2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Geçirdiğimiz en uykusuz geceydi. 1.30dan 8e kadar durmadan emmek istedi Altını değiş emzir döngüsü içindeydim sinir krizi geçirecektim artık mama verdim ondan sonra rahatladık
Bizzde 12-6 arası uyanıktık 2 si birden dönüşümlü ama kızım hiç uyumadı gaz damlası aldı eşim daha gelmedi bakalım fayda edicek mi, bu arada mamada verdim uyur dedik yok uyumadı

Benn owli aldım kullanmadım doktor hiç bi faydası yok dedi korseye karşı bi doktormuş 15. Gün takıyım bende 1 saatte olsa zaten yağlı göbek kilomdan iyi gelir inşallah

Benn owli aldım kullanmadım doktor hiç bi faydası yok dedi korseye karşı bi doktormuş 15. Gün takıyım bende 1 saatte olsa zaten yağlı göbek kilomdan iyi gelir inşallah
Benimde doktorum doğum sonrası 5.saatte direkt medikal bir korse taktırdı, sizinkinin aksine korseye aşırı önem veriyor sanırım net bir cevabı yok korse meselesi tamamen kişisel görüşleri oluyor doktorun

Canım sizin bebişin kilo alımı nasıl şu an? Bugün bizim 10. Günümüz ama hala kilo alamamış ve doğum kilosunu bile yakalayamamış. Gerçekten daha ne yapmalıyım bilmiyorum
Geçen hafta Pazartesi kilosu 2170 di bu hafta içi tekrar kontrole gideceğiz ama günde 25–30 gram alıyoruz doktor kilo alımı iyi dedi.. anne sütüne protein katabilirsin canım bizim doktorumuz alıp kullanabilirsiniz dedi ama ben gaz problemi yaşamasın diye almadım kilo alımı düşük olsaydı kullanmaya başlıcaktık şükür gerek kalmadı

Ben nurse harveys aldım baya gaz çıkartmamıza yardımcı oldu bugün gecede gündüzde uyudu şükür kaç gündür uykusuzluktan perişan olmuştuk bizde tüm ev halkı
Aldım damladan. Mamaya mı karıştırıyoruz bunu. 20 damla yazıyor. Öyle mi kullanıyoruz?

Ağlama atakları ben cok geçiriyorum aşırı mutsuzum benim psikolojik sorunlarım olmaya başladı. Sütüm kesilecek diye ödüm kopuyor.
Gerçekten ben de aynı şeyleri yaşıyorum lohusa depresyonuna doğru gidiyorum. Bebeği doyuramıyormuşum gibi hissediyorum, ona iyi bakamıyorummuşum gibi. Bilmiyorum belki de anne olmaya hazır değildim

Gerçekten ben de aynı şeyleri yaşıyorum lohusa depresyonuna doğru gidiyorum. Bebeği doyuramıyormuşum gibi hissediyorum, ona iyi bakamıyorummuşum gibi. Bilmiyorum belki de anne olmaya hazır değildim
Galiba bende öyle. Bebeğimin yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor ki ağlıyorum. Evin içinde sanki bebek benim değilmiş gibi. Altını annem değiştiriyor. O soyup giydiriyor ben sadece emziriyorum. Bazen cocugu anneme bırakıp saatlerce uyumak istiyorum. Yarın annem evine dönüyor gitme diye yalvarasım var. Kara kara ne yapacağım nasıl yapacağım diye düşünüyorum. 21 yaşındayım daha onun mu etkisi var bilemedim. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen. Eşimin davranışlarıda değişti üstüne o da çok koyuyor. Bilmiyorum ne yapacağımı resmen çaresiz hissediyorum kendimi.

Benim yardım eden de yok. İlk bebeğim ve her şeyi tek başıma yapıyorum. Baktıkça ağlıyorum. Psikolojik destek alalım desek vakit bile yok. Her şey çok zor

Sanırım bu gece uyumama gecesiymiş dün zaten uyumamıştı, bu gece uyuşmadığı gibi bir de sürekli mama ve kucak istedi. Em son göğsüm de uyudu, uyanmaya çalışınca mememi emdi durdu falan; zor bir geceydi

Sabah ise aksi gibi çok yoğunduk. Önce yenidoğan çekimine gittik. Ardından çocuk doktoruna kontrole gittik, dedim bu çocuk çok yiyor, bazen arsızlıktan da ağızlarını aranır dedi. 90 ml mamayı yiyip hala aranıyor ve kusma da yok dedim. Hmm bu kız Baya obur o zaman, kusmadığı sürece ver, zaten istemediği zaman ne yaparsan yap yemez, yese de kusar dedi. En son 6.günde gitmiştik kontrole, 5 günde 200 gr almış. Doktor 25 gr bekleriz günlük ortalama ama bu kızın iştahı iyi belli diyor JuliJuli06 kendini hiç eksik hissetme. Benim sütüm iyi olduğu halde çocuğuma yetmiyor, mama takviyesi veriyorum. Laf edenlere tıka kulağını. Ne güzel hem sütümüzü hem mamayı yiyorlar, vücutlarını aç bırakmıyorlar. Sen bu kısma odaklan

Ardından da kendi doktorum bandajımı aldı, çok şükür mis gibi dikişim var ama Tuğçe’nin dediği gibi benim de orada hafif şişlik var. 20.gün sonrası korse tak dedi. Bu arada çok şükür vüxudumdakiler sivil ya da hpv değilmiş. Yine viral bir enfeksiyonmuş ama rahim ağzı kanserine sebep olmayan, takip gerektirmeyen bir türmüş. Havuz, spor salonu vs yerlerden bulaşabilir dedi.

Çok iyi bir anne olduğuna eminim. Bebeğin için de dünyanın en iyi annesi sensin. Sadece küçük bir bunalım yaşıyorsun ama geçecek sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Hem bebek hem sen zamanla birbirinize alışacaksınız.
Ancak küçük bir tavsiyem var lütfen terapi al. Vaktin yok ama online seans alabilirsin.
Eğer mama yiyorsa bir beslemesini babası yapsın. Sen uyu, kahve iç, canın ne istiyorsa onu yap. Böyle böyle adapte ol yeni hayatına.

Benim yardım eden de yok. İlk bebeğim ve her şeyi tek başıma yapıyorum. Baktıkça ağlıyorum. Psikolojik destek alalım desek vakit bile yok. Her şey çok zor
Canım bak benim hem annem hem kv geliyorlar ara ara. Ve inan onların olmadığı zaman daha rahatım. Ev dağılmış mı, umrumda değil. Uykusuz muyum yine umrumda değil. En azından yeri gelip iyi niyetli de olsalar kimsenin fikrini duymadan ilerliyorsun. Bak bebeğin göbek bağı düştü, anneme söylesem banyo yaptırmak için hemen yardıma gelir ama söylemeyeceğim. Biraz cesaretim de var, eşimle beraber yaptıracağım ilk banyosunu gece.
İnan evde birileri varken rahat rahat ağlayamıyorsun bile. İstediğin gibi ağla, içini boşalt

Çok iyi sonucu canım doktora götürmene gerek yok bol bol beslemeye devam et bi 4-5 güne zaten sarılık riski bitmiş olucak sonra kafan daha rahat olur beslenmesi daha rahat olur çocuğun

Üstesinden geleceğiz Allah büyüktür. Bunları ilk yasayan bizler değiliz herkesin basına gelebilir. Düzgün bi şekilde atlatacağız Allahın izniyle.

Kaç kilo doğdu senin bebiş canım

Ağlama atakları ben cok geçiriyorum aşırı mutsuzum benim psikolojik sorunlarım olmaya başladı. Sütüm kesilecek diye ödüm kopuyor.
İnan hepimizin psikolojisi anormal. Değişen hormonlar, uykusuzluk, endişe, doğum sonrası ağrılar hepsi bir etken. Sakin kalmaya çalış yalnız değilsin sütün de kesilmeyecek öyle şeyler getirme aklına emzirmeye devam et hiçbişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…