2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay hadi insallah dedigin gibi müdahaleye gerek kalmadan saglikla kolaylikla dogumun olsun canim
Bende gunluk 1 saat yürüyüş ve merdiven çıkıyorum egilip kalkmayi zaten yapiyordum bastan beri..ananas hurma ozellikle yiyorum..ama henüz hic tık yok :) karnım dimdik sancım yok açilmada olmadi bence.gelirse bir anda da gelebilir diyor cevrem ama pazartesiyi sabirsizlikla bekliyorum bende asıl hastane ne diyecek.burda da sistem farkli.ben özele gidiyordum ama dogumum hastanede olacak.kendi doktorum girmeyecek doğuma.hastanede o gun hangisi denk gelirse artik geç olsun güc olmasin inşallah hepimizin doğumu

Hangi ülkesin canım sen? Burada da doktorun giremediği olabiliyormuş ama ben doktorum gelicem dedi.
Seninle çok benzer süreçlerdem geçiyoruz. Ben de her şeyi deniyorum ama henüz başlamadı doğum Sağlıkla, su gibi geçsin inşallah senin doğumun da
Peki sen epidural almayı düşünüyor musun? Suni sancı daha çok ağrılı oluyor diyenleri çok duydum

Emiş gücü zayıfmış. Mesela biberondan çekiyor çekiyor ohh ne güzel emdi diyorsun biberonu kaldırıp bir bakıyorsun hala koyduğun yerde.kilo aldıkça düzelecek diyor ama kilo da alamadı bu şekilde. Gerçekten her çocuk farklıymış.Büyük kızım doğar doğmaz üstüme koyduklarında emmeye başlamıştı bir kere bile biberon vs kullanmama gerek kalmamıştı. Elimde olmadan kıyas yapıyorum ama sağlığı yerinde olsun düzelir inş

Emzik verip çene kaslarını güçlendirmesini sağlayabilirsin canım. İnşallah en kısa zamanda toparlar

Bizimki de öyle bu hafta ben götürücem mesela okula babası şehir dışında haftaya kesin yine sen götür diye diretecek. Gitsin de ben götürmeye razıyım o kadar bunalttı beni Bir şey olmaz canım o kadar biraz oynasın parkta iyice kalın giyin daha kışın bitmesine çok var bunlar iyi günlerimiz. Bizim ki bugün oryantasyonun yarım saati parktaydı Bende doğumdan sonra hiç almıyordum kucağıma ama artık krize girmesin diye almaya başladım 14.5 bizimki de. Bir de kardeşi üzerimizde uyuyor ya onu gördü beni bebek gibi uyut diyor. Üzerime yatıyor aynı kardeşi gibi dikiş yerlerim acıdı bugün baya kıpırdadıkça

Bir de bunun emekledikten sonra bir dönem güne gece 3 4 gibi başlama seansı olacak sanırım 8 9 aylıkken olmuştu gece 3 de kalkıp asla uyumazdı ve bildiğin kalkıp odasında oyun oynardık

Yaaa yerim minnoşu ama seninki küçük hadi neyse diyorsun belki benim koca zıppır geçen bebeğin emziğini aldı kundak yapıp ayakta salladık sen düşün halimizi

Huzursuz oldukları zaman emmek istiyolar gerçekten gaz damlasını akşam 10 verdim kızıma oğlumu emzirirken durdu yatağında normalde ağlamadan durmaz kendini paralıyo açım açım aranıyo eşimle diyoruz karnında yememiş acısını çıkarıyo sakindi sancısı olmadı demekki ondanmış,
Benim bebişler iyiler çok şükür büyüyolar şimdi emzirdim uyurlar inşallah bugünde oğlum ağlıyo sürekli dönüşümlü ilerliyolar, şuana kadar iyi pazartesi eşim işe başlayınca lohusa deprosyonuna girebilirim benn

Bu bi süreç canım öyle böyle alıcaktır kilo ve kilo aldıkça düzeliyor emiç gücü gerçekten

Avusturya dayim canim.. aminnn su gibi gecsin insallah
epidurale imzami attim.ama o anki durumuma bağlı bazıları ol cook konforlu diyor bazıları gerek kalmaz 4 cm acilan geriside olur.hatta bugun ablam dediki tam dogum ani kakan geliyor gibi oluyor dedi uzerine dilkenn ayni seyi yazmisti öyleyse hallederiz yani dedim hatta ben istersem verecekler 4cm den sonra o an ki acı neye benziyor bir bilsem sen olacak mısın peki ? cuma günü benden once dogumun insallah haftasonu senden duyduklarimla hayal kurarim haber ver nolur

Ya ne kadar sevindim anlatamam gözün aydın hayırlı olsun inşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah ve de çok geçmiş olsun
Okadr güzel anlattin ki maşallah sana ya ama artık öyle herkese dogumundan bahsetme Allah korusun nazar falan değer sana daha yeni anne oldun

Vala tüm korkularım geçti sayende bunun için de çok teşekkür ederim Dilkencm

İnşallah acı eşiğimiz yüksektir de epidurale gerek kalmaz ve dediğin gibi su gibi ilerler
Ben de aynı senin gibiyim. Herkesin deneyimi farklı tabi ama insan hiç yaşamadığı bir deneyime nasıl tepki vereceğini ve vücudunun limitlerini bilemiyor. Ben hastanede karar vereceğim epidurale. Dayanamayacak gibi olursam isterim. Zaten farklı ülkede, ailemden uzaktayım. Bir de doğumla çok hırpalanmak istemiyorum
Hala içimden bir ses cumaya kalmayacak bebeğim kendi gelecek diyor ama bakalım İnşallah senin de gönlünden geçtiği gibi olsun

İnşallah istediğin gibi olur canm ya bende senle aynı daha henüz bişi yok 41 olucm ama hiç bir belirti yok sanirm perşembeye kdr bnde beklerm sonrası artık suni sancıyla

aminnn suni sanci almadan kucağımıza alırız insallah meleklerimizi
ben bir kere tüp bebek tedavisi geçirdim 3 sene önce.yumurta toplama işleminden sonra herkes iki büklüm eşi ayakkabi giydiriyor koluna girip yürüdü ama ben elimi kolumu sallayip çıktım eşim cok şaşırmıştı ama bu onun gibi olur mu bilemem cok ufucuk degilimdir biraz ona guveniyorum bende
gurbet zaten dedigin gibi haklisin.benim kendi ailemden kimse yok.ama kv persembe gunu gelecek Türkiye den görümcem gelecek dogum baslarsa 3 saat uzaklikta o bana.. Allah im yardim ediyor ama.bu zamana dek yalnizdim her şeyimi kendim yapiyorum hala.insallah dogumda da öyle olacak sonrasinda da. pozitif olmakta işe yariyor..
Sünneti anneme kitleyecem insallah once hayirlisiyla kucagimiza alalimda sende kendini öyle motive et.kesin ağlarım bak onu da biliyorum dogum sonrasi anneeee diye

Geçirdiğimiz en uykusuz geceydi. 1.30dan 8e kadar durmadan emmek istedi Altını değiş emzir döngüsü içindeydim sinir krizi geçirecektim artık mama verdim ondan sonra rahatladık
Ay o döngü cidden çok zor kısır döngü resmen. Bizim da bazı geceler yapıyor hala bugün 11. gün. Gaz damlası aldık çok işe yarıyor bence. Damladan sonra biraz da olsa gece uyumaya başladık

Saglık ocagı cagırmadımı sızı. Bize o verdı damlayı . Kızımda özel damlalar kullanmıstım bunda saglık ocagının verdıgını kullanıyorum Doktor çok övdü içeriği yüksek d vıtamını bakımından guzel vs dıye.
Hoşgeldin Anneliğin Hayırlı olsun Hoşgeldi Ata Barlas Artık uykusuz her geceeee dıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…