2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bizim bu yeni versiyon banyodan çıkınca ağlıyor, hatta bayıldı mı niye hiç sesi çıkmıyor diye kontrol ediyorum ama ilki çok ağlardı panik olurduk bizde. Bizde de o curcuna var çok normal ağlaması da

S saskito merak ettim seni aralık annelerine baktım doğum yapmış görünüyosun gözün aydın sağlıkla büyüt inşallah nasılsınız bebekler iyidir inşallah

İlk 4gun kesinlkle dik duramadim çok haklısın. Ama ağrım azaldkca daha rahat dogrulmaya başladım. Yurumem düzeldi dik durmaya başladım. Şuan çok daha iyiyim eminim sende birkaç gün içinde toparlarsin

Ay, evet yaa. Her şeyi çok iyi hatırladığımı sanıyordum ben bir de. Vallahi ilk çocuğunu doğuran ekim veya eylül 2023 anneleri bizden daha tecrübelidir herhalde

Ben sarılık sürecini atlattığımızdan beri Mihra ne zaman isterse o zaman emiyor hiç saat tutmadım alarm kurmadım. Çok güzel emiyor kilosunuds güzel alıyorsa istediği saate emebilir bence sorun yok. Uykusunu bölmemek için elimden geleni yapıyorum ama geceleri uyanınca bir daha uykuya dalması çok zor oluyo ya

Valla bende ujutmuş gibiyim çoğu şeyi, inşallah kucagıma alınca aniden yüklenecek diye umuyorum gerçi sizin yazdıklarınızı okudukca anımsıyorum çoğu şeyi, iyi oluyor, bilgiler tazelenıyor

Gaz olabilir bence bende doymuyor sanıyordum ama baktım ki gaz sancısı vurdukça meme arıyor sakinleşiyor memeyle

Valla bende ujutmuş gibiyim çoğu şeyi, inşallah kucagıma alınca aniden yüklenecek diye umuyorum gerçi sizin yazdıklarınızı okudukca anımsıyorum çoğu şeyi, iyi oluyor, bilgiler tazelenıyor
Bana hiç birşey aktarımı gelmedi ilk oğlumda daha iyiydim baya cahil cühela takılıyorum 0 bilgi gazını bile çıkartamıyorum

yildizsavascisi benim 11.ci gunum inan hala aciyor dikislerim sirtim heryerim. evde ilgilendigin baska cocukta olunca dinlenemiyor insan. bende 3 cocukla kendimi caresiz muhtaç hissediyorum bide bir suru misafir yatmak icin insan pozisyon bulamiyor bilirim. ama gececek Allahin izniyle

Canım hayırlı olsun yeni gördüm doğum yapmışsın rabbim size bağışlasın evladınızı canım her doğum Farklı nasılki bazılarının normal doğumu kolay zor oluyor bu sezeryanda böyleymiş çünkü ilk doğumumla bunun arasında dağlar kadar fark var ilkinde bende 3 gün tek kaldım ev süpürdüm vs bunda hala ağrım var hala tek kalacak gibi değilim 10 gün annem kaldı 1 hafta eşim 1 hafta kardeşim en son annemin evine geldim halbuki ben aynı benim beden aynı beden ama fark çok ama iyi olacaksın o ağrıların 1 hafta 10 güne çok iyi olacak

Ya neden doymuyor bu bebeler
Bende çözemedim kendimi yetersiz hissediyorum bu sefer peki senin sütün kaynıyor mu çocuk dr bana dediki birini emzirirken diğerinden süt geliyor mu yada ağrıyor mu hiç süt akma yaşamadım ben ağrıda bazen oluyor sütüm yok hissini atamıyorum dr öyle dediğinden beri sizin her emzirmede oluyor mu bu sızlama veya süt kaynaması akması vs

Benim ilk zamanlar akıyordu ama artık akmıyor. Kuzucum benim sütüm az zaten mama veriyorum ben hep

Yetersiz değiliz. Bunlar aslında o kadar olağan süreçler ki. Sütümüz artabilir azalabilir. Mamaya ihtiyacımız olabilir bunlar bizi yetersiz yapmaz. Biz bebeğini düşünen anneleriz. Sağlıklı gelişmeleri için takviye almaları gerekiyorsa alacaklar. Gönül ister sadece anne sütü alsınlar ama bir şekilde anne sütünü veriyoruz zaten onlara. Yeterki sağlıklı olsunlar

Valla ben de 3 vizeye girdim ama sıkıntı olmadı. Sanirim ona güveniyorum yine olur gibi geliyor ama işte doğum nasıl geçer ne olur bilemiyorum. Sınavın kötü geçmesi sorun değil de hiç giremezsem o sıkıntı.

Anne sütünü gurur haline getiren tek millet bizizdir almasa ne olacak.. Ben annemi 2 ay emmişim hepi topu.. Nooldu yani.. Çok takılmıcan bu süt meselesine, varsa bol bol ver ama yoksa da takmanın anlamı yok.. Ver mamayı geç yani.. Hele Bi de çalışan anneyse mama şart bence.. Çalışan anne olsam en baştan mamaya alıştırırdım zaten.. Süt de gittiği yere kadar der geçerdim.. Çok büyütmemek lazım bu süt meselesini.. Bi de ne kadar Yetersiz hissediyorsan süt konusunda, o oranda süt azalıo bence.. Hep olumlu düşüncen, süt var sütüm gelıyor fılan.. Yok dersen iyice yok oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…