Bana sadece 1. Ayında dediler illa o gün demediler bende o yüzden 20 sine aldım umarım bir sorun olmaz.Zaten randevuyu alırken ROP için dedim doktor sizi yönlerdirir belki aynı gün olmaz dedi sanırım ROP için de gün verecek.Ben pazartesi günü seni bilgilendiririmYoğun bakımdan çıkarken illaki 1.ayın dolduğu gün ROP a girecek dendi bize. 27kasım bulamadık. 28kasıma aldık randevuyu. Size böyle bir şey söylendi mi? Takvime göre geçmişiniz 1 ayı. Ondan sormak istedim.
Biz 3600 çıktık. Hala minicik.Acaba ilk muayene ücretsizdi ya merhaba bebek paketinde ilk kalça usg de ücretsiz miydi? Tam hatırlamıyorum ama biz hiç öyle paralar vermedik kızımda hepsini karşıladı. Hamilelikte çok canımız yandı inş bunda karşılar yaBen cuma götürücem bunları o zaman hem randevu alıp hem sorarım. Bizim makat geliş olduğu için aralığa bırakma dedi doktor sanırım 3500 kiloyu aşınca kalça usg çekikebiliyormuş
Ay ben de kozyatağında doğuracağım, çocuk doktorlarından ben de emin olamadım, ataşehirde yazdığın isme bakacağım :)Bizim bu cuma yine kontrolümüz varKozyatağı beni Necafi soy isimli birine yönlendirdi bende hiç sevemedim çok pimpirik yok tırnak makası yok kulağında et beni var böbrek ultrasonu çok üstten konuşuyordu bir de
Ben ataşehirde badenin doktoruna götürüyorum eda sünnetçisigortası başlamadı diye kontrol yazdı mesela Pzt, cumada getirin kontrol olur yine dedi. Sigortasını yaptırmış babası ama ikisini bir götürcez. Çocuklarla iletişimi harika bir doktor öneririm kesinlikle doçent oldu orda sigortası varsa kesin götür
Kesinlikle Ataşehir daha iyi bir de biraz daha büyüyünce oyun alanı atlı karınca filan var Ataşehir şubesinde severek gidiyorlar doktoraAy ben de kozyatağında doğuracağım, çocuk doktorlarından ben de emin olamadım, ataşehirde yazdığın isme bakacağım :)
1 kilo çok çok iyi kiBiz 3600 çıktık. Hala minicik.bir kilo almış bir ayda
Bizim şimdiye kadar hepsini karşıladı doğum paketimiz. Şimdi yeni başlıyor bakalım görcez
Eğitim araştırmayı aradım, göz polikliniğini doğrudan aldım ROP randevusunu. Önceden poliklinik falan demediler bana.. Her yerde farklı mı acaba?Bana sadece 1. Ayında dediler illa o gün demediler bende o yüzden 20 sine aldım umarım bir sorun olmaz.Zaten randevuyu alırken ROP için dedim doktor sizi yönlerdirir belki aynı gün olmaz dedi sanırım ROP için de gün verecek.Ben pazartesi günü seni bilgilendiririm
Dogumdan sonra resmen kayınvalide terörü oluyor neden ya neden hepsi bilmişlik yapıyor anlamıyorum kimseyi dinleme hassas dönemdeyiz evet haklısın ama lütfen yapma gecicek bu zamanlar. Tabiki de kucagında olcak sürekli anne kokusu kucagı istiyor su an bebeklerimiz sadece aclıktan aglamıyorlarYa kizlar ben cok kotuyum aglamaktan kendimi durduramiyorum sakin olmam lazim sutum kesilir diyorum ama olmuyo asiri bunaldim bi yandan bebek durmuyo surekli kucagimda kalmak istiyo kv dem ne zaman arasa kucagimda emziriyo oluyorum aaayy bu kucaga alismisss ayyy iyice alistirmissinn sen bunu kucaginaaa diyip duruyo az once agliyodu esimi goruntulu aradi bebegi gormek icin ayyy niye agliyo ay nasil agliyoo niye agliyo diyip durdu sinirlerim bozuldu napim cocuk emmek istiyo kucagima almadan nasil emzirebilirim agliyo kucagima almasam catlicak cocuk gece uykusuzluktan zaten perisanim derdimi kimse anlamiyo
Dogumdan sonra resmen kayınvalide terörü oluyor neden ya neden hepsi bilmişlik yapıyor anlamıyorum kimseyi dinleme hassas dönemdeyiz evet haklısın ama lütfen yapma gecicek bu zamanlar. Tabiki de kucagında olcak sürekli anne kokusu kucagı istiyor su an bebeklerimiz sadece aclıktan aglamıyorlar
Evet bi bebek olunca hem de ilk olunca tamam bitti hemen bi bilgiç kesiliyorlarÜzülüyorum annelere böyle şeyler demelerine , sanki kedi köpek yavrusu da alıştırdınız ettiniz diyorlar , yavrun o tabiki kucağına alıp sakinleştirmeye çalışacaksın..
İşte önceden duyurmuş bak arabanın değişme zamanı geldi diyeBizde de öyle hediyeleşme hiç yok eğer müsaitse durumu zaten elinden geleni yapar. Genelde hediye almayan benimdirArabanın değişme zamanı geldi diyip duruyor mesela biliyorum ki ocakta alacağı primle yapabilirse arabayı değiştirecek O yüzden hiç bir şey istemem ben
Benım bebe de agzını kocaman acıyor meme beklıyor emziği kabul etmıyor ılk bastaBen de verdim. Gece o son noktada alıyor sadece. Emzikli de üç dk içinde uyuyor. Emzikli bebek çok tatlı değil mi ama
Özel hastaneden aldım ben normal göze o doktor yapıyormuş.Bakalım umarım bir sorun yaşamayız.Şuan bende emin olamadımEğitim araştırmayı aradım, göz polikliniğini doğrudan aldım ROP randevusunu. Önceden poliklinik falan demediler bana.. Her yerde farklı mı acaba?
Antalya bize sadece Eğitim araştırmalar yapıyor dedi diye hiç özellere bakmadım. Pazartesi sorunsuz geçsin inşallah. Haberleşelim.Özel hastaneden aldım ben normal göze o doktor yapıyormuş.Bakalım umarım bir sorun yaşamayız.Şuan bende emin olamadım
Sigorta yaptırdım ama ataşehir bana uzakBizim bu cuma yine kontrolümüz varKozyatağı beni Necafi soy isimli birine yönlendirdi bende hiç sevemedim çok pimpirik yok tırnak makası yok kulağında et beni var böbrek ultrasonu çok üstten konuşuyordu bir de
Ben ataşehirde badenin doktoruna götürüyorum eda sünnetçisigortası başlamadı diye kontrol yazdı mesela Pzt, cumada getirin kontrol olur yine dedi. Sigortasını yaptırmış babası ama ikisini bir götürcez. Çocuklarla iletişimi harika bir doktor öneririm kesinlikle doçent oldu orda sigortası varsa kesin götür
Koku varsa enfeksiyon var demektirKızlar dikis yerinizde koku oluyor mu acaba
Sezeryan olanlar?
Hayırlısı olsun canım gözün aydın sağlıkla büyüt bebişiniKızlaarr bizde doğdukkkpazartesi sezaryen günü alacaktık. Akşam saat 7de suyum geldi 9da ameliyattaydım 38+1 de 3 kg doğdu çok şükür iyi ve yanımda. Darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla kavuşsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?