2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ayy geliyorr senin oğlan sağlıkla inşallah sabaha kadar sıklaşır kendi doktorun görür onda yaparsın doğumu inşallah kolay açılman olsun bi avazda

Ayy maşallah hadi hayırlı haberler ile gel canım

Ayy maşallah.. Saglıcakla kucagına alırsın inşallah

Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin
Teşekkürler kızlar amin inşallah sancılarım tam 10 dakikada bire düştü uyutmuyor ama bağırtmiyor da. Şu anlık nefes alıp vererek dayanabiliyorum ama kan geliyor sizce hastaneye ne zaman gitmeliyim?

Kızlar gaz sorunuyla uykusuzlukla nasıl başa cıkıyorsunuz? Gece 12’de uyumak için yattık 00.45’ten beri ayaktayım.
Çıkamıyorum. Şu anda mama verdim, gaz derdindeyiz. Omzumda. Az önce resmen dalmış gitmişim. Mama/meme sonrası bir 25 30 dk böyle kalmazsa hıçkırık tutuyor az bişey kusuyor. O yüzden beklemek zorundayım. Son 5 dk.

Teşekkürler kızlar amin inşallah sancılarım tam 10 dakikada bire düştü uyutmuyor ama bağırtmiyor da. Şu anlık nefes alıp vererek dayanabiliyorum ama kan geliyor sizce hastaneye ne zaman gitmeliyim?
Gözün aydın.. Sağlıkla gelsin inşallah normal doğum tecrübem yok bilemiyorum ama 5 dk deniyordu sanırım. Hastane yakındı değil mi?

Gözün aydın.. Sağlıkla gelsin inşallah normal doğum tecrübem yok bilemiyorum ama 5 dk deniyordu sanırım. Hastane yakındı değil mi?
İnşallah teşekkürler hastane çok yakın hiç sıkıntı yok 5 dakikada bire düşünce de giderim ama kanama beni korkuttu o yüzden gitsem mi diye düşünüyorum

Dilkeeen canım dilken hadi sağlıkla al yavrunu habersiz bırakma bizi de. Hoşgelsin

Sağlıklla gelsin inşallah ya

Gittin mi hastnye ne yaptın canm haber ver

Canım hayırlısıyla en rahat şekilde ve en kısa zamanda bebisi kucağına alırsın inşallah

Aynen öyle canım ben o kadar hızlı geri uyuyorum ki 1 dk bile sürmüyordur dün gece sadece büyüğü için 6 kez uyandım diğerini saymıyorum bile. Geri uyumak değil bayılmaya dönüyo artık bir süre sonra

Evet bende gittiğimde söyledim nasıl yapmam gerektiğini de gösterdi ama işte bir süre süt birikince aynı şekilde şişiyor sürekli sağım yapmam gerekiyor

İnşallah teşekkürler hastane çok yakın hiç sıkıntı yok 5 dakikada bire düşünce de giderim ama kanama beni korkuttu o yüzden gitsem mi diye düşünüyorum
Yaa sağlıkla gelsin kanama açılmanın ilerlemesini gösteriyor olabilir bende de adet olacakmış gibi kanama oldu. Ben 2 dk da bir olunca gittim ve yarım saat yol sürdü 7 cm di işte 3 saatte doğmuştu

Kızlar henüz hamile değilim tüp bebek sürecindeyim. Bana alerji ilacı önerebilir mısınız? Gebelikte ve gebelik şüphesi varken kulanılabilecek? Tıkandım resmen. Doktoruma da danışacağım ama benim gibi olanlar neler kulandınız arkadaşlarım?

Ay daha simdi gördüm

Bizimki memede uyuyor o yüzden istediğim kadar omzuma alayım gaz cıkarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…