şükür sebebi. Sabah 6 da kaka yapmış ki 4 de ben değiştirdim emzirdim yattım. Heyecanlı emme sesleri yapıyordu sabah 6 da, bir baktım yatağanın kenarını emmeye çalışıyor uca kadar gitmiş Kolay kolay ağlamıyor yavrum o yüzden ona ayrı kıyamıyorum ya
Neler yaşadığını çok merak ettim kendimi hazırlamak için soruyorumÇok süper harika haftalarben 2 gündür dibine kadar yaşıyorum ve benden sonraki yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum vakti gelince sorar deneyimsiz anneler normal mi diye. Normal arkadaşlar normal hepsi normal
Neler yaşadığını çok merak ettim kendimi hazırlamak için soruyorum
Bizimde şu an takipli olduğumuz doktor yoğun bakım doktoru ama ben başka doktor arıyorum prematüre olunca tamamlayıcı sağlık sigortasıda yaptıramıyoruz maalesef bizim doktorda sgk da geçmiyor ücreti yüksekBu soruya yanıt verecek babayiğidi bekliyoruz hep birlikte
Benim büyük oğlumun eski doktoru Hüseyin Kıyak
Medicana Ataşehir’e geçti, gittiğimiz dönemde memnun kaldığımız bir doktordu ama peşinden gitmedik, yakınlardaki bir hastaneyi tercih ettik. Oradaki doktorumuz da başka bir hastaneye gidince şey gibi kalakaldık. (Bebek için doğum yaptığım hastanedeki neonataloji profesörüne gidiyoruz küvezde o ilgilendiği için, uzun vadede devam eder miyiz bilemiyorum ama iyi bir uzmana benziyor.)
Bizimki de öyle maalesef ama herhalde en az ilk altı ay ona devam ederiZ.Bizimde şu an takipli olduğumuz doktor yoğun bakım doktoru ama ben başka doktor arıyorum prematüre olunca tamamlayıcı sağlık sigortasıda yaptıramıyoruz maalesef bizim doktorda sgk da geçmiyor ücreti yüksek
Bendede oluyor emzirirken diğerinden geliyor yada tutana kadar akıyor çocuğunda üsttü başı oluyor ve kendimden iğrenmek değilde akan sütlere üzülüyorumKızlar kızlar, bu memeden akan sütler ne zaman bitecekgece de göğüs koruyucu takıyorum hep ama kalkarken ters kalkıyorum herhalde üstüme dökülüyor biriken süt. Kendimden iğrenmeye başladım. Üstüm başım sürekli süt.
Neler yaşadığını çok merak ettim kendimi hazırlamak için soruyorum
Kesinlikle sürpriz olmalıYa aranızda dört gün varmış, bence bırak, sürpriz olsun
Genel sağlık sigortası yapılıyor mu acaba? Tamamlayıcıya göre primleri daha yüksektir ama her defasına muayene parası vermekten daha uygundur diye düşünüyorumBizimde şu an takipli olduğumuz doktor yoğun bakım doktoru ama ben başka doktor arıyorum prematüre olunca tamamlayıcı sağlık sigortasıda yaptıramıyoruz maalesef bizim doktorda sgk da geçmiyor ücreti yüksek
Ben de varım bekliyorum 39 doluyor artık bugün kontrol vardı 1.5 cm civarı dedi açılmaya yumşama başlamış kafa yerleşmiş artık ne zaman gelirseSuni de olsa normali denemeden sezeryane geçme.. Gerçi orda son ana kadar zorlarlar diye düşünüyorum.. Ben bile keske ssvd olsa diye gecırıorm ıcımden ama nasip tabi
Şimdi cidden 3 kişimiyiz?
@Rachel35
@papatyam2147
Ve ben?
Varsa baskaları etıketleyelım.. Birbirimizi teselli ederiz
Yani ben eh işte ,
Kesinlikle kurtarıcıdır eminim ama benimde elim gitmiyor şurda kaldı 23 ay maksimumEmzik konusunda aynı durumdayız. büyük oğluma hiç vermedim, küçüğe de Veremeyeceğim. Doktor bile önerdi. Geceleri verin dedi ama yok, elim gitmiyor.
Ben Medicana Ataşehir de can Polat beye gidiyorum.Şimdilik iyi gidiyor tavsiye edebilirim.Ben de kendisini forumlarda araştırıp bulmuştum.Öncesinde aynı hastanede Hasan Ünlütürk e gitmiştim ancak ilk kontrol muayenesi olduğu için mi bilmiyorum hızlıca muayene edip geçti ve pek konuşmadı.Kızlar İstanbul anadolu yakası çocuk doktoru tavsiyeniz var mı ?
Dört gün psikolojimi hazırlamam için yeterli olabilirYa aranızda dört gün varmış, bence bırak, sürpriz olsun
Ayyy hayırrrKesinlikle sürpriz olmalıyani şu an meme ile yaşadığınız sorunların 157milyon katını falan düşün. En son süt kalmayan mememi kafasını sağa sola sallayarak parçalamaya çalışıyordu diye minik spoiler ( bak bu minik olanı) verip çekiliyorum
Genel sağlık sigortası yapılıyor mu acaba? Tamamlayıcıya göre primleri daha yüksektir ama her defasına muayene parası vermekten daha uygundur diye düşünüyorum
Tavsiye için çok teşekkürler ben de bakacağımBen Medicana Ataşehir de can Polat beye gidiyorum.Şimdilik iyi gidiyor tavsiye edebilirim.Ben de kendisini forumlarda araştırıp bulmuştum.Öncesinde aynı hastanede Hasan Ünlütürk e gitmiştim ancak ilk kontrol muayenesi olduğu için mi bilmiyorum hızlıca muayene edip geçti ve pek konuşmadı.
Ama şu an şey modundayım bir gülüşü varAyyy hayırrrben bunun biraz değişiğini geçen hafta yaşadım çok aç memem dolu ama öyle zor aldı ki 15 dakikaya yakın kavga etti mememi lastik gibi sağdan sola çekiştirdi (yaşarken hiç komik değildi) şuan daha iyiyiz bidaha yaşamayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?