Ne zaman gıdeceksın kontrole . Korkma o agrı hepımızde var sezeryan yerı agrıyor acıyor hele kucagıma emzırmek ıcın alınca agrıyor.Benim dikiş yerimde hala hastanede taktıkları su geçirmez bandaj var. Doktor kontrolde çıkaracak. Arada acı hissediyorum, burda böyle şeyler okudukça istemsiz korkuyorum
Size de geçmiş olsun. Çok şükğr geçti benim.. antibiyotik tedavisi ve bol emzirme,sıcak duş masaj. Bu şekilde bi kaç günde eridi o sertlikMerhaba, benimde iki gündür ateşim 38.5 bir düşüyor bir iniyor, şiş olan göğüsten sağım yapıp biberonla veriyorum diğerini emziriyorum. Ama ateş maffetti benisizin nasıl geçti acaba doktora gittiniz mi evde mi geçti ?
Ay bu arada teşekkür ederim, 3 saatlik uykuyla sadece problemimle ilgili kısma odaklanmışımAcaba 90 ml yemesi meme emdikten sonra mıydı? Çok sankifazla gelince de ağlıyor bu bebeler.
Büyük ihtimal gaz sancısı oldu ama göbek bağı için tebrik ederim
İnşallah canım pazartesi gideceğim. Aslında maşallah diyeyim ben çabuk toparladım sayılır. Arada minnağın ayakları falan değdikçe bir acım oluyor, onun dışında pek olmuyor ama bu gece hem dikiş yerim çok ağrıdı, hem de çocuğun ağlama krizi, bir de burda okuduklarım. İyi korkuttu beniNe zaman gıdeceksın kontrole . Korkma o agrı hepımızde var sezeryan yerı agrıyor acıyor hele kucagıma emzırmek ıcın alınca agrıyor.
Benım bandajı acıp yolladılar oyle dus aldım korkma yanı bırsey olmaz allahın ıznıyle
Banada yediği miktar çok geldi gaz ve hazımsızlık sebepli olabilir ağlaması. Benimkinin gazı varsa ve yapamıyorsa önce bir kusar sonra kıvranır. Ben bacaklarını hareket ettirip kendine doğru çekip bacakları kaka yaptırıyorum. Genelde kıvranmışsa böyle 2 3 kez üst üste yapar. Sonra da gaz çıkarma ve biraz yanımda yüz üstü yatırma yapıyorum geçiyor. Çok sıkışırsan beyaz gürültüye başla ama bu kadar az saat aralıklı bu kakar süt aşırı fazla geldi banaBu akşam ilk büyük ağlama krizimizi yaşadık11 gibi 90 ml mama yaptım, yediği kadarını yer diye. Hepsini yedi. 12-12.30 gibi ufaktan ağlama moduna girdi ama gözümü açamıyorum, öyle bir uyku bastırdı. Neyse eşime dedim, karnı tok sen ilgilen ama yok çocuk durmuyor. Dedim gazı vardır, onu çıkar. Ama ne yaptıysak kıyameti kopardı. 2 gibi yaklaşık 60 ml sağılmış sütüm vardı, onu verdik ama yarısını anca içti. Ağlama krizinde. Arada da 2 kere kakasını yaptı. Ve hem ağlıyor hem de aranıyor, çocuğumun canından can alıyorlar resmen 3 gibi tekrar 90 ml mama yaptım. Şu an onu bitirdi ve uyuyor ama o kadar korkuyorum ki tekrar o hale girecek diye. Tabi biz saatlerce gaz çıkarma, susturma çabaları derken göbek bağı da düştü. Acaba o etken olmuş olabilir mi? Bu zamana kadar hiçbir kriz anımız böyle olmamıştı.
Ahah ne demekAy bu arada teşekkür ederim, 3 saatlik uykuyla sadece problemimle ilgili kısma odaklanmışım
Bence de miktar fazla. Eşime direkt tok çocuk gazını çıkar diye verdim. Eşim gazla ilgili ne kadar hareket varsa yaptırdı. Sadece kakamızı ve çok az üstten gazımızı çıkardık. Ben pek beyaz gürültü açan biri değilim ama beyaz gürültü de açtı eşim, internette ne yazıyorsa gazla ilgili yaptı ama benimkinin umru olmadıBanada yediği miktar çok geldi gaz ve hazımsızlık sebepli olabilir ağlaması. Benimkinin gazı varsa ve yapamıyorsa önce bir kusar sonra kıvranır. Ben bacaklarını hareket ettirip kendine doğru çekip bacakları kaka yaptırıyorum. Genelde kıvranmışsa böyle 2 3 kez üst üste yapar. Sonra da gaz çıkarma ve biraz yanımda yüz üstü yatırma yapıyorum geçiyor. Çok sıkışırsan beyaz gürültüye başla ama bu kadar az saat aralıklı bu kakar süt aşırı fazla geldi bana
Benim kızım kendi acıkınca uyanıp istiyordu o yüzden ben yine alarm kuruyorum ama dün niyeyse kapatmışım uyku sersemi. Bir anda uyandım aradan 4.5 -5 saat geçmiş. Kendimi çok kötü hissettimBanada yediği miktar çok geldi gaz ve hazımsızlık sebepli olabilir ağlaması. Benimkinin gazı varsa ve yapamıyorsa önce bir kusar sonra kıvranır. Ben bacaklarını hareket ettirip kendine doğru çekip bacakları kaka yaptırıyorum. Genelde kıvranmışsa böyle 2 3 kez üst üste yapar. Sonra da gaz çıkarma ve biraz yanımda yüz üstü yatırma yapıyorum geçiyor. Çok sıkışırsan beyaz gürültüye başla ama bu kadar az saat aralıklı bu kakar süt aşırı fazla geldi bana
Canım Pera fazla yerde mutlaka kusuyor ya da yemek istemiyor maması yarıda kalıyor mesela. Bizim doktor yediği kadar dedi. Bazı günler olabiliyor böyle açlık krizleri. Bazı günler de az istiyor mesela. Bence sen yine de doktoruna sor ama kararı bebeğe bırakmak daha doğru geliyor banaBence de miktar fazla. Eşime direkt tok çocuk gazını çıkar diye verdim. Eşim gazla ilgili ne kadar hareket varsa yaptırdı. Sadece kakamızı ve çok az üstten gazımızı çıkardık. Ben pek beyaz gürültü açan biri değilim ama beyaz gürültü de açtı eşim, internette ne yazıyorsa gazla ilgili yaptı ama benimkinin umru olmadı
Ne zamanki en son tekrar mama yaptım, onun 60 ml kadarını içti, o zaman uyuduaçlık krizleri tutan bir bebek normalde de ama ilk defa bu akşamki kadar çok yedi ve durmadı.
Daha cuma günü hemşire bir arkadaşıma sormuştum 2 tanede bebesi var diye, benim kız böyle böyle çok yiyor midesi büyüyecek korkuyorum diye. Kusmadığı sürece sorun yok, demek ki vücudu istiyor dedi. Anlamadım valla hiç bişi pazartesi çocuk doktoruna da randevumuz var, ona da soracağım
Benim de sol mememi almak istemiyor. O biraz daha küçük diğerine göre ondan mı acaba diye düşünüyorum. Her seferinde 5 dk da olsa vermeye çalışıyorum anca o kadar duruyorTeyzeler biz de 37+5 te dünyaya geldik :)) (16/11/2023)
kızım sabırsız çıktı bir gece ansızın suyumu patlatıverdi ama açılmam ilerlemedi malesefbu yüzden sezaryen(spinal) olmak durumunda kaldım ama çok şükür şu an 3 günlük olmamıza rağmen kendimi iyi hissediyorum.
Şimdi size bir sorum var sağ göğüs ucum yara olmuştu bunun etkisi olabilir mi bilmiyorum ama bebeğim dünden beri sağ göğsümden nefret ediyor :/ solu emiyor, sağı tutsa bile çıkarıyor ağzından ve deli gibi ağlıyor bu durumu yaşayan ve yenen olduysa bir fikir verin nolur
Canım artık bir ay olmuş sizin, sürekli böyle saat kurup vermeyeceğiz ki sen kendini hiç kötü hissetmeBenim kızım kendi acıkınca uyanıp istiyordu o yüzden ben yine alarm kuruyorum ama dün niyeyse kapatmışım uyku sersemi. Bir anda uyandım aradan 4.5 -5 saat geçmiş. Kendimi çok kötü hissettimgerçi yine zorla uyandırıp verdim ama uzun süre aç kalmış oldu
Merhaba tedavi görmek istiyorum nasıl bir doktor yardımcı olur musunuz şuanki muayene ve doğum ücreti nedirEsat Çalık canım senim kimdi doktorun? Bizim doktor egemedin doktoru değil ama doğumu orda yapıyor
Merhaba Esat beyi tavsiye eder misiniz tedavi görmek istiyorum ücretler hakkında bilgilendirir misinizEe bende orada doğum yaptım. Acaba ben seni mi gördüm ben seni kuşadası egemed sanıyordum.
Evet kesınlıkle ben seni gördüm@Tugceexnxn de orada yaptı. Üstelik bende dikiş te yok . Çok üzüldüm inşallah kolay atlatırsın
Eğer kolikse beyaz gürültüsüz mümkün değil başa çıkamazsınızBence de miktar fazla. Eşime direkt tok çocuk gazını çıkar diye verdim. Eşim gazla ilgili ne kadar hareket varsa yaptırdı. Sadece kakamızı ve çok az üstten gazımızı çıkardık. Ben pek beyaz gürültü açan biri değilim ama beyaz gürültü de açtı eşim, internette ne yazıyorsa gazla ilgili yaptı ama benimkinin umru olmadı
Ne zamanki en son tekrar mama yaptım, onun 60 ml kadarını içti, o zaman uyuduaçlık krizleri tutan bir bebek normalde de ama ilk defa bu akşamki kadar çok yedi ve durmadı.
Daha cuma günü hemşire bir arkadaşıma sormuştum 2 tanede bebesi var diye, benim kız böyle böyle çok yiyor midesi büyüyecek korkuyorum diye. Kusmadığı sürece sorun yok, demek ki vücudu istiyor dedi. Anlamadım valla hiç bişi pazartesi çocuk doktoruna da randevumuz var, ona da soracağım
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz inan ki eşim ve kendimi okudum yazdıklarındaBence de miktar fazla. Eşime direkt tok çocuk gazını çıkar diye verdim. Eşim gazla ilgili ne kadar hareket varsa yaptırdı. Sadece kakamızı ve çok az üstten gazımızı çıkardık. Ben pek beyaz gürültü açan biri değilim ama beyaz gürültü de açtı eşim, internette ne yazıyorsa gazla ilgili yaptı ama benimkinin umru olmadı
Yaa maşallah .. Ben hastaneye 64,400 le gittim cıktım 62 ıdım bugün eşim dediki yanakların gitmiş senin bi tartıldım 58İnşallah canım pazartesi gideceğim. Aslında maşallah diyeyim ben çabuk toparladım sayılır. Arada minnağın ayakları falan değdikçe bir acım oluyor, onun dışında pek olmuyor ama bu gece hem dikiş yerim çok ağrıdı, hem de çocuğun ağlama krizi, bir de burda okuduklarım. İyi korkuttu benihastnedeyken hemşire dikişin çok güzel maşallah bak istersen demişti ama o zamanlar göbekten aşağı göremiyordum
Burda cok tercıh edılen doktor ıyı olduguna emınım ama ücret hakkında bılgım yok.Merhaba Esat beyi tavsiye eder misiniz tedavi görmek istiyorum ücretler hakkında bilgilendirir misiniz
Benım tam bır hafta sürdü az az bitti .Hanımlar, son bölümleri tam okuyamadım bu konu konuşuldu mu bilmiyorum. Kanaması kesilen var mı? Kızım da 40 günden fazla sürmüştü. Smdi 10gun bile olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?