2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kızlar emziği verdim ama alamıyorum ağzından var mı püf noktası bu işin? Laps diye çekmek zararlı diye biliyorum. Nerden bildiğimi bilmiyorum ama dün gece hemen almıştım ağzından bu akşam vermiyor. Hem uyuyor, hem emiyor notmal mi bu?

En çok dikislerin uçları acıyor kalkarken sağa sola dönerken sanki açılıyor gibi oluyor. Bi de otururken bi sey yok ama ayağa kalkınca dik duramıyorum göbek bölgem kaburga kısımlar yabi kaburga ağrısı değil de etlerim acıyor ağrıyor bereli gibi hani bi yere vurursun içten berelenir öyle bi ağrı hissediyorum ayaktayken göbeğinde.
Senin bebegin ne zaman çıkacak canım ya da daha doğrusu ne zaman operasyon geçirecek damaktan??
Ben de ortada yazanı alacaktım açıkçası ama bu kremi kullanan baya var o zaman fikrim değişti
Contractubex aldım bugün, fiyatı maşallah
Kaça aldın

Sturex jel
Scarex jel
Contractubex
Kizlar sezeryan sonrası doktorum krem önerdi en başta olan ama ben bu iki jeli de kaydetmiştim.. bilgisi olanlar var mı hangisi daha iyi ve fiyatları nedir ??
Contractubex kremi ben gogus ameliyatim sonrasi kullandim hicbir ise yaramadi iz var illakide oluyor bence vucut yapisiyla alakali diye dusunuyorum iz olayi ve pahali bi kremdi yani bi 500 600 u vardir. Ben doktoruma iz icin krem kullanacakmiyim dedim hic gerek yok vucudun iz kalmaya musaitse ne kullansan kalir dedi zaten estetik dikis attim kalsada incecik bi cizgi olacak dedi o yuzden almadim ben

Ay fiyatını ben de merak ediyorum
Umarım bu dikişte de işe yarar

İnşallah her şey yolunda gider canım bol şans diliyorum
Ben saydıklarının hepsini yapıyorum. Artı olarak ahududu yaprağı çayı içiyorum günde 3 fincan ve ara ara ananas yiyorum. Henüz daha açılma yok ama

Anlıyorum canım bence de mantıklı olur. Zaten 39. hafta dolunca artık tamamen gelişmiş oluyorlar. Umarım istediğin gibi sağlıkla ve kolaylıkla ilerler
Ben de doktora geldim. Soracağım bakalım kanala girdi mi bebeğim diye. Hiçbir ilerleme yoksa suni sancı da başarısız olabiliyormuş Tek hissettiğim göbeğimin biraz aşağı inmiş olması. Ne nişan ne su gelmedi henüz

Ben de 39+4 te kontrole gideceğim. Şu ana dek açıklık hiç yok, gelecek hafta da açıklık olmazsa sezeryanı düşünebiliriz. Olabildiğince normal olsun istiyorum ama doktor en ufak risk derse hemen sezeryanı kabul ederim

Bende bir kaç damla damlatıp bekleyip çektim çok tıkanık ama o şekilde yapayım yarın

Bende en son 27 agustosta adet gordum pcos var bendede 20 ekimde kan testi negatifti yaklasik 16 gun falan gectiginde yani 6 kasimda hamile oldugumu ogrendim nasil hesaplicam haftami
Öğrendiğin tarihin bir önemi yok canım çünkü gebelik son adet tarihine göre hesaplanıyor ancak benim gibi adeti düzensiz olanlar veya gününü hatırlamayanlar ilk ultrason ölçümlerine göre gidiyor doktorlar. Benim son adet tarihine göre 22 Ekim'de doğum yapmam gerekirdi ama 12 Kasım'da yaptım. 3 haftalık farklılık var arada, ilk utrason tahmini doğum tarihi 10 Kasım verdi 12 Kasım'da doğum yaptım.

yildizsavascisi canım nasılsın? Ağrıların nasıl? Ben birkaç gündür iyiyim ama daha bebek bakımı dışında hiçbir iş yapamıyorum. Sende birde çocuk var, inşallah sen benden daha hızlı toparlarsın. Bebekle telefonumun varlığını bile unuttum takip edemiyorum artık forumu, fırsat bulmuşken yazayım dedim

İlk mama verdim şuan anne sütüyle devam ediyoruz, gerçi benim yaptığım hesapta başta verdiği ödem yok ne kadar verdiğini bilmediğimden
Çok takılma ya 1 aylıkken ortalama 750-1000 gram almışsa sıkıntı yoktur. Ama zaten çocuk beslenemese kendini belli eder huzursuz olur

Sturex jel
Scarex jel
Contractubex
Kizlar sezeryan sonrası doktorum krem önerdi en başta olan ama ben bu iki jeli de kaydetmiştim.. bilgisi olanlar var mı hangisi daha iyi ve fiyatları nedir ??
Contractubex kullanmıştım yine onu kullanıyorum. Fiyatı pahalı ne kadardı tam hatırlamıyorum

Emzik bırak o kendi atıyor zaten çenesi yorulunca annesi ben çekiyorum ya sert değil ama yavaş yavaş çekiyorum mecbur kalırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…