2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
1 aylık aşısı canım 1 tane bacaktan vurdular ismini sormadım ama sanırım hepatit 2 doz diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam
O aşı ateş yapmıyor diye biliyorum biz 2 kg yeni geçtiğimiz için 1. Doz yapıldı şükür ağrı ateş olmadı 2. Ay aşısı zormuş ama

Öyleymiş gerçekten alışırız İnşallah biran önce anneliğe

Ayy maşallah ya darısı normal doğum bekleyen diğer arkadaşlara hayırla sağlıkla büyüt inşallah

Çiş konusu hakkında bir fikrim yok maalesef

Lohusa depresyonu benimde her dogumdan sonra oldu ama geciyor en kısa 2 hafta en uzunu 2 ay surdu bende sonrada boşa ağlamışım diye kendine kızıyorsun hormonlardan hepsi inanın geciyor asıl en kolayı ilk bebek o uyuyunca sende yatarsin ama 2.3. Öyle olmuyor mecbur digerlerine bakiyorsun

Aynen zaten ona üzülüyorum, başka çocukların ailesi almaya gelınce özeniyor.. İçim eriyor ya okul cok yakın 300mt filan nerdeyse, ama yokuş.. O yokuş yüzünden servise verdim valla.. Sabah götürmek hele aç karnınayım, geberıodum yokuşu çıkarken ya Eymen Bi kere bişey yapınca devamlı onu tutturan Bi cocuk, diğer çocuklar da boyle midir bilmem.. Şimdi mesela cuma alcam ya okuldan, sürekli gel beni al dıye yiycek beni park da soguk olur sımdı ama tutturursa yandım.. 36dan snra tahammülüm bayagı bayagı azaldı herseye karsı.. Eymene bakmak zor gelıo artık.. Cidden de ağır ya, koltukta uyuyakalınca babayı beklıorz valla yatagına koymak için, bnm imkansız artık.. 22 kıloyu gecmstır kesin tartmadık bayagıdır

Yok hayır sorun aslında biberon meme tutmamasından ziyade çekişinin kuvvetli olmaması. 20 cc sütü kan ter içinde içirmeye çalışıyorum ağzını kilitliyor içmek istemiyor.
Büyüyecek annesi umarım rahatça içebildiği bir biberon bulursun
Bizimki de kimseye benzemiyor saçları hafif dökülmeye başladı Peranın da ama uzun hala
Kızlar aşıdan sonra dr şurup verdi bir çay kaşığı dedi ateşi olursa biz öğlen verdik fakat Şuan çok ağrısı var huzursuz 10 dakikada bir uyanıyor ateşi yok tekrar vermem gerekir mi ?
Aşıdan değildir belki ya ateşi yoksa vermesen mi acaba? bizim doktorumuz huzursuzluk olmaz demişti ilaç vermedi.

Gerçekten kendime vakit ayırmaya o kadar ihtiyacım var ki. Ama bebeği de yalnız bırakamıyorum. İşin tuhafı kendim psikoloğum asla bu bunalıma girmem diyordum ama büyük konuşmamak lazımmış. Fırsatım olunca ilk işim terapi almak olacak. Teşekkür ederim

Evet tek olmak bazen bana da daha iyi geliyor ama eşim işteyken bebek uyudugunda ben de burine emanet edip uyumak isterdim. 15 gün oldu göbek bağı düşmedi o da canımı sıkıyor

Bende avent kullanıyorum sağınca onla veriyorum benimki çok hızlı bitiriyor onda 30 cc 1 dakkaya temiz Şu wee marka varya onu dene bide bazen ummadığın şeyler harika etki ediyor beslenmesi ne kadar hızlı olursa senin için o kadar iyi olur yoksa böyle çok yorulursun. Silikon göğüs ucu çok gaz yapıyor senin bebişin neden seni ememiyor canım ?

O aşı ateş yapmıyor diye biliyorum biz 2 kg yeni geçtiğimiz için 1. Doz yapıldı şükür ağrı ateş olmadı 2. Ay aşısı zormuş ama
2 ay aşısında 3 iğne var sanırım biri ağızdan 2 tane vuruluyor evet ama her bebiş Farklı diğer oğlumda böyle huzursuzluk vs çok yaşamazdım aşılarda inşallah sende yaşamazsın bugün iğneden sonra hiç uyumadı 2 numaram Şuan hala kolumda yatağa koyduğum an çığlığı basıyor sanırım iğneye ek gazıda var gibi geldi gaz damlası verdim şükür daldı gibi kucağımda bakalım inşallah uyanmaz

soyasosu yok vermedim asıl sorunumuzu buldum aşıdan sonra sık uyandı çok huzursuz oldu çokta fazla emdi sanırım çok beslendiği için gazda sıkıştırdı biraz gaz damlası verdim şimdi azcık sakinleşti ama yatağa koyunca ağlıyor kucağımda bekliyoruz kukuman kuşu gibi emzik tutsa varya tüm sorunumuz kalkacak ortadan canı yandıkça beni emmek istiyor emzik emse rahatlasa keşke

Son düzenleme:
1. Ay aşısından 1 gün sonra kızım 16 saat uyumadı hiç unutamadığım bi gündü gerçekten huzursuzluk yapmış olabilir umarım kısa sürer canım

Canım muayenede rahim ağzı kapalı çıktı ama doktor yumuşamaya başlamış dedi. Bebeğin amniyo sıvısı da normalmiş. Bana 41.hafta dolana kadar istediğin zaman doğumu başlatırım dedi. Ben de cuma günü olsun dedim. 40+3 oluyorum tam o gün.
Keyfim yerinde canım karnım göğüs altından 4-5 parmak kadar boşluk oluştu yani göbeğim iniyor. Umarım cumaya kadar kendiliğinden gelir bebeğim de müdahaleye gerek kalmaz. Şimdiden heyecanlandım ama nedense böyle gün de konuşunca daha farklı hissettim
Senin nasıl geçiyor sürecin canım? Neler yapıyorsun?

Dilkenn Canım çok tatlı bir doğum hikayen olmuş. Hiçbir süreç mükemmel olmuyor. Yine de bebeğinin doğum aşamasının böyle hızlı ve su gibi geçmesine çok sevindim Sağlıkla büyüsün güzel oğlun.

1. Ay aşısından 1 gün sonra kızım 16 saat uyumadı hiç unutamadığım bi gündü gerçekten huzursuzluk yapmış olabilir umarım kısa sürer canım
Benim ilk oğlum baya rahat bir bebekmiş bunu anladım ikinciden sonra evet canım huzursuzluk yaşadıkça emdi emdi baya en son gaz vurdu demek çünkü aşıdan sonra gazı yoktu çıkartmıştı tuvaletini vs yapmıştı üst üste emince haliyle öyle sakinleşiyor yeni uyudu şükür 3 saat uyur diye umuyorum sen nasılsın bu arada ben baya bir girememiştir bebişler nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…