2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ne zaman geçiyor bu durum ne kadar sürüyor 1 ay 2 ay?

Çok çok güzel rabbim isteyen herkese versin ömrü uzun sağlıklı olsun evlatlarımızın.

Haha demek ki arada yaş farkı olsa da değişen hiç bir şey yok benimki mesela ben bezi değiştirip emziriyorum ya gidiyor odasında bende emziricem diyor atletini sıyırıp emzirme takliti yapıyor
Yaaa ama çok tatlı evet yaş farkının tek avantajı kendi bir çoğu işini yapabiliyor hepsi bu yoksa kıskançlık bence büyüklerde daha fazla oluyor çocuk alışmış tek el bebek gül bebek olmaya tabi kardeşi gelince tahtı sallanmış gibi hissediyor ister istemez hatta bence küçük olması daha iyi ya küçük olacak yada daha büyük olsun

Arh+ ım oğlum veya kızım biri 0 rh+ diğeri bakılmamış ileriki zamanda dediler ama sarılık riskimiz hiç olmadı,
Büyük kızımla kan gruplarımız aynı yine öyle sarılık riskimiz olmadı

Arh+ ım oğlum veya kızım biri 0 rh+ diğeri bakılmamış ileriki zamanda dediler ama sarılık riskimiz hiç olmadı,
Büyük kızımla kan gruplarımız aynı yine öyle sarılık riskimiz olmadı
Sizin kan grubunuz 0rh ve bebeginizin arh ve sarilin yasamadiniz mi :) o zaman demek ki olmadigi durumlarda da olabiliyormus

Peranın da var. Alpi dediki bebek büyüdükçe oluyor süt yarıyordur büyüyordur.
Doktor kontrolünde ben sordum. Doktor normal dedi.
Oh iyi bari günden güne artıyor bir de diğerinde hiç böyle bir şey olmamıştı
Yok yok kilodan canım normal yağ bezeleri onlar geçiyor sonra
İyi bir şeymiş meğersem çok teşekkür ederim
Canım öpmeyle olur sıcakla olur bir de süt yağlıysa yapar derler ne kadar dogru bilmiyorum
Kv bana dedi ki eskiler der ki eve regli olmuş biri gelirse ve çocuğa bakarsa ondan geçer ne saçma bir şey söyledin anne dedim Allahım aklımızı korusun
Oy çok tatlılar ya ne dersek ne yaparsak ayna gibi karşımızdalar gerçekten

Arada ucu beyaz da oluyo sonra uçları sönüp kırmızı şeklinde kalıyo ilk defa sivilceli bebek görüyorum. İsiliği gördüm boynunda olmuştu da bu da garip bir şey

Aynen öyle canım ya kesinlikle katılıyorum

Kızlar bir de bir şey daha sorucam topuk kanı sonucunu öğrendiniz mi? Doktor bir şey çıksa aranırsınız dedi, lab bir kart verdi ama daha sonucuna bakamadım

Kızlar bir de bir şey daha sorucam topuk kanı sonucunu öğrendiniz mi? Doktor bir şey çıksa aranırsınız dedi, lab bir kart verdi ama daha sonucuna bakamadım
Onu öğrenmiyoruz bildiğim kadarıyla, bir sorun çıkarsa bakanlık bizi arıyor. Aramazlarsa sorun yok yani. Öyle dediler hep en azından.

Onu öğrenmiyoruz bildiğim kadarıyla, bir sorun çıkarsa bakanlık bizi arıyor. Aramazlarsa sorun yok yani. Öyle dediler hep en azından.
İki kere alınıyor topuk kanı. Birincisinde sağlık bakanlığı sorun varsa arıyormuş.
Bizim ikinci kanı da hastanede aldırdık ben sonucunu kendi sistemlerinden öğrendim

İki kere alınıyor topuk kanı. Birincisinde sağlık bakanlığı sorun varsa arıyormuş.
Bizim ikinci kanı da hastanede aldırdık ben sonucunu kendi sistemlerinden öğrendim
Bende de bi kart var bulup bakıyım bende eğer yazarsa
Aynen banada doktor öyle dedi diğer bebek hiç uyumuyordu ya bu uyuyor filan ki normali bu bence. Eşimin içine bir kurt düştü topuk kanı sonucu ne oldu acaba diye o kadar zor günler yaşadık ki uyuyan bebeği görünce adam bir şey mi var diye düşünüyor

Haber gelmiyor diye biliyorum Allah korusun bir sıkıntı olursa haber veriliyor sadece bildiğim kadarıyla 2 hafta içindede sonuç çıkıyor

Kaçıncı haftadasn

Benim 0 + oglumun A+ bizde sarilik olmadi yani degerleri normal cikti ilk hafta bebegin vucudu yuzu sarimsi gibiydi test yaptilar normal degerde cikti o zaman doktorum soylemisti boyle kan grubundan dolayi vucudunda sarilik gorulebilir endiselenme degeride normal ama vucudu yuzu sari gelebilir gececek bol bol emzir dedi ilk 4-5 gun cok uyuyordu aglaya aglaya uyandirmaya calisiyordum cok zor uyaniyodu hatta bi ara hic uyanmadi 5 saat boyunca uyudu agzini acamadim uyandiramadim sonra sonra istahi artti emzirdikce 5 dk bile olsa emzirdim emzirirkende eds beslenmesi ile diger gogusumden sagdigim sutu verdim emerken daha cok sut almasini sagladim simdi gecti teni normale dondu 12. Gundeyiz. 5. Gun muayenesinde sarilik testine gonrdermisti doktor 15 i gecerse yana gel dedi bizim 11.4 cikti sorun yok yavas yavas sari rengi duzelecek demisti

Kızlar ben sonunda korseyi aldım s tercih ettim ama bakalım olacak mı bir de bu model için göğüsleri çok dik yapıyor filan diyor ama zaten evde takarım dışarda takmam

Eklentiler

• IMG_0893.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…