Sanırım bu gece uyumama gecesiymiş
dün zaten uyumamıştı, bu gece uyuşmadığı gibi bir de sürekli mama ve kucak istedi. Em son göğsüm de uyudu, uyanmaya çalışınca mememi emdi durdu falan; zor bir geceydi
Sabah ise aksi gibi çok yoğunduk. Önce yenidoğan çekimine gittik. Ardından çocuk doktoruna kontrole gittik, dedim bu çocuk çok yiyor, bazen arsızlıktan da ağızlarını aranır dedi. 90 ml mamayı yiyip hala aranıyor ve kusma da yok dedim. Hmm bu kız Baya obur o zaman, kusmadığı sürece ver, zaten istemediği zaman ne yaparsan yap yemez, yese de kusar dedi. En son 6.günde gitmiştik kontrole, 5 günde 200 gr almış. Doktor 25 gr bekleriz günlük ortalama ama bu kızın iştahı iyi belli diyor
JuliJuli06
kendini hiç eksik hissetme. Benim sütüm iyi olduğu halde çocuğuma yetmiyor, mama takviyesi veriyorum. Laf edenlere tıka kulağını. Ne güzel hem sütümüzü hem mamayı yiyorlar, vücutlarını aç bırakmıyorlar. Sen bu kısma odaklan
Ardından da kendi doktorum bandajımı aldı, çok şükür mis gibi dikişim var ama Tuğçe’nin dediği gibi benim de orada hafif şişlik var. 20.gün sonrası korse tak dedi. Bu arada çok şükür vüxudumdakiler sivil ya da hpv değilmiş. Yine viral bir enfeksiyonmuş ama rahim ağzı kanserine sebep olmayan, takip gerektirmeyen bir türmüş. Havuz, spor salonu vs yerlerden bulaşabilir dedi.