- 7 Eylül 2023
- 1.946
- 3.359
- 63
Yarar ve riskDoktorum kas gevşetici kreme izin vermişti. Bengaydı sanırım adı. Sen de bir bak istersen
Ben gaz damlası verdikten sonra daha iyi şükür canım gaz damlası kullanıyormusun diğer geceleri hatırlıyorum da Allah Allah gece damlayı nöbetçi eczaneden aldık tüm ev halkı ayakta babam dahil bir pırt için seferber olmuştukGündüz uyumuyorsa gece uyur değil mi? Ne olur beni rahatlatınşakaya vuruyorum ama dayanamaz haldeyim ya mememde ya boynumda.. Sürekli kıvranıyor yine onada içim gidiyor. Üzülüyorum. 11den beri bu haldeyiz. Sabaha karşı zor uyudu zaten. Günde 3 en fazla 4 saatlik uykuyla kaç gündür
Cuma akşamı başladık. Ne kullanıyorsunuz siz? Sab simplex diye bir ilaç verdi bize Dr . Dün gece kaka yaptı. İlaç etkisiylemi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorumBen gaz damlası verdikten sonra daha iyi şükür canım gaz damlası kullanıyormusun diğer geceleri hatırlıyorum da Allah Allah gece damlayı nöbetçi eczaneden aldık tüm ev halkı ayakta babam dahil bir pırt için seferber olmuştuk
Sendeki tecrübeden istiyorum benKızlar gündüzleri bizim bebek iyi çok şükür beni emzik yapmasına da asla izin vermiyorum. Hatta he gün iki saat ben evden ayrılıyorum bugünde çıktım bir iş bulup kendime gitmek iyi oluyor. Gece çok fena ama büyük kızım benimle uyumak istiyor odasında, olmadığımı anladığında bağırarak krize giriyor. Artık çişe de götürmüyorum gece işerse işer modundayım onun krizini yaşamak istemiyorum. Bir o yatağa bir bebeğin yanına mekik dokuyorum tüm gece. Yani en fazla her gün 2 3 saat uyuyorumdur bir de akşam üstü bir baygınlık geliyor uyumuyorum bayılıyorum resmenBu günler geçer mi evet geçecek ama çok uzun zaman tünelin ucunda ışık yok. İlkinde ben kimse tutmasın kimse öpmesin kimse gelmesin derken şimdi biri olsa da bir kaçıp gitsem evden biraz moduna evrildim yoksa bu lohusalık bitmez ve geçmez
Doktorum onay verdiği ve çok ağrım olduğu için o kadar düşünememiştim açıkçasıYarar ve riskinsanı muallakta bırakmaya birebirler. Yaz riskini bilelim işte
Biz dün yaptırdık. Doktoru zaten ateş ve huzursuzluk beklemeyiz demişti. Çok şükür iyiyizİlk ay aşısı yaptıranlar var mı nasıl geçti yarın aşımız var acayip sitresliyim inşallah rahat geçer
Bende bu siteden tavsiye aldım Nurse harveys damla verir vermez rahatladı ama acayip gaz çıkartıyor benimki o gazla nasıl dayanmış valla yani baya baya alttan attı çocuk gaz bombasına dönmüş 2 gün oldu ama daha iyiyiz gaz damlaları yapar büyük tuvaletini ishalde olabilir ama acayip gazlı benim oğlum ne kadar çıkartsa da devam ediyor rezene alıp içeyim diyorum birdeCuma akşamı başladık. Ne kullanıyorsunuz siz? Sab simplex diye bir ilaç verdi bize Dr . Dün gece kaka yaptı. İlaç etkisiylemi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorumrahatlarız uyuruz dedim ama değişen bişey olmadı
Gözünüz aydın canım sağlıcakla büyüsünKızlaarr bizde doğdukkkpazartesi sezaryen günü alacaktık. Akşam saat 7de suyum geldi 9da ameliyattaydım 38+1 de 3 kg doğdu çok şükür iyi ve yanımda. Darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla kavuşsunlar
Bizimde gece aynı saatlerdeBizimde gece 4 de düşmüşdü aynı gün düşmüş
2-3 saatte 1 verıyorum gecede gunduzdeGunde kac kere veriyorsun 30 ccAl_pi
Muhteşem emojisi koymak istemedim ağlamana ama bugün durup durup ağlıyorum
Dun hepimizin aglama gunuydu galiba kasim analari olarak toplasip boyle bi gun ilan edebiliriz toplu aglama seansi
Ah kızlar canım kızlar çokça merhamet ve ilgi beklediğim dönemde çevremdeki kişilerin bencilliklerini gördüm üstüne çok zorlu bi dönemdi acil toparlanmam lazım. Gerçekten topluca oturup dertleşmeyi çok isterdimDün az ağladım, ama önceki gece cinnet geçirecektimmemede uyuyor koyuyorum yatağa bekliyorum. Derin uyuyor bakıyorum. Yatağıma uzanıyorum abartısız 5 dk geçmeden sil baştan.. Ve kaç kerelerce.. Yine sorun yok ama belim ve sırtım acayip ağrıyor. Fıtık gibi eğil kalk, hele emzirirken sırt beni bitirdi. Kas gevşetici de içemiyorum önde dikişler arkada bu belden üstüm iptal
Emzikle arası nasıl peki benim bebeğim kıtlıktan çıkmış gibi emiyor verince aç diye daha çok vicdan azabı çekiyorumYa benimki de aynı ve bunu sadece 11 gece 3 arası yapıyor gaz sıkıştırınca memeyle sakinleşiyor bu sefer çok rahatsız oluyor veryansın ediyor uğraş ki gaz çıksın mesela gündüzleri çok sakin emiyor doyduğu an bırakıyor ama gece başka bir bebek oluyor sanki
Alayım yarın bende. Buradaki eczanelere ne sorsan yok. Getiriyorlar 3 5 saate. Bugün hiç olmaz zaten. Diğer bitkiseli keser buna geçerimBende bu siteden tavsiye aldım Nurse harveys damla verir vermez rahatladı ama acayip gaz çıkartıyor benimki o gazla nasıl dayanmış valla yani baya baya alttan attı çocuk gaz bombasına dönmüş 2 gün oldu ama daha iyiyiz gaz damlaları yapar büyük tuvaletini ishalde olabilir ama acayip gazlı benim oğlum ne kadar çıkartsa da devam ediyor rezene alıp içeyim diyorum birde
Açken Emzik verince emziğin hepsini ağzına sokmak istiyorEmzikle arası nasıl peki benim bebeğim kıtlıktan çıkmış gibi emiyor verince aç diye daha çok vicdan azabı çekiyorumsüt gelmeyince daha çok sinirleniyor bide ne anladım ben bu işten
Söyleyince getirtiyorlar canım akşama kadar söyle istersen valla verir vermez başlıyor taramalı tüfek gibiAlayım yarın bende. Buradaki eczanelere ne sorsan yok. Getiriyorlar 3 5 saate. Bugün hiç olmaz zaten. Diğer bitkiseli keser buna geçerim
Doktorum kas gevşetici kreme izin vermişti. Bengaydı sanırım adı. Sen de bir bak istersen
Yarar ve riskinsanı muallakta bırakmaya birebirler. Yaz riskini bilelim işte
Hangi emziği almıştın canım, ben de doktora sorup yarın alayım diyorumEmzikle arası nasıl peki benim bebeğim kıtlıktan çıkmış gibi emiyor verince aç diye daha çok vicdan azabı çekiyorumsüt gelmeyince daha çok sinirleniyor bide ne anladım ben bu işten
O siteyi biliyordum unutmuşum.. SağolYaa, ben kesin yasaktır diye hiç sormaya bile tenezzül etmemiştimiyi oldu öğrendiğim bunu.
Ya aslında şöyle bir şey var, emzirirken güvenli sayılan birçok ilaçta uyarı mahiyetinde kafa karıştırıcı şeyler yazabiliyorlar. Sezaryen sonrası bana verdikleri antibiyotikte mesela emzirirken kullanımı konusunda bebekte alerji yapabilir vb yazıyordu ama kadın doğumcum da çocuk doktoru da güvenle emzirebilirsin dedi.
Elactancia diye bir site var bu arada. İspanyolca veya ingilizce olarak ilacın etken maddesini yazıyorsunuz, emzirme kategorisini söylüyor. Çok faydalı (ama bengayjn etken maddesi yok galiba sitede)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?