2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok teşekkürler deneyimini paylaştığın için, açıkcası okuyunca sanki tüm çocuklar fototerapiye ihtiyaç duyuyor gibi gelmişti sizin normal bir şekilde atlatmanıza çok sevindim.

Aa, kadın çok haklı ayol. Rastlamış işte, rastlamışsınız yani birlikte. Kırkından önce çıkarsanız rastlarsınız tabii o kadın gibi “şeylere”

Ben full sabahlıyorum sende öyle misin? Kaka yapsada değişmiyor bir şey. Sabah 9 gibi falan kesiliyor sancılar.
Yok canım bizimki 11 3 arası ama damladan sonra o aralıkta yine gazı olsada uyuyor biraz daha sancılı geçiyor mıkırdanıyor filan sık uyanıyor ama damladan önce sürekli ağlardı o saatlerde citak ciyak kakasını yapsa bile alttan üstten gaz sıkıştırıyor olabilir dr veya sağlık ocağındaki ebeye söylesen inşallah düzelir canım

Kızlar pazar gununden beri nst giriyorum çok düzenli sancılarım çıkıyor zaten resimlerde de göreceksiniz ama o günden beri açıklık hep yarım cm ne yaptıysam artmadı yürüyüş, merdiven inip çıkma, kaldırımda aksak yürüyüşü, squat, ördek yürüyüşü çömelerek yer silme hepsini yaptım ama bir türlü artmiyor sizler neler yaptınız açılma olması için ya da neler yapıyorsunuz fikirlerinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG_20231119_220931.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20231120_025942.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_20231121_155746.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20231121_201415.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 50
Benim hiç öyle değil bütün gece durmuyor. Ben hiç uyumuyorum. Sabah altıda anneme veriyordum gidip uyuyordum bugün o da gitti sabah bir ben bir olucam yine

Cnm biraz dirayetli olmaya çalış, duruma adapte olmaya gayret et, artık annesin, yıkılma, Allah bu ilk zmnlar için sana Baska bir güç vermiş farkında mısın.. Bak gece uykusu almıyorsun kac zamandır ama hala akıl saglıgın yerınde.. Cok degıl 5 gün sıfır uykuyla dolaşan insan akıl saglıgını kaybediyor, arastırmalar yapılmış bunla ılgılı.. Ama düşün anneler kac saat uykusuz kalıyor ama hala aynı rutin de devam edebiliyor.. İçindeki gücün farkına var

6 günlük bebeği mama takviyesi olmadan anne sütü ile her öğünde ne kadar beslemek lazım kızlar. Bizimki 30 cc aldı uyudu üç saattir uyanmadı, artık uyandırmam lazım dimi?

Uykusuz yorgun süt kokulu 12. Günüm ama ben hiç mutsuz değilim yahu .. Boncuk gözlerini açıp şöyle bir elini kolunu uzatıp ayaklarını toplaması yokmu bütüüüün yorgunluğum son buluyor
Şaka maka karnım az kaldı düz olacak artık nasıl gıttı bu göbek 12 günde inanamıyorum. Kanamam yok 1 haftacık sürdü bitti şükür .

6 günlük bebeği mama takviyesi olmadan anne sütü ile her öğünde ne kadar beslemek lazım kızlar. Bizimki 30 cc aldı uyudu üç saattir uyanmadı, artık uyandırmam lazım dimi?
30 cc de olsa saat başı 2 saatte bir mutlaka beslenmen lazım 6 gün çok küçük oğlumda uyuyor ben biberonla uyandıramayınca serçe parmağımı agzına verıp onu emmeye baslyınca yanından şırınga ıle beslıyorum. Uyanıyordu.

İlk bebeğiniz mi

Hickirik tutması kötü bişey mi bilmediğim için soruyorum

Arkadaşlar benim bebeklerim küçük biliyosunuz şuan 2,500 civarı oğlum 2,350 civarı kızımdır gibi ben günde 2 kez 30 cc mama veriyorum doktor en az üc kez mama verin dedi, uyumaları güzel şuan için kızım çok sancılıydı gaz damlası işe yaradı az öncede güzel emdi uyudu huzursuz olduğunda sütüm az geldiğini düşündüğümde mama veriyorum dün gece kızıma mama verdim 4 saat uyudular
Sorum şuki sütüm yetiyomu bilmiyorum yetmese çok ağlarlardı sanırım 15. Gün aç olduklarında kendi uyanıyolar artık bilemedim dün sağdım birini 1 saat birini 2 saat önce emzirdiğim gögsümden 100 cc çıktı
Çok mama vermek istemiyorum sindirmesi zor oluyor ve kusmukla sonuçlanıyor sonrası gaz sancısı teyzem yarım saatte bir 60-90 cc mama veriyodu 2 aylıkken aç bu çocuk aç diyip sürekli beslemeye çalışıyodu kusup sancılanıyodu ama kusması öyle böyle değildi onun gibi yapmak istemiyorum aklıma hep o geliyo o süreçte 1 ay yanındaydım yetiyodur dimi en son perşemde mamayı daha az verdiğim süreçte güzel kilo almışlardı

Daha erken vermeye çalışınca istemiyor nedense. Alışcaz inşallah daha bugün çıkardık biz hastaneden ordaki düzene alışmış da olabilir

Benim hiç öyle değil bütün gece durmuyor. Ben hiç uyumuyorum. Sabah altıda anneme veriyordum gidip uyuyordum bugün o da gitti sabah bir ben bir olucam yine
Ayy dün gece bende hiç uyumadım ya bugün gündüzde doğru düzgün uyumadı benim annem yanımda güya bıraktım ona ama 1 saat falan ancak durmuştur oyalayamadı annem bile İnşallah kırk çıkınca geceleri uyurlar ya Yenidoğan döneminde uyku düzenleri olmuyor ama 3 aydan sonra falan artık düzen oluşturmaya başlamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…