2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bir bedende son zamanlarımız bugun doktora gidiyoruz.. Bakalım ne durumdayız
Rüyamda bebegım doguma başlamıştı karnımda, inşallah tersi çıkar da bir hafta daha benımle kalır
Hadi bakalım sağlıklı haberlerle gel

Bir avazda sağlıcakla kurtul inşallah

Evet haklısın bir şekilde büyüyecekler işte bazen ben kendime çok fazla yükleniyorum böyle yapınca sütüm dahada azalıyo akışına bıraksam belki benide rahat emecek

Amin kuzucum ya ilk anneliğin verdiği bi acemilikte var şuan sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davranıyorum kendimle birlikte çevremdekileride geriyorum bebekte hissediyo. Alışıcam inşallah

Yaaa dilken sağlıkla kucağına al inşallah her şey çok güzel olsun

Kapıdayız Dilkenn hadi güzel haberlerle gel inşallah

Berikko hayırlı haberler al inşallah Allah gönlüne göre versin

Kizlar sutumun rengi boyle klasik sut rengi bana gore ama etrafimdakiler sutun rengi sari degilse bebek doymaz yagli degildir o yuzden surekli acikir sutun yaramiyodur diyo tiribe girdim bi dogurdum herkes emzirme ustasi kesildi basima

Eklentiler

• IMG20231120111754.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 95
Kizlar sutumun rengi boyle klasik sut rengi bana gore ama etrafimdakiler sutun rengi sari degilse bebek doymaz yagli degildir o yuzden surekli acikir sutun yaramiyodur diyo tiribe girdim bi dogurdum herkes emzirme ustasi kesildi basima
Sütün rengi sürekli sarı olmaz artık bu renk olması cok normal benimde bu renk su an yerinde olsam sana böyle diyenlere umursamadan cevap verirdim

Yok finale gelmiyor vizeleri dağınık yapıyorlar tek haftaya toplanmamis. Bu haftayı da atlattım gibi bugün kontrole gittim ama haftaya da 2 sinav var. Vizeler bi bitseydi rahatlayacaktim. Bu arada ben de 2.universitemi okuyorum onca da emek verdim aman neyse ne diyesim de gelmiyor. Ama evet olmazsa büte girerim diye düşündüm en son ben de. Bakalım hala doğum ne zaman belli olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…