2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Benim dikiş yerimde hala hastanede taktıkları su geçirmez bandaj var. Doktor kontrolde çıkaracak. Arada acı hissediyorum, burda böyle şeyler okudukça istemsiz korkuyorum
Ne zaman gıdeceksın kontrole . Korkma o agrı hepımızde var sezeryan yerı agrıyor acıyor hele kucagıma emzırmek ıcın alınca agrıyor.
Benım bandajı acıp yolladılar oyle dus aldım korkma yanı bırsey olmaz allahın ıznıyle

Teyzeler biz de 37+5 te dünyaya geldik :)) (16/11/2023)
kızım sabırsız çıktı bir gece ansızın suyumu patlatıverdi ama açılmam ilerlemedi malesef bu yüzden sezaryen(spinal) olmak durumunda kaldım ama çok şükür şu an 3 günlük olmamıza rağmen kendimi iyi hissediyorum.
Şimdi size bir sorum var sağ göğüs ucum yara olmuştu bunun etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bebeğim dünden beri sağ göğsümden nefret ediyor :/ solu emiyor, sağı tutsa bile çıkarıyor ağzından ve deli gibi ağlıyor bu durumu yaşayan ve yenen olduysa bir fikir verin nolur

Size de geçmiş olsun. Çok şükğr geçti benim.. antibiyotik tedavisi ve bol emzirme,sıcak duş masaj. Bu şekilde bi kaç günde eridi o sertlik ama üzerimden geçti baya..

Acaba 90 ml yemesi meme emdikten sonra mıydı? Çok sanki fazla gelince de ağlıyor bu bebeler.
Büyük ihtimal gaz sancısı oldu ama göbek bağı için tebrik ederim
Ay bu arada teşekkür ederim, 3 saatlik uykuyla sadece problemimle ilgili kısma odaklanmışım

İnşallah canım pazartesi gideceğim. Aslında maşallah diyeyim ben çabuk toparladım sayılır. Arada minnağın ayakları falan değdikçe bir acım oluyor, onun dışında pek olmuyor ama bu gece hem dikiş yerim çok ağrıdı, hem de çocuğun ağlama krizi, bir de burda okuduklarım. İyi korkuttu beni hastnedeyken hemşire dikişin çok güzel maşallah bak istersen demişti ama o zamanlar göbekten aşağı göremiyordum

Banada yediği miktar çok geldi gaz ve hazımsızlık sebepli olabilir ağlaması. Benimkinin gazı varsa ve yapamıyorsa önce bir kusar sonra kıvranır. Ben bacaklarını hareket ettirip kendine doğru çekip bacakları kaka yaptırıyorum. Genelde kıvranmışsa böyle 2 3 kez üst üste yapar. Sonra da gaz çıkarma ve biraz yanımda yüz üstü yatırma yapıyorum geçiyor. Çok sıkışırsan beyaz gürültüye başla ama bu kadar az saat aralıklı bu kakar süt aşırı fazla geldi bana

Bence de miktar fazla. Eşime direkt tok çocuk gazını çıkar diye verdim. Eşim gazla ilgili ne kadar hareket varsa yaptırdı. Sadece kakamızı ve çok az üstten gazımızı çıkardık. Ben pek beyaz gürültü açan biri değilim ama beyaz gürültü de açtı eşim, internette ne yazıyorsa gazla ilgili yaptı ama benimkinin umru olmadı

Ne zamanki en son tekrar mama yaptım, onun 60 ml kadarını içti, o zaman uyudu açlık krizleri tutan bir bebek normalde de ama ilk defa bu akşamki kadar çok yedi ve durmadı.

Daha cuma günü hemşire bir arkadaşıma sormuştum 2 tanede bebesi var diye, benim kız böyle böyle çok yiyor midesi büyüyecek korkuyorum diye. Kusmadığı sürece sorun yok, demek ki vücudu istiyor dedi. Anlamadım valla hiç bişi pazartesi çocuk doktoruna da randevumuz var, ona da soracağım

Benim kızım kendi acıkınca uyanıp istiyordu o yüzden ben yine alarm kuruyorum ama dün niyeyse kapatmışım uyku sersemi. Bir anda uyandım aradan 4.5 -5 saat geçmiş. Kendimi çok kötü hissettim gerçi yine zorla uyandırıp verdim ama uzun süre aç kalmış oldu

Canım Pera fazla yerde mutlaka kusuyor ya da yemek istemiyor maması yarıda kalıyor mesela. Bizim doktor yediği kadar dedi. Bazı günler olabiliyor böyle açlık krizleri. Bazı günler de az istiyor mesela. Bence sen yine de doktoruna sor ama kararı bebeğe bırakmak daha doğru geliyor bana

Benim de sol mememi almak istemiyor. O biraz daha küçük diğerine göre ondan mı acaba diye düşünüyorum. Her seferinde 5 dk da olsa vermeye çalışıyorum anca o kadar duruyor bebekler meme seçebiliyormuş

Canım artık bir ay olmuş sizin, sürekli böyle saat kurup vermeyeceğiz ki sen kendini hiç kötü hissetme eski forumda bi anne vardı doktoru boşuna uyandırmayın uyku düzenini bozmayın acıkınca uyanır demiş. Ama bunu kaç aylık yapıyorduk tam hatırlamıyorum sanırım ilk 40 gün böyle saat kurmalı sonra bu saat dilimi uzayacak ben ilk günden beri saat kurmuyorum, benimde illa saati geçtiği olmuştur. Hiç sorun yok merak etme o ilk zor günleri sarılık sürecini atlattık çok şükür

Merhaba Esat beyi tavsiye eder misiniz tedavi görmek istiyorum ücretler hakkında bilgilendirir misiniz

Eğer kolikse beyaz gürültüsüz mümkün değil başa çıkamazsınız Biz ılık suya bandırıp çıkarıyorduk bir de çok gazlandığı zaman, kremle masaj yapıyorduk

Benim büyük kız işte böyle çok emerdi sağdığımı içerdi üstüne ama mama vermedim ben ne kadar içiyor filan hiç bilmiyorum. Öyle çok kilo almazdı ama ayda 1.300 almıştı bir kere sonra hep maksimum 1 kg aldı. Bir yaşında da 11.5 filandı Benim bu minik doyduysa ağzını açmaz, zorlarsan kusar. Ama her bebekte bir değil büyüğü kusmazdı gazlanırdı. Kolik bebek için emzik öneriyorlar emme rahatlama hissi yaratacağından. Aynen canım sen bir sor, bence karnı ağrıdığı için rahatlamak istediğinden yiyor sonra daha fena gazlanıyor gibi

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki eşim ve kendimi okudum yazdıklarında geceleri normal yediğinin 2 katı yemek istiyor bazen, bende geçen gece 90 ml mama verdim yarım saat sonra tekrar aranmaya başladı aç değildir artık diye gazını çıkarmaya çalışırken ortalığı yıktı eşimle mahvolduk 1 saat geçtikten sonra üstüne 80 ml benim sütümü içti sonra rahat rahat uyudu. Bende korkuyorum midesi rahatsız olacak büyüyecek diye ama istiyo kusmuyorda. İstediği zaman veriyorum napayım her gece aynı olmuyor ama bazı geceler böyle oluyo işte

Hanımlar, son bölümleri tam okuyamadım bu konu konuşuldu mu bilmiyorum. Kanaması kesilen var mı? Kızım da 40 günden fazla sürmüştü. Smdi 10gun bile olmadı.

Arkadaşlar benim ilk doğumun üzerinden çok zaman geçti unutmuşum. Doğumun ertesi günü okula sınava gitmem gerekebilir. Sizce sıkıntı yaşar mıyım? Normal ve sezeryancilar yazarsa çok sevinirim çünkü nasıl olacağı da hala muamma. Büyük ihtimalle bu hafta içinde belli olacak.

Yaa maşallah .. Ben hastaneye 64,400 le gittim cıktım 62 ıdım bugün eşim dediki yanakların gitmiş senin bi tartıldım 58 kızımda ben boyle hemen kılo vermedım ve gobek yok denecek kadar az kaldı .
Merhaba Esat beyi tavsiye eder misiniz tedavi görmek istiyorum ücretler hakkında bilgilendirir misiniz
Burda cok tercıh edılen doktor ıyı olduguna emınım ama ücret hakkında bılgım yok.
Hanımlar, son bölümleri tam okuyamadım bu konu konuşuldu mu bilmiyorum. Kanaması kesilen var mı? Kızım da 40 günden fazla sürmüştü. Smdi 10gun bile olmadı.
Benım tam bır hafta sürdü az az bitti .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…