2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bu akşamda aynı durumdayız. Memede uyuyoruz yatakta uyanıyoruz. Emzik bir gün iş gördü neredeyse. Eliyle çekip atıyor resmen. Dikiş yerlerim iyice acımaya başladı kucağımda debelenmesinden. Nurse harveys damla ne kadarda etki ediyor? Br saat fln oldu vereli.

Her yolu bende denedim canım ama bebek gelmek istediğinde geliyor hiç beklemediğimiz anda vakti saati dolunca gelecektir ben hurmayı 10 tane yedim dogurdugum gün 3 cm acılma ile hastanedeydim ama acılmam çok uzun sürdü altan fitil ile suyumu boşaltıp acılmayı ilerlettiler

Canım ne güzel su gibi bir doğum sürecin olmuş senin adına çok mutlu oldum Ama senin acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunu da hatırladım Kendim için üzüldüm

Benimkide kucağımda uyuyor ne güzel bırakıyorum hop uyanıyor böyle yapmıyodu yeni yeni huylar edindi emzik çok şükür bizimki tutuyor onu alıştırmaya bak gerçekten çok rahat edersin sürekli emmek istemesi insanı çok yoruyor. Şimdiye etki etmeliydi bence 1 saat uzun bi süre

Ben full sabahlıyorum sende öyle misin? Kaka yapsada değişmiyor bir şey. Sabah 9 gibi falan kesiliyor sancılar.
Bizim de aynı senin gibi. Gündüz çok güzel uyuyor sıkıntı yok. Gece olunca aç mı gazı mı var anlayamıyordum. Bir kaç gündür gaz damlası verdik şükür ki daha rahat yatıyor geceleri de.

Bence bunlar en kolay günlerimiz emip gaz çıkarıp uyuyorlar çok fonksiyonları yok 4. Ay ataklarında maceraya başlıyoruz
Bizde öyle değiliz maalesef. 3 ten önce uyudugu yok. Allah'tan idmanlıyım. Büyük çocuklarım da öyleydi. Hatta buna şükrediyorum resmen.

Kesinlikle. Onlar için çok zor yeni 1 dünyaya adapte olmak. Gece söyle 12 gibi yatıp uyusak tadından yenmez ama 2 saatte 1 süper masallah.

Daha 15 günlük demi bebegin. Keske annen kalabilse en azından 40 çıkana kadar. Ya da sen gidemiyor musun annenle.
Annem üç dört gün sonra geri gelecek ama bende gitmeyi düşünüyorum iki üç gün eşim biraz karşı ama

Benimde bugün miğdem yanıyor hamilelikteki kadar değil ama o günleri hatırladım
az kaldı dayannnnn

Ya beni uykusuzluk da boyle yapıo.. Normalde de ben uykusuz kalayım, yorgun olayım, aç kalayım yada afedersin tuvalete gidemezsem midem kavrulur.. Hamılelıkte 2 katına çıktı prilam da bıraktm bayagıdır, gaviscon da ıcmıorm cunku yanınca ıctgmde kusturuyor bıle..

Valla haftaya carsambaya kadar dayancam inşallah son 1 hafta

Benimde mayalı şeyler yakar genelde hamilelik başka bi evrimdi benim için gece boğulularak uyanıyodum o neydi öyle miğde koruyucu işe yaradı 1 ay kullandım onu ama son ay o boğularak uyanma çok canımı sıkıyodu özlüyorum ama çok karnımda oluşlarını tadını çıkar son haftanın

Canım ne güzel su gibi bir doğum sürecin olmuş senin adına çok mutlu oldum Ama senin acı eşiğinin ne kadar yüksek olduğunu da hatırladım Kendim için üzüldüm
Hahaha evet canım acı eşiği önemliymiş ben de doğumda anladım ama şöyle düşün (ben öyle yaptım) gözümü kapatıp o son ikinmalarda bebeğimin kanaldan çıktığını ve her şeyin biraz sonra biteceğini düşündüm inan çok etkili oldu dogurmamda

Tahini unutmadın değil mi? İyi geliyor.. Ama pekmezsiz mümkünse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…