- 11 Ekim 2020
- 558
- 583
- 53
- 32
Senin bebis kac gunluk canim bizimki 11 gunluk siringayla veriyorum eds yontemi ile zor oluyorBiberonla veriyorum ben.
İyi çok şükür çok sevindim bizimkinin hala emmesi problemli. O yüzden beslenemiyor Allah yardımcımız olsun çok zormuş küçük bebek. Cuma tekrar kontrole gideceğiz bakalım alacak mı? Ona göre doktora sorarım bu protein işini.Geçen hafta Pazartesi kilosu 2170 di bu hafta içi tekrar kontrole gideceğiz ama günde 25–30 gram alıyoruz doktor kilo alımı iyi dedi.. anne sütüne protein katabilirsin canım bizim doktorumuz alıp kullanabilirsiniz dedi ama ben gaz problemi yaşamasın diye almadım kilo alımı düşük olsaydı kullanmaya başlıcaktık şükür gerek kalmadı
Oh cok sukur gozun aydin canim senide uykusuz gunlerimizde gecelerimizde gormekten seref duyariz artikAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Ay maşallah sağlıkla büyüt minnoşuAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Benimki de emmiyor canım sağıp biberon ile 40 cc veriyorum emmesi için uğraşıyorum ama olmuyorİyi çok şükür çok sevindim bizimkinin hala emmesi problemli. O yüzden beslenemiyor Allah yardımcımız olsun çok zormuş küçük bebek. Cuma tekrar kontrole gideceğiz bakalım alacak mı? Ona göre doktora sorarım bu protein işini.
ayyy cok sevindim senin adınaAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Ya mesela benim çok uykum vardı uyudum annem mama vermiş bebişe 3 saat kalktığımda öyle aman aman doluluk yoktu o yüzden. Ama normal uyumadığım zaman o ne zaman isterse emziriyorum akşamları zaten beni emzik niyetine kullanıyor annem çok suk emzirdiğim için dolmuyor sütün var diyor ama 3 saatte aman aman taş gibi olmuyor belki sağım yapsam be kadar olduğunu daha iyi anlardımEmzirmek için 2.5-3 saat aralığı bekleyince gündüzleri dokuyor ve bebeğin boşaltmasını sağlıyormuşuz, daha sık emzirirsen dedi doktorum hem gaz sorunu artar hem de göğsün tam dolmadan istediği kadar süt içemeyeceği için kısır döngüye girersin doymaz dedi. Buna dikkat ettiğimden beri sanki daha iyiyiz. Bir de memede çok kalmayıncada kalanını sağıyorum ben dolaba koyuyorum maksat içerideki süt boşalsın, tekrar dolabilsin diye.iki farklı çocuk doktoruna gidiyorum işte bende napıyım ikisinin tavsiyeleri birbiriyle örtüştürüp uygulamaya çalışıyorum. emzirmek gerçekten farklı bir anksiyeteymiş..
Ben seni tebrik etmek istedim. Bebek emmediği halde sağım yapıp onu vermek çok özveri çünküBenimki de emmiyor canım sağıp biberon ile 40 cc veriyorum emmesi için uğraşıyorum ama olmuyorseninde erken doğum mu
Ayy bende bakıyorum acaba kaçırdım mı diye maşallah paşaya yaa çok güzel bşr doğum olmuş maşallah rabbim evladınızı size bağışlasın hayırlı güzel uzun ömürleri olsunAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Okulun mevcudu 5 olunca herkese ayrı bir saat vermişler biz 10 da gittik tek başına öğretmen ve psikologla beraber bire birde çok iyiydi. Sonra oranın kurum sahibi kendi kızını getirdi aynı sınıftalar baya mutlu ayrıldık. Ben böyle mutlu ayrılandan ayrı bir korkuyorum her gün gelmesi gerektiğini anlayınca bir isyan çıkarabiliyorlar. Perşembe belli olur yarım gün gibi kalacak o zaman bakalım neler olacak
Yok benimki bu kadar sorun yaşamıyor ya başlamıyım benİşte ıkınıyor ıkınıyor geçmiyor, bitmiyor. Sürekli dalıp dalıp uyanıyor. Uykuya geçemiyor, huzursuz oluyor. Ciyak ciyak bağırdığıda oluyor aradagece 3lere kadar sürüyor işte öyle böyle.
Ayy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Maşallah sizeAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Bende hareketlerle destekliyorum kendide sürekli çıkartıyor ama heralde bazen sancı tutuyo o yüzden ıkınıyor sonra bişey yapmasamda kendiliğinden çıkartıyor ama belli saatlwrde oluyor bu hep o zaman normal bi süreç kabul ediyorum damla vermiycemBen hiç başlamadım daha gazı olunca masajla hareketle çıkarıyorum. İlkinde sebepsiz durduk ağlamalar hiç susmamalar sonucu başlamıştık hemen 10 günlük filan bu kendi kendine sürekli pırtlıyorıkınması varsa ben destekliyorum tabii bezini açıp havalandırıyorum ayakları oynatıyorum filan genelde hemen yapıyor. Bazen iyice emip yapmak istiyor memeyle kavga ede ede emip üzerine kusup yapıyor kakayı
Ama biberondan emiyor seninki şükür. Benimkine başlarda şırıngayla damla damla verdik beslemek bir saati geçiyordu bu yüzden. Sonra biberona geçtik ama onu da çekemiyor 20 cc sütü yarım saatte zor içiyor. Sonrada resmen yorgunluktan bayılıp kalıyor. Erken doğmadı aslında 37+5 ama benimkinin gelişimi anne karnında geriydi zaten.Benimki de emmiyor canım sağıp biberon ile 40 cc veriyorum emmesi için uğraşıyorum ama olmuyorseninde erken doğum mu
Hey maşallahAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Canım katater ile beslemeyi denemiş miydin?Ama biberondan emiyor seninki şükür. Benimkine başlarda şırıngayla damla damla verdik beslemek bir saati geçiyordu bu yüzden. Sonra biberona geçtik ama onu da çekemiyor 20 cc sütü yarım saatte zor içiyor. Sonrada resmen yorgunluktan bayılıp kalıyor. Erken doğmadı aslında 37+5 ama benimkinin gelişimi anne karnında geriydi zaten.
Bırak uyusun çocuğun uykusunu bölme annesiKızlar benim bebe 4 saattir uyuyor ve beslenmedi. Uyandırmıyorum sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yarım saat daha uyanmazsa uyandırayım diyorum
normal biberonla besliyorsun dimi ? Anne göğsüne uygun olanlarla besleyip daha da yorma bebişini normal biberonla besle ki daha çok beslensin senin içinde işkence olmasın beslenmeAma biberondan emiyor seninki şükür. Benimkine başlarda şırıngayla damla damla verdik beslemek bir saati geçiyordu bu yüzden. Sonra biberona geçtik ama onu da çekemiyor 20 cc sütü yarım saatte zor içiyor. Sonrada resmen yorgunluktan bayılıp kalıyor. Erken doğmadı aslında 37+5 ama benimkinin gelişimi anne karnında geriydi zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?