2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bugün depresyon günü belki de.. Bende sabahtan beri ağlak moddayım kendime göre sebeplerimde var tabi ama bu kadar ağlamakta fazla biliyorum. Ama duramıyorum işte. Aksi gibi hava da buz gibi ve araba arızalandı. Birkaç fgün araba olmayacak. Bir yere kaçma ihtimalimde sıfıra yakın yani. Arabasız burada hiçsin. Yürüme mesafesinde bir yer yok. Falan filan

Kolik olduğunu sanmıyorum. Sadece karnı ağrıdığından huzursuz. Sürekli ağlama moduna değil Allaha şükür. Emzik olayına da girdim. çok sabrımı sınarsa veriyorum artık

17. Gününde 2910 gr dı yani 465 gr almış doğum kilosunun üstüne
Ya benim kızım 3100 doğdu, 9. Günü 3240’dı. Bugün 16. Günü 3460’dı. Doğum kilosunu zamanında yakaladı ama günlük hesap yapınca 22.5 grama falan denk geldiğinden acaba yetersiz mi diye düşündüm sorun olsa doktorum uyarırdı ama herhalde ya

Sturex jel
Scarex jel
Contractubex
Kizlar sezeryan sonrası doktorum krem önerdi en başta olan ama ben bu iki jeli de kaydetmiştim.. bilgisi olanlar var mı hangisi daha iyi ve fiyatları nedir ??

Sadece anne sütümü veriyorsun ? Bir sorun olduğunu düşünmüyorum 25-30 gram almaları yeterli benimki 60 gram alıyor günlük ama bizimki fazla alıyor çok yiyor

Ben haftaya yatış yapcam.. Ssvd deniycez.. Gitmeden evde bişiler denerim artık.. Olursa ne ala olmazsa suni sancı vsvs deneriz.. Gerçi tabi doktor dikişlere bakcak muayene edecek uygunsa ssvd olcak.. Olmazsa zaten sezeryan olucak haftaya.. Sanrm 38+3 gibi yatış yapıcam.. Doktor Arıcak beni bakalım

Ya ekstra bişey yapıo musun rachel? Hurma, egzersiz yürüyüş ilişki vsvs.. Cunku tetıklemek lazım sanirim.. Bu nesil bebekler doğmak istemiyo gibi

Kaç yıl geçti sezeryanın üzerinden?

LadybirdDA canım biz bugün muayene olamadık.Randevu alırken ROP diye belirtmiştim anlamamişlar normal göz muayenesi vermişler.Baska güne verelim dediler randevuyu.Onlara sinirlenip oradan almadım başka hastaneden aldım pazartesi gününü ,o doktorda önce normal muayene ediyormuş gerek görürse ROP yapıyormuş umarım gerek görmez ve yapmaz bizde durumlar böyle haber vermek istedim

Sadece anne sütümü veriyorsun ? Bir sorun olduğunu düşünmüyorum 25-30 gram almaları yeterli benimki 60 gram alıyor günlük ama bizimki fazla alıyor çok yiyor
İlk mama verdim şuan anne sütüyle devam ediyoruz, gerçi benim yaptığım hesapta başta verdiği ödem yok ne kadar verdiğini bilmediğimden

Canım biz yarısını bir burnuna sıkıyoruz hemen çevirip sırtına vuruyorum ,diğer burnuna da aynı şekilde ilk yaptığımda o kadar çok çıktı ki şok olduk ama sonraki yaptiklarimizda çok bişey çıkmadı ama rahatlatıyor.

Sturex jel
Scarex jel
Contractubex
Kizlar sezeryan sonrası doktorum krem önerdi en başta olan ama ben bu iki jeli de kaydetmiştim.. bilgisi olanlar var mı hangisi daha iyi ve fiyatları nedir ??
Contractubex kullanıyorum diğerlerini denemedim. Benim ciddi bir kesiğim vardı ve o zaman doktorum da bunu önermişti. Şu an hiç bir izi yok. Yerini bile ben bildiğim için anlıyorum yoksa anlaşılmıyor. O yüzden güveniyorum contractubexe

Benim doktorum tam 39+4 e kontrole cagirdi, dogum kanalina girdiyse dogumu baslaririz girmediyse bakicaz gibi konustu ( benim anladigim sezaryena yonlendirecek) benim bebis biraz iri 38+5 de 3.600 geldi bu sebeple sanirim daha fazla beklemeyi teklif etmeyecek..

Hayırlısı olsun. İnşallah gerek kalmaz. Yoğun bakımda küvözde kaldınız değil mi sizde bizim gibi?

İlk mama verdim şuan anne sütüyle devam ediyoruz, gerçi benim yaptığım hesapta başta verdiği ödem yok ne kadar verdiğini bilmediğimden
Benimki 3100 doğdu, 2850 ile taburcu olduk. 11 günlüğüz taburcu olduğumuz kiloyla hesaplarsak 9 günde 410 gr almış. Geceleri 1 kere mama, çok zorlanırsak 2; onun harici anne sütüyle devam ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…