Yaa arada sende git görüyor demek ki oradaki çocukları bir de anne baba alanları özeniyorBıızmkı artık aglamıo servıse bınerken, okuldayken oryantasyon iyi gecıodu ama servise binerken sabahları yaka paça oluyodukAllaha şükür o da gectı.. Bugun dio ki anne bugun sen beni alsana okuldan neyse Allahtan bu hafta öğretmenler günü de hedıyeleri vermeye gitcem, dönüşte beraber dönelim diyorum ama inşallah canıma okumaz park diye tutturmaz filan varya okul acıldı acılalı parka gitmio resmen cocuk
O kadar normal bence aynı benimkide öyle özellikle gece 4 6 arası çok sancısı oluyor ama bende normal kabul ediyorum. Doktorda çok aktif çalışıyor bağırsakları verme bence çok zorlanırsan verirsin dedi. Üzerimde uyuyor genelde gazı olunca sonra iyice dalınca yerine koyuyorumBende hareketlerle destekliyorum kendide sürekli çıkartıyor ama heralde bazen sancı tutuyo o yüzden ıkınıyor sonra bişey yapmasamda kendiliğinden çıkartıyor ama belli saatlwrde oluyor bu hep o zaman normal bi süreç kabul ediyorum damla vermiycemıkınıyor kızarıyo suratı diye kıyamıyordum ama ilaç vermekte istemiyorum
Benimki de 2 saattir uyuyordu baktım deli gibi çiş yapmış altını alıp emzirip yatırıyım dedim ama inşallah pişman olmamKızlar benim bebe 4 saattir uyuyor ve beslenmedi. Uyandırmıyorum sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yarım saat daha uyanmazsa uyandırayım diyorum
Teşekkür ederim canımBen seni tebrik etmek istedim. Bebek emmediği halde sağım yapıp onu vermek çok özveri çünkü
Bir de sorum olacak. Peki sadece 40 cc mi içiyor?
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahAyy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
Teşekkür ederim tecrübeli anneO kadar normal bence aynı benimkide öyle özellikle gece 4 6 arası çok sancısı oluyor ama bende normal kabul ediyorum. Doktorda çok aktif çalışıyor bağırsakları verme bence çok zorlanırsan verirsin dedi. Üzerimde uyuyor genelde gazı olunca sonra iyice dalınca yerine koyuyorum
D vitamini bebek için mi? Bize kimse bişey demedi. Dün aklıma geldi benimde. PDR diye bir vitamini var. Onun içinde var d vit ama yeterlimidir bilmiyorum. Cuma günü dr kontrolündeydik ama bişey demedi. Zaten aklımızda olan şeyleri bile soramamışız.
Biberon tercihini mi değiştirsen acaba ? Ben aventin yeni çıkan response olanı aldım onunla besleyemedik Dr. Browns il çok rahat ediyor. Benim 34.hafta doğdu ama anne karnında üç haftalık gerilik vardı o yüzden 1440 gram doğduAma biberondan emiyor seninki şükür. Benimkine başlarda şırıngayla damla damla verdik beslemek bir saati geçiyordu bu yüzden. Sonra biberona geçtik ama onu da çekemiyor 20 cc sütü yarım saatte zor içiyor. Sonrada resmen yorgunluktan bayılıp kalıyor. Erken doğmadı aslında 37+5 ama benimkinin gelişimi anne karnında geriydi zaten.
Kızlar benim bebe 4 saattir uyuyor ve beslenmedi. Uyandırmıyorum sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yarım saat daha uyanmazsa uyandırayım diyorum
Ben 5 haftayıkken keseyi gördüm, 7 gün sonra kalp atışını duymuştuk. Duyarsınıs benceInsallah keseyi gordugumde 5 haftalik olsa suan 2 hafta gecti 7 8 haftalik olmusumdur diye dusunuyorum kalp atisini duyar miyim sizce
Yok hayır sorun aslında biberon meme tutmamasından ziyade çekişinin kuvvetli olmaması. 20 cc sütü kan ter içinde içirmeye çalışıyorum ağzını kilitliyor içmek istemiyor.Canım katater ile beslemeyi denemiş miydin?
Yaaa çok güzel saçları olur ama yumuşak oluyor genelde böyle saçlı bebelerSaçlarının üstü havaya kalkık duruyor hep david beckhamın gençlik hali gibi (saçlarımın üçgen şeklinde ortada birleştiği)çok dalga geçiyorum tipiyle
Doktor avent ve lansinoh kullan dedi. İkisi de var. Dönüşümlü deniyorum. Hatta silikon göğüs ucu aldım onunla bir kaç defa çekti ama içmek istemiyor. Sen hangi biberonu önerirsin canım yarın aldırayım hemennormal biberonla besliyorsun dimi ? Anne göğsüne uygun olanlarla besleyip daha da yorma bebişini normal biberonla besle ki daha çok beslensin senin içinde işkence olmasın beslenme
Yarın biberon araştırıp alacağın hemen. Mantıklı olabilirBiberon tercihini mi değiştirsen acaba ? Ben aventin yeni çıkan response olanı aldım onunla besleyemedik Dr. Browns il çok rahat ediyor. Benim 34.hafta doğdu ama anne karnında üç haftalık gerilik vardı o yüzden 1440 gram doğdu
25günlük olduk. Küvözdeyken şırıngayla beslendi. Biz aldığımızda da biberona başladık. Meme + mama devam ediyoruz bakalım gittiği yere kadar.Senin bebis kac gunluk canim bizimki 11 gunluk siringayla veriyorum eds yontemi ile zor oluyor
Geçmiş olsun canım.. Ne aşısı oldu bebişKızlar aşıdan sonra dr şurup verdi bir çay kaşığı dedi ateşi olursa biz öğlen verdik fakat Şuan çok ağrısı var huzursuz 10 dakikada bir uyanıyor ateşi yok tekrar vermem gerekir mi ?
Ayy kızlarrr çok çok özür diliyorum sizleri habersiz bıraktım telefonumun şarjı bitmişti, biz çok iyiyiz çok şükür2750 gram bir bal dudiş doğdu çok şükür sağlığı yerinde ve yanımda benim için çok hızlı geçen bir doğum oldu. 2.5 cm açılma olana kadar evde sancımı çektim yani dayanilamayacak bir ağrım yoktu ama evde 5 saat çektiğim sanciya bı 6-7 cm açıklık olmuştur demiştim ama ola ola 2.5 cm olmuş ama hastaneye gittikten sonrası çok hızlı gelişti bir anda 6 cm açıklık oldu ebe geldi kakan varmış gibi his gelecek olursa haber et dedi arkasını döndü giderken bana bir sancı girdi bildiğin kaka yapicam sandım ve sonra bağırdım çocuğun kafası geldi doguruyorum geliyor geri dön ebe haniiimm diye bağırdım ebe döndü ama bana inanmadı psikolojik sandı sonra bir baktı kalk kalk kalk çocuk geldi dedi eliyle çocuğun kafasını içeride tuttu beni çatala aldılar 2 kere ikindim oğlum doğdu o anı anlatamam bizim çaki doğduğu gibi doktorun yakasına yapışıp bırakmadı doktor oğlum bıraksana yakamı diye baya uğraştı elini açmak için tabii her güzel şeyin bir sonu-sonucu var bunu ben de yaşamış oldum.. bekledik bekledik eşi çıkmadı karnimdan bastirdilar, masaj yaptilar yok.. eş içeri yapışmış beni uyutmak zorunda kaldılar doktor kürtaj yapması gerektiğini ve orayı bildiğin elini sokup kürekle kazımak zorunda olduğunu söyledi ben uyutuldum oğlum babasıyla beraber odamıza gitti beni de yarım saat sonra getirdiler. çok şükür ağrım sızım yok alt tarafta da birkaç dış dikişim varmış. Allah'ım benim ve oğlumun yüzüne baktı ikimiz de çok iyiyiz sütüm geldi ogluş da hemen memeyi tuttu soran, merak eden herkese çok teşekkür ederim kızlar ben de artık aranıza katıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?