2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
ücretsizse banada haber eder misin ona göre acıbademe götüreyim olmadı

Maşallah canım ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün

Kızlar 60 ml mamadan sonra bebekleriniz ne kadar süre sonra tekrar açlıkla uyanıyor?

Kakayı yaptık ama kucağa alışmış. Hala omzumda. Orda uyuyor. Yatakta 5 dk da uyanıyor çok uykum var. Emzik böyle durumlarda mı iyi oluyor? Çünkü her uyandığında meme istiyor ve memede uyuyor

Kakayı yaptık ama kucağa alışmış. Hala omzumda. Orda uyuyor. Yatakta 5 dk da uyanıyor çok uykum var. Emzik böyle durumlarda mı iyi oluyor? Çünkü her uyandığında meme istiyor ve memede uyuyor
Evet seni emzik olarak kullanıyor yoksa emzik harika bi icat her istediğinde meme verilirse onlar hiç memeden kopmak istemez

Koku varsa enfeksiyon var demektir
Benim dikiş yerimde hala hastanede taktıkları su geçirmez bandaj var. Doktor kontrolde çıkaracak. Arada acı hissediyorum, burda böyle şeyler okudukça istemsiz korkuyorum

Bu akşam ilk büyük ağlama krizimizi yaşadık 11 gibi 90 ml mama yaptım, yediği kadarını yer diye. Hepsini yedi. 12-12.30 gibi ufaktan ağlama moduna girdi ama gözümü açamıyorum, öyle bir uyku bastırdı. Neyse eşime dedim, karnı tok sen ilgilen ama yok çocuk durmuyor. Dedim gazı vardır, onu çıkar. Ama ne yaptıysak kıyameti kopardı. 2 gibi yaklaşık 60 ml sağılmış sütüm vardı, onu verdik ama yarısını anca içti. Ağlama krizinde. Arada da 2 kere kakasını yaptı. Ve hem ağlıyor hem de aranıyor, çocuğumun canından can alıyorlar resmen 3 gibi tekrar 90 ml mama yaptım. Şu an onu bitirdi ve uyuyor ama o kadar korkuyorum ki tekrar o hale girecek diye. Tabi biz saatlerce gaz çıkarma, susturma çabaları derken göbek bağı da düştü. Acaba o etken olmuş olabilir mi? Bu zamana kadar hiçbir kriz anımız böyle olmamıştı.

Benim dikiş yerimde hala hastanede taktıkları su geçirmez bandaj var. Doktor kontrolde çıkaracak. Arada acı hissediyorum, burda böyle şeyler okudukça istemsiz korkuyorum
Korkma sıkıntı olacağını sanmıyorum sadece duş alınca bantın su alıp almadığına dikkat et ıslanırsa çıkart bandajı açık kalsın.

Gözün aydın sağlıkla büyüsün inşallah

Acaba 90 ml yemesi meme emdikten sonra mıydı? Çok sanki fazla gelince de ağlıyor bu bebeler.
Büyük ihtimal gaz sancısı oldu ama göbek bağı için tebrik ederim

Bizden iyi emzik mi var onlar içinböyle iki an yaşadık asla ayrılmadı ve uyumadı ben o zaman verdim valla kısa süreliydi uykuya dalınca çıkardım

Kizlar biz taburcu olurken hemşire geldi bandajı çıkarttı tentirtitot döktü şöyle bir çevresini falan sildi üstüne gazlı bez koydu ve bandaj yapmadı. Artık açık kalacak bandaj yapılmayacak sadece gazlı bez koyabilirsiniz direk iç çamaşırı teması olmasın diye isterseniz dedi . Dus alabilirsiniz sonrasında çok iyi kurutup nemli bırakmayın dedi. Bana öyle su geçirmez bi bandaj ya da bi üstünü kapatan sprey sıkmadılar .. direk duş alsam dikişler ıslanınca mikrop kapar mi ki korkuyorum üzeri açık çünkü??

Benimde aynı öyle yaptılar hemen banyo yapabilirsin denildi yaptım kuruttum ama tabi sicakliyor insan ve yerden sanırım orası havasız kalabiliyor hafif koku alıyorum dikislerden ama ağrım yok coksukur bilemedim bende

Acaba 90 ml yemesi meme emdikten sonra mıydı? Çok sanki fazla gelince de ağlıyor bu bebeler.
Büyük ihtimal gaz sancısı oldu ama göbek bağı için tebrik ederim
Yok canım 11 gibi verdiğim de emme yoktu. 3 gibi verdiğimin ise 60ml kadarını içti. Normalde gece 11 gibi 1 defaya mahsus mama veriyordum ama bu gece 2 kere vermek zorunda kaldım

Benimki hala kapalı. Duş alırken su geçirmez bandaj takıp sonrasında çıkarman daha iyi olabilir. Bi arkadaşımınki de senin gibiydi o bandaj takıp çıkarmıştı

Bişey olmaz canım korkma duştan çıkınca havluyla kurula bide kurutma makinesinin ılık kısmıyla kurut hiçbişy olmaz

ücretsizse banada haber eder misin ona göre acıbademe götüreyim olmadı
Tamam canım, cuma günü öğrenir haber veririm
Sigorta yaptırdım ama ataşehir bana uzak yakın bi yer benim için daha iyi olucak acil durumlarda fslan yakınlık önemli
Evet evet yakınlık iyi olur aslında ama banada çok yakın değil whatsappdan dönüş yapıyor ya da arayınca hemen açıyor

Benim onla mı alakası var vallahi bilmiyorum ama banada öyle dedikleri için ben aldım ve enfeksiyon kaptım. Artık neyden kaynaklı bilmiyorum ama aklıma duş geliyor sürekli.

Günaydın kızlar gerçekten doğumdan sonra vakit olmuyormuş tamam hamileyken de ağrılardan insan uykusuz kalıyor ama benim bugün dokuz gün oldu doğum yapalı çok şükür ama sezeryan ağrısı beni mahvetti yavaş yavaş iyileşiyorum ben kızımda iyi çok minik erken doğduğu için ama sarılık değerimiz beşinci gün kontrolünde yüksek çıktı yarın tekrar götürüp test vericez inşallah yükselme yoktur com korkuyorum çok halsiz zorla uyandırıp süt veriyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…