2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yaa arada sende git görüyor demek ki oradaki çocukları bir de anne baba alanları özeniyor Valla o kadar sabırla davrandım ki bugün vitamin diye tutturdu şekeri bilmiyor vitamin tatlı ya redoxon kids midir nedir okula gitmeden onu aldırdı. Çıktık okuldan a101 e gidicem dedi artık migrostanda bıktı ordan kendine erkek çorabı aldı. Ne dediyse yaptım ama öğlen uykusunu ayakta uyumak istiyorum diye krize girince daha fazla dayanamadım ve okulun ne kadar doğru bir karar olduğunu bir kez daha anladım Azıcık oynatırsın ya parkta bir şey olmaz son güne kadar bizimki kucağıma geliyordu Eymen gerçi iki katı Bade nin

O kadar normal bence aynı benimkide öyle özellikle gece 4 6 arası çok sancısı oluyor ama bende normal kabul ediyorum. Doktorda çok aktif çalışıyor bağırsakları verme bence çok zorlanırsan verirsin dedi. Üzerimde uyuyor genelde gazı olunca sonra iyice dalınca yerine koyuyorum

Kızlar benim bebe 4 saattir uyuyor ve beslenmedi. Uyandırmıyorum sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yarım saat daha uyanmazsa uyandırayım diyorum
Benimki de 2 saattir uyuyordu baktım deli gibi çiş yapmış altını alıp emzirip yatırıyım dedim ama inşallah pişman olmam Bende hiç kaldırmazdım ama gece ben uyuyorsam şimdi bayılmadan önce kendim için tüm önlemleri alıyorum ki bir daha uyanmasın

Ben seni tebrik etmek istedim. Bebek emmediği halde sağım yapıp onu vermek çok özveri çünkü
Bir de sorum olacak. Peki sadece 40 cc mi içiyor?
Teşekkür ederim canım küçük bebek zor elimden geleni yapmaya çalışıyorum işte..
Taburcu olduğumuz zaman doktor 30 cc şeklinde besliyordu eve gelince aynı şekilde devam ettik ama kilo aldıkça ben 40 cc ye çıkardım şimdi o şekilde ilerliyoruz zaten sütü fazla aldığı zaman kusup geri çıkartıyor

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün inşallah

Teşekkür ederim tecrübeli anne benimkinin uykuya dalması gece çok sıkıntı oluyo ya illa kalkıyor 1-2 saat gözler açık uyusun diye herşeyi yapıyoruz ama illa oyalanıp öyle uyuyor buna bi çözüm bulmam lazım geceleri emip uyumasını istiyorum gündüz böyle yapıyoruz çünkü

Kızlar üşütmeden kaynaklı kusma ile yemeden kaynaklı kusmayı nasıl ayırt ederiz? Bugün çekim yapılan yer biraz soğuktu. Az önce bebeğimi emzirdim ama öyle fazla olduğunu düşünmüyorum, ki normalde yediklerini düşünürsek. Sonrasında da bir anda kustu. Acaba üşüttü mü diye endişe ediyorum, burnu da hafif hırıltılı

Küvezdeyken aldırmıştı bize de doktor d vitaminini (tree d vit). Bu arada demiri de erken başlayacağız küvezde kaldığı için dedi. Çok kan almışlar ya. Normalde 4. Ay başlanıyor galiba, biz ikide başlarız dedi.

Son düzenleme:
Biberon tercihini mi değiştirsen acaba ? Ben aventin yeni çıkan response olanı aldım onunla besleyemedik Dr. Browns il çok rahat ediyor. Benim 34.hafta doğdu ama anne karnında üç haftalık gerilik vardı o yüzden 1440 gram doğdu

Kızlar benim bebe 4 saattir uyuyor ve beslenmedi. Uyandırmıyorum sizin de tavsiyeleriniz doğrultusunda. Yarım saat daha uyanmazsa uyandırayım diyorum

Yatmadan uyandır ya benimki ben yattıktan bir buçuk saat sonra uyanmış, uyandırıp emzirmediğime pişman oldum, uyandırdılar uykumun en güzel yerinde

Saçlarının üstü havaya kalkık duruyor hep david beckhamın gençlik hali gibi (saçlarımın üçgen şeklinde ortada birleştiği) çok dalga geçiyorum tipiyle
Yaaa çok güzel saçları olur ama yumuşak oluyor genelde böyle saçlı bebeler bizimki baya keltoş kaldı doğduğunda daha çoktu sanki uzamadı ne zaman uzayacak acaba zaten çok Farklı bir bebiş değişik geliyor bize hiç benzemiyor filan saçları çıkınca belki değişir diye bekliyorum

normal biberonla besliyorsun dimi ? Anne göğsüne uygun olanlarla besleyip daha da yorma bebişini normal biberonla besle ki daha çok beslensin senin içinde işkence olmasın beslenme
Doktor avent ve lansinoh kullan dedi. İkisi de var. Dönüşümlü deniyorum. Hatta silikon göğüs ucu aldım onunla bir kaç defa çekti ama içmek istemiyor. Sen hangi biberonu önerirsin canım yarın aldırayım hemen

Yarın biberon araştırıp alacağın hemen. Mantıklı olabilir

Kızlar aşıdan sonra dr şurup verdi bir çay kaşığı dedi ateşi olursa biz öğlen verdik fakat Şuan çok ağrısı var huzursuz 10 dakikada bir uyanıyor ateşi yok tekrar vermem gerekir mi ?

Kızlar aşıdan sonra dr şurup verdi bir çay kaşığı dedi ateşi olursa biz öğlen verdik fakat Şuan çok ağrısı var huzursuz 10 dakikada bir uyanıyor ateşi yok tekrar vermem gerekir mi ?
Geçmiş olsun canım.. Ne aşısı oldu bebiş

Maşallah size.. Normal dedin dedin Allah gönlüne göre verdi bak Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…