2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
İnşallah istediğin gibi olur canm ya bende senle aynı daha henüz bişi yok 41 olucm ama hiç bir belirti yok sanirm perşembeye kdr bnde beklerm sonrası artık suni sancıyla
Bi yorumda okumuştum bezle yerleri silmek doğumu tetikliyormuş diye bir deneyin isterseniz belki doğuruverirsiniz

Yok gitmedik. Tlf ile görüştük kg sordu sadece. Ne marka verdi sağlık ocağı. Burasıda ondan verirse kullanırım olmadı.

Denerim vala vileda kullanıyorum genelde bunu bi deneyim hemen
Benim daha 3 aylık ama kim nasıl ne zaman doğuruyor diye geziniyorum biri böyle yazmış kendisi denemiş doğurmuş komşusuna demiş o da sabahına doğurmuş doğuracak olursan haber ver ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Hamileliğinin her anının tadını çıkar, öyle güzel bir şey ki şimdi çok daha güzel evet ama ben çok özlüyorum karnımda olduğu günleri de. O his bambaşka

Canım canım bence çok pozitif bir hikayen var. Ne mutlu sana kokla o mis kokulu bal dudaklı oğlunu
Bol bol kokladiiiimmmmm içine çektim mis miss
Oh cok sukur gozun aydin canim senide uykusuz gunlerimizde gecelerimizde gormekten seref duyariz artik
Hahaha geldim geldim alışamadım daha ama yine de çok güzel
ayyy cok sevindim senin adına darisi bizim basimiza olsun böyle dogum ne guzel Allah im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Amiinn canım çok teşekkürler evet darısı sizlere olsun su gibi olsun inşallahh
Ayy bende bakıyorum acaba kaçırdım mı diye maşallah paşaya yaa çok güzel bşr doğum olmuş maşallah rabbim evladınızı size bağışlasın hayırlı güzel uzun ömürleri olsun
Ay ne güzel dilekler bunlar amiinn canım çok teşekkürler
Aminn canım inşallah evet vallahi sabırla geldik buralara, her şeye değer gerçekten darısı en kolayindan, en sağlıklısından sana olsun inşallah
Dilkenn Canım doğumu kolaylaştırmak için bize neler önerirsin
Canım şöyle ki ben sancı geldiğinde pilates topunda karşıladım ama en önemlisi pilates hocam sağolsun yanıma geldi sadece 5 dakika bana hareket yaptırdı 10 dakika sonra doğurdum yani pilates topu da hareket bile yapiyor olsan hareketi dogru yapmak önemli olan ben kaç yıllık sporcuyum ama sancı anında düşünme yerin kayboluyor tek düşündüğün şey bir an önce sancının bitmesi o yüzden birinin yönlendirmesi çok önemli. Derin nefes ve o nefesle baskıyı azaltmayı becerebildim o da aklınızda olsun

Yaaa yerim minnoşu ama seninki küçük hadi neyse diyorsun belki benim koca zıppır geçen bebeğin emziğini aldı kundak yapıp ayakta salladık sen düşün halimizi
Haha demek ki arada yaş farkı olsa da değişen hiç bir şey yok benimki mesela ben bezi değiştirip emziriyorum ya gidiyor odasında bende emziricem diyor atletini sıyırıp emzirme takliti yapıyor

Yaa hemen doğsa kucağıma alsam diyorum keşke hissedebilsem hareketlerini biraz da öyle avunurum
Hep kucağıma almayı bekledim ben de. Zaman hem hiç geçmedi hem çok çabuk geçti. Doğduğu an muhteşemdi ama karnımdaki boşluk hissine bir süre gözlerim doldu
Sağlıkla kucağına almanı dilerim

Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı bizim 4 5 gündür var geçer diye bekledim ama geçmedi. Kardeşini öpüyor ondan mı acaba gerçi 2 3 gündür öptürmüyorum hiç ama

Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı bizim 4 5 gündür var geçer diye bekledim ama geçmedi. Kardeşini öpüyor ondan mı acaba gerçi 2 3 gündür öptürmüyorum hiç ama
Peranın da var. Alpi dediki bebek büyüdükçe oluyor süt yarıyordur büyüyordur.
Doktor kontrolünde ben sordum. Doktor normal dedi.

Hep kucağıma almayı bekledim ben de. Zaman hem hiç geçmedi hem çok çabuk geçti. Doğduğu an muhteşemdi ama karnımdaki boşluk hissine bir süre gözlerim doldu
Teşekkür ederim siz de sağlıcakla alın kucağınıza

Bitanem hepimiz az çok öyleyiz inan gecicek benim ilk olmadığı için artık tecrübeliyim çok sürmüyor bu haletlerimiz
Sen iyimser ol güzel düşün kötü dusunceleri at beyninden kuran dinle
Anneni gönderme yada sende onunla git eğer müsaitse ortam.
Bolbol ye sıvı tuket hava al..ve bebeğinle sıcak ortamda ciplak temas kur
Sana iyi gelicek sen iyiysen bebekde iyi olur
Ağlama sakın aglamanin faydası da olmuyor
Ama ağladık diyede süt kesilmez hemen merak etme..nasıl düşünürsen öyle olur

Soyasosu bu duyguyu bende hissettim ağladım istemsiz duygu bosalimi oldu...çok değişik bir histi..
Şükürler olsun Rabbimize
Öyle dedim bana nasib ettin vücuduma canım Allah'ım ne büyük bir mucize dedim beni şahit ettin

Yok yok kilodan canım normal yağ bezeleri onlar geçiyor sonra

Bugun yeni bir bilgi ogrendim, annenin 0rh kan gurubuna sahil olmasi ve bebegin de A veya B kan grubuna sahip olmasi durumunda bebekte kan grubu uyusmazligindan dolayi sarilik gelisiyormus bu sebeple de biraz uzun suruyormus, dogum yapan anneler basiniza gelen oldu mu ? Iyilesmesi icin neler yaptiniz ?

Canım öpmeyle olur sıcakla olur bir de süt yağlıysa yapar derler ne kadar dogru bilmiyorum

Haha demek ki arada yaş farkı olsa da değişen hiç bir şey yok benimki mesela ben bezi değiştirip emziriyorum ya gidiyor odasında bende emziricem diyor atletini sıyırıp emzirme takliti yapıyor

Beş yaşındaki oğlum geçen gün misafirlikte oyuncak kedi doğurdu, yetmezmiş gibi aynen o şekilde tişörtünü kaldırıp atletini sıyırıp emzirdi

Oğlum erkekler doğurmaz ve emzirmez dedik ama dinletemedik

Ucu beyaz gibi olanlarsa normal. Doktor normal diyor yani, ben de garipsedim ergen gibi geziyor el kadar oğlum. Atarlı da bir şey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…