2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa cok ilginçç bir de doktor önerisi vay be

Ya aslında göze kulağa vs anne sütü sıkmayı hiç önermedi benim görüştüğüm çocuk doktorları ve eğitimlerdeki sağlık çalışanları. Yaygın yapılan hatalardan diye bahsettiler hatta hep çünkü Bakterileri de besliyormuş anne sütü. Göz doktorunun bildiği başka bir şey varsa demek

Yaa cok ilginçç bir de doktor önerisi vay be
Bende şaşırdım ama eczacı dediki bugün bu gözle gelen 3. Kişisiniz bana da bir müşteriden grip geçti herhalde sonra bir gece aynı böyle gözüm kanlandı dedi. Biz anne sütü aradık hatta bulamadım antibiyotik yerine geçiyor diye dedi Her kafadan bir ses çıkıyor bilmiyorum ki hiç
Hem doktor hem eczacı aynı şeyi dedi ama bilmiyorum ki hiç bende ilk defa böyle bir şey duyuyorum eskiler yüzü güzel olsun diye galiba anne sütü sıkarım yüzüne her derde deva mübarek

Yani işte bir doktorun asla yapmayın, çok yanlış dediği şeyi başka doktorun önermesi çok gıcık bir durum. Kişiye özel şeyler de değil, böyle gayet standart konularda özellikle. Biz sıradan halk olarak ne yapalım yani siz aranızda çelişiyorsanız.

Neyse, faydasını görürsen yaz bari ama iyileşmen damladan mı ana sütünden mi, onu bilemeyebiliriz tabii

Kesinlikle öyle haha evet evet 3 farklı damla verdi bir de takviye anne sütü bakalım kaç güne geçecek

Ne dıyoruz buna şükür Bende dişlerden çektim bu hamılelıkte. Kanal tedavısı 1 saat sürdü

Ben emzık verıyorum yoksa artık memede yasamak ıstıyor o aralar.
Ben de verdim. Gece o son noktada alıyor sadece. Emzikli de üç dk içinde uyuyor. Emzikli bebek çok tatlı değil mi ama

Aşı yaptırdın mı ? Aşı sonrası ilaç önerisi oldumu ?

Aşı yaptırdın mı ? Aşı sonrası ilaç önerisi oldumu ?
Hepatit b nin 2. Dozunu oldu kuzum. Doktor bu aşıdan sonra ateş veya huzursuzluk beklemiyoruz dedi. Bir ilaç önermedi o yüzden. 2. Ay aşıları öyleymiş maalesef

Bizimkide kaka yapıyor gaz çıkartıyor ama yinede gaz sancısı oluyo ya 1 aylık kontrolünde sorucam bakayım ne önericek. Çocuk doktoruna doğum yaptığın yere mi götürüyorsun ? Benim acilen çocuk doktoru bılmam lazım. bizim hastanede doktoru pek sevemedim çok pimpirikli

Aslında normal zamanlarda kendimle ilgili olası durumlara çözümüm vardır. İlacı, osu, busu. Şimdi bide el kol bağlı. Hamıleyken ayrı, emzirirken ayrı ilaç vs kısıtı var. Yahu soğuk alsam vitamin niyetine portakal suyu içemiyorum gaz yapar diye. Dahası yok

Bizim bu cuma yine kontrolümüz var Kozyatağı beni Necafi soy isimli birine yönlendirdi bende hiç sevemedim çok pimpirik yok tırnak makası yok kulağında et beni var böbrek ultrasonu çok üstten konuşuyordu bir de

Ben ataşehirde badenin doktoruna götürüyorum eda sünnetçi sigortası başlamadı diye kontrol yazdı mesela Pzt, cumada getirin kontrol olur yine dedi. Sigortasını yaptırmış babası ama ikisini bir götürcez. Çocuklarla iletişimi harika bir doktor öneririm kesinlikle doçent oldu orda sigortası varsa kesin götür

Atmak için değil kız 24 saat emzirmicem doktor sağ falan demedi. Ben diyorum ki şimdi 24 saat ememicek ya yetecek kadar süt mü sağsam

Canım doktor sağ demese de sağman lazım, ve dökmen lazım.. Öncesinde stoğun yoksa mama ver bebege.. Ama antıbıyotıklı sütü veremıosun, doktor ona göre ilaç vermiş muhtemelen sana

Spring05 ben yıkıyorum her gün. İstanbul anca bugün soğudu. Bizim de doktor kontrolümüz olunca yıkamadım.
Ev 25 derecelerde üşütmez diye düşünüyorum
25de nasıl uyutuyorsun? Penye zıbın +tulum var üzerinde. Little gustonun1tog tulumunu giydirdim dün gece ilk defa. Ama kolları kapattırmıyor. Kollardan üşütür mü? Bu gece ilk defa yatakta yatırıcam. Daha önce ana kucağı gibi bir yatakta yatırıyordum. Sanki çukurlaştı rahat etmiyor gibi geldi

Evet işte dedim ben, prematüre ve düşük dogum kılolu bebekler özellikle sıcak tutulmalı, vucutlarında yağ oranı çok az.. Bende genelde sıcak tutarım bebegı, buyudukce de soguga adapte etmeye calısıorm

Bu lohusa sendromu dedikleri ara ara geliyor bana kızlar agresiflik duygusallık. Durduk yere ağlıyorum için için hemde valla Eşimin bir sözü bile ters geliyor sanki ters konuşuyor gibi alınganlık yapıyorum. Ailesi arıyor az önce görüntülü, çok örtmüşsünüz orası da soğuksa bilmem ne. Herşey de bir kusur bulmak. Onları hele hiç çekemiyorum. Tahammülüm çok azaldı en ufak şeyde patlamaya hazırım herşeye, ay niye böyle oldu ya ablasının oğlu var 6 yaşında falan o da orda. Annem diyor bak senin de kardeşin oldu seversin onu falan diyor. Görürsek severiz tabi diyor. Allahımm bunlarda eşim dışında hepsinde genetik galiba laf sokmak. Tersime bir gelecekler bir gün.

Salgınlara salgın ekledik valla.. Bu korona halkın şaftını kaydırdı, neremiz doğruydu gerçi o da ayrı muamma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…