2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İyi çok şükür çok sevindim bizimkinin hala emmesi problemli. O yüzden beslenemiyor Allah yardımcımız olsun çok zormuş küçük bebek. Cuma tekrar kontrole gideceğiz bakalım alacak mı? Ona göre doktora sorarım bu protein işini.

Oh cok sukur gozun aydin canim senide uykusuz gunlerimizde gecelerimizde gormekten seref duyariz artik

Ay maşallah sağlıkla büyüt minnoşu

Benimki de emmiyor canım sağıp biberon ile 40 cc veriyorum emmesi için uğraşıyorum ama olmuyor seninde erken doğum mu

ayyy cok sevindim senin adına darisi bizim basimiza olsun böyle dogum ne guzel Allah im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Ya mesela benim çok uykum vardı uyudum annem mama vermiş bebişe 3 saat kalktığımda öyle aman aman doluluk yoktu o yüzden. Ama normal uyumadığım zaman o ne zaman isterse emziriyorum akşamları zaten beni emzik niyetine kullanıyor annem çok suk emzirdiğim için dolmuyor sütün var diyor ama 3 saatte aman aman taş gibi olmuyor belki sağım yapsam be kadar olduğunu daha iyi anlardım

Benimki de emmiyor canım sağıp biberon ile 40 cc veriyorum emmesi için uğraşıyorum ama olmuyor seninde erken doğum mu
Ben seni tebrik etmek istedim. Bebek emmediği halde sağım yapıp onu vermek çok özveri çünkü
Bir de sorum olacak. Peki sadece 40 cc mi içiyor?

Ayy bende bakıyorum acaba kaçırdım mı diye maşallah paşaya yaa çok güzel bşr doğum olmuş maşallah rabbim evladınızı size bağışlasın hayırlı güzel uzun ömürleri olsun

Bıızmkı artık aglamıo servıse bınerken, okuldayken oryantasyon iyi gecıodu ama servise binerken sabahları yaka paça oluyoduk Allaha şükür o da gectı.. Bugun dio ki anne bugun sen beni alsana okuldan neyse Allahtan bu hafta öğretmenler günü de hedıyeleri vermeye gitcem, dönüşte beraber dönelim diyorum ama inşallah canıma okumaz park diye tutturmaz filan varya okul acıldı acılalı parka gitmio resmen cocuk

Ay nasıl güzel Bi doğum maşallah Allah analı babalı büyütsün.. Dilken varya dört dörtlük olmuyo kımsenın, inanki.. Doğum güzel olsa, sonradan bişey oluyo, ama illaki oluyo.. Senın cok guzel olmus valla.. Çatır çatır doğurdun, hemde ne sabırla geldin bu zmna kadar.. Maşallah

Maşallah size sağlıkla büyüt inşallah ne güzell geçmiş

Bende hareketlerle destekliyorum kendide sürekli çıkartıyor ama heralde bazen sancı tutuyo o yüzden ıkınıyor sonra bişey yapmasamda kendiliğinden çıkartıyor ama belli saatlwrde oluyor bu hep o zaman normal bi süreç kabul ediyorum damla vermiycem ıkınıyor kızarıyo suratı diye kıyamıyordum ama ilaç vermekte istemiyorum

Ama biberondan emiyor seninki şükür. Benimkine başlarda şırıngayla damla damla verdik beslemek bir saati geçiyordu bu yüzden. Sonra biberona geçtik ama onu da çekemiyor 20 cc sütü yarım saatte zor içiyor. Sonrada resmen yorgunluktan bayılıp kalıyor. Erken doğmadı aslında 37+5 ama benimkinin gelişimi anne karnında geriydi zaten.

Hey maşallah çok sevindim canısı çok güzel bir doğum hikayesi olmuş oğluşunda sağlıklı Allah analı babalı büyütsün

Canım katater ile beslemeyi denemiş miydin?

Kızlar benim bebe 4 saattir uyuyor ve beslenmedi. Uyandırmıyorum sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yarım saat daha uyanmazsa uyandırayım diyorum
Bırak uyusun çocuğun uykusunu bölme annesi benimki bugün 5 saat emmedi çok güzel uyudu bende kaldırmadım ilerde böyle uyusunlar diye dört göz bakıcaz o yüzden bırak uyusun bence

normal biberonla besliyorsun dimi ? Anne göğsüne uygun olanlarla besleyip daha da yorma bebişini normal biberonla besle ki daha çok beslensin senin içinde işkence olmasın beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…