2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ocean d vitamini ve kreme 685 lira verdim

beni tam 40 +1 de cagirdilar prosedür nasil ilerleyecek bilmiyorum cevremde hic böyle olan da yok..
dr dan çıkınca yaz mutlaka sende yurtdisindasin ya belki aynidir başıma gelecekler :) bu arada keyfin nasil canim sanci var mi karnin düştü mü ya da herhangi baska belirti ?

Evet kuzum tam 1 ay kuvözde kaldı ama çok şükür toparladı yavrum sadece memeden emmekte zorlanıyor o yüzden sağıp biberon ile veriyorum inşallah meme reddi yaşamam
Bu bebeklerin işi belli olmuyor canım küçük bebekler daha güçlü oluyolar kendilerine baktırıyolar öyle böyle kızımdan sonra bunu anladım bende inşallah yaşamazsın yaşasan bile üzülme sakın önemli olan sağlıkla büyüyo olması

Gündemi 10 canım her memeden veya mamadan öncemi 5 sonrra bi 5 daha verdim iyi geldi gibi
Günde canım her beslenmesinden sonra değil yani mesela bizim gaz gece tuttuğu için ilk gün 20 verdim gece sonra günlük 10 verdim bugün de sabah 5 akşam 5 verdim çok verince bizde ishal yaptı çünkü sen gazı en çok olduğu saatte verebilirsin veya gece rahat uyur en azından bizede iyi gelmişti baya gaz çıkartmıştı

Çok iyi sonucu canım doktora götürmene gerek yok bol bol beslemeye devam et bi 4-5 güne zaten sarılık riski bitmiş olucak sonra kafan daha rahat olur beslenmesi daha rahat olur çocuğun
Canım m çok sağol içim rahatladı ikide bir dra götürüp kan testi vermek istemiyorum zaten bir damlacık birde bişey soracağım bugün hava soğuk diye klimanın yanında yatırdım kızımı üşümesin diye bu akşam üç dört kere öksürük tuttu çok pimpirikli bir anne oldum bu seferde öksürüğün e taktım ya inşallah devam etmez

Yok hayır ağızına damlatıyoruz ben çok gaz sıkıştırdığı ilk gece 20 verdim ama daha sonra 10 vermeye başladım
20 damla verdim saat 6da. Yarım saat önce ağlamaya başladı. Bende uyuyakalmışım. Bir fırladım uyku sersemi doğruca alt açma operasyonuna giriştim hiç bakmadan. Meğer daha yapmamış açmamla kaka yapmaya başladı toparlamaya çalışırken birde çiş yaptı üstüne.. Rahatlamıştır inşallah

Sab simplex ve nurse harveys aynı anda verilir mi acaba? Diğer bitkiseli vermedim bugün hiç. Günlük 4doz sab simplexin 3dozunu verdim. 4.akşam dozu için kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?

Sturex jel
Scarex jel
Contractubex
Kizlar sezeryan sonrası doktorum krem önerdi en başta olan ama ben bu iki jeli de kaydetmiştim.. bilgisi olanlar var mı hangisi daha iyi ve fiyatları nedir ??
Ben scarex jel kullanıyorum ama daha bir etkisini göremedim çok minik bir şey hemen bitiyor. Ben unutuyorum bir de kargaşadan sürmeyi günde 1 kez sürüyorum ondan da olabilir

Emzik bırak o kendi atıyor zaten çenesi yorulunca annesi ben çekiyorum ya sert değil ama yavaş yavaş çekiyorum mecbur kalırsam
Dediğin gibi kendi attı dün akşam kolayca bırakıp, bugün böyle sıkı sıkı yapışınca panik oldum nedense

Uyuyan bebeğini özlemek çok normal dimi? Fotoğraflarına bakmak ve böyle kameradan izlemek

Aa, vallahi hayal meyal hatırladım o hissi sen yazınca şimdi. Normal, normal. Yani ilk bebek için gayet normal.

İkincide oh çok şükür uyudu (hatta tercihen uyudular), gidip ben de uyuyayım modunda oluyoruz daha çok

Ocean d vitamini ve kreme 685 lira verdim
D vitamini bebek için mi? Bize kimse bişey demedi. Dün aklıma geldi benimde. PDR diye bir vitamini var. Onun içinde var d vit ama yeterlimidir bilmiyorum. Cuma günü dr kontrolündeydik ama bişey demedi. Zaten aklımızda olan şeyleri bile soramamışız.

Bana asmdeki ebe verdi ama kullanmamıştım. Doktor bana da söylememişti, bugün ben sordum temiz içerikli hangisini önerirsiniz diye, ocean dedi. Ben 6.gün kontrole gitmiştim, bugünkü kontrole kadar aklıma takılan tüm soruları telefona kaydettim yoksa o anda bende unutuyorum. Kadın doğumcuya soracağım çoğu şeyi unuttum mesela bugün

annelik çok değişik dün gece de gözünün içine bakıyordum uyusun diye
Yanımda olduğu halde çıldırıyorum baktıkça. Sanırım hayatta en çok ihtiyacım olan şey bir evlatmış
Benim de öyle. Hele o kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…