2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayni güne denk gelirse rapor vericem de pespese olursa eşim bırakır bebekle gideriz max 1 saat sürer diye düşündüm. Normal dogumcuyum aslında ama bu bebis normal mi gelir sezeryana mi döner bilemiyorum günümüz de halen belli değil yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek

Ben sezaryen sonrası çabuk toparlanan biriyim. Ancak 2 gün hastanede kalıp 3.gün sınava girebilir miydim emin değilim. Özellikle merdiven çıkması çok zorlayabilir seni. Ben yataktan kalkarken ve ilk yürüme anımda hep zorlandım, sonrasında ise maşallah diyim rahat rahat tek başıma hep yürüdüm.

Ya benimki de aynı ve bunu sadece 11 gece 3 arası yapıyor gaz sıkıştırınca memeyle sakinleşiyor bu sefer çok rahatsız oluyor veryansın ediyor uğraş ki gaz çıksın mesela gündüzleri çok sakin emiyor doyduğu an bırakıyor ama gece başka bir bebek oluyor sanki

İşte gece aktif kanama oldu 5. Gün düştü bugün 14. Gün hala olması canımı sıktı oğlumda hiç yok mesela düzeldi bile rengi, perşembe söyledim işte kan vitamini iğnesi vurdurdu devam ederse haberim olsun getirin dedi

Daha dün hüngür hüngür ağladım yalnız değilsin
Dün az ağladım, ama önceki gece cinnet geçirecektim memede uyuyor koyuyorum yatağa bekliyorum. Derin uyuyor bakıyorum. Yatağıma uzanıyorum abartısız 5 dk geçmeden sil baştan.. Ve kaç kerelerce.. Yine sorun yok ama belim ve sırtım acayip ağrıyor. Fıtık gibi eğil kalk, hele emzirirken sırt beni bitirdi. Kas gevşetici de içemiyorum önde dikişler arkada bu belden üstüm iptal

Çoğu hastane 1 gece tutuyor birde. Hemen ertesi gün insan eve zor varıyor

Doktorum kas gevşetici kreme izin vermişti. Bengaydı sanırım adı. Sen de bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…