2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Canım eve geçtikten sonra birkaç gün benimki de aynısını yaptı. Senle aynı gün doğum yapmıştık zaten. Beşik anne yanı olduğu için, alışmasın hem de tehlikeli diye beşiğine yatırıp elimi kolumu yasladım yanıma. Şimdi alıştı sayılır

Anneliğin %99u sabır cidden.. Bunu ılerledıkce daha cok anlıo insan.. Kendini bunun için heder etme canım.. Sütü alsın da varsın sılıkon uçla alsın.. Nereye kadar emerse, sorun ne bılıo musun, sen pes etme, sen silikon uçla emzirmekten bıkarsan o zmn süt bile azalır, bebekte de isteksızlık olur.. Anne her zmn kararlı olmalı.. Eğer çalışan bir anneysen zaten Bi süre snra mamaya alıştırcan mecbur, degılsen de gittiği yere kadar.. Hiç sıkma canını yani, bazen ne yaparsan yap olmaz bazen çabalamazsın oluverir.. Rahat ol o yuzden

Ben cok iyiyim maşallah diyeyim dunku agrılarim kalmadi. Bebegim de emiyor ama gece cok sık emdi hic uyumadik. Sabah mama verdirdim dinlenebilmek icin. 100 gr firesi oldu. 3300 kaldı normal dedi cocuk doktoru. Kan grubu benimki ile aynı ona cok sevindim. ABO uyusmazligi olmayacak aramizda

Doğum yapan anneler size bi sorum var bebeginizin karninizdaykenki hareketleriyle dogduktan sonra ki hareketleri arasinda fark var mi?
benim bebe aşırı hareketli degil oldum olasi dogunca tam tersi mi olur acaba merak ediyorum

Doğum yapan anneler size bi sorum var bebeginizin karninizdaykenki hareketleriyle dogduktan sonra ki hareketleri arasinda fark var mi?
benim bebe aşırı hareketli degil oldum olasi dogunca tam tersi mi olur acaba merak ediyorum
8 günlük bebe anası olarak bildiriyorum; yatış şekli bile anne karnındakiyle aynı

Çok sevindim maşallah

Kızlr bebeğim 10 günlük oldu ama 2 gündür emziriyorum güzel emiyor ama yerine koyduğumda uyanıyor ve aranıyor emzikle savaşıyor resmen aç olduğunu düşünüp tekrar emziriyorum yerine koyunca yne aynı durum birkaç kere mama vermeyi denedim 60 ml mamayıda içiyor emmenin üzerine. Sütüm var ama yetmiyor mu doyurmuyor mu anlayamıyorum yaşayan var mı bunu

İlk doğum yapanımız olarak bu konuda yalnızsın galiba soya atak nasıl bir şeydi ya, hayal meyal hatırlar gibiyim. Süper haftalar mı deniyordu ne?

Neyse şimdi spoiler vermeyeyim
Çok süper harika haftalar ben 2 gündür dibine kadar yaşıyorum ve benden sonraki yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum vakti gelince sorar deneyimsiz anneler normal mi diye. Normal arkadaşlar normal hepsi normal

Ben yaşıyorum ve yetmiyor mu diye kafayı yemek üzereydim sağınca 60 70 cc sütüm çıkıyor ve şuan için ona yeterli. Doktoruda gayet yeterli demek ki iştahlı bi bebek dedi 2 kere emziriyorum 1 kere mama veriyorum böyle ilerliyoruz artık

benimki de öyle. Önce onu emziriyorum ardından da Sağınca maşallah gayet güzel sütüm çıkıyor. Ama uykuya yenik düştüğü için bence tam ememiyor. Sadece anlık doyuma ulaşıp uyuyor. Biraz fazla uykucu benimki. Sonrasında günü belli saatinde krizi tutuyor. Asla ama asla doymuyor. Hem emzirip hem sağdığım sütü verdiğim halde. Gerçi yiyip yiyip kaka yapmasının da etkisi olabilir sonrasında akşam 11den sonra duruma göre 30-60 ml mama veriyorum, huzura eriyoruz

Son düzenleme:
Aynen benimde 60 cc çıkıyor sağınca ama hala aranıyor sürekli vicdan yapıyorum ve memede yaşıyoruz doymasını bekliyorum ama mama verince doyuyor ve 3 saat uyuyor sürekli kafamda acaba aç mı diye düşünmekten çıldırmak üzereyim

Aynı durumu yaşayanların olması beni o kadar rahatlattı ki kendimi aşırı yetersiz hissetmeye başlamıştım

Kızlar şimdi benimkinin o minnak burnu hafif dolmuş burun temizliği için sadece babyvac almıştım ama onu hastalık dönemi için ve de biraz büyüdüğü dönem için kullanmam iyi olur gibi.

Şimdi ben ne almalıyım, neyle temizlemeliyim? Önerileriniz nedir? Basit günlük temizlik için şöyle bir şey alayım diyorum ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_7373.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Aynı durumu yaşayanların olması beni o kadar rahatlattı ki kendimi aşırı yetersiz hissetmeye başlamıştım
Yetersiz hissetme canım, hepimiz benzer süreçlerden geçiyoruz Doktora ilk kontrole gittiğimde özellikle sarılık için, ne yapıyorsan aynı şekilde devam et; hem sarılığı hem de kilosu için gayet iyi dedi. 2850 ile ctesi taburcu olduk, çarşamba 3060 gr olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…