Dr da öyle dedi canım ama uyanmiyor ki vereyimMutlaka mama ver her beslenmede
İnanmıyorum ya bi çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz resmen gelin sarılalımmAçken Emzik verince emziğin hepsini ağzına sokmak istiyortok oluncada midesi bulanıyor kusuyor o yüzden emzik tutmuyor memeyi artık o kadar çok çekiyor ki sanki içimdeki damarlar boşalmış gibi acıyor belkide boştur o çekiyordur 2 gündür akşam bir kez mama vereyim dedim en azından uyusun doyup 60 cc verdim yine emiyor bu sefer gaz vuruyor gaz sıkıştırdıkça memeye saldırıyor kısır döngü içindeyiz güzdüz uyuyor ama zorla emiyor uykusunda ilginç şeyler yaşıyoruz
Daha 3.günün sabret. Daha çok yeni. Benim 23 gün oldu hala sızlıyor. Hareketimi kısıtlıyor. Hiç ağrısı acısı kalmayan çok kişi var ama herkes aynı olmuyorBugün dusumu aldım kızlar,
Aslında doktor dün için al demişti ama inanın kızım, bebek derken vakit fırsat kalmadı. Akşam da almak istemedim o rahatlama ile gece uyur kalırım diye tedirgin oldum . Bu sabah aldım eşim sagolsun yardımcı oldu . Nasıl rahatladım çok şükür.
Aslında bende mi sorun var yoksa normali mi bu bilmiyorum ama ben toparlayamadım kızlar.. Yani dikislerim evet yatıp kalkarken otururken vb ağrıyor acıyor hele yatar pozisyondan kalkarken ve sağa sola yatmak isterken ama asıl sorunum dik duramamak .. Yani bende mi sorun var yoksa şu süreçte normal mi bilmiyorum ama cidden çok yardıma muhtaç iki büklüm kambur haldeyim. Böbrek bel kismim dikisin üzeri göbek kısmının içi falan çok acıyor ayakta durmak zulüm gibi yani tabi bu halime de şükür ama çevremde 3. Gün ev süpüren yemek yapan hikayeler duyuyorum bende mi sorun acaba diye düşünmeye başladım ben cidden kendi kendime kalamam mesela..
Philips avent aldım ben canım tutmada hiç sıkıntı yaşamadım linkini koyayımHangi emziği almıştın canım, ben de doktora sorup yarın alayım diyorum
Çok geçmiş oldun canım benim, inşallah günden güne toparlayacaksınBugün dusumu aldım kızlar,
Aslında doktor dün için al demişti ama inanın kızım, bebek derken vakit fırsat kalmadı. Akşam da almak istemedim o rahatlama ile gece uyur kalırım diye tedirgin oldum . Bu sabah aldım eşim sagolsun yardımcı oldu . Nasıl rahatladım çok şükür.
Aslında bende mi sorun var yoksa normali mi bu bilmiyorum ama ben toparlayamadım kızlar.. Yani dikislerim evet yatıp kalkarken otururken vb ağrıyor acıyor hele yatar pozisyondan kalkarken ve sağa sola yatmak isterken ama asıl sorunum dik duramamak .. Yani bende mi sorun var yoksa şu süreçte normal mi bilmiyorum ama cidden çok yardıma muhtaç iki büklüm kambur haldeyim. Böbrek bel kismim dikisin üzeri göbek kısmının içi falan çok acıyor ayakta durmak zulüm gibi yani tabi bu halime de şükür ama çevremde 3. Gün ev süpüren yemek yapan hikayeler duyuyorum bende mi sorun acaba diye düşünmeye başladım ben cidden kendi kendime kalamam mesela..
Sana baya uzakmış o zamanAma ben avrupa yakasındayım baya uzak kalıyor banainşAllah bende iletişim halinde olabileceğim bi doktora denk gelirim ya medicanays götürücem orda bi doktor önerdiler umarım iyi bi doktordur
Ben çok memnun kaldım hamileliğimde çok doktor değiştirmek zorunda kaldım taşındığımız için. Ama Esat beye öncesinde de gitmiştim süreci de onunla tamamladık ve çok ilgili bir doktor. 6 ay geçsin miyom ameliyatımı da ona yaptırıcam. Muayenene ücreti 900 doğum ücreti 17 bin şu andaMerhaba tedavi görmek istiyorum nasıl bir doktor yardımcı olur musunuz şuanki muayene ve doğum ücreti nedir
Antalya bize sadece Eğitim araştırmalar yapıyor dedi diye hiç özellere bakmadım. Pazartesi sorunsuz geçsin inşallah. Haberleşelim.
Sağ ol canımPhilips avent aldım ben canım tutmada hiç sıkıntı yaşamadım linkini koyayım
Philips Avent Scf376/11 Ultra Air Gece Emziği 0-6 Ay Pembe - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Scf376/11 Ultra Air Gece Emziği 0-6 Ay Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aramıza hoşgeldin ben bu durumda mama veriyorum doktor tavsiyesi ileYa kızlar bizim bebek doymuyor galiba maşallah. Valla Hollanda ineğini geçtim ben. Emdiriyorum sağ sol 20 dk hatta bazen daha çok sürüyor artık süt bitiyor hala aranıyor. Ağız hep açık arıyor. Niye öyle yapıyor sizce?
Kızlaarr bizde doğdukkkpazartesi sezaryen günü alacaktık. Akşam saat 7de suyum geldi 9da ameliyattaydım 38+1 de 3 kg doğdu çok şükür iyi ve yanımda. Darısı tüm bekleyenlerin başına sağlıkla kavuşsunlar
Bende suan bunu yasiyorum 30 dk emdi sut bitti yatagina yatiriyorum hop kalkiyo araniyo boyle yapinca 20-30 ccde mama vermeye basladim artik napim doymuyo bu bebelerYa kızlar bizim bebek doymuyor galiba maşallah. Valla Hollanda ineğini geçtim ben. Emdiriyorum sağ sol 20 dk hatta bazen daha çok sürüyor artık süt bitiyor hala aranıyor. Ağız hep açık arıyor. Niye öyle yapıyor sizce?
Bende kendim çıkamadım gaz sorunu yaşamadım galiba o sıra baş ve boyun ağrım önde gidiyodu hatırlamıyorum duphalac kullandım 2 kere falan öyle gaz çıkışı ce tuvalet oldu onun dışınde hep ağızdan çıkıyodu dedim ne gaz varmış içimde rahatlattı beniMerhaba 10 gün önce sezaryenle doğum yaptım. Hastaneye hoşaf falan götürdüğüm için hastanede gaz çıkışım oldu bir gece yatıp ertesi gün taburcu oldum.
Ancak tuvalete çıkmada problem yaşıyorum. Ikınamıyorum. Dikiş zorlanmasından kaynaklı değil bu problem. Baya ıkanamamak sorunum. Gazım olunca kendisi çıkarsa ancak öyle rahatlıyorum. Tuvaletede çıkamıyorum.
Benim gibi bu problemi yaşayan var mı aranızda?
Bence de miktar fazla. Eşime direkt tok çocuk gazını çıkar diye verdim. Eşim gazla ilgili ne kadar hareket varsa yaptırdı. Sadece kakamızı ve çok az üstten gazımızı çıkardık. Ben pek beyaz gürültü açan biri değilim ama beyaz gürültü de açtı eşim, internette ne yazıyorsa gazla ilgili yaptı ama benimkinin umru olmadı
Ne zamanki en son tekrar mama yaptım, onun 60 ml kadarını içti, o zaman uyuduaçlık krizleri tutan bir bebek normalde de ama ilk defa bu akşamki kadar çok yedi ve durmadı.
Daha cuma günü hemşire bir arkadaşıma sormuştum 2 tanede bebesi var diye, benim kız böyle böyle çok yiyor midesi büyüyecek korkuyorum diye. Kusmadığı sürece sorun yok, demek ki vücudu istiyor dedi. Anlamadım valla hiç bişi pazartesi çocuk doktoruna da randevumuz var, ona da soracağım
Duphalac iç canım çıkarsın tuvalete sezeryan sonra oluyor kabızlıkMerhaba 10 gün önce sezaryenle doğum yaptım. Hastaneye hoşaf falan götürdüğüm için hastanede gaz çıkışım oldu bir gece yatıp ertesi gün taburcu oldum.
Ancak tuvalete çıkmada problem yaşıyorum. Ikınamıyorum. Dikiş zorlanmasından kaynaklı değil bu problem. Baya ıkanamamak sorunum. Gazım olunca kendisi çıkarsa ancak öyle rahatlıyorum. Tuvaletede çıkamıyorum.
Benim gibi bu problemi yaşayan var mı aranızda?
Sanki herşeyi unutmuş gibiyiz dimi birde ikinci ya hani daha tecrübeli oluruz sanmıştım benimde hep panik hali içinde geçiyor senin gibi bütün herşeyi güzel hatırlıyorum bence beynimiz kötü zor anıları silmiş yoksa kimse birden fazla çocuk yapmazdıArkadaşlar bir şey sorucam, bebekleriniz yıkanırken ağlıyor mu? Ben ilk kez bebek yıkıyor gibiyim, ağlayınca panik oluyorum bir şeyleri yanlış yapıyoruz diye. İlk oğlum sanki hep gülücükler saçıyordu yıkanırken (veya bende öyle kalmış anısı). Şimdi oğlum da katılmak istiyor yıkama olayına, suyu falan o vermek istiyor, bir curcuna halinde geçiyor yani banyo olayımız. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim. Ağlaması normal mi?
Ayni güne denk gelirse rapor vericem de pespese olursa eşim bırakır bebekle gideriz max 1 saat sürer diye düşündüm. Normal dogumcuyum aslında ama bu bebis normal mi gelir sezeryana mi döner bilemiyorum günümüz de halen belli değil yarın kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?