Bizim bu yeni versiyon banyodan çıkınca ağlıyor, hatta bayıldı mı niye hiç sesi çıkmıyor diye kontrol ediyorumArkadaşlar bir şey sorucam, bebekleriniz yıkanırken ağlıyor mu? Ben ilk kez bebek yıkıyor gibiyim, ağlayınca panik oluyorum bir şeyleri yanlış yapıyoruz diye. İlk oğlum sanki hep gülücükler saçıyordu yıkanırken (veya bende öyle kalmış anısı). Şimdi oğlum da katılmak istiyor yıkama olayına, suyu falan o vermek istiyor, bir curcuna halinde geçiyor yani banyo olayımız. Bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim. Ağlaması normal mi?
İlk 4gun kesinlkle dik duramadim çok haklısın. Ama ağrım azaldkca daha rahat dogrulmaya başladım. Yurumem düzeldi dik durmaya başladım. Şuan çok daha iyiyim eminim sende birkaç gün içinde toparlarsinBugün dusumu aldım kızlar,
Aslında doktor dün için al demişti ama inanın kızım, bebek derken vakit fırsat kalmadı. Akşam da almak istemedim o rahatlama ile gece uyur kalırım diye tedirgin oldum . Bu sabah aldım eşim sagolsun yardımcı oldu . Nasıl rahatladım çok şükür.
Aslında bende mi sorun var yoksa normali mi bu bilmiyorum ama ben toparlayamadım kızlar.. Yani dikislerim evet yatıp kalkarken otururken vb ağrıyor acıyor hele yatar pozisyondan kalkarken ve sağa sola yatmak isterken ama asıl sorunum dik duramamak .. Yani bende mi sorun var yoksa şu süreçte normal mi bilmiyorum ama cidden çok yardıma muhtaç iki büklüm kambur haldeyim. Böbrek bel kismim dikisin üzeri göbek kısmının içi falan çok acıyor ayakta durmak zulüm gibi yani tabi bu halime de şükür ama çevremde 3. Gün ev süpüren yemek yapan hikayeler duyuyorum bende mi sorun acaba diye düşünmeye başladım ben cidden kendi kendime kalamam mesela..
Sanki herşeyi unutmuş gibiyiz dimi birde ikinci ya hani daha tecrübeli oluruz sanmıştım benimde hep panik hali içinde geçiyor senin gibi bütün herşeyi güzel hatırlıyorum bence beynimiz kötü zor anıları silmiş yoksa kimse birden fazla çocuk yapmazdı
Ben sarılık sürecini atlattığımızdan beri Mihra ne zaman isterse o zaman emiyor hiç saat tutmadım alarm kurmadım. Çok güzel emiyor kilosunuds güzel alıyorsa istediği saate emebilir bence sorun yok. Uykusunu bölmemek için elimden geleni yapıyorum ama geceleri uyanınca bir daha uykuya dalması çok zor oluyo yaCanım artık bir ay olmuş sizin, sürekli böyle saat kurup vermeyeceğiz ki sen kendini hiç kötü hissetmeeski forumda bi anne vardı doktoru boşuna uyandırmayın uyku düzenini bozmayın acıkınca uyanır demiş. Ama bunu kaç aylık yapıyorduk tam hatırlamıyorum sanırım ilk 40 gün böyle saat kurmalı sonra bu saat dilimi uzayacak ben ilk günden beri saat kurmuyorum, benimde illa saati geçtiği olmuştur. Hiç sorun yok merak etme o ilk zor günleri sarılık sürecini atlattık çok şükür
Sanki herşeyi unutmuş gibiyiz dimi birde ikinci ya hani daha tecrübeli oluruz sanmıştım benimde hep panik hali içinde geçiyor senin gibi bütün herşeyi güzel hatırlıyorum bence beynimiz kötü zor anıları silmiş yoksa kimse birden fazla çocuk yapmazdı
Zorla mutlaka ver o kadar uyuyorsa sarılığı yükseliyor demektirDr da öyle dedi canım ama uyanmiyor ki vereyim
Gaz olabilir bence bende doymuyor sanıyordum ama baktım ki gaz sancısı vurdukça meme arıyor sakinleşiyor memeyleYa kızlar bizim bebek doymuyor galiba maşallah. Valla Hollanda ineğini geçtim ben. Emdiriyorum sağ sol 20 dk hatta bazen daha çok sürüyor artık süt bitiyor hala aranıyor. Ağız hep açık arıyor. Niye öyle yapıyor sizce?
Bana hiç birşey aktarımı gelmedi ilk oğlumda daha iyiydimValla bende ujutmuş gibiyim çoğu şeyi, inşallah kucagıma alınca aniden yüklenecek diye umuyorumgerçi sizin yazdıklarınızı okudukca anımsıyorum çoğu şeyi, iyi oluyor, bilgiler tazelenıyor
Bizimde gece aynı saatlerde
2-3 saatte 1 verıyorum gecede gunduzde
Canım hayırlı olsun yeni gördüm doğum yapmışsın rabbim size bağışlasın evladınızıBugün dusumu aldım kızlar,
Aslında doktor dün için al demişti ama inanın kızım, bebek derken vakit fırsat kalmadı. Akşam da almak istemedim o rahatlama ile gece uyur kalırım diye tedirgin oldum . Bu sabah aldım eşim sagolsun yardımcı oldu . Nasıl rahatladım çok şükür.
Aslında bende mi sorun var yoksa normali mi bu bilmiyorum ama ben toparlayamadım kızlar.. Yani dikislerim evet yatıp kalkarken otururken vb ağrıyor acıyor hele yatar pozisyondan kalkarken ve sağa sola yatmak isterken ama asıl sorunum dik duramamak .. Yani bende mi sorun var yoksa şu süreçte normal mi bilmiyorum ama cidden çok yardıma muhtaç iki büklüm kambur haldeyim. Böbrek bel kismim dikisin üzeri göbek kısmının içi falan çok acıyor ayakta durmak zulüm gibi yani tabi bu halime de şükür ama çevremde 3. Gün ev süpüren yemek yapan hikayeler duyuyorum bende mi sorun acaba diye düşünmeye başladım ben cidden kendi kendime kalamam mesela..
Aramıza hoşgeldin ben bu durumda mama veriyorum doktor tavsiyesi ile
Ya neden doymuyor bu bebelerBende suan bunu yasiyorum 30 dk emdi sut bitti yatagina yatiriyorum hop kalkiyo araniyo boyle yapinca 20-30 ccde mama vermeye basladim artik napim doymuyo bu bebeler
Bende çözemedim kendimi yetersiz hissediyorum bu sefer peki senin sütün kaynıyor mu çocuk dr bana dediki birini emzirirken diğerinden süt geliyor mu yada ağrıyor mu hiç süt akma yaşamadım ben ağrıda bazen oluyor sütüm yok hissini atamıyorum dr öyle dediğinden beriYa neden doymuyor bu bebeler
Benim ilk zamanlar akıyordu ama artık akmıyor. Kuzucum benim sütüm az zaten mama veriyorum ben hepBende çözemedim kendimi yetersiz hissediyorum bu sefer peki senin sütün kaynıyor mu çocuk dr bana dediki birini emzirirken diğerinden süt geliyor mu yada ağrıyor mu hiç süt akma yaşamadım ben ağrıda bazen oluyor sütüm yok hissini atamıyorum dr öyle dediğinden berisizin her emzirmede oluyor mu bu sızlama veya süt kaynaması akması vs
Kendimi yetersiz hissediyorum sütümle doymadığı içinYa neden doymuyor bu bebeler
Yetersiz değiliz. Bunlar aslında o kadar olağan süreçler ki. Sütümüz artabilir azalabilir. Mamaya ihtiyacımız olabilir bunlar bizi yetersiz yapmaz. Biz bebeğini düşünen anneleriz. Sağlıklı gelişmeleri için takviye almaları gerekiyorsa alacaklar. Gönül ister sadece anne sütü alsınlar ama bir şekilde anne sütünü veriyoruz zaten onlara. Yeterki sağlıklı olsunlarKendimi yetersiz hissediyorum sütümle doymadığı içinbide bu akşam mememi almayı hiç istemedi ağladı sanki biberon arıyormuş gibi hissediyorum artık ağlamaktan kendini yırtınca mama yaptım onu içti. Kahroluyorum valla
Valla ben de 3 vizeye girdim ama sıkıntı olmadı. Sanirim ona güveniyorum yine olur gibi geliyor ama işte doğum nasıl geçer ne olur bilemiyorum. Sınavın kötü geçmesi sorun değil de hiç giremezsem o sıkıntı.Ben gecen vizeye girdim.. Şu an hamıleyım.. Daha dogum olmadı ama ocagın 6sında da finaller varmıs.. Dogumdan snra ya denk geliyor allahtan.. Ama hamıleyken bıle cok zorlandım, başımı eğmek bile eziyet gibiydi.. Kusarım diye poşet aldm yanıma, bide özel durumu belirtmemişim taa 2.kata çıktım, öldüm çıkana kadarsınavda zaten berbat geçti artık bütlere finallere sakladım kendımı
Yetersiz değiliz. Bunlar aslında o kadar olağan süreçler ki. Sütümüz artabilir azalabilir. Mamaya ihtiyacımız olabilir bunlar bizi yetersiz yapmaz. Biz bebeğini düşünen anneleriz. Sağlıklı gelişmeleri için takviye almaları gerekiyorsa alacaklar. Gönül ister sadece anne sütü alsınlar ama bir şekilde anne sütünü veriyoruz zaten onlara. Yeterki sağlıklı olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?