2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Sizin kan grubunuz 0rh ve bebeginizin arh ve sarilin yasamadiniz mi :) o zaman demek ki olmadigi durumlarda da olabiliyormus
Benimki arh oğlum veya kızım tam hatırlamıyorum biri 0 rh diğeri küçük olduğu için çıkmamış ikizlerim oldu benim, yani söyle risk vardı sıkı takip edildi ilk hafta ama sık besledim ve küçük olmalarına rağmen doktor riskli diye belirtmedi çok şükür öyle atlattık bu süreci

Bu regl olan birini yeni doğmuş bebege bakmasını biliyorum ben o zamanlar lise zamaanlarım dayımın çocuklarına bakmamıştım sanki ama yeni doğan diye aklımda kendi çocuklarımda aklıma bile gelmedi bak annemde hiç bahsetmedi geçen regldi

Kızlar bende sap simplex damla var bu damla geceleri veriliyor mu
Dr verdiyse doz yazılmıştır reçeteye veya kutu üzerine. Bize günde 4 kere 10 damla yazılmış. 10 damla 0.4ml ye denk geliyor. İğnesiz minik enjektörle çekiyorum. Tadını sevdi zor olmuyor vermek. Sabah öğle akşam ve gece veriyorum. Dünde ilk defa sadece akşam nurse harveys damla verdim. Erken saatlerde kaka yaptı rahat uyuruz dedik ama yine saat2yi bulduk. Zamanla düzeleceğiz inşallah.

Bizim 40 gün kanıyor biz nolcaz benim bitti sandım geri başladı ara ara geliyor. Benim bir annem gördü o da zaten menopozda çok saçma bir şey ben ilk kez duydum

Ya ne sacma hurafeler var bugun hastaneye gittik kadın kac aylık dedi bende 20 günlük dedim bizimde 22 günlük bizimde pusetimiz var ama kırkı cıkmadan koyulmaz derler dedi ilk defa duydum bebek arabasına koyulmazmıs

Bizim 40 gün kanıyor biz nolcaz benim bitti sandım geri başladı ara ara geliyor. Benim bir annem gördü o da zaten menopozda çok saçma bir şey ben ilk kez duydum
Ayy doğru benimde hala var kanamam kızımda bu kadar sürmemişti

Kizlar 12. gundeyiz gobek bagi hala dusmedi, gobek bagi gec dusen varmi aranizda

Ya ne sacma hurafeler var bugun hastaneye gittik kadın kac aylık dedi bende 20 günlük dedim bizimde 22 günlük bizimde pusetimiz var ama kırkı cıkmadan koyulmaz derler dedi ilk defa duydum bebek arabasına koyulmazmıs
Neyle taşıyor puset olmadan puset olmadan hastaneden çıkış yapılmıyor ki neyim kafasında bunlar gerçekten anlamıyorum. İlk kontrole götürdük puseti bebek arabasına koyup. Allah cahille karşılaştırmasın çok zor dert anlatmak

Kızlar geçen çarsamba 2800 ile taburcu olduk bugun kontrolde bebiş 3150 cıktı sadece bezle doktor hastaneye yatısından itibaren hesapladı günlük 20 gram almıs gibi cıktı sonucta ben gecen carsamba 2800 ile aldım onun üzerinden hesaplaması gerekmiyor mu 6 günde aldıgını mesela

Elinde kundak yapıp getirmişler ben de anlayamıyorum valla o kadar cok söylenen sey var ki resmen lohusalığı zorlastırıyorlar

Kızlar ben sonunda korseyi aldım s tercih ettim ama bakalım olacak mı bir de bu model için göğüsleri çok dik yapıyor filan diyor ama zaten evde takarım dışarda takmam

Bendekı de bundan.. Kopçaları tek basına takabilcen mi cidden goguslerı dik yapıo, duruşu düzeltio.. Ben cok memnundum

Benim kaka yaptığı halde uyumuyor sabah bir ben bir oluyorum

Elinde kundak yapıp getirmişler ben de anlayamıyorum valla o kadar cok söylenen sey var ki resmen lohusalığı zorlastırıyorlar
Ay ben olsam muhatap bile almazdım onu cahil kadın zaman çok değişti teyzecim hastaneden bu şekilde çıkarmıyorlar bile siz nasıl çıktınız anlamıyorum. Arabaya bile binemezsiniz polis çevirse ne diyeceksiniz, kaza yapsanız Allah korusun ne olacak bu hurafelere inanmayın vebal almayın diye içimi bir boşaltırdım. Bende hiç susma payı olmuyor, ya gülüp geçiyorum hiç cevap vermiyorum uğraşacak halim yoksa ya da ağzıma ne gelirse söylüyorum o gün moduma göre

Bendekı de bundan.. Kopçaları tek basına takabilcen mi cidden goguslerı dik yapıo, duruşu düzeltio.. Ben cok memnundum
Mecbur takıcam eşim hayatta yardım etmez bu ne saçma sapan şeyler almışsın olmuyor sana büyük beden alsaydın diyip olay yerinden ayrılır

Evet arabada da öyle kucakta gidiyorlardır yani allah fikir versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…