Valla ben de 3 vizeye girdim ama sıkıntı olmadı. Sanirim ona güveniyorum yine olur gibi geliyor ama işte doğum nasıl geçer ne olur bilemiyorum. Sınavın kötü geçmesi sorun değil de hiç giremezsem o sıkıntı.
Emzirdim , Augmentin kullandım doktorum emzirme demedi. Bugün tekrar nüksetti mastit. İkş göğsüm birden hem de. Akşamdan veri uğraşıyoruz sağa sağa bi hsl olduk. Bu dünyada çekilecek ne kadar ızdırap varsa çekmeye gelmişim diyorum artık..Çok geçmiş olsun, benim ateş geçmedi hala. Antibiyotik tedavisi alırken bebeği emzirebildiniz mi ? Ben ondan korkuyorum emziremem diye.
Merhaba canım ben yaşadım bu problemi hatta doktora da söyledim probiyotik yazdı ishal ilacının çocuğu da ishal edeceğini söyledi .Kesinlikle çok fazla karbonhidrat tüketme güne aç karnına komposto tarzı bir şeyle başla ben de evdeyken etkili olmuştu bu yöntem.Ama hala düzenli olarak olmuyor gaz sancısı vs hala çekiyorum.Sezaryen ameliyatından sonra uzun süre bu problem çekiliyor sanırım.Düzenli tuvalete çıkan arkadaşlar varsa ben de tavsiye alayımMerhaba 10 gün önce sezaryenle doğum yaptım. Hastaneye hoşaf falan götürdüğüm için hastanede gaz çıkışım oldu bir gece yatıp ertesi gün taburcu oldum.
Ancak tuvalete çıkmada problem yaşıyorum. Ikınamıyorum. Dikiş zorlanmasından kaynaklı değil bu problem. Baya ıkanamamak sorunum. Gazım olunca kendisi çıkarsa ancak öyle rahatlıyorum. Tuvaletede çıkamıyorum.
Benim gibi bu problemi yaşayan var mı aranızda?
Bende bir kaç gündür akşamları veriyorum göğüslerim özellikle akşamları sanki bomboş gibiBenim ilk zamanlar akıyordu ama artık akmıyor. Kuzucum benim sütüm az zaten mama veriyorum ben hep
Hiç öyle hissetme lütfen ilk oğlumdada bi kaç ay hem meme hem mama gittim sonra sütüm arttı tamamen kestim mamayı meme ile devam etti ayrıca sadece mamada içebilir sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta keyfi bir durumda değil bende bi kaç gündür akşamları veriyorum mama kötü bir şey değil kendini üzüp iyice sitres yapma canım lütfen şifa olsun kuzucuklaraKendimi yetersiz hissediyorum sütümle doymadığı içinbide bu akşam mememi almayı hiç istemedi ağladı sanki biberon arıyormuş gibi hissediyorum artık ağlamaktan kendini yırtınca mama yaptım onu içti. Kahroluyorum valla
Ayy geliyorr senin oğlanKızlar bir anda foş diye suyum geldi hafif de kanlıydı Nişanla beraber geldihastaneye gittik 1.5 cm açılma var doğum başlamış dediler nst bu şekilde çıktı ben hissetmedim sadece ufak ufak karnımın sertleştigini hissettim. Doktorum da yarın mesai saatine kadar izinli olduğu için hastanede kalmak istemedim imza atıp çıktım şimdi evime geldim sancılarım sıklaşırsa ve acı verirse tekrar hastaneye gidicem ben sancılarımı evde çekmek istiyorum. Duşa girip sancım sıklaşana kadar uyumaya çalışıcam lütfen benim için dua edin sağlıklı bir şekilde alaykm kucağıma yavrumu
Ayy maşallah hadi hayırlı haberler ile gel canımKızlar bir anda foş diye suyum geldi hafif de kanlıydı Nişanla beraber geldihastaneye gittik 1.5 cm açılma var doğum başlamış dediler nst bu şekilde çıktı ben hissetmedim sadece ufak ufak karnımın sertleştigini hissettim. Doktorum da yarın mesai saatine kadar izinli olduğu için hastanede kalmak istemedim imza atıp çıktım şimdi evime geldim sancılarım sıklaşırsa ve acı verirse tekrar hastaneye gidicem ben sancılarımı evde çekmek istiyorum. Duşa girip sancım sıklaşana kadar uyumaya çalışıcam lütfen benim için dua edin sağlıklı bir şekilde alaykm kucağıma yavrumu
Canım ben bugün mommys bliss verdim o kadar rahat etti ki bizim ki prematüre diye bağırsakları bi tık daha sıkıntılıydı yavrum kızarıp morarıyordu bazen o kadar sıkıyordu ki kendini kusuyordu bugün şükür çok güzel gaz çıkardı ve huzurlu uyuduGaz damlası önerisi istiyorum kızlar biogaia mıydı büyük kızımda kullanmıştım dolapta tutuluyo o soğuk gelir diye korkuyorum şimdi başka önerisi olan varmı kızım çıkaramıyo ve artık zorlanıyo bizde aynı şekilde kaka yapıyo evet ama ağızdan hiç çıkaramıyooda sancı yapıyo yavruma
Geçmiş olsun canım çok ağrıyordur herhalde yaşamadım amaEmzirdim , Augmentin kullandım doktorum emzirme demedi. Bugün tekrar nüksetti mastit. İkş göğsüm birden hem de. Akşamdan veri uğraşıyoruz sağa sağa bi hsl olduk. Bu dünyada çekilecek ne kadar ızdırap varsa çekmeye gelmişim diyorum artık..
Ben nurse harveys aldım baya gaz çıkartmamıza yardımcı oldu bugün gecede gündüzde uyudu şükür kaç gündür uykusuzluktan perişan olmuştuk bizde tüm ev halkıGaz damlası önerisi istiyorum kızlar biogaia mıydı büyük kızımda kullanmıştım dolapta tutuluyo o soğuk gelir diye korkuyorum şimdi başka önerisi olan varmı kızım çıkaramıyo ve artık zorlanıyo bizde aynı şekilde kaka yapıyo evet ama ağızdan hiç çıkaramıyooda sancı yapıyo yavruma
Kızlar bir anda foş diye suyum geldi hafif de kanlıydı Nişanla beraber geldihastaneye gittik 1.5 cm açılma var doğum başlamış dediler nst bu şekilde çıktı ben hissetmedim sadece ufak ufak karnımın sertleştigini hissettim. Doktorum da yarın mesai saatine kadar izinli olduğu için hastanede kalmak istemedim imza atıp çıktım şimdi evime geldim sancılarım sıklaşırsa ve acı verirse tekrar hastaneye gidicem ben sancılarımı evde çekmek istiyorum. Duşa girip sancım sıklaşana kadar uyumaya çalışıcam lütfen benim için dua edin sağlıklı bir şekilde alaykm kucağıma yavrumu
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsinKızlar bir anda foş diye suyum geldi hafif de kanlıydı Nişanla beraber geldihastaneye gittik 1.5 cm açılma var doğum başlamış dediler nst bu şekilde çıktı ben hissetmedim sadece ufak ufak karnımın sertleştigini hissettim. Doktorum da yarın mesai saatine kadar izinli olduğu için hastanede kalmak istemedim imza atıp çıktım şimdi evime geldim sancılarım sıklaşırsa ve acı verirse tekrar hastaneye gidicem ben sancılarımı evde çekmek istiyorum. Duşa girip sancım sıklaşana kadar uyumaya çalışıcam lütfen benim için dua edin sağlıklı bir şekilde alaykm kucağıma yavrumu
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 3-4 gündür psikolojim bozuldu. Üzerine bir de göğüs uçlarım yara kan topladı. Ne varsa denedim bebek hemşiresi ile görüştüm önce ılık duş, duşta dairesel hareketlerle masaj sonrasında ütü ile sıcak kompleks ve sağım dedi bunları yapınca biraz rahatlıyor. Bir de lahanayı duydum onu da deneyeceğim iyi geliyormuş siz de bir bakın isterseniz inşallah düzelir sizin deEmzirdim , Augmentin kullandım doktorum emzirme demedi. Bugün tekrar nüksetti mastit. İkş göğsüm birden hem de. Akşamdan veri uğraşıyoruz sağa sağa bi hsl olduk. Bu dünyada çekilecek ne kadar ızdırap varsa çekmeye gelmişim diyorum artık..
Eğer imkan varsa hastanedeki emzirme hemşiresinden yardım alın beni genel cerrah doktoru yönlendirmişti sağım yaparken hemşire tüm şişlikleri masaj ile açmıştı ondan sonra evde 2 kere daha masaj yapmıştım düzelmiştiSizi o kadar iyi anlıyorum ki 3-4 gündür psikolojim bozuldu. Üzerine bir de göğüs uçlarım yara kan topladı. Ne varsa denedim bebek hemşiresi ile görüştüm önce ılık duş, duşta dairesel hareketlerle masaj sonrasında ütü ile sıcak kompleks ve sağım dedi bunları yapınca biraz rahatlıyor. Bir de lahanayı duydum onu da deneyeceğim iyi geliyormuş siz de bir bakın isterseniz inşallah düzelir sizin de
Ayy dün bizde aynı durumdaydık valla ben uykusuzlukla başa çıkamıyorum eşim sen uyu ben bakarım diyor ama çocuk ağlama krizine girince uyuyamıyor insanKızlar gaz sorunuyla uykusuzlukla nasıl başa cıkıyorsunuz? Gece 12’de uyumak için yattık 00.45’ten beri ayaktayım.
Ben her gün banyo yaptırmıyorum hasta olur diye korkuyorum.Ayy dün bizde aynı durumdaydık valla ben uykusuzlukla başa çıkamıyorum eşim sen uyu ben bakarım diyor ama çocuk ağlama krizine girince uyuyamıyor insanben her akşam banyo sonrası masaj yapıyorum birde bugün mommys bliss damla verdim şükür çok güzel uyudu damlayı dün vermedim diye çok pişman oldum 2,5 kg çocuk anamızı ağlattı
Sab simplex damla veriyorum benAyy dün bizde aynı durumdaydık valla ben uykusuzlukla başa çıkamıyorum eşim sen uyu ben bakarım diyor ama çocuk ağlama krizine girince uyuyamıyor insanben her akşam banyo sonrası masaj yapıyorum birde bugün mommys bliss damla verdim şükür çok güzel uyudu damlayı dün vermedim diye çok pişman oldum 2,5 kg çocuk anamızı ağlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?