2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende emzik emmelerine eriyorum yaa, böyle tatluş gelıo gozume
Emzikli şirin oluyorlar ama nedense beni korkuttu geçen gün. Uyusun diye verdim. Ki hastanede bir kere gördüm ağzında. İtti istemedi. İkinciyi denedim aldı. Ondan sonra böyle tuhaf bir hareketler, boğulacak gibi olmalar falan. Aldım ağzından. Gece falan veremem sanırım. Acayip senaryolar yazarken buluyorum kendimi bu aralar

Little gusto bende de var ama bana ince geliyor. Kendim de çok üşüyen bir insanım sanırım bu da etkiliyor. Ben derin uykusunda kapatıyorum kollarını. Üzerine de battaniyemsi bir şey örtüyorum. Ama kolları açıksa örtmüyorum korkuyorum güvenilir değil diye. Eğer örteceksem kollarının altından örtüp yatağın kenarına sıkıştırıyorum ben sanırım birde 2.5 tog alcam

Uykuya dalarken iki kere verdim ben üçer dk falan

Aynen bende üşüyen biriyim banada yeterli gelmedi. Aynı odadayız bende ince bir yorgan varken onun öyle yatması içime sinmedi hiç. Bende düşündüm bugün daha kalın bir tulum almayı.

Aynen bende üşüyen biriyim banada yeterli gelmedi. Aynı odadayız bende ince bir yorgan varken onun öyle yatması içime sinmedi hiç. Bende düşündüm bugün daha kalın bir tulum almayı.
Aynıyız. Bende ince bir yorganla yatıyorum ki hiç fazla gelmiyor. Bebeği öyle yatıramam aslında defacto lcw falan var ve uygun ama ayakları kullanışlı değil. Little gusto çok rahattı bez değiştirirken. Bunlarda çıkarmak gerekecek tulumu tek fermuarlı çünkü

İlk bunu görmüştüm ama little gustoyu daha çok beğenmiştim.

Ya kizlar ben cok kotuyum aglamaktan kendimi durduramiyorum sakin olmam lazim sutum kesilir diyorum ama olmuyo asiri bunaldim bi yandan bebek durmuyo surekli kucagimda kalmak istiyo kv dem ne zaman arasa kucagimda emziriyo oluyorum aaayy bu kucaga alismisss ayyy iyice alistirmissinn sen bunu kucaginaaa diyip duruyo az once agliyodu esimi goruntulu aradi bebegi gormek icin ayyy niye agliyo ay nasil agliyoo niye agliyo diyip durdu sinirlerim bozuldu napim cocuk emmek istiyo kucagima almadan nasil emzirebilirim agliyo kucagima almasam catlicak cocuk gece uykusuzluktan zaten perisanim derdimi kimse anlamiyo

Evet canım hastanede kızımın elleri çok soğuk ve mordu hemen hemşireye söyledik küvözde ısıtıp getirmiş geri doktorda kontrolde hemen giydirin üşümeye başladılar dikkat edin diyince bizde korktuk zaten kayboluyolar kıyafetlerin içinde ama fark ediyolar büyüyolar hissediyorum

Salgınlara salgın ekledik valla.. Bu korona halkın şaftını kaydırdı, neremiz doğruydu gerçi o da ayrı muamma
Ya sanki biri yumruk atmış kanlanmış gibi gözüm Bugün hastanenin yanında fırın vardı buram buram hamur işi kokuyor içeri girdim adam dedi ki noldu gözünüze acıyor mu sanki biri o hale getirmiş gibi küçüldü ve kanlandı korsan gibi ortalıkta dolaşıyorum

Rota ve menenjiti karşıyomu acaba sıf onlar için istiyodum ben araştırma fırsatım olmadı henüz
Bazı sigortalar karşılıyor ancak poliçeye dahil etmek lazım tabi. Bizimkinin içeriğine dahil mi bilmiyorum eşimin şirketi üstünden yapıldığı için.

Oh çok şükür Bizim pazartesi kontrol ve göz muayenesi var ROP, kalça ultrasonu 2. Ayda dediler bize
Yoğun bakımdan çıkarken illaki 1.ayın dolduğu gün ROP a girecek dendi bize. 27kasım bulamadık. 28kasıma aldık randevuyu. Size böyle bir şey söylendi mi? Takvime göre geçmişiniz 1 ayı. Ondan sormak istedim.

Merhaba canlar. Biz 38+3 olduk. Her zaman olan akıntı bugün daha da fazlalaştı. Aşağıdan da bayağı baskı yapmaya başladı bebişim. Doğumun hızlanması için her gün hurma yemeye ve egzersiz yapmaya başladım birkaç gündür. Onların etkisi olabilir mi?

Poliçeye bağlı ondandır. Bankodaki kadın genelde karşılamıyor dedi gerçi ama bilmiyorum
Acaba ilk muayene ücretsizdi ya merhaba bebek paketinde ilk kalça usg de ücretsiz miydi? Tam hatırlamıyorum ama biz hiç öyle paralar vermedik kızımda hepsini karşıladı. Hamilelikte çok canımız yandı inş bunda karşılar ya Ben cuma götürücem bunları o zaman hem randevu alıp hem sorarım. Bizim makat geliş olduğu için aralığa bırakma dedi doktor sanırım 3500 kiloyu aşınca kalça usg çekikebiliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…