2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Gündüz uyumuyorsa gece uyur değil mi? Ne olur beni rahatlatın şakaya vuruyorum ama dayanamaz haldeyim ya mememde ya boynumda.. Sürekli kıvranıyor yine onada içim gidiyor. Üzülüyorum. 11den beri bu haldeyiz. Sabaha karşı zor uyudu zaten. Günde 3 en fazla 4 saatlik uykuyla kaç gündür

Kızlar gündüzleri bizim bebek iyi çok şükür beni emzik yapmasına da asla izin vermiyorum. Hatta he gün iki saat ben evden ayrılıyorum bugünde çıktım bir iş bulup kendime gitmek iyi oluyor. Gece çok fena ama büyük kızım benimle uyumak istiyor odasında, olmadığımı anladığında bağırarak krize giriyor. Artık çişe de götürmüyorum gece işerse işer modundayım onun krizini yaşamak istemiyorum. Bir o yatağa bir bebeğin yanına mekik dokuyorum tüm gece. Yani en fazla her gün 2 3 saat uyuyorumdur bir de akşam üstü bir baygınlık geliyor uyumuyorum bayılıyorum resmen Bu günler geçer mi evet geçecek ama çok uzun zaman tünelin ucunda ışık yok. İlkinde ben kimse tutmasın kimse öpmesin kimse gelmesin derken şimdi biri olsa da bir kaçıp gitsem evden biraz moduna evrildim yoksa bu lohusalık bitmez ve geçmez

Ben gaz damlası verdikten sonra daha iyi şükür canım gaz damlası kullanıyormusun diğer geceleri hatırlıyorum da Allah Allah gece damlayı nöbetçi eczaneden aldık tüm ev halkı ayakta babam dahil bir pırt için seferber olmuştuk

Cuma akşamı başladık. Ne kullanıyorsunuz siz? Sab simplex diye bir ilaç verdi bize Dr . Dün gece kaka yaptı. İlaç etkisiylemi yoksa zaten yapacak mıydı bilmiyorum rahatlarız uyuruz dedim ama değişen bişey olmadı

Sendeki tecrübeden istiyorum ben hiç istemiyordum nasıl bir anda oldu anlamadım. Kaka yapamaması herşeyi başlattı işte o kıvrandı ben aldım sakinleşsin diye. İki gecede olay bitti

Yarar ve risk insanı muallakta bırakmaya birebirler. Yaz riskini bilelim işte
Doktorum onay verdiği ve çok ağrım olduğu için o kadar düşünememiştim açıkçası
İlk ay aşısı yaptıranlar var mı nasıl geçti yarın aşımız var acayip sitresliyim inşallah rahat geçer
Biz dün yaptırdık. Doktoru zaten ateş ve huzursuzluk beklemeyiz demişti. Çok şükür iyiyiz

Bende bu siteden tavsiye aldım Nurse harveys damla verir vermez rahatladı ama acayip gaz çıkartıyor benimki o gazla nasıl dayanmış valla yani baya baya alttan attı çocuk gaz bombasına dönmüş 2 gün oldu ama daha iyiyiz gaz damlaları yapar büyük tuvaletini ishalde olabilir ama acayip gazlı benim oğlum ne kadar çıkartsa da devam ediyor rezene alıp içeyim diyorum birde

Gözünüz aydın canım sağlıcakla büyüsün

Muhteşem emojisi koymak istemedim ağlamana ama bugün durup durup ağlıyorum

Dun hepimizin aglama gunuydu galiba kasim analari olarak toplasip boyle bi gun ilan edebiliriz toplu aglama seansi

Ah kızlar canım kızlar çokça merhamet ve ilgi beklediğim dönemde çevremdeki kişilerin bencilliklerini gördüm üstüne çok zorlu bi dönemdi acil toparlanmam lazım. Gerçekten topluca oturup dertleşmeyi çok isterdim

Emzikle arası nasıl peki benim bebeğim kıtlıktan çıkmış gibi emiyor verince aç diye daha çok vicdan azabı çekiyorum süt gelmeyince daha çok sinirleniyor bide ne anladım ben bu işten

Alayım yarın bende. Buradaki eczanelere ne sorsan yok. Getiriyorlar 3 5 saate. Bugün hiç olmaz zaten. Diğer bitkiseli keser buna geçerim

Emzikle arası nasıl peki benim bebeğim kıtlıktan çıkmış gibi emiyor verince aç diye daha çok vicdan azabı çekiyorum süt gelmeyince daha çok sinirleniyor bide ne anladım ben bu işten
Açken Emzik verince emziğin hepsini ağzına sokmak istiyor tok oluncada midesi bulanıyor kusuyor o yüzden emzik tutmuyor memeyi artık o kadar çok çekiyor ki sanki içimdeki damarlar boşalmış gibi acıyor belkide boştur o çekiyordur 2 gündür akşam bir kez mama vereyim dedim en azından uyusun doyup 60 cc verdim yine emiyor bu sefer gaz vuruyor gaz sıkıştırdıkça memeye saldırıyor kısır döngü içindeyiz güzdüz uyuyor ama zorla emiyor uykusunda ilginç şeyler yaşıyoruz

Alayım yarın bende. Buradaki eczanelere ne sorsan yok. Getiriyorlar 3 5 saate. Bugün hiç olmaz zaten. Diğer bitkiseli keser buna geçerim
Söyleyince getirtiyorlar canım akşama kadar söyle istersen valla verir vermez başlıyor taramalı tüfek gibi ya annemde aksine gaz yapan yiyecekler yapıyor ondan belkide yavrum bu kadar zorda ama ben anlamadım neye baksam gaz yapar diyor

Doktorum kas gevşetici kreme izin vermişti. Bengaydı sanırım adı. Sen de bir bak istersen

Yaa, ben kesin yasaktır diye hiç sormaya bile tenezzül etmemiştim iyi oldu öğrendiğim bunu.

Yarar ve risk insanı muallakta bırakmaya birebirler. Yaz riskini bilelim işte

Ya aslında şöyle bir şey var, emzirirken güvenli sayılan birçok ilaçta uyarı mahiyetinde kafa karıştırıcı şeyler yazabiliyorlar. Sezaryen sonrası bana verdikleri antibiyotikte mesela emzirirken kullanımı konusunda bebekte alerji yapabilir vb yazıyordu ama kadın doğumcum da çocuk doktoru da güvenle emzirebilirsin dedi.

Elactancia diye bir site var bu arada. İspanyolca veya ingilizce olarak ilacın etken maddesini yazıyorsunuz, emzirme kategorisini söylüyor. Çok faydalı (ama bengayjn etken maddesi yok galiba sitede)

Hangi emziği almıştın canım, ben de doktora sorup yarın alayım diyorum

O siteyi biliyordum unutmuşum.. Sağol

Eklentiler

• 1000008043.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…