2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Aynen biz de öyleyiz biz de airfryer aldık valla. Çocuklu olunca rahat olur diye anca patates kızartıp yiyoruz
Valla bizde öyle dün kestane yaptık çok hoşuma gitti
Bize özellikle her gün yıkayın dedi haftada 2 gün şampuanlayın dedi. Ben çok kalın giydirmiyorum terlerse kilo kaybı olur ve sarılık riski olur dedi doktor. Kış bebekleri çok zormuş insan hep tereddütte kalıyor
Oy kaka yapmayınca çok zor bizim ki yaptığı halde bugün perişanız Gelirken gaz damlası al dedim eşime bende doktora gittim ama hiç aklıma gelmedi eczaneden almak

Evet yan odadaydın sen aynı gün doğum yaptık Senın bebek geldıgınde aglıyordu duydum sen geldın ben gırdım doguma. O degıl işitme testınede ard arda gırdık
Ben emzirdim sağdım gittim canım. Sonra işlemden sonra 3 4 saat emzirme o sütü de dök dedi. Sütü döktüm iyice sağdım sonra gece emzirmiştim. 19 daydı işlem 00 gibi emzirdim gece
11 de rötgen cekıldı 12 de kanal bıttı şimdi sagıp dökecem sonra artık emzırebılırım sanırım.
Beni mi gördün tuğçeyi mi?
Nst ıcın beklerken bırı geldı 22 yasındayım dedi sıra beklıyordu bende senmısın acaba demıstım .
Arkadaşlar hamilelik sürecinde oksapar kullananlar sezeryan sonrası kaçıncı gün tekrar igne olmaya başladınız ve kaç gün kullandınız?
Ben kullanmıyorum dogumdan sonra

Arkadaşlar burada eğitimde bana bebeğinizi ilk 6 hafta, haftada bir yıkayın dediler. Vücudunun kendi salgıladığı sıvıların bağışıklığına çok faydası varmış. Bir de ilk 6 hafta hiçbir banyo ürünü kullanmayın. Sadece su ile yıkayın. Vücudunu nemlendirmek için de doğal hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz dediler. Kaynak: babyacademi usa

11 de rötgen cekıldı 12 de kanal bıttı şimdi sagıp dökecem sonra artık emzırebılırım sanırım.
Evet evet emzirebilirsin ben bugün gözüme de damla sıkmaya başladım emzirenler için uygun olanını yazıyorum dedi ama bakalım. Bu lohusalıkta başıma gelmeyen kalmadı diş göz

Ben varım sanırım Gündüzleri hiç sorun yok ama geceler fenaa,gazdan diye düşünüyorum ıkınarak uyuyor ve birden o kadar ağlıyor ki ne yapacağımızı şaşırıyoruz
Ah kuzucuk. Benim de akşam üstü başlıyor. Akşam yemeği yediğim saati özellikle buluyor. Meme istiyor ve gece 12 ye kadar memede yaşıyor. Ayrılınca ağlıyor

Kıyamam ya enfeksiyon çok kötü bilirim baya ağrı yapar o yara yerin şişiyorsa hala arada boşalttırmak gerekir onu hem sende rahatlarsın. Antibiyotiklerini mutlaka düzenli kullan ve yara yerini hep temiz tutmaya çalış duş alıyorsan mutlaka kurula kurutma makinesinin ılık kısmıyla. İdrar yolunads normalde şase çok iyi gelir hemen toparlar aslında ama demekki başka bi antibiyotik gerek. Toparlayacaksın merak etme sadece biraz zaman lazım

Pazartesi kontrole gideceğim yüksek ihtimalle o şiş yerleri tekrar sıkarak boşaltacak. Çokta ağrıyor o işlem

Ah kuzucuk. Benim de akşam üstü başlıyor. Akşam yemeği yediğim saati özellikle buluyor. Meme istiyor ve gece 12 ye kadar memede yaşıyor. Ayrılınca ağlıyor
Evet gerçekten artık göğüs uçlarım sızlıyor çünkü sütü bitiriyo ve inatla devam etmek istiyo Çok derin uyuyor mesela bırakiyor bı yerden sonra memeyi, yatağa bırakıyorum bir ağlama bir ağlama haydi baştan tekrar meme ve tekrar uyut

Oh çok şükür Bizim pazartesi kontrol ve göz muayenesi var ROP, kalça ultrasonu 2. Ayda dediler bize

Ben haftada 2 kez yıkıyorum havalar serin nolur nolmaz. Doktorada sormuştum yeterli demişti. Üşütmüşte olabilir ama bence gaz sancısı. Gaz için bişey başladımı doktorun?

Ben haftada 2 kez yıkıyorum havalar serin nolur nolmaz. Doktorada sormuştum yeterli demişti. Üşütmüşte olabilir ama bence gaz sancısı. Gaz için bişey başladımı doktorun?
Ben eve gelen hemşireye de sordum kendi doktoruma da her gün yıka dedi bugün bende bir ara veriyim bari ya. Bize mommy’s bliss gripe water önerdi 15 damlayı maksimum sanırım kızımda da onu kullandık ama bağırsakları çok iyi çalışıyor bence başlama dedi. Ne kadar az ilaç o kadar iyi diyen bir doktor daha almadım bende sürekli kaka da yapıyor ama anlamadım ya
Spring05 ben yıkıyorum her gün. İstanbul anca bugün soğudu. Bizim de doktor kontrolümüz olunca yıkamadım.
Ev 25 derecelerde üşütmez diye düşünüyorum
Bizim evde 3 oda da termometre var en yükseği 24.8 en düşüğü 24.5 bence iyi ya çok korumakta istemiyorum en küçük şeyde hasta olmasınlar. Ben doktora giderken tulumun altına çorap giydirdim Eda hoca baktım çıkarıyor Hiç sevmiyor öyle kat kat giydirilmesini kilo kaybeder terlerse diyor

Evet evet emzirebilirsin ben bugün gözüme de damla sıkmaya başladım emzirenler için uygun olanını yazıyorum dedi ama bakalım. Bu lohusalıkta başıma gelmeyen kalmadı diş göz
Ne dıyoruz buna şükür Bende dişlerden çektim bu hamılelıkte. Kanal tedavısı 1 saat sürdü
Ben emzık verıyorum yoksa artık memede yasamak ıstıyor o aralar.

Kızlar ben bugün doktora gitmiştim ya göz doktoruna bir gözüm kanlanmıştı. Doktor dedi ki anne sütünü hem sen kendi gözüne hemde evdeki diğer kişilerin gözüne sık Eczaneye gittim grip olan birinden geçmiş olabilir gripten sonra gözde kanlanma salgını var dedi adını da dedi ama aklımda kalmadı. Sizinde aklınızda olsun eşim kabul etmedi gözüne sıkmamı ama diğerlerine sıktım Kendime de çay kaşığına damlatıp sıkıcam. Ne hallere düştük ya

Ne dıyoruz buna şükür Bende dişlerden çektim bu hamılelıkte. Kanal tedavısı 1 saat sürdü
Oh kurtuldun benim daha bitmedi geçici dolgu yaptı, 40 nda yine gitcem bir çekilecek var onu da dayanabildiği yere kadar dayan dedi. Çilemiz çok, bir de kanal yapılan yere kaplama yapmak gerek gibi bir şey dedi yoksa çabuk kırılırmış Baya para, zaman ve dayanma gücüne ihtiyacım var diş konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…