- 22 Ağustos 2016
- 2.747
- 2.474
- 133
- 27
Bi yorumda okumuştum bezle yerleri silmek doğumu tetikliyormuş diye bir deneyin isterseniz belki doğuruverirsinizİnşallah istediğin gibi olur canm ya bende senle aynı daha henüz bişi yok 41 olucm ama hiç bir belirti yok sanirm perşembeye kdr bnde beklerm sonrası artık suni sancıyla
Yok gitmedik. Tlf ile görüştük kg sordu sadece. Ne marka verdi sağlık ocağı. Burasıda ondan verirse kullanırım olmadı.Saglık ocagı cagırmadımı sızı. Bize o verdı damlayı . Kızımda özel damlalar kullanmıstım bunda saglık ocagının verdıgını kullanıyorumDoktor çok övdü içeriği yüksek d vıtamını bakımından guzel vs dıye.
Hoşgeldin Anneliğin Hayırlı olsunHoşgeldi Ata Barlas Artık uykusuz her geceeee dıyoruz
Bi yorumda okumuştum bezle yerleri silmek doğumu tetikliyormuş diye bir deneyin isterseniz belki doğuruverirsiniz
Benim daha 3 aylık ama kim nasıl ne zaman doğuruyor diye geziniyorum biri böyle yazmış kendisi denemiş doğurmuş komşusuna demiş o da sabahına doğurmuşDenerim vala vileda kullanıyorum genelde bunu bi deneyim hemen
Hamileliğinin her anının tadını çıkar, öyle güzel bir şey kiBenim daha 3 aylık ama kim nasıl ne zaman doğuruyor diye geziniyorum biri böyle yazmış kendisi denemiş doğurmuş komşusuna demiş o da sabahına doğurmuşdoğuracak olursan haber ver ben de öyle yapmayı düşünüyorum
YaaHamileliğinin her anının tadını çıkar, öyle güzel bir şey kişimdi çok daha güzel evet ama ben çok özlüyorum karnımda olduğu günleri de. O his bambaşka
Bol bol kokladiiiimmmmm içine çektim mis missCanım canımbence çok pozitif bir hikayen var. Ne mutlu sana kokla o mis kokulu bal dudaklı oğlunu
Hahaha geldim geldim alışamadım daha ama yine de çok güzelOh cok sukur gozun aydin canim senide uykusuz gunlerimizde gecelerimizde gormekten seref duyariz artik
Amiinn canım çok teşekkürler evet darısı sizlere olsun su gibi olsun inşallahhayyy cok sevindim senin adınadarisi bizim basimiza olsun böyle dogum ne guzel Allah im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Ay ne güzel dilekler bunlarAyy bende bakıyorum acaba kaçırdım mı diye maşallah paşaya yaa çok güzel bşr doğum olmuş maşallah rabbim evladınızı size bağışlasın hayırlı güzel uzun ömürleri olsun
Aminn canım inşallah evet vallahi sabırla geldik buralara, her şeye değer gerçektenAy nasıl güzel Bi doğummaşallah Allah analı babalı büyütsün.. Dilken varya dört dörtlük olmuyo kımsenın, inanki.. Doğum güzel olsa, sonradan bişey oluyo, ama illaki oluyo.. Senın cok guzel olmus valla.. Çatır çatır doğurdun, hemde ne sabırla geldin bu zmna kadar.. Maşallah
Canım şöyle ki ben sancı geldiğinde pilates topunda karşıladım ama en önemlisi pilates hocam sağolsun yanıma geldi sadece 5 dakika bana hareket yaptırdı 10 dakika sonra doğurdum
HahaYaaa yerim minnoşuama seninki küçük hadi neyse diyorsun belki benim koca zıppır geçen bebeğin emziğini aldı kundak yapıp ayakta salladık sen düşün halimizi
Hep kucağıma almayı bekledim ben de. Zaman hem hiç geçmedi hem çok çabuk geçti. Doğduğu an muhteşemdi ama karnımdaki boşluk hissine bir süre gözlerim dolduYaahemen doğsa kucağıma alsam diyorum keşke hissedebilsem hareketlerini biraz da öyle avunurum
Peranın da var. Alpi dediki bebek büyüdükçe oluyor süt yarıyordur büyüyordur.Kızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı bizim 4 5 gündür var geçer diye bekledim ama geçmedi. Kardeşini öpüyor ondan mı acaba gerçi 2 3 gündür öptürmüyorum hiç ama
Teşekkür ederimHep kucağıma almayı bekledim ben de. Zaman hem hiç geçmedi hem çok çabuk geçti. Doğduğu an muhteşemdi ama karnımdaki boşluk hissine bir süre gözlerim doldu
Sağlıkla kucağına almanı dilerim
Zaten almışsınız Allah analı babalı büyütsün diyecektimTeşekkür ederimsiz de sağlıcakla alın kucağınıza
Galiba bende öyle. Bebeğimin yüzüne baktıkça ağlayasım geliyor ki ağlıyorum. Evin içinde sanki bebek benim değilmiş gibi. Altını annem değiştiriyor. O soyup giydiriyor ben sadece emziriyorum. Bazen cocugu anneme bırakıp saatlerce uyumak istiyorum. Yarın annem evine dönüyor gitme diye yalvarasım var. Kara kara ne yapacağım nasıl yapacağım diye düşünüyorum. 21 yaşındayım daha onun mu etkisi var bilemedim. Kafayı yiyecek gibi oluyorum bazen. Eşimin davranışlarıda değişti üstüne o da çok koyuyor. Bilmiyorum ne yapacağımı resmen çaresiz hissediyorum kendimi.
Soyasosu bu duyguyu bende hissettim ağladım istemsiz duygu bosalimi oldu...çok değişik bir histi..Hep kucağıma almayı bekledim ben de. Zaman hem hiç geçmedi hem çok çabuk geçti. Doğduğu an muhteşemdi ama karnımdaki boşluk hissine bir süre gözlerim doldu
Sağlıkla kucağına almanı dilerim
Yok yok kilodan canım normal yağ bezeleri onlar geçiyor sonraKızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı bizim 4 5 gündür var geçer diye bekledim ama geçmedi. Kardeşini öpüyor ondan mı acaba gerçi 2 3 gündür öptürmüyorum hiç ama
Tamam canm muhakkak hbr vercmBenim daha 3 aylık ama kim nasıl ne zaman doğuruyor diye geziniyorum biri böyle yazmış kendisi denemiş doğurmuş komşusuna demiş o da sabahına doğurmuşdoğuracak olursan haber ver ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Canım öpmeyle olur sıcakla olur bir de süt yağlıysa yapar derlerKızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı bizim 4 5 gündür var geçer diye bekledim ama geçmedi. Kardeşini öpüyor ondan mı acaba gerçi 2 3 gündür öptürmüyorum hiç ama
Hahademek ki arada yaş farkı olsa da değişen hiç bir şey yok benimki mesela ben bezi değiştirip emziriyorum ya gidiyor odasında bende emziricem diyor atletini sıyırıp emzirme takliti yapıyor
Ucu beyaz gibi olanlarsa normal. Doktor normal diyor yani, ben de garipsedim ergen gibi geziyor el kadar oğlum. Atarlı da bir şey zatenKızlar bebeğinin yüzünde sivilce çıkan var mı bizim 4 5 gündür var geçer diye bekledim ama geçmedi. Kardeşini öpüyor ondan mı acaba gerçi 2 3 gündür öptürmüyorum hiç ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?