2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar ya az önce doktordan geldm daha yeni 40+1 olmuşum ya benn şaşırdım oysaki 40+5 internete göre şaka gibi neysee dedi ki Perşembeye kdr doğum baslamazsa artık suni sancı vereces bende bekliyorum doğum günümde doguraym diyee doğum günümde geçicek perşembeye kdr bide gebe okulunda ebe bana dediki kendini sürekli sımsıcak tut sırtını sobaya ver hamam gibi bir yerde kal dedi , sicak suyun üzerine otur dedi bide bir tane hareket gösterdi her iki ayağımızn tabanini kaldrp indryoz bebek insin diye kesinlikle yap dedi açılman için iyi olur dedi size de söyleym sizde uygulayın canlarm bnm bide bebeğimn kilosu 3280 gr olmuş böyle giderse 4 olur ben onu nsl cikarcm karnimdan düşüncelere daldm şimdi

(bide kelimesni ne çok kullanmsm)

Seninkinin maşallahı varmış, benimki 3100 doğdu. Mesela bugün 11den nerdeyse 14.30a kadar memedeydi. Ve aktif de emiyor aslında. En sonunda 90 ml sağdığım sütü verdim de şimdi uyuyor. Midesini gereksiz yere büyüteceğim diye korkuyorum bu sefer benimki karakter olarak senin küçük kız gibi olabilir, aslında çok sakin ama işte bu açlık krizleri bugün sabah 9dan beri 4 kere kakalı bez aldım sen düşün zamanla alışacağız birbirimize

Valla gece ben de veriyorum canım, yoksa sadece emme yetmiyor benimkine. E sağdığım sütte her zaman 90 ml olmuyor, 30-50ml arası süt asla yetmiyor. emme + 30-50ml süt sadece 1 saat falan tutuyor kriz anlarında

Ay onu da yapıyorum. Benimki uyuduğu an asla uyanmıyor, silikon uca doldurmuş oluyor sütü, hepsi boşa gidiyor

Maşallah canım gözün aydın .
Ay işte ben az önce 3 kutu göğüs pedi sipariş verdim kendimden iğrenmeye başladım ne yalan söyliyim, pedle rahatlarım inşallah
Ped en en muhtesem bırsey . O olmasa ben hiçim ama bana süt kokusu iğrençlik degılde kızımı hatırlatıyordu hamıleyken kendımden o kokuyu alıyordıum burnum sızlıyordu.
Şimdide o koku bana huzur verıyor. Pedı sık degıstır cok rahat edersın ben emzırme atletı gıyıyorum onuda ıcıne koyuyorum sütyen görevı görüyor

Gözün aydın annesi, Allah analı babalı büyütsün alır kilo sen hiç merak etme

nedense 40 i gececekmisim gibi geliyor bana da :) hic acilman var mi peki sancın ya da farkli bir seyler ? son haftalarda kilo alimi cok olmuyormus zaten oyle demisti dr korkma o konuda

Canım bende normal doğum yaptım ama bizimki biraz erkenciydi 37+1 de geldi. Senin için son bir hafta yaptıklarımı düşündüm, ve farkettim ki son bir haftamı baya hareketli geçirmişim, doğumun olduğu gece de eşimle yemeğe çıkıp kordonda yürüyüş falan yaptım benim doktorum da hep şunu diyor ama bebeğin doğmasını istiyorsanız içinize dönün ve ona hazır olduğunuzu hissettirin gerekirse konuşun, ben böyle şeylere de çok inanıyorum

Bu arada prematüre denilince.. Bugun 17 kasım prematüre farkındalık günü prematüre annesi olarak şunu söyleyebilirim, zor bir süreç ama emeğin karşılığını alınca insanın mutluluğunun kat be kat artıyor minik atom karıncalar onlar savaşçı ruhlarından öpüyorum hepsinin

Sıcak tutmak rahatlatmaz mı ya.. Ben sıcak duş alınca agrı sızım geçio..
Ama gecen şey fark ettim, yemek yaparken tam karnıma ocagın ısısı gelıo, o sırada hareketlenmeye baslıo, sanrm rahatsız oluyo oyle dusunmustum.. Dedıgı sey etkılı olabılır ebenın.. Sıcak tutunca belkı rahatsız hissedip doguma sebebiyet verebılır

Bence mideyi ne kadar buyutursen okadar iyi.. Anne sütü alıo sadece dimi.. Sütün de o mıktarda terbıye olursa ne olcak Kı.. Mama olsa tmm onda obezite riski oluyo.. Daya memeyi.. Buyusun saglıcakla.. Ben rahat emziremedm, ama ek gıda da cok iyi beslemiştim Eymeni.. Bol bol meme ver annesi, yarasııııııınnnn

nedense 40 i gececekmisim gibi geliyor bana da :) hic acilman var mi peki sancın ya da farkli bir seyler ? son haftalarda kilo alimi cok olmuyormus zaten oyle demisti dr korkma o konuda
Açılma hiç yok sancı da arada geliyor çok kısa sürüyor canm iyi bari kilosu öyle sabit dursun yeterlidir
Bende sürekli konuşuyorm bebekle hadi gel gel karnıma masaj faln yapiyom ama boş nafileee hafif hareketlerle tamam der gibi yapıyor ama annesini geçiştryor
Kesinlikle üstünden geçe geçe dedi vala ısrarla dedi kendini sımsıcak tut

Ayy benim ilki gibi o da öyle memeye bağımlıydı memeden alınca gözlerini açardı kakalı bez yine çok değil ama bu kadar emmeye gazını çıkaramıyor ya da hazımsızlık olabilir öyle olunca da rahatlamak için emiyorlar. Ben 10 dk emziriyorum istedikçe saate bakmadan maksimum, onda bile benim kız sağolsun günde minimum 6 maksimum 10 buluyor kaka sayısı bir de bunun çişi var

Allah askına bebesini 20 30 dk emziren var mı varsa tebrik edicem 5dkda uykuya geciyor sonra ugras dur uyku cok tatlı

Sen de aramıza hoşgeldin canım
Pazartesi gününe kadar gelmezse doktorum hafta içi suni sancıyla başlatacak. Ben öyle istedim. Senin doktorun herhangi bir yönlendirmede bulundu mu?
Bugün doktora gittim ne sancı ne açıklık hiçbir şey yok. Benim bir de 4.bebek doktor bir hafta daha bekleriz yoksa suni sancı dedi ama ben hiç istemiyorum pazartesi tekrar kontrol var inşeallah pazartesiye kadar kendi gelir

Bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…