- 26 Şubat 2021
- 2.315
- 2.925
- 83
- 35
Yaa cok ilginççKızlar ben bugün doktora gitmiştim ya göz doktoruna bir gözüm kanlanmıştı. Doktor dedi ki anne sütünü hem sen kendi gözüne hemde evdeki diğer kişilerin gözüne sıkEczaneye gittim grip olan birinden geçmiş olabilir gripten sonra gözde kanlanma salgını var dedi adını da dedi ama aklımda kalmadı. Sizinde aklınızda olsun eşim kabul etmedi gözüne sıkmamı ama diğerlerine sıktım Kendime de çay kaşığına damlatıp sıkıcam. Ne hallere düştük ya
Kızlar ben bugün doktora gitmiştim ya göz doktoruna bir gözüm kanlanmıştı. Doktor dedi ki anne sütünü hem sen kendi gözüne hemde evdeki diğer kişilerin gözüne sıkEczaneye gittim grip olan birinden geçmiş olabilir gripten sonra gözde kanlanma salgını var dedi adını da dedi ama aklımda kalmadı. Sizinde aklınızda olsun eşim kabul etmedi gözüne sıkmamı ama diğerlerine sıktım Kendime de çay kaşığına damlatıp sıkıcam. Ne hallere düştük ya
Bende şaşırdım ama eczacı dediki bugün bu gözle gelen 3. Kişisiniz bana da bir müşteriden grip geçti herhalde sonra bir gece aynı böyle gözüm kanlandı dedi. Biz anne sütü aradık hatta bulamadım antibiyotik yerine geçiyor diye dediYaa cok ilginççbir de doktor önerisi vay be
Hem doktor hem eczacı aynı şeyi dedi ama bilmiyorum ki hiç bende ilk defa böyle bir şey duyuyorumYa aslında göze kulağa vs anne sütü sıkmayı hiç önermedi benim görüştüğüm çocuk doktorları ve eğitimlerdeki sağlık çalışanları. Yaygın yapılan hatalardan diye bahsettiler hatta hep çünkü Bakterileri de besliyormuş anne sütü. Göz doktorunun bildiği başka bir şey varsa demek
Bende şaşırdım ama eczacı dediki bugün bu gözle gelen 3. Kişisiniz bana da bir müşteriden grip geçti herhalde sonra bir gece aynı böyle gözüm kanlandı dedi. Biz anne sütü aradık hatta bulamadım antibiyotik yerine geçiyor diye dediHer kafadan bir ses çıkıyor bilmiyorum ki hiç
Hem doktor hem eczacı aynı şeyi dedi ama bilmiyorum ki hiç bende ilk defa böyle bir şey duyuyorumeskiler yüzü güzel olsun diye galiba anne sütü sıkarım yüzüne her derde deva mübarek
Kesinlikle öyleYani işte bir doktorun asla yapmayın, çok yanlış dediği şeyi başka doktorun önermesi çok gıcık bir durum. Kişiye özel şeyler de değil, böyle gayet standart konularda özellikle. Biz sıradan halk olarak ne yapalım yani siz aranızda çelişiyorsanız.
Neyse, faydasını görürsen yaz bari ama iyileşmen damladan mı ana sütünden mi, onu bilemeyebiliriz tabii
Ben de verdim. Gece o son noktada alıyor sadece. Emzikli de üç dk içinde uyuyor. Emzikli bebek çok tatlı değil mi amaNe dıyoruz buna şükürBende dişlerden çektim bu hamılelıkte. Kanal tedavısı 1 saat sürdü
Ben emzık verıyorum yoksa artık memede yasamak ıstıyor o aralar.
Aşı yaptırdın mı ? Aşı sonrası ilaç önerisi oldumu ?Kızlar bugün bizim birinci ay kontrolümüz vardı
Her şey yolunda çok şükür. Zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Çok duygusalım
Bu arada kalça ultrasonu çektirdik. Bazıları 2.ay çekiyormuş farkı anlayamadım ama o da iyi
Boşaldıkça düzeliceksin canım geçicek kısa zamanda merak etmePazartesi kontrole gideceğim yüksek ihtimalle o şiş yerleri tekrar sıkarak boşaltacak. Çokta ağrıyor o işlem
Hepatit b nin 2. Dozunu oldu kuzum. Doktor bu aşıdan sonra ateş veya huzursuzluk beklemiyoruz dedi. Bir ilaç önermedi o yüzden. 2. Ay aşıları öyleymiş maalesefAşı yaptırdın mı ? Aşı sonrası ilaç önerisi oldumu ?
Bizimkide kaka yapıyor gaz çıkartıyor ama yinede gaz sancısı oluyo ya 1 aylık kontrolünde sorucam bakayım ne önericek. Çocuk doktoruna doğum yaptığın yere mi götürüyorsun ? Benim acilen çocuk doktoru bılmam lazım. bizim hastanede doktoru pek sevemedim çok pimpirikliBen eve gelen hemşireye de sordum kendi doktoruma da her gün yıka dedibugün bende bir ara veriyim bari ya. Bize mommy’s bliss gripe water önerdi 15 damlayı maksimum sanırım kızımda da onu kullandık ama bağırsakları çok iyi çalışıyor bence başlama dedi. Ne kadar az ilaç o kadar iyi diyen bir doktor daha almadım bende sürekli kaka da yapıyor ama anlamadım ya
Bizim evde 3 oda da termometre var en yükseği 24.8 en düşüğü 24.5bence iyi ya çok korumakta istemiyorum en küçük şeyde hasta olmasınlar. Ben doktora giderken tulumun altına çorap giydirdim Eda hoca baktım çıkarıyor Hiç sevmiyor öyle kat kat giydirilmesini kilo kaybeder terlerse diyor
İyi bari sevindim bu duruma yaHepatit b nin 2. Dozunu oldu kuzum. Doktor bu aşıdan sonra ateş veya huzursuzluk beklemiyoruz dedi. Bir ilaç önermedi o yüzden. 2. Ay aşıları öyleymiş maalesef
Bu arada özel sağlık sigortası ultrasonu karşılamadıİyi bari sevindim bu duruma yaŞu 2 ve 6. Ay sıkıntı 3 er aşı birden
Aslında normal zamanlarda kendimle ilgili olası durumlara çözümüm vardır. İlacı, osu, busu. Şimdi bide el kol bağlı. Hamıleyken ayrı, emzirirken ayrı ilaç vs kısıtı var. Yahu soğuk alsam vitamin niyetine portakal suyu içemiyorum gaz yapar diye. Dahası yokAy ben de ya. Tatlı canlılar kulübüne hoş geldinizçocukken de aşı olacağım zaman ağıtlar yakarmışım ah zavallı ben diye
O yüzden acı ağrı durumlarında fiziksel açıdan başka sorunlar yaratabilecek ihtimalleri ortadan kaldırmaya odaklanma taraftarıyım ben. Uykusuz kalmamak, bağışıklığı düşürmemek için vitamin takviyesi almak, sağlıklı beslenmek, vücudun ısı dengesini korumak vb gibi.
Bir de sevdiğim yiyecekler iyi gelir bana böyle durumlarda. Tercihen sağlıklı olanlar tabii. (Pasta yerine hoşaf veya mandalina gibi)
Bizim bu cuma yine kontrolümüz varBizimkide kaka yapıyor gaz çıkartıyor ama yinede gaz sancısı oluyo ya 1 aylık kontrolünde sorucam bakayım ne önericek. Çocuk doktoruna doğum yaptığın yere mi götürüyorsun ? Benim acilen çocuk doktoru bılmam lazım. bizim hastanede doktoru pek sevemedim çok pimpirikli
Atmak için değil kız 24 saat emzirmicem doktor sağ falan demedi. Ben diyorum ki şimdi 24 saat ememicek ya yetecek kadar süt mü sağsam
25de nasıl uyutuyorsun? Penye zıbın +tulum var üzerinde. Little gustonun1tog tulumunu giydirdim dün gece ilk defa. Ama kolları kapattırmıyor. Kollardan üşütür mü? Bu gece ilk defa yatakta yatırıcam. Daha önce ana kucağı gibi bir yatakta yatırıyordum. Sanki çukurlaştı rahat etmiyor gibi geldiSpring05 ben yıkıyorum her gün. İstanbul anca bugün soğudu. Bizim de doktor kontrolümüz olunca yıkamadım.
Ev 25 derecelerde üşütmez diye düşünüyorum
Benn korkumdan yıkayamam her gün üşütüyo olabilir, petek açık ama odanın kapısı durmuyo aç kapa o bile yel yapar diye korkuyoruz bebekler kuşun kanadından bile yel alır derler 2 veya 3 günde bir yıkasan daha iyi olur sanki canım yaz mevsiminde olsak hergün yıkamak daha iyi bizimkilrr küçük olduğundan doktor çabuk ısı kaybı olur üşürler dikkat edin yıkarken falan dediği için belki ben korktum gerçekten elleti ayakları hep soğuktu şimdi kat kat giydirip sarıyoruz
Kızlar ben bugün doktora gitmiştim ya göz doktoruna bir gözüm kanlanmıştı. Doktor dedi ki anne sütünü hem sen kendi gözüne hemde evdeki diğer kişilerin gözüne sıkEczaneye gittim grip olan birinden geçmiş olabilir gripten sonra gözde kanlanma salgını var dedi adını da dedi ama aklımda kalmadı. Sizinde aklınızda olsun eşim kabul etmedi gözüne sıkmamı ama diğerlerine sıktım Kendime de çay kaşığına damlatıp sıkıcam. Ne hallere düştük ya
Ben de verdim. Gece o son noktada alıyor sadece. Emzikli de üç dk içinde uyuyor. Emzikli bebek çok tatlı değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?