2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün boy kilo ölçümü yapıldı iyi aslında kilosu ama cidden göğüslerim boş hiç sertleşmiyor bi ara iyidi sonra yine aynı yani bu kadar yumuşak göğüste süt ne kadardır bilmiyorum hiç sağmadım birde bi kaç gündür akşamları mama vermeye başladım çünkü uyumuyordu hiç sürekli emiyordu ama o konuda sana katılıyorum gaz sıkıştırdıkça rahatlamak için daha fazla emiyor memeyle sakinleşiyor

Emzirmek için 2.5-3 saat aralığı bekleyince gündüzleri dokuyor ve bebeğin boşaltmasını sağlıyormuşuz, daha sık emzirirsen dedi doktorum hem gaz sorunu artar hem de göğsün tam dolmadan istediği kadar süt içemeyeceği için kısır döngüye girersin doymaz dedi. Buna dikkat ettiğimden beri sanki daha iyiyiz. Bir de memede çok kalmayıncada kalanını sağıyorum ben dolaba koyuyorum maksat içerideki süt boşalsın, tekrar dolabilsin diye. iki farklı çocuk doktoruna gidiyorum işte bende napıyım ikisinin tavsiyeleri birbiriyle örtüştürüp uygulamaya çalışıyorum. emzirmek gerçekten farklı bir anksiyeteymiş..

Canım sizin bebişin kilo alımı nasıl şu an? Bugün bizim 10. Günümüz ama hala kilo alamamış ve doğum kilosunu bile yakalayamamış. Gerçekten daha ne yapmalıyım bilmiyorum

Bizim yarın kontrol var. Bugün sabahtan beri bebiş ön tarafta toplanmış gibi :) iki gündür akıntım önceki günlere göre bir tık daha arttı. Geçen hafta hiç açıklık yoktu. Bakalım yarın ki muayenede neler olacak :)

Yarın doktorun yorumlarını bizimle paylaş lütfen :)) ben de malesef hiç bi doğum belirtisi yok perşembe kontrolüm bakalım neler olacak :)

Kizlar sutumun rengi boyle klasik sut rengi bana gore ama etrafimdakiler sutun rengi sari degilse bebek doymaz yagli degildir o yuzden surekli acikir sutun yaramiyodur diyo tiribe girdim bi dogurdum herkes emzirme ustasi kesildi basima
Hiç böyle bişey duymadım ama benim sütümün rengide aynı böyle merak ettim şimdi doğrusu ne acaba

Ay gercekten oyle gunluk 6 bezi bile geciyor kakada yapiyor ben anlamiyorum herbokolog olmus millet gercekten lohusa sendromunu boyleleri yasatiyo bize

Hiç böyle bişey duymadım ama benim sütümün rengide aynı böyle merak ettim şimdi doğrusu ne acaba
Bufolo inegi manda falanmibsaniyolar bizi anlamiyorum sutun yagli yagsiz olayi neye gore zaten uyku yok bide boyle sacma sapan seylerle ugrasiyorum google baka baka arastirmaktan kafayi yicem

Kizlar sutumun rengi boyle klasik sut rengi bana gore ama etrafimdakiler sutun rengi sari degilse bebek doymaz yagli degildir o yuzden surekli acikir sutun yaramiyodur diyo tiribe girdim bi dogurdum herkes emzirme ustasi kesildi basima
Artık böyle olması normal ilk zamanlar sarı olur süt benimde normal rengine döndü 10 gün sonra falan bu çevredekiler takılma lütfen onlara

Kizlar bu arada gobek bagi dustumu bebislerin biz 11. gundeyiz hala dusmedi max kac gunde dusuyor

Öyle olması kötü ya.. Bi haftasonu toplanıp bitseymiş iyiymiş.. Neyse artık girebildigine gircen, girmediğine kader.. Kacıncı senen bilmiyorum ama en son 3 ders sınavı bitirme sınavı bişiler koyuluo.. Artık oyle verırsın olmazsa

Kaç gün oldu bilmiyorum ama hareketlerini rahatca yapabılıosan artık korse takmalısın bnce.. Bırazcık sıksın ama korse

Bi de beni düşün 33de dogum yapmıstm ılkını, herkes erken beklıo halıyle.. Ustune hastanede yattım, mıllet dogum yaptım sandı herkes dogurdum sanıo

Bende bugun gittim.. Hersey yolunda çok sukur.. O kadar yolunda ki nst tertemiz gram agrı sızı yok bence bu yenı nesıl bebişler doğmak istemiyo

Doktorla son kez ssvd konustum.. Denıycez.. Haftaya yatışım yapılcak, gereklı muayeneler sonucunda normal doğum uygunsa denıycez.. Eger degılse sezeryan olcak.. Bakalım nasipte ne olcak

Selam kızlar bugün 13.gün doğumdan sonraki, doktorum artık istediğin korseyi kullanmaya başlayabilirsin dedi. Bu yamuna korseyi kullanan var mı almayı düşünüyorum göbeğimi toparlaması için faydasını gören var mı

Arkadaşlar o değilde benim koltuklarım içine gömülüyodu enzanın pişmanlığını yaşadım 5 senede mundar oldu, hamileliğim boyunca tekli koltukta hayatım geçti ayaklarımı kırıp oturamıyodum, son zamanlar bişey olur korkusundan yatağımda düzgün yatamıyodum
Ama şuan deliksiz uyuyamasakta 1 saat bile yatakta istediğin gibi yatmanın verdiği mutluğu, ayaklarımı kırırak oturmanın verdiği hatta bacak bacak üzerine atmanın verdiği mutluluğu anlatamam size hani diyolar ya doğum yapana kurtuldun gözün aydın bence bunlar yüzünden diyolar darısı doğurmayı bekleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…