2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272

Finale mi denk geliyor doğumun? E iyide Büte girersin.. Finalin telafisi büt diye biliyorum, tabi öğrencilik zamanım geçeli çok oldu ama yanlıs da olabilir emın deglm

Çok geçmiş olsun, benim ateş geçmedi hala. Antibiyotik tedavisi alırken bebeği emzirebildiniz mi ? Ben ondan korkuyorum emziremem diye.
Emzirdim , Augmentin kullandım doktorum emzirme demedi. Bugün tekrar nüksetti mastit. İkş göğsüm birden hem de. Akşamdan veri uğraşıyoruz sağa sağa bi hsl olduk. Bu dünyada çekilecek ne kadar ızdırap varsa çekmeye gelmişim diyorum artık..

Merhaba canım ben yaşadım bu problemi hatta doktora da söyledim probiyotik yazdı ishal ilacının çocuğu da ishal edeceğini söyledi .Kesinlikle çok fazla karbonhidrat tüketme güne aç karnına komposto tarzı bir şeyle başla ben de evdeyken etkili olmuştu bu yöntem.Ama hala düzenli olarak olmuyor gaz sancısı vs hala çekiyorum.Sezaryen ameliyatından sonra uzun süre bu problem çekiliyor sanırım.Düzenli tuvalete çıkan arkadaşlar varsa ben de tavsiye alayım

Kızlar bir anda foş diye suyum geldi hafif de kanlıydı Nişanla beraber geldi hastaneye gittik 1.5 cm açılma var doğum başlamış dediler nst bu şekilde çıktı ben hissetmedim sadece ufak ufak karnımın sertleştigini hissettim. Doktorum da yarın mesai saatine kadar izinli olduğu için hastanede kalmak istemedim imza atıp çıktım şimdi evime geldim sancılarım sıklaşırsa ve acı verirse tekrar hastaneye gidicem ben sancılarımı evde çekmek istiyorum. Duşa girip sancım sıklaşana kadar uyumaya çalışıcam lütfen benim için dua edin sağlıklı bir şekilde alaykm kucağıma yavrumu

Eklentiler

• IMG_20231120_021539.webp
    34 KB · Görüntüleme: 71
Benim ilk zamanlar akıyordu ama artık akmıyor. Kuzucum benim sütüm az zaten mama veriyorum ben hep
Bende bir kaç gündür akşamları veriyorum göğüslerim özellikle akşamları sanki bomboş gibi
Hiç öyle hissetme lütfen ilk oğlumdada bi kaç ay hem meme hem mama gittim sonra sütüm arttı tamamen kestim mamayı meme ile devam etti ayrıca sadece mamada içebilir sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta keyfi bir durumda değil bende bi kaç gündür akşamları veriyorum mama kötü bir şey değil kendini üzüp iyice sitres yapma canım lütfen şifa olsun kuzucuklara

Ayy geliyorr senin oğlan sağlıkla inşallah sabaha kadar sıklaşır kendi doktorun görür onda yaparsın doğumu inşallah kolay açılman olsun bi avazda

Ayy maşallah hadi hayırlı haberler ile gel canım

Gaz damlası önerisi istiyorum kızlar biogaia mıydı büyük kızımda kullanmıştım dolapta tutuluyo o soğuk gelir diye korkuyorum şimdi başka önerisi olan varmı kızım çıkaramıyo ve artık zorlanıyo bizde aynı şekilde kaka yapıyo evet ama ağızdan hiç çıkaramıyo oda sancı yapıyo yavruma

Canım ben bugün mommys bliss verdim o kadar rahat etti ki bizim ki prematüre diye bağırsakları bi tık daha sıkıntılıydı yavrum kızarıp morarıyordu bazen o kadar sıkıyordu ki kendini kusuyordu bugün şükür çok güzel gaz çıkardı ve huzurlu uyudu

Geçmiş olsun canım çok ağrıyordur herhalde yaşamadım ama senin yazını okuyunca benim canım yandı geçer inşallah en kısa zamanda

Ben nurse harveys aldım baya gaz çıkartmamıza yardımcı oldu bugün gecede gündüzde uyudu şükür kaç gündür uykusuzluktan perişan olmuştuk bizde tüm ev halkı

Ayy maşallah.. Saglıcakla kucagına alırsın inşallah

Kendi kendime nazar etme hızım küçüğün gazı yok rahat uyurum bu gece dedim büyük oğlum rahatsızlandı ona hava filan verdik yatırdık küçüğün burnu tıkandı bana gece uykusu haram kızlar bu burun için olan fizyolojikleri kaç damla kullanıyorsunuz ne kadar süre sonra çekiyorsunuz

Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki 3-4 gündür psikolojim bozuldu. Üzerine bir de göğüs uçlarım yara kan topladı. Ne varsa denedim bebek hemşiresi ile görüştüm önce ılık duş, duşta dairesel hareketlerle masaj sonrasında ütü ile sıcak kompleks ve sağım dedi bunları yapınca biraz rahatlıyor. Bir de lahanayı duydum onu da deneyeceğim iyi geliyormuş siz de bir bakın isterseniz inşallah düzelir sizin de

Eğer imkan varsa hastanedeki emzirme hemşiresinden yardım alın beni genel cerrah doktoru yönlendirmişti sağım yaparken hemşire tüm şişlikleri masaj ile açmıştı ondan sonra evde 2 kere daha masaj yapmıştım düzelmişti

Kızlar gaz sorunuyla uykusuzlukla nasıl başa cıkıyorsunuz? Gece 12’de uyumak için yattık 00.45’ten beri ayaktayım.
Ayy dün bizde aynı durumdaydık valla ben uykusuzlukla başa çıkamıyorum eşim sen uyu ben bakarım diyor ama çocuk ağlama krizine girince uyuyamıyor insan ben her akşam banyo sonrası masaj yapıyorum birde bugün mommys bliss damla verdim şükür çok güzel uyudu damlayı dün vermedim diye çok pişman oldum 2,5 kg çocuk anamızı ağlattı

Ben her gün banyo yaptırmıyorum hasta olur diye korkuyorum.

Sab simplex damla veriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…