Seninkinin maşallahı varmış, benimki 3100 doğdu. Mesela bugün 11den nerdeyse 14.30a kadar memedeydi. Ve aktif de emiyor aslında. En sonunda 90 ml sağdığım sütü verdim de şimdi uyuyor. Midesini gereksiz yere büyüteceğim diye korkuyorum bu seferKaç kilo doğmuştu benim büyük kızımda 3950 doğmuştu aynı böyleydi sürekli memedeydi. Ben hiç mama vermemiştim ama hep sağıp vermiştim gece ona rağmen uyanıp beni de emiyordu emmeye baya bağımlıydı. Emzik vermememin de etkisi olabilir tabiio kadar çekmeme rağmen bunda da emzik vermicem haksızlık olmasın diye. Bu bebek maşallah sakin ilk çocuktan sonra bize melek gibi geliyor bir de çok kilolu doğmadı ondan heralde emzirince 2 saat uyuyor genelde o bile şükür sebebi. Sabah 6 da kaka yapmış ki 4 de ben değiştirdim emzirdim yattım. Heyecanlı emme sesleri yapıyordu sabah 6 da, bir baktım yatağanın kenarını emmeye çalışıyor uca kadar gitmiş Kolay kolay ağlamıyor yavrum o yüzden ona ayrı kıyamıyorum ya
Valla gece ben de veriyorum canım, yoksa sadece emme yetmiyor benimkine. E sağdığım sütte her zaman 90 ml olmuyor, 30-50ml arası süt asla yetmiyor. emme + 30-50ml süt sadece 1 saat falan tutuyor kriz anlarındaBiz bu döngüyü sabaha kadar yaşıyorduk ben doymamasınıbi türlü kabullenememiştimvalla doktor arttır mamayı diyince rahatladım ne yalan söyleyim bende tükeniyordum artık emzirmekten. Belki sütüm biraz daha artınca bu durum geçici olur ama şuna mama vermeden doyması imkansız
Ay onu da yapıyorum. Benimki uyuduğu an asla uyanmıyor, silikon uca doldurmuş oluyor sütü, hepsi boşa gidiyorBendede oluyor emzirirken diğerinden geliyor yada tutana kadar akıyor çocuğunda üsttü başı oluyor ve kendimden iğrenmek değilde akan sütlere üzülüyorumkızııyorum ememiyosunuz akıyo diye içten içe
Maşallah canım gözün aydın .Kızlar ben doğurdum elhamdülillah. 15:30 civarı
38+1 olmasına rağmen çok zayıf bir oğluşum oldu . 2800 gram inşallah dışarda kilo alır.
Kapıda bekleyen dua eden herkese çok teşekkür ederim
Biraz ağrılarım azalsın detaylı yazarım suan ağrım çok öpüyorum hepinizi
Ped en en muhtesem bırsey . O olmasa ben hiçim ama bana süt kokusu iğrençlik degılde kızımı hatırlatıyordu hamıleyken kendımden o kokuyu alıyordıum burnum sızlıyordu.Ay işte benaz önce 3 kutu göğüs pedi sipariş verdim kendimden iğrenmeye başladım ne yalan söyliyim, pedle rahatlarım inşallah
Oyy ben bu kulakları yerim sensin kepçe kulakKarşılaştırmak isteyen olursa diye bir kepçe kulak örneği bırakayım şuraya
Gözün aydın annesi, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdum elhamdülillah. 15:30 civarı
38+1 olmasına rağmen çok zayıf bir oğluşum oldu . 2800 gram inşallah dışarda kilo alır.
Kapıda bekleyen dua eden herkese çok teşekkür ederim
Biraz ağrılarım azalsın detaylı yazarım suan ağrım çok öpüyorum hepinizi
nedense 40 i gececekmisim gibi geliyor bana da :) hic acilman var mi peki sancın ya da farkli bir seyler ? son haftalarda kilo alimi cok olmuyormus zaten oyle demisti dr korkma o konudaKızlar ya az önce doktordan geldm daha yeni 40+1 olmuşum ya bennşaşırdım oysaki 40+5 internete göre şaka gibi neysee dedi ki Perşembeye kdr doğum baslamazsa artık suni sancı vereces bende bekliyorum doğum günümde doguraym diyee doğum günümde geçicek perşembeye kdr bide gebe okulunda ebe bana dediki kendini sürekli sımsıcak tut sırtını sobaya ver hamam gibi bir yerde kal dedi , sicak suyun üzerine otur dedi bide bir tane hareket gösterdi her iki ayağımızn tabanini kaldrp indryoz bebek insin diye kesinlikle yap dedi açılman için iyi olur dedi size de söyleym sizde uygulayın canlarm bnm bide bebeğimn kilosu 3280 gr olmuş böyle giderse 4 olur ben onu nsl cikarcm karnimdan düşüncelere daldm şimdi
(bide kelimesni ne çok kullanmsm)
Canım bende normal doğum yaptım ama bizimki biraz erkenciydi 37+1 de geldi. Senin için son bir hafta yaptıklarımı düşündüm, ve farkettim ki son bir haftamı baya hareketli geçirmişim, doğumun olduğu gece de eşimle yemeğe çıkıp kordonda yürüyüş falan yaptımKızlar ya az önce doktordan geldm daha yeni 40+1 olmuşum ya bennşaşırdım oysaki 40+5 internete göre şaka gibi neysee dedi ki Perşembeye kdr doğum baslamazsa artık suni sancı vereces bende bekliyorum doğum günümde doguraym diyee doğum günümde geçicek perşembeye kdr bide gebe okulunda ebe bana dediki kendini sürekli sımsıcak tut sırtını sobaya ver hamam gibi bir yerde kal dedi , sicak suyun üzerine otur dedi bide bir tane hareket gösterdi her iki ayağımızn tabanini kaldrp indryoz bebek insin diye kesinlikle yap dedi açılman için iyi olur dedi size de söyleym sizde uygulayın canlarm bnm bide bebeğimn kilosu 3280 gr olmuş böyle giderse 4 olur ben onu nsl cikarcm karnimdan düşüncelere daldm şimdi
Bizimde şu an takipli olduğumuz doktor yoğun bakım doktoru ama ben başka doktor arıyorum prematüre olunca tamamlayıcı sağlık sigortasıda yaptıramıyoruz maalesef bizim doktorda sgk da geçmiyor ücreti yüksek
Kızlar ya az önce doktordan geldm daha yeni 40+1 olmuşum ya bennşaşırdım oysaki 40+5 internete göre şaka gibi neysee dedi ki Perşembeye kdr doğum baslamazsa artık suni sancı vereces bende bekliyorum doğum günümde doguraym diyee doğum günümde geçicek perşembeye kdr bide gebe okulunda ebe bana dediki kendini sürekli sımsıcak tut sırtını sobaya ver hamam gibi bir yerde kal dedi , sicak suyun üzerine otur dedi bide bir tane hareket gösterdi her iki ayağımızn tabanini kaldrp indryoz bebek insin diye kesinlikle yap dedi açılman için iyi olur dedi size de söyleym sizde uygulayın canlarm bnm bide bebeğimn kilosu 3280 gr olmuş böyle giderse 4 olur ben onu nsl cikarcm karnimdan düşüncelere daldm şimdi
Seninkinin maşallahı varmış, benimki 3100 doğdu. Mesela bugün 11den nerdeyse 14.30a kadar memedeydi. Ve aktif de emiyor aslında. En sonunda 90 ml sağdığım sütü verdim de şimdi uyuyor. Midesini gereksiz yere büyüteceğim diye korkuyorum bu seferbenimki karakter olarak senin küçük kız gibi olabilir, aslında çok sakin ama işte bu açlık krizleri bugün sabah 9dan beri 4 kere kakalı bez aldım sen düşün zamanla alışacağız birbirimize
Açılma hiç yoknedense 40 i gececekmisim gibi geliyor bana da :) hic acilman var mi peki sancın ya da farkli bir seyler ? son haftalarda kilo alimi cok olmuyormus zaten oyle demisti dr korkma o konuda
Bende sürekli konuşuyorm bebekle hadi gel gel karnıma masaj faln yapiyom ama boş nafileee hafif hareketlerle tamam der gibi yapıyor ama annesini geçiştryorCanım bende normal doğum yaptım ama bizimki biraz erkenciydi 37+1 de geldi. Senin için son bir hafta yaptıklarımı düşündüm, ve farkettim ki son bir haftamı baya hareketli geçirmişim, doğumun olduğu gece de eşimle yemeğe çıkıp kordonda yürüyüş falan yaptımbenim doktorum da hep şunu diyor ama bebeğin doğmasını istiyorsanız içinize dönün ve ona hazır olduğunuzu hissettirin gerekirse konuşun, ben böyle şeylere de çok inanıyorum
Kesinlikle üstünden geçe geçe dedi vala ısrarla dedi kendini sımsıcak tutSıcak tutmak rahatlatmaz mı ya.. Ben sıcak duş alınca agrı sızım geçio..
Ama gecen şey fark ettim, yemek yaparken tam karnıma ocagın ısısı gelıo, o sırada hareketlenmeye baslıo, sanrm rahatsız oluyo oyle dusunmustum.. Dedıgı sey etkılı olabılır ebenın.. Sıcak tutunca belkı rahatsız hissedip doguma sebebiyet verebılır
Ayy benim ilki gibi o da öyle memeye bağımlıydı memeden alınca gözlerini açardıSeninkinin maşallahı varmış, benimki 3100 doğdu. Mesela bugün 11den nerdeyse 14.30a kadar memedeydi. Ve aktif de emiyor aslında. En sonunda 90 ml sağdığım sütü verdim de şimdi uyuyor. Midesini gereksiz yere büyüteceğim diye korkuyorum bu seferbenimki karakter olarak senin küçük kız gibi olabilir, aslında çok sakin ama işte bu açlık krizleri bugün sabah 9dan beri 4 kere kakalı bez aldım sen düşün zamanla alışacağız birbirimize
Bugün doktora gittim ne sancı ne açıklık hiçbir şey yok. Benim bir de 4.bebekSen de aramıza hoşgeldin canım
Pazartesi gününe kadar gelmezse doktorum hafta içi suni sancıyla başlatacak. Ben öyle istedim. Senin doktorun herhangi bir yönlendirmede bulundu mu?
20-30 ne ki. Bugün tam bir buçuk saat memede durduAllah askına bebesini 20 30 dk emziren var mı varsa tebrik edicem 5dkda uykuya geciyor sonra ugras dur uyku cok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?