2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bana sadece 1. Ayında dediler illa o gün demediler bende o yüzden 20 sine aldım umarım bir sorun olmaz.Zaten randevuyu alırken ROP için dedim doktor sizi yönlerdirir belki aynı gün olmaz dedi sanırım ROP için de gün verecek.Ben pazartesi günü seni bilgilendiririm

Biz 3600 çıktık. Hala minicik. bir kilo almış bir ayda
Bizim şimdiye kadar hepsini karşıladı doğum paketimiz. Şimdi yeni başlıyor bakalım görcez

Ay ben de kozyatağında doğuracağım, çocuk doktorlarından ben de emin olamadım, ataşehirde yazdığın isme bakacağım :)

Ay ben de kozyatağında doğuracağım, çocuk doktorlarından ben de emin olamadım, ataşehirde yazdığın isme bakacağım :)
Kesinlikle Ataşehir daha iyi bir de biraz daha büyüyünce oyun alanı atlı karınca filan var Ataşehir şubesinde severek gidiyorlar doktora

Eğitim araştırmayı aradım, göz polikliniğini doğrudan aldım ROP randevusunu. Önceden poliklinik falan demediler bana.. Her yerde farklı mı acaba?

Dogumdan sonra resmen kayınvalide terörü oluyor neden ya neden hepsi bilmişlik yapıyor anlamıyorum kimseyi dinleme hassas dönemdeyiz evet haklısın ama lütfen yapma gecicek bu zamanlar. Tabiki de kucagında olcak sürekli anne kokusu kucagı istiyor su an bebeklerimiz sadece aclıktan aglamıyorlar

Üzülüyorum annelere böyle şeyler demelerine , sanki kedi köpek yavrusu da alıştırdınız ettiniz diyorlar , yavrun o tabiki kucağına alıp sakinleştirmeye çalışacaksın..

kızlar bu iki süt sizce birer defa bebeğime yeter mi 65 ml falan var her birinde

Eklentiler

• 4A84A497-25C7-4250-9C16-25AB3CF121A0.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 4E1BBA00-863C-415C-A4B8-481D15345D0E.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 73
İşte önceden duyurmuş bak arabanın değişme zamanı geldi diye

Kızım doğduğunda yine çok görüşmediğim kv şöyle demişti eşim ıkınıyo kaka yaparken dedi ne bilsin oda, bana gelip o zaman sütün yağlı değildir dedi hiç unutmuyorum,
Dün eşimin abisi antalyadan geldi birlikte çıktılar abisiyle eşim mutfaktayken eşimin yanında değil yani bana kaka yaparken zorlanıyolarmı dedi günde kaç kez yapıyolar dedim her bebek zorlanır dedim yani kabız oluyolar ya bütürtülümü dedi dedim çocuklar süt içiyo sadece ne kabızlığı olucak direk sütümün yağlı olup olmadığını sorsa anlıcam dolaylı yoldan soruyo bana ben anladım tabi tersledim o an sütüm yağlı merak etme sağıyorum yarısı yağ çıkıyo dicektim demedim yanında emzirmedim kızım ağlıyo uzun sürüyo onu emzirmek falan dedim gitmeleri için gittiler,
Eşim abisine kucağına al istersen dedi onu söyledi diye yüz buldu kızımı kucağına aldı çocuk böyle tutulur dedi bide yüzüne karşı bişeyler söylüyodu nefesini vermesen koruyoruz ya enfeksiyondan dedim yine terslemiş oldum oğlum mırıldandı alıyım mı dedi alma dedim yine mırıldandı ama ağlamıyo çocuk alıyım mı dedi alma dedim sinir oluyorum ya evimiz merdivenli 6 kattayım çıkarken zorlanmışlar eşim benim nasıl çıktığımı söyledimhamileyken sana iyi gelmiştir diyo inip çıkmak cahil merdiven çıkmak açılmaya sebep oluyor benim bildiğim ve zatenn ikiz hamileyim riskli yani yine çok şükür olmadı öyle bişey ama olabilirdi normal doğumla karıştırıyo iyiki yanımda değiller ve eşim uzak tutuyor öyle mıç mıç olunsa ben yapamazmışım kv ile
Benim terslemerime rağmen bişey demiyo eşim başka biri olsa ne diyosun anneme istediği zaman gelir eder diye kavga çıkarırdı kesin, ay uzun oldu ama bidahaki görmemde sütüm çok yağlı dicem de nazarı değer diye korkuyorum

Özel hastaneden aldım ben normal göze o doktor yapıyormuş.Bakalım umarım bir sorun yaşamayız.Şuan bende emin olamadım
Antalya bize sadece Eğitim araştırmalar yapıyor dedi diye hiç özellere bakmadım. Pazartesi sorunsuz geçsin inşallah. Haberleşelim.

Sigorta yaptırdım ama ataşehir bana uzak yakın bi yer benim için daha iyi olucak acil durumlarda fslan yakınlık önemli

Hayırlısı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…