2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnanmıyorum ya bi çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz resmen gelin sarılalımm

Daha 3.günün sabret. Daha çok yeni. Benim 23 gün oldu hala sızlıyor. Hareketimi kısıtlıyor. Hiç ağrısı acısı kalmayan çok kişi var ama herkes aynı olmuyor cuma günü çocuğu götürdüğümde Dr ile karşılaştık. Bebeği falan sevdi. Eşim dedi hala dikiş yeri ağrıyo falan diye. Dr da şaşırdı kontrol etmek istedi. Ultrasonla falanda baktı sorun yok, zamanla düzelecek diyor. Demekki ben böyleyim ne diyeyim. İnşallah bir an evvel toparlarsın sen kendini..

Çok geçmiş oldun canım benim, inşallah günden güne toparlayacaksın Ben hayatımda sadece gözüme lazer yaptırdım onun dışında hiç ameliyat olmamıştım. Ya vücut yapısından, dayanma gücünden ya doktorun uygulamasından bilmiyorum ama bende eve geldiğimizde eşim annemle kızı almaya gidince bavulu boşaltıp çamaşır attım evi süpürdüm. Normalle arasında benim için sadece ağır taşıyamama farkı ve dikiş izi var mesela. Beklediğimden çok çok iyiydi. Dik durma problemim olmadı mesela hiç ama dikiş yerim acıyordu tabii ara ara, parol içtim birde ben 4 saatte bir. Her geçen gün daha iyi olacaksın hiç merak etme

Ama ben avrupa yakasındayım baya uzak kalıyor bana inşAllah bende iletişim halinde olabileceğim bi doktora denk gelirim ya medicanays götürücem orda bi doktor önerdiler umarım iyi bi doktordur
Sana baya uzakmış o zaman genelde hepsi numarasını veriyor inşallah bulursun çünkü çok soru oluyor ilk zamanlar

Merhaba 10 gün önce sezaryenle doğum yaptım. Hastaneye hoşaf falan götürdüğüm için hastanede gaz çıkışım oldu bir gece yatıp ertesi gün taburcu oldum.
Ancak tuvalete çıkmada problem yaşıyorum. Ikınamıyorum. Dikiş zorlanmasından kaynaklı değil bu problem. Baya ıkanamamak sorunum. Gazım olunca kendisi çıkarsa ancak öyle rahatlıyorum. Tuvaletede çıkamıyorum.
Benim gibi bu problemi yaşayan var mı aranızda?

Ya kızlar bizim bebek doymuyor galiba maşallah. Valla Hollanda ineğini geçtim ben. Emdiriyorum sağ sol 20 dk hatta bazen daha çok sürüyor artık süt bitiyor hala aranıyor. Ağız hep açık arıyor. Niye öyle yapıyor sizce?

Merhaba tedavi görmek istiyorum nasıl bir doktor yardımcı olur musunuz şuanki muayene ve doğum ücreti nedir
Ben çok memnun kaldım hamileliğimde çok doktor değiştirmek zorunda kaldım taşındığımız için. Ama Esat beye öncesinde de gitmiştim süreci de onunla tamamladık ve çok ilgili bir doktor. 6 ay geçsin miyom ameliyatımı da ona yaptırıcam. Muayenene ücreti 900 doğum ücreti 17 bin şu anda

Antalya bize sadece Eğitim araştırmalar yapıyor dedi diye hiç özellere bakmadım. Pazartesi sorunsuz geçsin inşallah. Haberleşelim.

Bana da öyle demişlerdi.. Özelde cocuk doktoruna gidioduk, o demişti devlette yapılıo diye.. ROP da işitme de devlette oldu bizimde

Aramıza hoşgeldin ben bu durumda mama veriyorum doktor tavsiyesi ile

Arkadaşlar bir şey sorucam, bebekleriniz yıkanırken ağlıyor mu? Ben ilk kez bebek yıkıyor gibiyim, ağlayınca panik oluyorum bir şeyleri yanlış yapıyoruz diye. İlk oğlum sanki hep gülücükler saçıyordu yıkanırken (veya bende öyle kalmış anısı). Şimdi oğlum da katılmak istiyor yıkama olayına, suyu falan o vermek istiyor, bir curcuna halinde geçiyor yani banyo olayımız. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim. Ağlaması normal mi?

Allah analı babalı büyütsün inşallah benımde son bir hafta, bu haftayı da atlatırsam gerisi önemli değil artık.. Beklıyorum heyecanla sabırla

Bende suan bunu yasiyorum 30 dk emdi sut bitti yatagina yatiriyorum hop kalkiyo araniyo boyle yapinca 20-30 ccde mama vermeye basladim artik napim doymuyo bu bebeler

Bende kendim çıkamadım gaz sorunu yaşamadım galiba o sıra baş ve boyun ağrım önde gidiyodu hatırlamıyorum duphalac kullandım 2 kere falan öyle gaz çıkışı ce tuvalet oldu onun dışınde hep ağızdan çıkıyodu dedim ne gaz varmış içimde rahatlattı beni

Bencede canım.. İstediği kadar ver.. İştahlı olması çok iyi maşallah.. İnşallah ek gıdada böyle olur diyelim dilimizi ısıralım

Duphalac iç canım çıkarsın tuvalete sezeryan sonra oluyor kabızlık

Sanki herşeyi unutmuş gibiyiz dimi birde ikinci ya hani daha tecrübeli oluruz sanmıştım benimde hep panik hali içinde geçiyor senin gibi bütün herşeyi güzel hatırlıyorum bence beynimiz kötü zor anıları silmiş yoksa kimse birden fazla çocuk yapmazdı

Ben gecen vizeye girdim.. Şu an hamıleyım.. Daha dogum olmadı ama ocagın 6sında da finaller varmıs.. Dogumdan snra ya denk geliyor allahtan.. Ama hamıleyken bıle cok zorlandım, başımı eğmek bile eziyet gibiydi.. Kusarım diye poşet aldm yanıma, bide özel durumu belirtmemişim taa 2.kata çıktım, öldüm çıkana kadar sınavda zaten berbat geçti artık bütlere finallere sakladım kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…